Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spellsinger mindent ut mindenfele pvpben.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy c3ban a spellsinger mennyire változott a c2-höz képest. Erõsebb lett vagy gyengébb? Mennyire jó pvpben meg moncok ellen?
Húúúú régen jártam ott, de sztem olyan 25-30 körül lehet. Annál biztos nem magasabb

Nethyrrea
tényleg, elven dungeonban mi a legmagasabb szintû mob? vagyishogy mekkora szintûek ott a legmagasabbak.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Szeki, most oszinte leszek, en meg egy darab ladat nem lattam sehol ezeken a helyeken 😄 de ha lesz en kinyitom az tuti, es benne lesz a Krisem 😄 Egyebkent szepen fejlodgetek, holnap meglepem az 57-et, 9-en kell ujra befizetni az accot, addigra remelem meg lesz az 58, 1 szint 7 nap, MTCS (Meg Tudod Csinalni) 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Köszi szépen majd szerzek társakat
Elven Dungeon-ben vannak lent. Ne egyedül menj le, mert aggrók, és ki fognak nyírni (tapasztalat)

Üdv mindenkinek. Megakadtam a küldetés utolsó fázisában. Nem találom a szörnyeket akiket le kéne gyaknom a quest miatt.

After you deliver the book to Northwind, he will tell you in order to earn the Nobility Amethyst you must collect 2 regular amethysts by killing Sukar Wererat Leaders deep within the Elven Fortress. It is recommended at this point you gather several people to help you get to the Sukar Wererat Leaders, which are aggressive. They are also pretty far in, and you will be fighting your way past a large number of other mobs also.

Ha valaki tudja hogy hol lehetnek akkor nagyon megköszönném neki, ha velem is megosztaná. Bejártam az egész környéket, de sehol sem atláltam õket.
GAthersw
azt droppolják.

01110000 01110010 00110000

üdv!

Reinforced Leather Set
+80 MP

Reinforced Leather Shirt

Maximum MP increases when worn as a set along with the Reinforced Leather Gaiters and Reinforced Leather Boots. Upper Body

Reinforced Leather Gaiters Lower Body
Reinforced Leather Boots
Boots

ennél a setnel a bootsot hol lehet megvenni, mert giranba csak a felsoresz meg az alsoreszt lehetett megvenni, de a csizmat nem, azt hol lehet????
Szekijoe
Csúzlee abban a katakombában amibe jártok van lockpickel nyitható láda? Vagy esetleg találkoztál-e valameikben ládával(Treasure chest)?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Nem szoktam rossz gombokat nyomogatni! <#crazya><#bee1><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah, egyellõre Viperáé lesz a doom, mert a divini kell Ephedrának 😊
Ghouls staff meg kéne mindkettõnek! 😄

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Jaj,...., mar megint rosz gombot nyomtal meg <#crazya><#alien>

Sámán
Engem is most dobott ki...

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Nektek megy most az l2? Nalam nem connectal az update serverhez...

Szekijoe
Szerintem doom robe set lesz Ephede...-án, ha felnõ. Addig meg jó lesz viperának hogy tudjam hívni pvp-re. <#vigyor>

csuzlee
Es miert lesz neked jo a doom set?

Sámán
Jó, nem egy nagy szám, de mégis alakul a doom szettem! 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi! <#bee1>

FeketeVipera 77 SS

barret
Ha egy szerveren lennenk szereznek neked😊
Sajnos ilyen nevu konyvrol nem is hallottam meg...
Kb 2.5 millat arultam ki konyvekbol,legdragabban 150k-ert adom.
Olcsobbak 30-50K.

Amiket jol vesznek: Curse death link,hurricane,sleeping cloud,ice dagger,cancel,Stb.
En vagyok a konyvek gyujtoje😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
néhány NPC nevét megváltoztatták a különbözõ chronicle-k során, szóval ha hasonlít a neve, lehet hogy az az .

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

--==Sziasztok!==--
Hosszú idõ után végre megint van egy kis szabad idõm, hogy elõvegyem a karakteremet. Naszóval én egy 20as szintû elf mágussal vagyok, és a wizard kaszba szeretnék belépni. Az ehhez való küldetést felvettem, de nem találom az emberkét akinek a levelet kéne adni. Ha van közüllünk valaki aki olvassa ezt, és elf mágussal nyomul, esetleg olyan aki tudja hova kell elszaladnom örömmel venném, ha tudna nekem segíteni. Az angol nem az erõsségem, így sajna csak a nagyját értem a feladatnak. Már néztem az egyik oldalon a leírásokat, de elf mágushoz még nem volt felrakva magyar nyelvû változat. Elõre is köszi mindent!
Huligan
Nethyrrea
egyik DS-es BD-nél már láttam is egy legalább +4-es damascus/keshanberk dualt.... 😮

trader:

ITEM NAME | Ancient Adena | Blank Scrolls
--------------------------------------------------------------
Scroll: Enchant Armor Grade A | 480 000 | 480
Scroll: Enchant Armor Grade B | 160 000 | 160
Scroll: Enchant Armor Grade C | 30 000 | 30
Scroll: Enchant Armor Grade D | 12 000 | 12
Scroll: Enchant Weapon Grade D | 100 000 | 100
Gemstone A x 1 | 30 000 | 0
Gemstone A x 10 | 300 000 | 0
Gemstone A x 100 | 3 000 000 | 0
Crystal: A Grade x 1 | 21 000 | 0
Crystal: A Grade x 10 | 210 000 | 0
Crystal: A Grade x 100 | 2 100 000 | 0
Blessed Scroll of Escape | 150 000 | 0
ANY +1/-1 Dye | 42 000 | 0
ANY +1/-1 Dye of High Degree | 60 000 | 0
ANY +2/-2 Dye of High Degree | 72 000 | 0
ANY +3/-3 Dye of High Degree | 108 000 | 0
ANY +4/-4 Dye of High Degree | 174 000 | 0

Blacksmith:

1) Manufacture an A Grade Great Sword (DUAL SWORDS!!)
Prices are as follows:

ITEM . . . . . .| Items Required . . . .| Dual Craft Stamp . . .| Ancient Adena
---------------------------------------------------------------------------------
Dual Keshenberk | 2x Keshenberk . . . . | 1 . . . . . . . . . . | 1 953 000
---------------------------------------------------------------------------------
Dual Kash/Dama .| 1x Keshenberk . . . . | 1 . . . . . . . . . . | 3 989 000
. . . . . . . . | 1x Damascus . . . . . | . . . . . . . . . . . |
Dual Damascus . | 2x Damascus . . . . . | 1 . . . . . . . . . . | 2 310 000

2) Bestow special A-Grade Weapon Ability
For this you need ur lvl 11/12 SA crystal, ur weapon, and (for low a-grade) 147 a-gems

3) Release A-Grade Armor Set
For low a-grade, costs approx 700k aa to do the entire set. Unlike b-grade, u must unseal all parts of the armor. Helmet, boots, gloves and the armor itself.

4) Upgrade a Weapon
This will let u exchange a weapon + aa for a weapon of 1 lvl higher
NOTES: SAs will NOT transfer, and neither will enchantments. So that +11 sword will be a +0 axe...

5) Make an Even Exchange of Weapons
This will let you exchange one weapon for another of the same lvl.
NOTES: SAs will NOT transfer, HOWEVER, enchantments DO transfer with the exchange!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
mámemé? ja! te nem tudsz most lemenni? 😄

csuzlee
Jaj, te draga, hat ezt igazan publicalhatnad 😄 Elore is koszi 😄

Nethyrrea
azt ugye tudod hogy a trader (merchant) az CSAK a necropolisokban mászkál, míg a blacksmith CSAK a catacombokban? nemhiába kell megnyerni az Avarice és a GNOSIS sealokat is 😄 én az avarice-re vagyok feliratkozva.

merchantot már egyszer lecsekkoltam miket ad/mennyiért, csináltam róla magamnak pár screenshotot hogy emlékezzek mire mennyit kell gyûjteni.

Szekijoe
Azt nem tom miért de én utóbbi idõben csak a Martyr és a Saint nekroba szervezõdnek partyk. Talán 1 szer voltam Fordebidden ben full 73+os partyban "Death squad" pvp party engem csak másodhealernek vittek a 74es Bishop mellé.(meg talán a recall miatt.

Szekijoe
Mert nem farmoltok magatoknak<#hehe>

Miert necrozik mindenki es miert nem katakombaznak?

tangabuvar55
hát egy 35szörös szerveren van egy 70es destroyem meg egy 50es TH-em, a NightFallon meg egy 56os SH-em,de ott csak C-s cuccokat lehet venni,a többiért receptezni kell,és ez,h 60-65. szinten is az emberek 98%-a C-s cuccokban szaladgál.....<#csodalk>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Szekijoe
Thx <#worship><#worship>Akkor téged foglak majd kb 5kor pm-ben kérni, hogy légyszi nézd meg ott van-e. Az ICA-ból nem nagyon járunk már szerintem catacombázni majd mindenki necrozik.
Thx privi info errr... ez nagyon nagyon rossz hír azt hittem ez késõbb fog bekövetkezni.<#rinya>

csuzlee
En naponta kb. 10x latom a Catacomb of akarmiben, ami Oren es Giran kozott van, ahogy jossz Orenbol Giran fele az uton ott lesz jobb kez felol. Infokent csak annyit, hogy a Blacksmith csak a Catacombak kozott jar, a Trader pedig csak a Necrocban 😄

Szekijoe
Diniz, Ilu, Csúzlee, Nethy ha látjátok a Mammon Blaksmithet szóljatok már nekem légyszi. Valaki látta már egyáltalán? Nem a trédert keresem hanem a Blacksmithet van néhány D, C-s cuccom fel akarom upgradézni.<#vigyor5>Kellenek a cuccok a kis karijaimnak.

Szekijoe
Gyere a fizetõsre <#nevetes2>
Nálunk már a C3 megy<#wow1>
Eh sajna S gradés cuccokat nálunk nem lehet venni, de más minden van!!! (a piacon van minden csak legyen pénzed rá<#nevetes2>)
Huh a szorzó az tutter nem túl brutál mert egyszeres!!!<#nevetes2>
Nem tom mien "szinted" van de itt, minden szintért dolgozni kell és mind ér is valamit a kicsi karaktereimmel farmolok<#nyes>
Ha voltál a Nightfallon akkor miért akarsz eljönni róla az utolsó értesülésem szerint C2-es lesz.<#hehe>(vagy mégsem)
Nah elõljáróban ennyit.

Félre a tréfával szerintem Tufát kérdezd úgy tûnik õ sok free szerverrõl tud.

tangabuvar55
Halihó! próbáltam már 1-2 szervert,de.....igazából olyat keresnék,amin c2 megy, meg lehet venni minden fegyvert,páncélt,egyebet(A,S,😎,és nincsenek brutális szorók,hanem a szintem igen is ér vmit! tudtok ajánlani vmi jó szervert? a NightFall-t és az L2x-et próbáltam. elõre is köszi<#idiota>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Szekijoe
Annyi elég majd én tankolok Brig setben!<#vigyor>

Sámán
Nemsokára mennem kell dógozni<#shakehead>
Amúgy meg össz-vissz egy bow (kezdõ ng) van nála meg 1-2 nyil hozzá 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Jaja bizony a bolti kulcsal akarok én nyitogatni <#vigyor> De ahanyas a picklock-od annyi kulcsot használ el egy próba. Hm... akkor délután megyünk nyitogatni?

Sámán
<#bee1><#buck><#vigyor4>
Tolvaj ki tudja nyitni simán is a dobozkákat bolti kulcsokkal?
Tuképp nekem is van egy 30as darkelf orgyilkosom... <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
De én tolvaj vagyok én veszem a kulcsot<#bee1>mert nem csak 10-20 dobozt akarok kinyitni.(az csak a gáz hogy lassan töltõdik vissza a spell, muszály 1-2 mobot megölni 2 láda között)

Sámán
Meg a vízalatti városban 😊 Ott jó az xp (50-55 körül) és szintén dobozok melletti mobok dobnak kulcsokat is 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Florannál érte meg dobozozni 20-tól 😊
Ott a farkasok meg a glass jaguk is dobtak kulcsokat, és ott voltak hozzá a dobozkák is 😊
De ott most valami hülye lizard special agent-ek vannak...

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A PTS-en 5 szörös volt és 20-25k-t dobott Dion környékén. Jah 2 napja felnéztem a PTS-re az aréna környékén még mindíg van élet<#wow1> Lehet hogy átmegyek majd tesztelni hogyan lehet jól nevelni sárkányt<#bee1>

Nethyrrea
hát az a 40-60k az jobban tetszett pts-en valahogy....

Ja, itt 1 kis pvp video

video

MA alatt Main Assist-ot ertettem, szal jol kovetkeztetted le😊 Volt meg mas ezenkivul ami nem volt ertheto? A csakatok alatt meg csapatokat ertettem😄D

Szekijoe
Mondjuk én Partyzan Hide-ben akarok ládázni mert ott közel vannak a mobok is és a ládák is. Dion környékén nagyon szét van szórva és ritkábban vannak a mobok.

Szekijoe
Kb 5k adenát ad a láda huh arra hirtelen nem emlékszem, hogy 2 vagy 3 kulcsot használok el egy ládánál. lényegében megéri nyitogatni(szerintem)