Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
most a darazsak új helyen vannak a folyón túl. a térképen BEE HIVE a neve.

vuku orkok meg eddig nemtom hovatûntek, azthiszem ha gludiótól mész a 2 híd elágazás felé (DE, elven village), a szoros elõtt valamerre vannak abban a kis völgyben. lehet hogy nem pontosak az infóim, de a noob karimmal arrafele vadászok, majd meglesem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
😄DDDDDDDDDDDDDD owned

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Jo Zoli... Nem mindenki akkora demolama mint te hogy minden jatek minden demojat 100x megnezi, megjegyzi minden masodpercet, cimet, szereploket, stb...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
C3-ban nagyon sok kezdõ helyen más mobok vannak! Én pl a bloody bee-ket kerestem Floran mellett és valami "special agent" lizardokba meg ilyen nemtommi watcherekbe (olyan halálfejes lebegõ lilás izékbe) botlottam amik vagy 10 szinttel nagyobbak...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Itt az új szuperkarim! 😄DD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
Vuku Orc Fighterekkel találkozott valaki mostanában? lvl17es mobok valahol Gludiotól északra, ugyanúgy megtalálhatóak Gludintól is északra, de hogy merre...
Mostanáig õket kerestem, de sehol semmi, pedig artisan kasztváltóhoz nagyon kellene.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

hpzolee
😄DDDDDDDDD nehéz eltalálni ez a neve: Jaredi ownage at giran siege 😄DDDD
jaredi

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

phalanx
jaja ez a videó engem is érdekel.... liket plzzzzzzzz

Mi annak a videonak a cime?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
jaredinek is mindig van 3-4 manatöltõje ostrom idején a partijában 😄 asszem az aftershock oldalról szedtem még leegy kisvideót arról az ostromról amikor IC visszafoglalta girant, jaredi akcióban 😄 a 3/4 képernyõt lerootolta 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a botot ki lehet szúrni, és nem tudsz olyan helyre menni nagyon magas szinten, hogy ne járna arra valaki, aki esetleg feldobhat.

ma vicces volt: altommal mászkáltam DE village környékén, erre látom hogy 2 full partinyi boto húz 2 emberke. volt benne mindenféle, híler, ork, törpe, minden. semmit nem csináltak, nem ütöttek, semmi, csak követték szépen autofollowval a fõnököt. még akkorse csináltak semmit amikor elkezdtem lepékázni a botokat, csak egy idõ után a vezetõ hátrafordult és próbált leverni; nemsikerült. mire bepirultam már a negyediket vertem le. aztán a másik csoport vezetõje utánamjött és levert. kár neki hogy nem dobtam semmit 😄 aztán még pár arrajáró ember levert karmázás közben, de level 9-en még hamar jön az xp 😄 meg aztán nézték késõbb õk is hogy milyen láma botparti, teljesen egyértelmû volt, utána már közösen röhögtünk rajtuk, és nem bántott senki pirosként, kivéve az egyik botparti-vezetõt aki rámjárt míg fehér nem lettem.

aztán késõbb összefutottam megint az egyik botpartival aminek a felét kiirtottam, beírtam local chatbe neki hogy /GM botter, erre írja hogy "no, i love you". mondom "show me", erre partiba akart invitálni...elküldtem a fenébe. csak késõbb jutott eszembe hogy meg kellett volna zsarolni 😄 5 milka és én is love you XD persze jelentettem mind a két csoportnyi farmerbotot, ígyis maradnak elegen....azért ennyire pofátlanul nemkéne már botolni.

az altar környékén lévõ farmereket/botokat meg elég kockázatos lepékázni, van egy magasszintû perma red íjászuk arrafele kilogolva, az a neve hogy Aetherdragon, amint leütöd valamelyik farmert, vagy nemteccik nekik hogy arrafele bóklászol, belogolják és leszednek vele. talán még több ilyen íjászt is tartanak ott. nem csak engem szedett le (dark wizzy altommal unatkoztam és kinyírtam az egyik farmertörpét erre pár másodperc és hátbalõtt), de orphuson is írta már más is hogy "volt szerencséje" aetherdragonhoz...

70+ felett sztem kijon😊 Meg amugyis tobb OL kell, 1 keves. Mass root meg CP healing is nagyon fontos😊)

ja, és az overlordnak van egy rakás debuffja az ellenfél szinte mindenféléjének csökkentésére, és naná hogy ezek is AoE-k.

De C2-ben és C1-ben csak a klánra hatnak, az allyra nem. Azért elég ütõs 1 kaszt. A legnagyobb baj vele, hogy a buffok felrakása nem jön ki 1 manából.

Baszkurátor
Kössz ideseim 😉

1vmi tuti, nekunk most barmilyen classnal 10000x jobban kene 1 magas OL.

Overlord egesz alliancet tudja buffolni/healelni. Meg meg rengeteg kisebb dologban kulonbozik a ketto. Pl soulshield az OL-nel iszonyat😊

Tufa
warcryer az party buffer, az overlord meg clan buffer

Baszkurátor
Skacok,kifejtené valaki, hogy a warcryer és az overlord között mi a külömbség????Látszólag szinte azonos spelljeik vannak csak egyik másiknak a neve nem azonos.
kössz

Sámán
Ez az iaro-s képfeltöltõ izé már megint nem mûx...
Végülis sikerült +6os demonfang <#vigyor2>
Viszont volt egy dualkats-unk... Annak ugye +4nél jön ki extra tulajdonság -nah azzal a lendülettel össze is tört +4nél... <#duhos2>
De most legalább kipróbálgathatok ilyeneket -még sose mertem anyagi okok miatt +4es enchantot csinálni... <#idiota>

FeketeVipera 77 SS

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1497 MHz with 510MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON 9600 Series (6392)

General protection fault!

History: TEXT("SystemMessagePacket") <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=SystemMessagePa <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Na ez mi a faszom??? :ooo

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Mer butan csinalta es nem az ige-nek dolgozott.

Tufa
de akkor hogy lehet hogy pont õt szurták ki? :/

phalanx
legutoljára mikor törpföldön jártam, benéztem az egyik ottani dungeone-be és csak abban az eggyben több száz 10-20 közötti bottörpe kalapált... szobánként 3-4. sztem több a bot a szerveren mint az aktív játékos <#zavart2>

Sámán
Sajnálom, összes lóvét elköltöttem már és csak 5 c-weapon scrollunk van! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
Kicsivel feljebb ot a free server fórum linkje.

lebirna valaki írni hogy , mit kell csinálni hogy a lineage2worldserver elinduljon(c1-es kliens már megvan)

még a 2*katanat is probáld meg pls +7re enchantolni!😊)
Nethyrrea
nincs annyi GM ahány farmerbot.

csak az initiation altar körül kb 50-60 kis farmertörpe nyüzsög. az egész szerveren meg több ezren lehetnek.

Sámán
Szörnyû ez az enchantolósdi... Gondoltam csinálok egy +6os demonfangs-ot a megmaradt szegényke kicsi elf varázslómnak... erre már a második törik apró kicsi kristályokra....
Kell valakinek d-kristály??? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Audry
Na, megoldódott.
Köszi P34k! <#puszi>

Vendégem vagy egy Goffrizásra. Olyan finomat csináltam most is, hogy hmmmm. <#finom>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Audry
Hello!
Amikor be akarok jelentkezni a játékba, ezt írja ki:
·Loading of the keyboard security module has failed. Please exit the game, and reload!·
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendõ? <#ejnye1>
Hiába lépek ki és lépek be újra, ugyanezt írja ki. <#schmoll2>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

barret
Hi Sámán kuldtem neked privit!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
Õszintén fogalmam sincs! nem hiszem hogy figyelnék õket, szerintem ez bejelentésre megy -jött egy üzi a gm-tõl, erre hülye bot kilépett -nem tudtunk rá válaszolni. Aztán eltelt kb másfél nap, letiltották az accot, innentõl nem tudtunk belépni. És jött a GM üzi hogy magyrázzuk meg. na mi aztán magyarázkodtunk rendesen, de rohadtul nem hatotta meg.
Nagyjából ennyi....

Sajnálom, de igazából várható volt...
<#banplz><#lama>

Más botozóknak ajánlom: Ne állítsa be botot hogy lépjen ki GM-nél vagy GM üzinél!!! <#vigyor5><#nevetes1>

Sztem ha beírjuk hogy: "nvéaeriohgerahgouiearhguioerh"
-akkor megmarad az acc <#nemtudom><#vigyor5><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

BEAST
nemáá ... engem banoltak már párx de az freen volt , szal semmi 😞 de ez durva 😞(( <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
ha van még erõtök pár új karihoz akkor keressetek egy másik accot , és kezdjétek elölrõl 😞

ha nem akkor gyertek GWzni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
a farmereket nem szokták figyelni?

Sámán
Na szerinted????!!!! <#vigyor3><#bee1>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
miért lettek bannolva? O_O

Sámán
Nyah hazajöttem, "kellemes" meglepetésként várt hogy Szyl acca banolva <#wow3><#shakehead>
Szal ezeknek annyi: Nyuszika, Mentha, Szyl, Angyalka, Tutyi (majd eszembe jut ha valaki lemaradt) <#sir>
Vipera accjáról még határozunk amíg lejár, 1accal azért már nem az igazi!<#buck>
Addig is: <#wave><#wave><#wave>

(Ugyis már csak 2év és jön L3 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
Baze, nelegyé má ilyen szerencsétlen.
"minden oldalon arab szammal, azaz szamunkra felismerheto, ismert jelekkel vagy feltuntetve "
Érted ugye????
Ha mégsem mert akkor -->cca 10k a gáma és cca 3k/hó az elõfizu.
Ha ennél occcsóbban akarsz jáccani akkor letöltöd és nyomod free szervereken.
Csuzlee meg Nethy azért nem irta le igy mert már unják, hogy havonta 4-5 ember megkérdezi ahelyett, hogy vennék a fáracccccságot és utánanéznének .....

Nethyrrea
jópárszáz. szerintem csúcsidõben bõven 2000 felé hajaz.

ami meg a fórumot illeti, azért van hogy információval szolgáljon. én elküldtelek a megfelelõ helyre hogy megnézhesd, hogy nem tudsz angolul az nem az én bajom.

asszem most 30 dollár körül van, bár a 30 dollárt minden nyelven 30$-al írják....

csuzlee
Yes, meg van a teljes zubei, a kesztyut 830k-bolt craftoltam, ugy hogy az osszes materialt megvettem a piacon, szoval meg sporolhattam volna, ha kiulok vasarolgatni, de nem 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
de aranyos vagy 😄 Az ar altalaban minden oldalon arab szammal, azaz szamunkra felismerheto, ismert jelekkel vagy feltuntetve 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

KurtVampire
kösz a segítséget, kár hogy az külföldi oldal... és gondolom erre találták fel a forumot, hogy aki tudja az majd válaszol és nem arra hogy elküldj máshová..
Szal aki tudja mennyibe van a lineage2 az majd írjon.. thx

Halottvagy [eR] Arijuen

agyhalál
Egy haverom érdeklõdött és nem tudtam neki pontos infóval szolgálni; általában mennyi player szokott Sieghardton lenni egyszerre?

Vki el tudna mondani hogy van sieghardton giranba a manor system? Seedek eladasi megveteli ara meg ilyenek erdekelnenek.

Nethyrrea
tessék csekkolni a weboldalakat...nemhiába ott a cím a tetején a banner alatt

KurtVampire
mennyibe van a game eredetiben, legolcsóbban?

Halottvagy [eR] Arijuen

honlap szerint Online a Teon,
a játék loginja szerint Down!
😮o WTF? 😞

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

barret
Hali! Honnan tudnam a botprogit leszedni?Csak halott linkeket talalok😞
Tudnatok segiteni? Elore is koszi.(anyagi helyzetem a 0-val egyenlo...)

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hat a clan/alliance-n belul ahol vagyok nincs. Es amikor IC-s voltam sieghardton ott se volt. Fizetoson l2 foleg politikai es csapatjatek magasabb szinteken, az hogy onmagadban lvl 70 vagy nem er szart se😊