Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
De ha esetleg addig valakinek esne gondoljon rám!!! De azt elõre kikötöm: NEM adok érte 500k-t!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
ha közben esetleg valaki rájönne mi dobja summon unikorn merrow sb-t szóljon bátran!!! <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
2accal könnyebb volt! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Raideken én a mobot szoktam assistálni <#hehe>#hehe>akit üt arra megy a gyógyi<#nyes>#nyes>
De még azzal együtt se rossz a 6 lövés!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy CP-m általában mindig 0 közelében járt -egy két kóbor nyilvesszõ mindig eltrafált... <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
rajtam is lottek tegnap 2.2K dmgt robe ban es berzerk 2 vel nyugi
Halottvagy [eR] Arijuen
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ez itt a fanatikusok topicja, harapnak ha freerõl beszélsz ;)
Csuzlee, amíg nem mutatod meg úgyse hiszem el!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
És ki is akarom próbálni hogy áll!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Egyszer volt, hol nem volt, lementem HUNcsuzlee-val az offical szervern Antharas-hoz, de csak a kistestveret, Süsüt talaltam ott. Mondtam neki, hogy en vagyok a kiralyfi, es ennek nagyon megorult es dobott is egy Desparion's Staffot. Azota HUNcsuzlee boldogan el, amig le nem PK-zzak!
Nah jo, azt hiszem nem kellene ennyit meloznom <#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Így hát mindenki jól meghalt (legalább egyszer, a gyík meg jóllakott.
Ez még C1 közepetáján volt, koreában.
És a C2 teszt szerveren (még mindig a vágottszemûeknél) volt az a teszt végén, hogy mindenki kapott 75 szintet és csúcs ruhákat és 1500 ember lement ismét próbálkozni nála. Mivel teszt, a cucc úgyse számít meg ilyesmi, azért sikerült is meggyepálniuk nagynehezen.
Egyébkent meg valóban, wind érzékeny... Már amennyire érzékeny bármire is :) (asszem 150% damage a wind támadások rajta)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mondjuk meglepett hogy legalább 6 lövés kellett egy íjásznak hogy leszedjen mikor bénáztam kicsit! Azt hittem 2 nyil és végem... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Emlékeztek rá biztosan anno amikor asszem az open béta végefeléjártunk vagy már a c1 volt de akkor annak még az eleje a sárgág lerohanták antarast.Na arra lennék kíváncsi, hogy hogyan is történt ez.Én úgy emlékszem, hogy voltak vagy 1500-2000-en, ütötték vagy 6 órát aztán hazamentek.Esetleg nincs róla valahol valami leírás???Mert valaki még mindig azhiszi,hogy majd 50-en lemennek hozzá és "kipipálják"......
Másrészt meg már ritkán játszom, 10szeres szerveren is alig fejlõdök :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
most megyek a masikra(joo sok idom van ra:P