Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Photoshop... =P

gyere inkább GéWézni 😊

Sámán
Szuperkritikál! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Csak Szylt banolták! Engem nem! <#bee1><#bee1><#bee1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, szóval kimenekültél a party elõl! <#bee1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

vigyázz mert téged is bannolnak mint Szyléket <#pardon1>

köcc!

GAthersw
Offical szerver files szerverek C1esek azok nem bugosak C1et szedd le.

01110000 01110010 00110000

Banolva lenni meg a legjobb😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

kössz
ezt is megprobálom.
de most találtam egy olyat ahol C3-ra kell updatelni és uy is menni fog, szoval ha azt szedtem le akkor itt nem lehet baj.
a C2-töt nem lehet valahonnan leszedni?

csuzlee
Jaj, majdnem elfelejtettem mondani, JO IDO VAN, IRANY KI A SZABADBA <#vigyor3> De elotte inditsatok a "setalot" <#vigyor1>, mert fejlodni kell, fejlodni jo <#worship>

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Mert nem onnan kell letölteni hanem innene a C1 Full.zipet

Nethyrrea
ijesztgetsz itt engem...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Szupi 😊

FeketeVipera 77 SS

a hivatalos oldalról töltöttem le.
de valami ingyenes servert próbáltam volna ki (www.lineage2world.com) , oké minden vmi patchet is bemásoltam, csak ilyen krix-krax nyelvezete van és nem tudok semmit sem elolvasni... igy azt sem tudom hol lehet nyelvet átállitani..

GAthersw
Melyik szerveren próbálsz jáccani és honnan töltötted le az L2t?

és miután kilépek ezt irja ki:

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1999 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5700 (6693)

Failed to load 'Texture L2ui.CreditWnd.CreditFont': Failed to find object 'Texture L2ui.CreditWnd.CreditFont'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2ui.CreditWnd.CreditFont NULL) <- NCLoginFunctionWnd:😮nNewAccountBtnClick <- NCVirtualWndMain:😄ispatchWndMsg <- NConsoleWnd:😄ispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Nethyrrea
4x HP mob mind a katakombákban, akárcsak TOI volt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
pusztán annyi hogy akkor férsz hozzá csak az ancient adenához és tudsz találkozni azokkal az NPC--kel, akiknél tudnád használni az ancient adenát és a scrollokat, meg hogy csak akkor tudsz lemenni a dungeonokba 😄

hi
hol lehet ebben nyelvet választani? mert vmi ázsia szar az egész és nem tudom elolvasni 😊
azt sem tudom mi micsoda igy.
nincs vmi elküdhetö file?

csuzlee
Bazzeg elbasztam 😄 Semmi baj a bevaltassal, ugy latszik este mar kicsit faradt volt... En ugy szamoltam hogy a zold es 10 A.Adenat, de ugye bar az csak 5-ot er. Szoval teljesen jol mukodik, SORRY!

B@lu
a kurva a..yukat bevaltottamn csomot ugy ahogy te mondod egyszerre

csuzlee
Nah jo8 mindenkinek, de elotte egy jo tanacs:

Ha a Seal Stonokat valtjatok be Ancient Adenara, szinenkent valtsatok be, mert ha azt valaszjatok, hogy egyszerre mindet, akkor atlagot von, azaz (10+5+3)/3=6 Ancient adenaba valtja az osszeset!!!!

FUCK YOU NC SOFT!!!!

Sámán
<#eljen><#bee1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

69.2 most😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
69 vagy inkább 70-t kéne írnom esetleg 75-t?<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Milyen 68<#wow1>
<#eplus2>

Mobok lvl 80ig vannak a necropolisokban meg catacombakba, szal azok mindenkinek jok😊

Sámán
Ha még 68as szinten is jók, akkor nagyon tuti helyek <#smile>

FeketeVipera 77 SS

4X hp-s mobok vannak dungeonba. Mi mindig fullos, lehetoleg perfect grp-al megyunk oda, ugy a leggyosrabb a fejlodes.

Sámán
Jó, mehetek d-s fegyivel is??? <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ty 😊

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Te meg gyere Viperaval partyzni Catacombaba!!!!!!! We need you!!! 😄

csuzlee
azt nem tudom pontosan hanyszoros hpsok, de kb. 3x. A Sanca altal adott linken lehet kinezni melyik jo eppen a szintedhez. Egyebkent olyan 4-5 fos partyban (kozel egy szintuek) gyorsan lehet haladni, es 3500-4200XP 1 mob. Adenat eleg keves dob, szoval csak okosan az SS-el, de sok Seal Stone, es eleg jo droppok is esenek!

http://lineage.warcry.com/index.php/content/lineage2/patches/chronicle3/sevensigns

BoP meg AOBA ara miert ment fel a seven signs-al? (damat meg ertem😄)
Meg a recepteknek milyen ara van nalatok?

Sámán
Hányszoros hp-s mobok?😊
Szolóban gondolom esélytelen? 😄
Esetleg ha valaki tudná katakombánként a mobok szintjét azt is megköszönöm! 😊))
Kb-ra is jó 😊

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
En is most olvasgattam egy kicsit tuzetesebben ezt a Seal Stonos cuccost, es szerintem minden fele keppen megeri atvaltani Ancient Adenara a koveket. Nagyon sok jo hasznos cuccot tudsz belole szerezni, amiket esetleg ha meg nincs is ra szukseged el tudod adni. A kovecskeket szerintem eleg ratyi aron veszik, a zold most Sieghardton olyan 7-10a , a piro 20a, keket meg meg nem lattam venni... Egyebkent is jo xp a catacomba , tipikus dungeon lsd. cruma, AL, TOI stb. Mi is csak tegnap ota jarunk le, de jol jon az xp es a kovecskek is esnek rendesen, raadasul a scrollok is jonnek szepen. Azt az egyet nem igazan ertem hogy mi hasznom lesz esetleg abbol ha az en oldalam nyer.....

Nethyrrea
katakombákba azért már most megéri lemenni. a katakomba gatekeepertõl vegyétek fel a questet és gyûjtögessetek scrollokat mert az is kelleni fog késõbb. azokat beváltva Blank scrollokat kapsz értük amit majd a mammon bácsinál lehet használni ha cuccokat akarsz venni (pl ha jóltudom akkor egy armor/weapon enchant A scroll nemtommennyi ancient adenába, meg 450 blank scrollba kerül, meg ilyesmik.)

Nethyrrea
D meg C cuccokat tud csak.

nem mindenki dual damascust, bár kétségtelen hogy az néz ki a legbrutálabbul 😄 de a kesh/damához is kell legalább egy 😄

csak azon morfondírozok hogy keshanberket honnan szedek.

Szekijoe
Jah és ha még nem esnek a catakombakban/necrokba a seal stone-ok akkor Szervezz receptszerõ partykat, Szerintem a TOI-s questben(random gloves/helmet/boots recept) még xp is van a többiben nem nagyon. Ha beindul a seven sign akkor Toiba és ALbe iszonyat nehéz elcsalni az embereket.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Huh ha még nálatok nem kezdõdött el akkor a fõ tanács. Nálunk iszonyat igény lett a Bop,Dama,Aoba 100%os receptre a Mold hardener ára 40-50k körülire esett vissza. Enria ára ha valaki venni akar akkor 35-40k val ül ki minimum.
Tehát a meglévõ hardenert eladni és fegyi receptet kell venni, ha marad zseton akkor enriát kell venni.

Szekijoe
sorry PART* (lining, fabric, design, edge)

Teonon meg el sem kezdodott ez a seven signs ize...

"Remélem a partyokat az ally iszonyat erõvel fogja farmolni"
partyok? az mi?

Szekijoe
A nagyrésze dual damát akar összerakni? Hm... és a mammon trader nem tudja felupgadezni a dual sls-t?

Nethyrrea
már most az van.. nézd csak meg a damascus recepteket. orphuson is rengeteg WTB DAMA RECIPE topikot látok. van aki kettõt is venne.

Szekijoe
Az nem gáz jövõ héten már lesz AA! Legalábbis Most a Dawn (mi) vezetünk elég jó elõnnyel, ezért jó eséllyel lesz AA-nk. Mondjuk a majestyc cucc ára tutter húzós lesz ha az összes healer arra fog hajtani egyéb kasztokról nem is beszélve. Remélem a partyokat az ally iszonyat erõvel fogja farmolni<#bee1> Én iszonyat recepthiánytól tartok.

Ja telleg. Nekem top A grade kell, ezer nem ugrott ez be.

DE MEG NINCS IS AA..............

Cobra.
Köszönöm a válaszokat. Wild Magic már C3-as skill, ugye?
NF adminjait meg majd megrúgdosom, hogy oldják meg a matk criticalt valahogy <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Te wild magic-ed is ua????
Tulajdonságok közt látszik hogy nõ tõle valami vagy csak odaképzelni lehet??? 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
<#nevetes2>Kicsit rajta vagyunk a fórumon(mire leírtam a válaszom már ketten válaszoltak<#hehe>