Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vuku orkok meg eddig nemtom hovatûntek, azthiszem ha gludiótól mész a 2 híd elágazás felé (DE, elven village), a szoros elõtt valamerre vannak abban a kis völgyben. lehet hogy nem pontosak az infóim, de a noob karimmal arrafele vadászok, majd meglesem.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Mostanáig õket kerestem, de sehol semmi, pedig artisan kasztváltóhoz nagyon kellene.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
jaredi
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ma vicces volt: altommal mászkáltam DE village környékén, erre látom hogy 2 full partinyi boto húz 2 emberke. volt benne mindenféle, híler, ork, törpe, minden. semmit nem csináltak, nem ütöttek, semmi, csak követték szépen autofollowval a fõnököt. még akkorse csináltak semmit amikor elkezdtem lepékázni a botokat, csak egy idõ után a vezetõ hátrafordult és próbált leverni; nemsikerült. mire bepirultam már a negyediket vertem le. aztán a másik csoport vezetõje utánamjött és levert. kár neki hogy nem dobtam semmit 😄 aztán még pár arrajáró ember levert karmázás közben, de level 9-en még hamar jön az xp 😄 meg aztán nézték késõbb õk is hogy milyen láma botparti, teljesen egyértelmû volt, utána már közösen röhögtünk rajtuk, és nem bántott senki pirosként, kivéve az egyik botparti-vezetõt aki rámjárt míg fehér nem lettem.
aztán késõbb összefutottam megint az egyik botpartival aminek a felét kiirtottam, beírtam local chatbe neki hogy /GM botter, erre írja hogy "no, i love you". mondom "show me", erre partiba akart invitálni...elküldtem a fenébe. csak késõbb jutott eszembe hogy meg kellett volna zsarolni 😄 5 milka és én is love you XD persze jelentettem mind a két csoportnyi farmerbotot, ígyis maradnak elegen....azért ennyire pofátlanul nemkéne már botolni.
az altar környékén lévõ farmereket/botokat meg elég kockázatos lepékázni, van egy magasszintû perma red íjászuk arrafele kilogolva, az a neve hogy Aetherdragon, amint leütöd valamelyik farmert, vagy nemteccik nekik hogy arrafele bóklászol, belogolják és leszednek vele. talán még több ilyen íjászt is tartanak ott. nem csak engem szedett le (dark wizzy altommal unatkoztam és kinyírtam az egyik farmertörpét erre pár másodperc és hátbalõtt), de orphuson is írta már más is hogy "volt szerencséje" aetherdragonhoz...
De C2-ben és C1-ben csak a klánra hatnak, az allyra nem. Azért elég ütõs 1 kaszt. A legnagyobb baj vele, hogy a buffok felrakása nem jön ki 1 manából.
kössz
Végülis sikerült +6os demonfang <#vigyor2>#vigyor2>
Viszont volt egy dualkats-unk... Annak ugye +4nél jön ki extra tulajdonság -nah azzal a lendülettel össze is tört +4nél... <#duhos2>#duhos2>
De most legalább kipróbálgathatok ilyeneket -még sose mertem anyagi okok miatt +4es enchantot csinálni... <#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1497 MHz with 510MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON 9600 Series (6392)
General protection fault!
History: TEXT("SystemMessagePacket") <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=SystemMessagePa <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Na ez mi a faszom??? :ooo
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
FeketeVipera 77 SS
csak az initiation altar körül kb 50-60 kis farmertörpe nyüzsög. az egész szerveren meg több ezren lehetnek.
Kell valakinek d-kristály??? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Köszi P34k! <#puszi>#puszi>
Vendégem vagy egy Goffrizásra. Olyan finomat csináltam most is, hogy hmmmm. <#finom>#finom>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Amikor be akarok jelentkezni a játékba, ezt írja ki:
·Loading of the keyboard security module has failed. Please exit the game, and reload!·
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendõ? <#ejnye1>#ejnye1>
Hiába lépek ki és lépek be újra, ugyanezt írja ki. <#schmoll2>#schmoll2>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Nagyjából ennyi....
Sajnálom, de igazából várható volt...
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Más botozóknak ajánlom: Ne állítsa be botot hogy lépjen ki GM-nél vagy GM üzinél!!! <#vigyor5>#vigyor5><#nevetes1>#nevetes1>
Sztem ha beírjuk hogy: "nvéaeriohgerahgouiearhguioerh"
-akkor megmarad az acc <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
ha van még erõtök pár új karihoz akkor keressetek egy másik accot , és kezdjétek elölrõl 😞
ha nem akkor gyertek GWzni 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szal ezeknek annyi: Nyuszika, Mentha, Szyl, Angyalka, Tutyi (majd eszembe jut ha valaki lemaradt) <#sir>#sir>
Vipera accjáról még határozunk amíg lejár, 1accal azért már nem az igazi!<#buck>#buck>
Addig is: <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
(Ugyis már csak 2év és jön L3 😄DD
FeketeVipera 77 SS
"minden oldalon arab szammal, azaz szamunkra felismerheto, ismert jelekkel vagy feltuntetve "
Érted ugye????
Ha mégsem mert akkor -->cca 10k a gáma és cca 3k/hó az elõfizu.
Ha ennél occcsóbban akarsz jáccani akkor letöltöd és nyomod free szervereken.
Csuzlee meg Nethy azért nem irta le igy mert már unják, hogy havonta 4-5 ember megkérdezi ahelyett, hogy vennék a fáracccccságot és utánanéznének .....
ami meg a fórumot illeti, azért van hogy információval szolgáljon. én elküldtelek a megfelelõ helyre hogy megnézhesd, hogy nem tudsz angolul az nem az én bajom.
asszem most 30 dollár körül van, bár a 30 dollárt minden nyelven 30$-al írják....
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Szal aki tudja mennyibe van a lineage2 az majd írjon.. thx
Halottvagy [eR] Arijuen
a játék loginja szerint Down!
😮o WTF? 😞
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Tudnatok segiteni? Elore is koszi.(anyagi helyzetem a 0-val egyenlo...)
Bérbe vehet? reklámfelület...