Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
Ezen a pvp n tegnap 7 emberket oltem le. tobbekkozott arilou kapott egy kritikalt stb..

Nethyrrea
bingo kveszt meg ötven valamennyitõl már jó sztem, mivel carinkaint és weird draket is lehet csapni benne már

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
minek vegyek, bármire veszek csak rontok a helyzeten. majd akkor veszek legfeljebb ha ellensúlyozni akarom majd eccer ha még ebben az életben lesz a majestic set módosítóit. strengthemet nem akarom lehúzni mert akkor a sebzés nem lesz jó, cont se mert akkor mégjobban 2shot leszek bárkinek, dexet meg azért nem mert akkor a büdös életbe nem találok el semmit. így jó ahogy van. majd legfeljebb A gemstonet veszek belõle meg A crystalt, vagy ha az olcsóbb lesz a piacon, akkor ott.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Jah emlékszem Goku mondta neki nem kell prófétát csinálnia jobban jár Bishop utánfutóval úgyis mindenkinek prophetje van. Hm.. akkor a prophetes accra fel kell húzni még pár karit és akkor mindenki olyan utánfutót hoz ami jó a partynak <#bee1> Hm... talán egy wc bufferrel tutter jól jártok pvp-n mert akkor a prophetnek marad egy kevés manája gyógyítani.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
Na de ahol most én játszom, ott még csak C1 van... Ott meg kihull az overlord haja, mire felteszi a fél adag buffot. És még wwje sincs 😊
Ráadásul 1 buffbot és 1 shopbot engedélyezve van fejenként, szóval mindenki prófétával szaladgál a háta mögött 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
A pussy-zást ugyanúgy át lehet venni tõlük õk is biztos idegesek lesznek egy idõ után. Ezért jobbak az AL/Toi pvp-k mert ott nincs hova menekülni. Szerintem hergelõ embert egyik oldalon sem kell sokáig keresni<#nyes> Utána meg ideg játék.

Szekijoe
Jah és mégegy C3ban pvp-re Owerlord elengedhetetlen mielõtt leesnének a buffok összegyüjti a népet és az egész allyancot felbuffolja max 10 másodperc alatt. Tehát az összes buffernek marad manája gyógyítani a csatában vagy a warcryernek életszívni<#nevetes1>
A pirosak C3ban általában gyorsan meghalnak vagy Castle SOE/Clanhall SOE és mennek ledolgozni.

SDana
Free serveren simán lenooboznak meg lenyusziznak, ha messzebbre állsz (meg persze a ruszkik kedvence, a pussyzás)... Ott az a faszagyerek, aki kiugrik, üt és visszamegy 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
<#nevetes2>Ezt nálunk gatehopping-nak hívják. Itt sem szeretik de már van rá módszer<#hehe> csak rafináltan kell csinálni és hullanak mint a legyek. Csak elég messze kell csoportosulni az arénától.(ahogy én nézem egy íjjász hatótávolságának a kétszerese a megfelelõ minimum távolság) Ameik ijjász kijön lõtávra és lilul akkor bármien gyors is tutter nem tud visszaérni egy sortûzzel a hátában és összeesik az aréna kapuja elõtt<#nyes> Ha sokan vissza tudnak szaladni az azt jelenti hogy növelni kell a távolságot<#papakacsint>
Természetesen a heavy armouros tankok állnak félúton targetelnek és mondják "assist me" és addig úgysem röppen el a nyilvesszõ amíg nem lila az illetõ de ha belilul akkor meghalt. Aki kint van az mindíg elõnyben van ha okosan csinálja.(Ha túl közel áll a kapuhoz és ott lilul természetes hogy kiugranak rá sokan és kinyírják utána visszaugranak az aréna védelmébe)

SDana
Hehh... ebben csak az a röhej, hogy ti kint álltok, várva, hogy nektek essenek, amíg buffoltok és õk meg ott tömörülnek a safe zoneban.
Ezt rühellem free szerveren is, amikor csak kibe szaladgálnak arénából... Fõleg, ha pirosak állnak be így.
Gyáva kutyák 😊

Szekijoe
Dye-t te is vehetsz belõle!!!

Huh Nethy a Bingós quest-et hanyadik szinttõl lehet elkezdeni?

Szekijoe
Mivan nem vettél rajta dye-t?

Nethyrrea
én az enyémbõl megvettem a maszkot, úgyse fogok tudni egy jódarabig csinálni semmit vele... 😄

csuzlee
WTS ANCIENT ADENA !!! 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Szekijoe
Hm... asszem sehonan <#nevetes1>

Üdv!

Honnan lehet tudni melyik servereken, milyen nemzetiseguek jatszanak?
Sámán
<#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Mai pvp nyüzsi <#hehe> És még viperát is sikerült idecsalni<#vigyor2>

Közben mintha megváltozott volna a nap vagy a hold <#wow1><#wow1>

Nethyrrea
tudom, pont ezért a poén 😄

sima sting helyett egy triple sonic slashhal hátbatámogatni az egyént, meglepõdne 😄

azért a BD + Gladiator és a AW + TH között van 1 kis külöbség.
AW + TH-nak szinte ugyan azok a skilljei míg BD + Gladiatorban csak a dual kard a közös 😊

Nethyrrea
monnyuk az a poén hogy én BD-ként választhatok gladiátort 😊

de az official oldalon van valahol egy feature, megmondod neki melyik kaszt vagy, és kiadja hogy mit választhatsz subclassnak.

BEAST
pfuj akkor nemis teccik 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Azonos class nem lehecc pl. TH PW AW vagy HE SR PR vagy DA SK TK (ami szerintem nagyon gáz mert DA után én simán SKt választanék azért szerintem nem egy kategória a két kari...

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
múltkor csináltunk egy AOE partit a witch katakombában. bementünk jó mélyre. volt a partiban 2 warlord. hát a fél katakombát henteltük velük folyamatosan 😄

csuzlee
Siman, fizetnem neki a cuccat, csak legyen!!! 😄

Taptarap
márt csak azért is nem mert ingyé huznád fel.😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

csuzlee
Irjak hogy masik szerverre kerul a forum, szoval ilyen karbantartas, koltoztetes szeru, de hamaraosan menni fog...

Tudja vki mier nem m1 az orphus forum? Es hogy jelyette melyiket hasznaljak a nepek?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
áááh ... így a kedvenc DE AW karim simán lehetne TH ... kár hogy 75ösnek kell lenni 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Háháháááá
Gladiátor meg sps törpe 😄
Nagyon aranyosak, már csak emiatt is érdemes törpét csinálni... Lehet, hogy 75ig nem nagy szám, de ha utána ilyeneket lehet csinálni egy kiscsajjal, az jóóó 😊

Szekijoe
Zöld/fehér mobokra fél partyval szoktunk menni. 2 max 3 dd az egyik agility tank +prophet + bd vagy sws és én.

Szekijoe
Eh jah, de az én partymban már mindíg van 1-2 70+os (esetleg magasabb)
És a magasabb szintû mobok húzósabbak <#szomoru1>

Nethyrrea
hát nemtudom mi mindig találunk olyan helyeket ahol nekem fehér/zöld mobok vannak, és stun-free mobok. általában 3 nagy szobát húzukn egyszerre, és simán túléljük, és az xp is jön, nameg a seal stonek is 😊

tegnap meg egy botparti ott farmolt ahol szoktunk játszani, ezért letraineltük õket. healert stunolni, 2-3 szobányi mobot rájukereszteni. sajna a dropot a bot felkapkodta mielõtt a tömeg eltisztult volna onnan, aztán meg kilogoltak. majd a botter kínai féligmeddig tört angolsággal kérte hogy ne traineljük õt, inkább elmegy. 😄

Szekijoe
Remélem<#hehe>

Az IC mondjuk annyival szerencsésebb, hogy a többség megszokta a Pochi melletti gyülekezést. Így talán egy fokkal könnyebb partyt építeni. Nethy eléggé le van lombozva, hogy nehezen talál magának partyt. De majd kifaggatom csuzlee-t hogy õk hogyan szerveznek partyt.

Jah és ha valaki nem tudná eddig: A rózsaszín mobért kapsz a legtöbb xp-t a piros mobokra már xp büntetés van!!!!

Sámán
Botpartyk úgyis el lesznek zavarva ha mindenki odaszokik 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Uh iszonyat durva magas szinten a catakomba/necro, mostmár kezdik kiismerni az emberek hogy hol, meik szobában lehet elviselhetõen partyzni. De simán lesz pár party wipe tegnap 2szer kellett kirántanom a partyt a saints-ból recallal. Ráadásul mindkétszer meghalt a DA tank <#rinya> magára rántott 4 mobot egyik lecancelezte a másik kettõ bealtatott 2 partytagot a prophet nem vette észre a cancelt és én nem tudtam életben tartani/shieldet adni/felébreszteni a többieket egyszerre. Az aoe stunnos szobák még durvábbak hiába vagyok messze iszonyat távolról stunnolnak. A jó szobát meg szerintem botfarmer party tartja. Ez elég sötét képet vetít elõre.

Blue wolf set GW-ben... <#wow1><#vigyor2>

Sámán
Ami sok esetben nagyon jó! 😊

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Akkor viszont igen csak a külsõ marad meg.

Cobra.
Végülis ez a subclass csak szórakozásnak jó, meg esetleg megtréfálni néhány pk-st 😊 Szívesen látnám az ellenfél arcát, amikor egy NG-s ruhában lévõ törpe elereszt egy sleepet meg utána poisont vagy ice daggert <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hpzolee
Csak 2,1megával jött le =( lassulok =(

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
LOL. AKAROK EGY SPELLSINGER TÖRPÉT 😄DDDDD

Nethyrrea
ha classt váltasz, akkor a classhoz tartozó faj statjait kapod meg. tegyük fel van olyan amilyen statod egy DE-vel. felveszed monnyuk a gladiator subclasst. és onnantól fogva amikor a gladi subclassal mész, akkor human statjaid lesznek addig. volt már pár screenshot orphuson. ha jól tudom, így van.

Sámán
Kb 😊
Mondjuk mégse 0-ról kell új karit kezdened ha meguntad a régi skilleket 😊

FeketeVipera 77 SS

Tufa
tehát magyaránszólva csak a külsõ marad meg?

de bután néz ki a táncolgató, castoló törpelány

GAthersw
Ez nem úgy megy ám... Megléped a 75öt akkor elmész egy NPChez akinél kiválasztod, hogy mi lesz a sub-classod és akkor amikor az NPCnél átváltod magad akkor 40es xy kasztú karaktered lesz, ami a különbség, azok az alap statok, azok mondjuk törpe Spellsingernél nagy CONod lesz és ilyesmi, viszont a többi másik 75ös kasztú skilljeidet nem éred el és amikor akarod visszaváltod a kasztodat az NPCnél. Szóval olyan nincs, hogy a HE felénekel magának egy song of huntert 😊

Sámán
<#nyes>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Biztosan nem kamuzik a Tapi 😄 Azert mi eleg jo barati viszonyban maradtunk 😄
Ugye Tapi? 😛

Tufa
azazért kicsit durva 😄
Spellsinger mondjuk felveszi subclassnak a bd classt, kicsit durva... Vagy mondjuk a HE SWS subclassal. phú