Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
és melyik npc adja a sin eater questet?
mosquitonak 7 pk-ja van, le kellene szednem párat(lõttek a fejlõdésnek😞)
de npc-nek 5 alatt is dobhatsz. tudom, dobtam pixie-nek 4 PK-val az altomon.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ugyanis korbe korbe szaladgalt es a tankok stunoltak..
csak szeki megunta es megallt
kemeny😄D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meg top B lvl70en nem vmi hudejo.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
2004. feb. 15. 11:28 | Privát | Galéria | Válasz | #1052
hogy a nyavajába tanulok meg egy varázslatot?
amugy 3-as vagyok énis,de egyenlöre a kameramozgást satöbbi gyakorlom
<---najó bevallom ez szyl 😄D
2004. feb. 21. 04:42 | Privát | Galéria | Válasz | #1557
hát, a tököm totál kivan
30%-ot tudtam egy nap alatt összehozni 10-es szinten, mindig bukok sorozatban 10%-ot
régi szép idõk 😄
amikor az ember már 6-8 órát partyra, akkor eljön az a pont amikor inkább elmegy solozni
usa open elején indította tesóm a tõröst, ami open végére 33-as lett
akkor még volt magyar közösség és kellett a klánnak craftos törpe, tesóm ezt bevállalta és megcsinálta cukit
cukit 52-ig folyamatosan vitte, de utánna már nem fejlõdött, mert se magyarok nem voltak már akkor, se más közösség(számunkra)
és az is az igazság, hogy marhára bele lehet unni egy törpébe, szóval kb. ekkor indította a prophetet
vele sokáig csak solozás volt, mert cukival "sok" pénzt gyüjtöttünk és teljesen felszerelve állandó ss-sel jobban fejlõdött egyedül
amikor tesóm itthagyta az l2-t, akkor lett vége az egész normális fejlõdésnek, mivel neki voltak külföldi haverjai, akikkel jó volt a kapcsolata, nekem meg semmi ismerõsöm nem volt és anglul sem tudok, így szinte mindig party nélkül vagyok
a tõröst már én húztam fel soloban 33-ról a mostani 55-re(kb. 3-4 szintet partyztam össsze), mert már elegem volt a sok buff-pihi játékból, amit a prophet nyújtott és mert szerettem volna én is néha odavágni a szemétkedõ playereknek