Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
GYere gyere gyere velem duozni 😄DDD

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
nem 1 szintet vesz el tõled? tehát amíg te fejlõdnél 1 szintet addig helyetted fejlõdik 1 szintet a sin?

csuzlee
Nah ezt nekem is meg kell tennem 😄 11 pk-m van 😄

hpzolee
Nem annyira gaz 1 sin eatert felnevelni =)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

phalanx
hardens academy bejáratától egy kicsit északra, egy sziklán álldogál az npc akinél fel lehet venni

gPROject
ez a drop pirosnál érvényes csak, vagy ha lilán meghalok akkor is dobok?
és melyik npc adja a sin eater questet?
mosquitonak 7 pk-ja van, le kellene szednem párat(lõttek a fejlõdésnek😞)

Nethyrrea
6 pk-ja van. vagy mostmár több.

de npc-nek 5 alatt is dobhatsz. tudom, dobtam pixie-nek 4 PK-val az altomon.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
legalább blessed rez scrollal élesztettek fel ha már leverték rólad a karmát klántársak?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem ugy van hogy ha 5 a pk score-od akkor nem dubhacc? (tehat ha 4pk score-al pk-zol akkor meg jo vagy)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
jah 😞 lvl67 99.97% <#gun><#gun><#gun>és jött a karbantartás<#rinya>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
most 2 órás karbantartás van?

phalanx
leszedi a pk pontjaidat

gPROject
na vagyok mostmár én is, igaz nem sokáig 😊
akinek kell prophet vagy egy noob dd az privizzen

és a sin eater qquest mit tud?

Szekijoe
Bemondták TS-en hogy csak az PK-hat akinek kevesebb a PK pontja 4 nél (5 alatt ha megölnek pirosan akkor 100% eséllyel nem dobsz semmit!!!) Csak Diniz vérszemet kapott és neki már vagy 6-7 pk pontja van. Ezért utána leölték Dinizt és kicsit elhajigálta a cuccait<#nevetes1>

Szekijoe
Diniz azért álltam meg mert beakadtam egy rohadt bütyökbe a temetõben. És 500 hp-m volt a 3k ból (300-600akat sebzett rám)Na a wc healingolás közben nem nagyon hozott látványos eredményeket talán ha van a partyban egy prophet és battlehealol futás közben akkor lett volna esélyem.

bocsi, de ezt én nem értem. Mi történt?

gPROject
mûxik a*

gPROject
röhej..órák óta nem mûa plaync account része
nem tudok aktiválni 😞

B@lu
skacok ti nem tesztek be valos linket

B@lu
na ezert kell a sin eater quest

gPROject
kecseg batzosok:

gPROject

a hülye....

B@lu
jaja en is tudom 10 bol 1 szer vagy inkabb 20 bol

de a DA/Paladinok tudjak

Ja, barki tudja stunolni a raid bosst.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Ott a pont, elnezest <#banplz><#worship>

gPROject
tudja stunnolni a tank a raid bosst?

B@lu
siman tulelhette volna

ugyanis korbe korbe szaladgalt es a tankok stunoltak..
csak szeki megunta es megallt

Nyilvan😊)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kemeny😄D

gPROject
inkább lennék top b-ben lvl70, mint esetleg a gradeben lvl62

BEAST
😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Miert szar az EE? pvp-ben igen hasznos a party recall.

Honnan tudod hogy a legerosebb klanban vagyunk?😊

Meg top B lvl70en nem vmi hudejo.

csuzlee
Bocs a sok nyelvtani hibaert, csak kozben ket embert szolgalok ki, es logok a telefonon 😛

csuzlee
Jaj, meg soha nem felejtem el, amikor elhataroztuk, hogy pofan verjuk a Rinoketet DP-ben. Ott volt Mano, Semo, Zitus, Hedroxilith, Matrix, Beast, Arte es en 😄 Err kb. ugy nezett ki, hogy Arte kemeny volt 😄 nekiesett a Rinoketnek, de Hedinek nem volt manaja healingelni 😄 es meg is halt, kenyomtuk a nagy Rinoketet, erre jott a rakat kis csikasa, de akkor mar ugy csinaltuk, hogy akit utottek, az futott, a tobbi jo ember meg szaladt utannuk 😄DDD Hat igy vissza emlekezve nagyon vicces volt latvany volt 😄 mikor targetet valtott a csicskas, akkor a masik futott, a tobbiek meg utanna 😄 es szep lassan letoltuk oket 😄 Arte meg csak anyazott ventrillon 😄DD ez nagyon szep emlek 😄

csuzlee
Jah, meg kb. 2 hete jatszottunk, mikor valaki kozolte, hogy a moboknak van "szinuk" , hogy kb. hanyas szintuek hozzad kepest 😄 addig meg ugy toltuk, hogy "huh, ez a mob jol nez ki, basszuk pofan" aztan jol bele is haltunk 😄

csuzlee
Hat mi annyit szerencsetlenkedtunk manoval, amig osszehoztunk ket 10-es karit a Bartz-on, mire szoltak a tobbiek hogy minden magyar a Sieghardton jatszik... Nah erre atmentunk, akkor mar gyorsabban ment, de alig vartam hogy elerjem a lvl 10-et es csinaljak klant 😄 hat meg is tettem ,de minek 😄DDD

Nethyrrea
huh, még emléxem amikor assetudtam hogy kell használni soulshotot, haver meg jött a wooden setjében meg a brandishával a human female harcosával ami volt kemény 15-ik szintû és ahogy agyoncsapta a mobot soulshottal attól totál odavoltam 😄

gPROject
😄

2004. feb. 15. 11:28 | Privát | Galéria | Válasz | #1052
hogy a nyavajába tanulok meg egy varázslatot?
amugy 3-as vagyok énis,de egyenlöre a kameramozgást satöbbi gyakorlom

<---najó bevallom ez szyl 😄D

gPROject
ja ezt én írtam anno 😊

gPROject
hehe...

2004. feb. 21. 04:42 | Privát | Galéria | Válasz | #1557
hát, a tököm totál kivan
30%-ot tudtam egy nap alatt összehozni 10-es szinten, mindig bukok sorozatban 10%-ot

régi szép idõk 😄

gPROject
jó nincs annyi(kb. 1,5 év), de marhára soknak tûnik 😊

gPROject
mert én szerinted sosem akartam partyzni..
amikor az ember már 6-8 órát partyra, akkor eljön az a pont amikor inkább elmegy solozni
usa open elején indította tesóm a tõröst, ami open végére 33-as lett
akkor még volt magyar közösség és kellett a klánnak craftos törpe, tesóm ezt bevállalta és megcsinálta cukit
cukit 52-ig folyamatosan vitte, de utánna már nem fejlõdött, mert se magyarok nem voltak már akkor, se más közösség(számunkra)
és az is az igazság, hogy marhára bele lehet unni egy törpébe, szóval kb. ekkor indította a prophetet
vele sokáig csak solozás volt, mert cukival "sok" pénzt gyüjtöttünk és teljesen felszerelve állandó ss-sel jobban fejlõdött egyedül
amikor tesóm itthagyta az l2-t, akkor lett vége az egész normális fejlõdésnek, mivel neki voltak külföldi haverjai, akikkel jó volt a kapcsolata, nekem meg semmi ismerõsöm nem volt és anglul sem tudok, így szinte mindig party nélkül vagyok
a tõröst már én húztam fel soloban 33-ról a mostani 55-re(kb. 3-4 szintet partyztam össsze), mert már elegem volt a sok buff-pihi játékból, amit a prophet nyújtott és mert szerettem volna én is néha odavágni a szemétkedõ playereknek

Nethyrrea
+20-as dual sls....

Nethyrrea
beleszámolod az összes tajvanit meg mindenfélét? mert anélkül nemtom hogy játszol te 2 éve lineaget, mikor tavaly indult az NA 😄

csuzlee
Igen, mondjuk a te kariddal tenyleg eleg nehez, mert most ne sertodj meg, nem bantani akarlak, de a legroszabb kari, ami letezik L2-ben, bar most a mage critical chance noveloje eleg jo 😄 de azon kivul szinte barmelyik healer, buffer jobb nala 😄

Szekijoe
Ez szerintem azért van, mert van 3 52+os karid! Ahova nagyrészt szólózva vitted el. Miközben mi partyztunk mert nekünk mindíg úgy jött gyorsabban az xp és az eddig kiépített ismerõsökkel partyzunk mert ilyen magas szinten még jó partyban is iszonyat lassan lehet fejlõdni.(a 2,5-3% os fejlõdés 1 óraalatt úgy hogy pénzügyileg minuszban jön ki az iszonyat mennyiségû Bsps miatt, ez nagyon jó partynak számít nekem SE és Bishopnak könnyebb)

csuzlee
Es ha megfigyeled ez meg a regi IC-s crest 😄

Szekijoe