Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
arra lennék kíváncsi hogy most az a rakat láda ami ottvan dion környékén is, azt pl megéri-e nyitogatni most, vagy csak PTS-en adott olyan sok lóvét.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Amíg van manája.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Semmit<#nyes>Minden zöld meg világos kék de van még 2k magom kell az enria az AoBA-m hoz. Nem használok ss-t healpotiont is csak akkor ha elfogy a manám. Ha nagyon uncsi lesz akkor nem Énekessel folytatom a farmolást hanem Szöszikével õ még csak 25ös ember tolvaj +3as Top D duallal Heavyben, Giran körzetben remélem tudja irtani a 26os mobokat, eh össze kellene raknom neki egy D-s tört de 40re fel tudom kalapálni duallal is szerintem. Majd kap CD-t meg Emit, mondjuk a 60%os Aoba craft faild elég érzékenyen érintette a material készletemet pláne hogy most akkor 100%-osan rakom össze.<#shakehead>De sajna nincs mit tenni iszonyat kell a Health SA a pvp-khez. (a soul kristályra már nem lesz pénzem de remélem az klánból valaki felnevel nekem egyet ha megkérem)

Nethyrrea
én azon vagyok kész hogy most egy dama receptet tízmilla felett árunak...persze akinek volt pénze az még c2-ben megcsináltatta, amikor még qrvaolcsó volt minden.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Amúgy silenosok stunnolnak -elég gáz ha 2-3 rádmegy... Haverok mind és érzékenyek ha valamelyik társukba belekötsz! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Viszont tudja healelni magát... :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ivory környékén meg Enchanted V-ben... Majd próbálkozom ha felnövök a feladathoz! <#vigyor2>
De ha esetleg addig valakinek esne gondoljon rám!!! De azt elõre kikötöm: NEM adok érte 500k-t!!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
giran környékén mit tudsz farmolni ami jó szintben?

Szekijoe
oksa majd betesztelem <#bee1> Csak elõbb elhasználom még a 2k magomat girán környékén<#vigyor5>. Az a gáz, hogy Énekes nem dd és a con-ja is kicsi mert elf és ezért nem tud sok SS-t vinni.<#rinya>

Nethyrrea
spellbookok legjobban ivory tower környékén meg enchanted valleyben szeretnek esni ahogy én tudom

Sámán
43-on szerintem már jók neked 45-s vanor silenosok... Azok dögivel dobnak abone-t meg cbp-t, hármasával is! (Meg iron-t meg steel-t:)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sajna tegnap lejárt a szabim, ma is megyek éjszakára dógozni -de azért remélet max 1hét alatt meglesz 40
ha közben esetleg valaki rájönne mi dobja summon unikorn merrow sb-t szóljon bátran!!! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ami azért nem rossz dolog! <#vigyor2>
2accal könnyebb volt! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Uh akkor te fejlõdsz mint atom, Grat. Sajna Énekes megrekedt most 43on egy kicsit, mert enriára hajtottam az aobámhoz utána meg Animál bonera kell gyúrnom (hiányzik még vagy 2k csont) így nem fejlõdök túl gyorsan de legalább van material.

Nethyrrea
azserossz :) siegen mi pl az npc íjászokat szoktuk (én legalábbis). könnyebb targetelni a tömegben.

Szekijoe
Én a Main Attacker -re tippelek akit mindenki assistál a halandzsa alapján amit Sanca írt(bazz nem egy szerveren vagyunk aztán már nem is értjük mirõl beszél a másik <#wow1>beszarás)

Raideken én a mobot szoktam assistálni <#hehe>akit üt arra megy a gyógyi<#nyes>

Sámán
Izé... ha minden jól megy ma 35 lesz! <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De figyeltem! <#bee1>
De még azzal együtt se rossz a 6 lövés!!! <#nevetes1>
Amúgy CP-m általában mindig 0 közelében járt -egy két kóbor nyilvesszõ mindig eltrafált... <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nekáromkodjál, miazaz MA ? :P

Mixelt csakatok a legjobbak. Nincs MA, mindenki mast ut, ha meg lenne annyi eszuk hogy MA-t valasszanak akkoris szarul targetelne<#idiota>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Vipera nem voltál még pvp-n. Azért nem figyelted gondolom,(pedig mondtam) de elõször a CP-det kell elfogyasztaniuk. A sárga csík az életcsíkod felett, neked kb 2k HP-d lehet meg 1k CP-d és ezért kell belédsebezniük 3k sebzést, hogy hanyattess <#vigyor5> Azért kell olyankor kiszaladni a világból, ha látod hogy fogy a CP-d mert ha egybõl kifutsz a range-bõl vagy takarásba szaladsz akkor nem tud rád lõni és remélhetõleg te kifehéredsz õ meg keres új célpontot magának.

kész van már a summonered?:)

Sámán
Akkor vagy nem volt rendesen felbuffolva, (ss-el lõtt, szépen belémrobbantak a nyilacskák:) vagy 1 kritikál se jött össze neki, 3k hp-m tuti nincs <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
En is kellemesen csalodtam a multkor, 3 vs 3 toltunk egy mix csapattal AL bejaratanal 3 RIP-es ellene. 2 ijasz olyan 62-64 korul meg egy SH. De rendesen voltak mert a RIP-es profeta felbuffolt minket, es nem is jatszott, franko 3v3 volt. Sajnos a tobbiek eleg lamak voltak mert elkezdtek kergetni az ijaszt.... En viszont neki estem az SH-nak, mert attol elegge tartottam :D Le is toltam, mikozben mind a ket ijasz engem lott. Termeszetesen bele is haltam, de az SH megdoglott :P

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
hogy menyugtassalak 1 loves is eleg egy igazan kemeny ijasztol:) ne sertodj meg de a te p defeddel sinan tol egy 2.5-3 K kritikalt es nemtom, van e annyi hp+ cpd d:?)
rajtam is lottek tegnap 2.2K dmgt robe ban es berzerk 2 vel nyugi

Tufa

KurtVampire
nem tudjátok mi van a C2 free serverrel? hogy tudok oda regisztrálni, ill feljutni?

Halottvagy [eR] Arijuen

Johnyy
de ok vettem .. ;)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
rendi cs nemvágok még egy címet sem.. na mnid1 :(

Tufa
kb 100free server létezik... légy egy kicsit találékonyabb, HATALMAS betükel virít hogy FreeServerForum. Ott kb 4-5röl folyamatosan megy a téma.
Ez itt a fanatikusok topicja, harapnak ha freerõl beszélsz ;)

Johnyy
és mi a freeserver weblapjának címe?? :O

Tufa
esetleg a free server weblapján?

Johnyy
Bocsesz, én vagyok a láma, de hol leet a free servere acountot regelni ??:OOOOO

Sámán
Nah énis jókor kezdek játszani... <#vigyor5>
Csuzlee, amíg nem mutatod meg úgyse hiszem el!!!! <#nevetes1>
És ki is akarom próbálni hogy áll!!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Azert jo az, mert ha mondjuk, partyzol velem, es veletlenul, valahogy, nem is ertjuk majd mi okbol kifolyolag, pont rad aggrozik a mob, csak eloveszem a az uj staffom es elnyomom ra a switchet, es ezzel megmentem kicsinyke DA eleted <#vigyor3><#wow1><#wow2><#beka3><#taps><#help>

phalanx
jól kib***ott veled süsü, TH-nak Desparion staff? <#fejvakaras>

Baszkurátor
Ez mekkora fater!!!!! <#worship><#worship>

Kössz Dana!!

csuzlee
Delutani Mese:

Egyszer volt, hol nem volt, lementem HUNcsuzlee-val az offical szervern Antharas-hoz, de csak a kistestveret, Süsüt talaltam ott. Mondtam neki, hogy en vagyok a kiralyfi, es ennek nagyon megorult es dobott is egy Desparion's Staffot. Azota HUNcsuzlee boldogan el, amig le nem PK-zzak!

Nah jo, azt hiszem nem kellene ennyit meloznom <#wow1><#csodalk><#falbav><#banplz><#taps>

SDana
Ha jól emlékszem, valami olyasmi volt, hogy lement kb 500 magasszintû emberke és elkezdték csapni. Aztán amikor antharas elõször feléjük sandított és kihalt a fél banda, akkor jött a nagy megdöbbenés, miszerint ott biza halálkor cuccdobás esete forog fent. Ezért hát sokakban lelohadt a gyíkvadászati kedv és inkább pmezgettek, hogy add mán vissza a bluewolfomat, mert k*aa*d.
Így hát mindenki jól meghalt (legalább egyszer, a gyík meg jóllakott.
Ez még C1 közepetáján volt, koreában.
És a C2 teszt szerveren (még mindig a vágottszemûeknél) volt az a teszt végén, hogy mindenki kapott 75 szintet és csúcs ruhákat és 1500 ember lement ismét próbálkozni nála. Mivel teszt, a cucc úgyse számít meg ilyesmi, azért sikerült is meggyepálniuk nagynehezen.
Egyébkent meg valóban, wind érzékeny... Már amennyire érzékeny bármire is :) (asszem 150% damage a wind támadások rajta)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Raidre egyszer elnéznék, de ez a pvp nekem kissé unalmas -healer/bufferként...
Mondjuk meglepett hogy legalább 6 lövés kellett egy íjásznak hogy leszedjen mikor bénáztam kicsit! Azt hittem 2 nyil és végem... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
ha jóltudom antharas érzékeny a wind típusú támadásra, tehát spellhowlerek elõnyben.

Nethyrrea
én majd akkor ha már össze tudom rakni az A grade armorom. de ha nemlesz c3-ban 100% recept akkor nemfogom. nincs annyi lóvém hogy leálljak szórakozni 60%-al. meg össze kellene rakni az új dualjaimat, de sehol nemlehet kapni damascus receptet 100%-ost, vagy ha igen, 10+ milláért. annyiért meg elmehet a f@szba aki árulja.

Tufa
Még versuvion, kb 100 ember, mind lvl 80, s grades fegyverekel ütötte egy órát amikor végre megmozdult a HP-ja(kb 1mm ment le). 4700as Matkal sebeztem rá max 100at...kizárt hogy egy nightfall féle 50ember érjen ott valamit :)

Baszkurátor
Alóha skacok!!
Emlékeztek rá biztosan anno amikor asszem az open béta végefeléjártunk vagy már a c1 volt de akkor annak még az eleje a sárgág lerohanták antarast.Na arra lennék kíváncsi, hogy hogyan is történt ez.Én úgy emlékszem, hogy voltak vagy 1500-2000-en, ütötték vagy 6 órát aztán hazamentek.Esetleg nincs róla valahol valami leírás???Mert valaki még mindig azhiszi,hogy majd 50-en lemennek hozzá és "kipipálják"......

SDana
Jah, a nagy tömeg a hivatalos nagy erénye. Mennék én is, de 52es karival nincs sok értelme szerintem kolbászolni, partit meg nehéz találni ott is szerintem.
Másrészt meg már ritkán játszom, 10szeres szerveren is alig fejlõdök :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
na igen ...picit sajnálom is hogy nem maradtam officialon ... az ekkora ostromok/pvp-k nagyon jók lehetnek ... de nem birtam volna fejlödni , belehaltam volna :DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
Hát igen nálatok másként mûködik mint nálunk. a pvp-n az én partymnak nem volt buffere tehát nem volt haste2 utána megjött vipera legalább SE buffunk lett. Dinizéknek meg a pvp második felében elment a healer<#nevetes1> De így is kitartott mindkét party. A free-rõl csak azért jöttem el mert azt láttam hogy kevesen vagyunk. És az a kevés is több szerverre szétoszlik. Az ismerõsök nagyrésze nem válaszol mert bot<#hehe> Nálunk is azért tud megjelenni annyi ember mert mind olvassa az ally chatot. És mozdulunk ha van valami. Akkor inkább funnolok a fizetõsön a 300 vs 300as ostromokon. Meg az 50-100 fõs Raid-eken.

Mier nem inkabb gemstone A-t vesztek?<#wow1>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
en dye okra kotom az egyik +4 -4 es mar megvan

most megyek a masikra(joo sok idom van ra:P

SDana
Nem így van... nekem van jópár accom (ugyebár nem fizetõs, akárhány lehet :), és azokon minden buffer, amit szinte le lehet képzelni (csak wc, ol meg bishop nincs). Szóval ha nagyon akarom, akkor az ee/se egyszerre tudja rám nyomni a greater healt, de nem szeretek ilyen sok bottal szaladgálni :)