Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
1/2 éve játszotok a másik szerveren, és még csak lvl70-es vagy top b-ben, a legerõsebb klánban, állandó partyval <#rinya>#rinya><#action>#action>
2 éve játszok "folyamatosan" és én vagyok a legkissebb, röhej
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=125648
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
amikor a tempestesekkel mentünk anno szintén elõször ugye a cabriot legyakni, valami oknál fogva az egyik kis bábuja rámaggrózott (akkor nem táncoltam, sõt, nem is ütöttem). észre se vettem hogy rajtam lenne egy mob. csak egyik pillanatról a másikra megjelent a "TO NEAREST VILLAGE" felirat. még a híler se ocsúdott fel hogy mivan, olyan gyorsan ledarált. ütésenként ilyen kétezreket sebezve. nincs az a battleheal ami ezt visszahozza...csak ha készültök arra hogy téged fog ütni, ESETLEG
Tegnapi élmény az elsõ raid mob amivel kezdtünk a mesenger cabriot vagy mi volt a neve rámagrózott<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> Kalapáltuk már egy ideje és én csak assistáltam egyet a mobon és elkezdtem tölteni a Tankot manával hogy tudjon hateolni meg stunnolni erre rámagtózott a mob és az egész Ally engem kergetett<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2> Aztán feladtam talán ha van a partyban egy prophet esteleg lett volna esélyem túlélni. Éjjel kb 7 raid bossst öltünk meg és asszem én voltam az egyetlen aki meghalt tegnap raidbosstól.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ugyanis eddig gattacanak volt egy bw heavy és egy bw mage szetje, persze a kesztyû/sapka/cipõ közös volt a 2 szetben, de így most vehetek még 1-1 bw csukát/sapit/kesztyût 😞(((
így mostmár akár doom heavyt is használhatnék(nem fogok), mert a bw-vel nem spórolok így már se súlyt, se pénzt 😞
navégre 68 lettem.
Csuzli, Nethy nem gondoljatok hogy komolan szantam a kepeket? persze hogy csak vicc az egesz😊 de olyan jo hogy igy lekot benneteket😊
Gumbo irta uj tudasa birtokaban hogy de szar hogy penzt kell fizetni ahhoz hogy unsealezzek a cuccot, erre irtam hogy hat A gradert meg kell szenvedni(elo kell teremteni a zset ra). B gradet is unsealeztetni kell, de ahogy irtam az ingyenes, tehat eme teny nem kepezi a problema reszet.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
!!! Illu amugy már régen az voltam =)(ettöl függetlenül még nem szeretem tempest)
Amúgy szerintem érdemesebb hajózni, mert az igaz, hogy várni kell a hajóra de olcsóbb...bár attól is függ, hová akarsz menniés mennyit akarsz költeni rá. <#vigyor2>#vigyor2>
Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/
Meg az normális, hogy lvl20-on simán megvernek az 1-2 szinten alattam levõ monsták?
Inkabb menj Gatekeeperrel...
En mar lattam egyszer😛 Igy elhiszem hogy letezik.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A klán küldiket honnan lehet megtudni a 3. szinttõl?
Vmelyik grandmaster mondja el?
majd eccer sikerülni fog meggyõzõ képet csinálni leleplezõ momentumok nélkül 😄
Én nem használtam az accokat(egyáltalán tudtam a jelszót hozzá?), megha használtam volna õket, nem csak azt a két accot hanem engem is bannoltak volna :/