88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• sgjedi
    A hosszu postombol kimaradt: "no meg szep kek S-es (neadjisten S84-es)FEGYVERED"
  • sgjedi
    Es igen, legit alatt ne felejtsd el, az is menne van, hogy nincs sajad botcsordanyi buffosod a hatad mogott, szal selfbuffban irany elpyt olni lvl 80-ason.... De vigyazz, ha egy "vér-elpybe" BOTlasssz (hopp mekkora szovicc) ugy kicsontoz, mint a szart.
  • sgjedi
    Umm... Lehet hogy nem ugyan azzal a jatekkal jatszunk, de te mit ertesz konkretan az endgame "hardcore" PvP alatt?
    - Kezdjuk ott, hogy ha te most 0-rol kezdesz, LEGITKENT, TEHAT ADENAT SEM DONATELSZ, lesz kb 2 ev, mig te is felhuzol egy 85/80/80/80 as karit, a fontosabb skilljeit felenchantolod legalabb vagy +15 kornyekere (ami a pechszeriatol fuggoen eleg sok Giants codex, vagyis ergo penz). Mert ugye a "top klanok" tele vannak 85-80-80-80as felbotolt ruszkikkal es hasonlo aljanepseggel..... Ha te ezekellen a kis "friss80-as" mainclassoddal akarsz PvP-zni, akkor "okos dontes volt" feedeld csak PvP ponttal az enemyt.
    - Es ne felejtsuk ki, hogy LEGITKEDESETEK CSUCSAN ti ugye adenat sem donateltek, ergo nem tudom, mikor lesz neked AQ-Baium-Zaken-Antharas-Valakas/Tezza exerszet-ed, no meg szep kek S-es (neadjisten S84-es), no meg egy legalabb alap enchantos,ha nem +6-os S-es ruhaset-ed.
    - Es vegszokent: Te.... PvP??? Mikor manapsag ez kb annyit jelent, telepakolod a karid CP-potival, meg BSOE-val, leszecc vagy 3-4 segedprogit, aztanbenyomod az insertet, es hatradolsz, hogy PvP-zik helyettted a gep.... hogy te ezt nem fogod hasznalni? Akkor sok szerencset.... mert hogy a gep mindig gyorsabban targetel, mint te, gyorsabban spammolja a CPpotit, mint te, stb... Kerdezd mi az a PvP azoktol, akik C1-C2 utan nem sokkal kb itthagytak a jatekot, mert ami hajdanan valoban csak rajtad mulott, es csak az emberi tenyezo volt a donto, hogy nyertek e vagy bebuktok, az ma mar a "gépek", ping-ek(laggok-delayek), es segedprogramok harca.... es persze raadaskent nem art, ha valami "epp aktualis uberbrutal calsssod van" es nem Swordsingerrel, vagy Tricksterrel akarod berambozni egesz adent...
    - Amugy EN valoban nem majmolom L2 PvP-jet, de van epp eleg ismerosom, akik sokat panaszkodtak az L2 PvP-jenek elagyatlanodasarol, elsorvadasarol, emlitsuk itt Ilut, meg Szekit, meg a Dinizt, akik pont a PvP-ert voltak anno itt, es pont annak elbaszodasa miatt hagytak abba az aktiv jatekot....
    - Szoval ha "igazi" hardcore PvP-re vagysz L2-ben, akkor LEGITKENT FELEJTS EL, mert kb 2 evvel, 30-40 milliard adenaval le vagy maradva, es legalabb remélem "JEDI-reflexeid" vannak, ha versenybe akarsz szallni a segedprogikkal....
  • voloume
    na azert en ezzel a lusta dologgal nem igy vagyok.. pl én azt hívom lustának aki nem bír mondjuk tegyük fel naponta 2-3 órát xp-zni , ami ugye geci unalmas, mivel ugyanazt a folyamatot csinálod órákig, ugyanott, ugyanolyan mobokat ölsz , ugyanazt nézed végig számtalanszor.. de l2-be 2-3óra xp-zéssel nem sokra mész szerintem, és ahogy biomage barátunk írta, ő 14 órát ül és xp-zik, az már a másik része, hogy nem annyira tapasztalt mint egyesek es ugyanazon idő alatt más 5-6x annyit vagy még sokkal többet fejlődne, de az megint más kérdés, hogy ha van társaság, akkor gyorsabban/jobban telik az idő stb.
    ilyen szempontbol az l2 kicsit nehéz, de ha elérsz egy szintet, akkor jön elő az l2 igazi világa a pvp stb. (legalabbis a hardcore resze)
  • Midas
    Ezzel egyet ertek en is :) Most nem azokra gondoltam akik ebbol penzt akarnak csinalni hanem a mezei jatekosokra akik inkabb a szorakozast keresik.
  • Thomx
    persze... ha van nagy partyd, power lvl meg kesob nagy szintu questek.
  • daemonervosa
    Csak éppen az a kérdés, hogy kinek mi a célja és mit ért "haladás" címszó alatt :)
  • Midas
    Most nem azert de manapsag lazan lehet haladni l2ben annyi buff fegyverek etc van nem ugy mint c1ben mikor meg fegyot etc szerezni kelett.
    Szoval nem kell hardcore jatekosnak lenned ahhoz hogy felhuzz egy karit, csak mint minden masban itt is lustak az emberek es bot nelkul mar nincs is elet.
  • sgjedi
    Csak Error kedveert:
    - Barátnőt keresek, aki kijönne németorszagba, főzni, mosni, takarítani, legalább 96-os mellbosege van, nem tobb 65-70 kilonal, es szeret dugni... jelentkezoket mellekelt fenykeppen (lehetoleg "teljesalakos meztelen" ofkósz) varom titkos E-mailben.
    Jelige: "Dugnálak, mint a lopott biciglit wazzeg..."
    :D
  • sgjedi
    Umm.. meg egy versike, igy alvas elott faradtan a Ray fiunak:
    "Itt a kicsi Ray,
    Tőle sose félj,
    Mert miután 80as lesz
    Úgyis rákeféééél.":D
    Na megyek suppedek,,,, nana nem, meg nem kell hullamozni, meg itt vagyok.... na most mar lehet...
  • sgjedi
    Na joo... csak hogy ne mondd azt, kedves biokez, hogy en is olyan geci vagyok, mint a tobbiek, meg hogy senki nem segit a kezdoknek, adot meg egy tanacsot..... a Sajtos quest egy elegge eldugott quest, de rohadt egyszeru, 26-os szinten felveheto quest, es szinte minden mob dobja a questitemet hozza, mindegy, hol olsz. A bevaltaskor adenat is es Xp-t is valaszthatsz, tehat nagyon praktikus quest.... Azonban mivel elegge el van dugva a kezdo NPC, elegge elkepzelheto, hogy off forumon sem fogja senki sem tudni, hol kell felvenni a questet (na meg hat az emberi "joszandek" is kozbejatszik, hisz minek mondon el barki barkinek egy ilyen jo questet, ha attol a masik jobban fog fejlodni). Ez esetben irj egy GM-ticketet, es kerdezd meg, hogy: "Where can I pick up the Secret Cheese Quest. Help me pls." Bar ismerve NCsoft GM-jeinek az aktivitasat es segitokeszseget, kb szinte le sem fognak kakalni az elso level utan... szal ha ez esetben 2 napon belul nem ir senki, probalkozz megint egy uj tickettel es igy tovabb.... egyszer csak megunja a GM, es valaszol valamit. Hogy EN miert nem mondom meg, hol a kezdo NPC? Na mert azert ennyire en is geci vagyok...:P
  • ErrOrHUN
    Jól van Razi, ne ide blogolj már bazze... :D
  • sgjedi
    megkimeltek teged*..... basszuskulcs... nem megy mar ez a rohadt magyar... Dojcsland dojcsand überallesz... :S
  • sgjedi
    Amugy eltessen az a remeny, biokéz, hogy mire te level 60 leszel (nagyjabol 1-2 ev mulva), ugyis becsukja a boltot NC USA-ba, meg EU-ba, szoval nem kell majd nagyon szenvedned a level 84-ert..... csak majd ne felejtsd el egy udvarias levelben megkoszonni NC-suxnak, hogy kedvesen megkimeltek toled a kinkeserves legit elettol a sok szarszemetmocskosgaladfereg bottal szemben... Ja, es meg egy fontos tulelesi tipp, ha mar az official L2-t valasztottad valami free szerver utan: TANULJ MEG KINAIUL!!!
  • sgjedi
    Biokéz.... Izé.. Biomage... a te forumod a www.lineage2.com alatt a forum topicnal (http://boards.lineage2.com/) keresendo... ott meg talalsz kb 2 magadfajta "vakmero amde elegge ostoba" emberket, aki azt hiszik, hogy L2-t lehet live-ba, legiten is jatszani... ja es amugy NE furdje le.... vagy ize... szoval ne botolj.... van a koztes ut is botolas nelkul is level 85 lenni, csak találd meg a Sajtos questet.... Kerdezd meg az off forumon, hol kell felvenni a sajtos questet, a tobbiek biztos szivesen segitenek...
  • sgjedi
    Te vazzeg Ray.... Te meg elsz? Te nem jaccol 4-5 eve, mert az utolso "fellegit" karid 1 eve kibannoltak, mikor meglepted a level 80-at, felvetted az S80-as ruhad, kimentel truccolni Giranba, aztan masnak ugy kibasztak, mint macskat sz_rni.:D Amugy lattam hetvegen 2-szer is ram irtal, de vazz, epp nem voltam gep elott. Maskor kicsit varj, ha meg szeretned, hogy valaszoljak is... tudod,,, ha Razi Papa a faszt veri, akkor az eltart 15-20 percig.:D
  • MadnessX
  • Ray2
    Te most tényleg rágoogleztál, hogy mi az a retardált vagy csak én nézek ki ilyen keveset belőled? Ezen a fórumon az itt lévők legnagyobb része 2-3-4-5 éve már itt van, és min. ennyit le is húzott offon, erre te most idejössz, bizonyítod, hogy mekkora király vagy, meg hogy értesz mindenhez, ahhoz képest egy 12 éves Vér Pistike szintjén állsz. Legyerekezhetsz itt mindenkit, de a tényen nem változtat, hogy egy no lifer köcsög vagy, aki 14 órát játszik naponta és ebben ki is merült az élete. Ne aggódj, abban biztosítalak, hogy életműdíjat TE biztosan nem fogsz kapni, ellenben kijelenthetem, elbaszott egy életed van. Inkább takarodjál te a többi legit(no offense többiek) lvl 40-es prohoz off fórumra, ott a helyed.
  • Predtom0O
    miért piszkáljátok ő az az ember aki fényt hoz hanyatló sötét elménkre és megmutatja a helyes utat.most mindenki rájöhet, hogy senki nem ért semmihez csak ő szentsége a magasabb rendű lény.kérlek isten a hitetlenek miatt ne zúdíts ránk tömérdek átkot a lv19 orc shamanoddal.
  • DiamondHeart
    RAAAAAAAAAAAAAGE! :D

Válasz 'mindenki' üzenetére (#99999)
  • Lullaby
    Te már anno a virrasztós topikban is bebizonyítottad, hogy felsőbbrendű vagy én mindenhez értesz. Szerintem nem kéne ilyen "gyerekek" közzé lealacsonyodnod, végén még rossz fényt vet rád (;
  • Odikee
    Neked tenyleg vmi baj van az agyadban , ha ilyen kerdessek utan te engem kuldenel official forumra . Lehet inkabb neked kene kurva gyorsan at takarodnod az ork szaroddal oda es verned a nyalad mint a tobbi korlatolt akiknek egy kibaszot sharlock holmes kell , hogy vegre kideritsek meg is hol kell fejlodni 19esen 14 ora jatek utan , mert ok is kurvara ertenek hozza , mint te de ha ezek utan sem lenne egyertelme te miert is oda tartozol nem ide akkor tessek :"1-19 ig a falu környékén fejlődtem, Orc Shamanként hová menjek? Gludioba?""persze, ne néz már hülyének -.-, majd persze botozni, aztán kibanolnak, kösz nem :)" . Tenyleg sajnalatos , hogy meg mindig ezek a nyalcsorgato mangafuggo buzi bohocok talaljak meg ezt a jatekot akik 14 orat kepesek a gep elott ulni es uvegbe hugyozni .
  • solyomb
    Bocs, hogy nekem kell tudatnom veled, de a levegőt Te rontod itt, mi "gyerekek" remekül megvoltunk nélküled is
  • biomage
    Nem nem vagyok gátolt, lelassított, késleltet

Hogy milyen gyerekes sértéseket kell elviselnem :D, először fogyatékos most meg gátolt vagyok, ti ketten már bizonyítottátok hogy tényleg gyerekek vagytok ha nem testileg akkor agyilak, ez a fórum nem nektek van kitalálja, menjetek az L2 off fórumára vagy máshová, itt csak rontjátok a levegőt!
  • Odikee
    anyad te vmi retardalt vagy?
  • Nick Elodeon
    az semmi, én ti-n elven ruins(?)-ba questelek
  • Midas
    Azert nem csak mar eleg belterjes a forum most inkabb mondjak mint regebben.
  • solyomb
    :D:D:D
    De a fórum se a régi, régen egy ilyen foggyosnak azonnal mondták volna, hogy "a picsába", "anyádba", vagy legalább annyit, "hogyha már lvl 19 vagy menj hátra és verd le azt a kurva lakatot" :D
  • ErrOrHUN
    azon se csodálkoznék, ha összehívnák az összes NCFOS GMet a világ minden tájáról, hogy "ezt nézzétek, valaki még XPzik orc villagenél, mégsem halott az L2"
  • Predtom0O
    Biomage elképesztő vagy nem találok szavakat.nem gondoltam volna h földi halandó lény kepes ilyen dolgokat véghezvinni.én veled vagyok:)
  • MeoH #84736
    Bazz mikor kezdted? lv19 kb 2ora.
  • Ray2
    De nem érted, hogy ő ért hozzá?

• biomage
  • DiamondHeart
    we have a winner.
  • Psychedelic #84732
    A sajtos questet mindenképp csináld meg, az kb. kötelező.
  • Skynet85
    ,,tudok játszani napi 14 órát" <-- 19 évesen csajozzá baszod...
  • biomage
    két dolog :D
    1: nem szoktam ilyen online játékba fórum nevet megadni karakternek.
    2: Offon most játszok először, szal akkor valaki lekopintota a nevemet :D

amúgy most megyek gludinba :D a rosszabbat választatom direkt, ami sajna kitér Gludin felé, Shaman quest :D

nagypite:tudok játszani napi 14 órát :) és az bőven elég, 1x úgy felmegyek 84re :)
  • nagypite
    bot nélkül max lvl 40-50 fogsz eljutni ha tovább akkor mazohista vagy
  • daemonervosa
    Galád módon elárultad féltve őrzött titkunk.Ki vagy közösítve.
  • DiamondHeart
    Az az igazság, hogy nem akarta elmondani senki, meg is egyeztünk, hogy nem áruljuk el a titkot, de én már nem bírom magamban tartani. Bocs srácok. Szóval igazából csak irigyek vagyunk rád, mert látszik rajtad, a postjaidon, meg azon is, hogy meg accoud is van, hogy tényleg mennyire képben vagy és alapból azért ment a cink, mert nekünk meg nincsen és nemtudjuk hogykell csinálni. Szóval csak mondom, hogy nem kell bizonyítanod semmit sem azzal, hogy még külföldröl is rendeltél (NEM IS 1x!!) mert elhitte mindenki az elsö perctöl kezdve. Amúgy volt egy Biomage nevü Orc Shaman Hero anno az egyik szerveren, az akkor nem te voltál véletlenül? Fejlödni igazából én mostanában RoAban meg RoDban szoktam, nézd meg azokat a helyeket is.