Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Nem vagyok IC-s es meg lvl 60-ig tuti nem is leszek 😄 csak egyszeruen akartam valami jo kis logot oda, es ezt talaltam ki hirtelen 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
pffff...
1/2 éve játszotok a másik szerveren, és még csak lvl70-es vagy top b-ben, a legerõsebb klánban, állandó partyval <#rinya><#action>

gPROject
ja a szinthedhez is, szépen lehagytál te is
2 éve játszok "folyamatosan" és én vagyok a legkissebb, röhej

gPROject
már ic-s vagy? grat 😊

csuzlee
www.l2orphus.com --> forum --> C2 only forum ; ott megtalalod!

BEAST
😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cobra.
Sajnos nem találtam meg az oldalt, ahol le vannak írva at SA-k, valaki megszánna egy linkkel?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

csuzlee
Tegnap AL-ben partyztuk valami IC barat klannal, es velunk volt partyban Noida (IC-s sorcerer). Hipp-hopp feltunt a bejaratnal egy HE, TEMPESTES prophet-tel (valami Mrs... volt a neve) majd feltunt a tavolban szeretett NIXON-om 😄 Termeszetesen rogton elkezdtek abalni Noidat 😄 Nalunk volt Prophet, SE, Sr, Spell Singer, Noida es en 😄 Kerdezem Noidatol, hogy akkor mehet a menet? 😄 mert en kis aggro vagyok 😄 azt mondja jaja. Erre elkezdtem eszementem nyomni az ijaszt 😄 mire minden party tagom ki blessed soe-zott...... 😄DDD Szerintetek....? 😄

Nethyrrea
hmm. hotlink nemmegy. akkor a topikot.

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=125648

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jah látom a tegnapi termést...csak aztnemértem miért fosnak mutatni a raidboss nevét. nehogy más is kinyírja vagy mi?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nekem elhiheted, nem lett volna esélyed túlélni 😄

amikor a tempestesekkel mentünk anno szintén elõször ugye a cabriot legyakni, valami oknál fogva az egyik kis bábuja rámaggrózott (akkor nem táncoltam, sõt, nem is ütöttem). észre se vettem hogy rajtam lenne egy mob. csak egyik pillanatról a másikra megjelent a "TO NEAREST VILLAGE" felirat. még a híler se ocsúdott fel hogy mivan, olyan gyorsan ledarált. ütésenként ilyen kétezreket sebezve. nincs az a battleheal ami ezt visszahozza...csak ha készültök arra hogy téged fog ütni, ESETLEG

Szekijoe
Minek leírás? Odamész és megnézed. <#nyes> Álltalában nem aggrók. És minimum 4-5 party kell a lenyomásukhoz. A húzósabb raidbossoknál utóbbi idõben nekem teljesen el szokott fogyni a manám a végére mert vagy a varázslókat rechargeolom vagy a main Tankot.
Tegnapi élmény az elsõ raid mob amivel kezdtünk a mesenger cabriot vagy mi volt a neve rámagrózott<#rinya><#rinya> Kalapáltuk már egy ideje és én csak assistáltam egyet a mobon és elkezdtem tölteni a Tankot manával hogy tudjon hateolni meg stunnolni erre rámagtózott a mob és az egész Ally engem kergetett<#nevetes2><#nevetes2> Aztán feladtam talán ha van a partyban egy prophet esteleg lett volna esélyem túlélni. Éjjel kb 7 raid bossst öltünk meg és asszem én voltam az egyetlen aki meghalt tegnap raidbosstól.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

te mostanában mivel gamelsz GAt? még mindig freen vagy, vagy te is officiálon?<#wow3>

GAthersw
leírás nincs a számokhoz?

01110000 01110010 00110000

http://img32.echo.cx/my.php?image=adenraidbossmapv116fe.jpg

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=85356&hl=

Az meg semmi. Mi most szenvedhetunk az A grade majestic armor settel, majestic yewelery settel, soul bowwal, talan kesz is lesz ez mind lvl 75re(1 honap mulva kb), es akkor lehet is kezdeni osszetenni dark crystal setet, staff of branch treet a spellsinger subclasshoz... Azt gondolom mikor kesz lesz kijon a C4, es lehet szenvedni az S graddel, vicc.

Valaki linkelje be az oldalt, ahol le vannak írva az A-grade setek! Ja, és hogy melyik jó BDnek!

gPROject
hát nekem a b grades is kemény pénzbe lesz, én nagyon szívtam ezzel 😞
ugyanis eddig gattacanak volt egy bw heavy és egy bw mage szetje, persze a kesztyû/sapka/cipõ közös volt a 2 szetben, de így most vehetek még 1-1 bw csukát/sapit/kesztyût 😞(((
így mostmár akár doom heavyt is használhatnék(nem fogok), mert a bw-vel nem spórolok így már se súlyt, se pénzt 😞

Nethyrrea
naná, van min röhögni 😄

navégre 68 lettem.

B@lu
haha jaja majdnem 70

Csuzli, Nethy nem gondoljatok hogy komolan szantam a kepeket? persze hogy csak vicc az egesz😊 de olyan jo hogy igy lekot benneteket😊

Es ki a beszel arrol hogy kell vagy nem? De most komolyan...

Gumbo irta uj tudasa birtokaban hogy de szar hogy penzt kell fizetni ahhoz hogy unsealezzek a cuccot, erre irtam hogy hat A gradert meg kell szenvedni(elo kell teremteni a zset ra). B gradet is unsealeztetni kell, de ahogy irtam az ingyenes, tehat eme teny nem kepezi a problema reszet.

GAthersw
Attól még kell 😛

Az ingyenes.

GAthersw
B Seteket is kell unsealezni hajóltudom.

Hat A grade az A grade. Meg kell erte szendvedni.

DEsszaaaaaaaaaar... újabb alkalom hogy több pénzt költsél rá, és ahhoz még többet kelljátszani... ki van ez találva

hpzolee
Remélem megértesz igy félszavakból =P ~~

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Még nem kapod meg a bonust.Csak akkor kapod meg ,ha unsealez-ed.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
!!! Illu amugy már régen az voltam =)(ettöl függetlenül még nem szeretem tempest)

mi az a nevében hogy Sealed?

Zoli vagja osszem Hong-movie cimet, kiket lott le bennuk melyik masodpercnel, mi volt a zene alatta. Csak lejaccasz neki 3mp-nyi zenereszletet, mar mondja a demo cimet, hosszat, hol jaccodik, stb<#eplus2><#nyes><#vigyor><#vigyor1>

GAthersw
télleg nagyon fasza 😄DDD

Audry
Simán le kellene gyõznöd egy nálad gyengébb mobot. Még a nálad 1-2 szinttel erõsebbet is le tudod gyõzni, ha ügyes vagy. Szóval valamit szerintem rosszul csinálsz. <#vigyor0>
Amúgy szerintem érdemesebb hajózni, mert az igaz, hogy várni kell a hajóra de olcsóbb...bár attól is függ, hová akarsz menniés mennyit akarsz költeni rá. <#vigyor2>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

phalanx
ezen a topicon szarrá röhögtem magam <#nevetes1>

phalanx
grrrr zolee te is Hong fanboi lettél? <#wilting>

kiserik
Köszi, már megoldottam (beleestem a hajóról a tengerbe). Még egy kérdés: kasztváltó questben human warrior akarok lenni, és valami csontiktól kell elszedni a kardot, de nem tudom melyikektõl.
Meg az normális, hogy lvl20-on simán megvernek az 1-2 szinten alattam levõ monsták?

barret
Elvileg meg kell varni a hajot...Sok ido. Megeri???
Inkabb menj Gatekeeperrel...
En mar lattam egyszer😛 Igy elhiszem hogy letezik.

Bérbe vehet? reklámfelület...

kiserik
Lenne egy kérdésem: hogy kell hajózni? Mert vettem jegyet, de nem tudom mit kezdjek vele.

csuzlee
Szerintetek hany aktiv character van a Sieghardton? Este tartok egy kis gyujtest 😄 majd abbol lesz B-grade tor 😄 Ha mindenki csak 1 AA-t vesz tolem 30a-ert akkor lesz 30misim 😄

csuzlee
Nah, megvan a full doom setem is, most mar csak egy BO Set kell meg valami B-grade boko, de az honnan lesz meg nem tudom 😄

hpzolee
Ja giranban human town-ban

Hello!

A klán küldiket honnan lehet megtudni a 3. szinttõl?
Vmelyik grandmaster mondja el?
Nethyrrea
te nyomoronc XP whore, már majdnem 70 vagy? 😮

Nethyrrea
lol 😄DDD

majd eccer sikerülni fog meggyõzõ képet csinálni leleplezõ momentumok nélkül 😄

Tufa
#43483/Gumbonak:
Én nem használtam az accokat(egyáltalán tudtam a jelszót hozzá?), megha használtam volna õket, nem csak azt a két accot hanem engem is bannoltak volna :/

csuzlee
Diniz, de legalabb takarnad ki a chat ablakot 😄 es akkor nem ugy kezdodne, hogy "eighthsin confirmed trade" 😄DDDD

B@lu
Megvan a tallum setem!!!!!!

úgyértem dualboxoltál? mert bannolták õket érte, de én nem tettem semmit :/