Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. ami ss/bsps kell, azt saját B kristályokból csináltatom klántörpénél 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
😛PPPPPPPPPPPPP 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
sok hülye "bébébébébéé..." meg "cécécécé..." <#kocsog>#kocsog><#idiota>#idiota>
Priestess of Dusk/Dawn now sells greater CP potions.
Armor enchant scroll - A grade 240000 Price in ancient adena
HOHO!!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
quantumleap a srác neve
ja, egyébként ha már itt tartunk, 2 Lilith van a játékban 😄
egyik ugye a necropolis fõ raid bossa, a másik meg egy elf csaj NPC talking islandon a templom elõterében 😄
volt valami gebasz az eredeti nevével, azért lett JiraF
01110000 01110010 00110000
ezt komolyan mondod?
nem ismeros ha ugy mondom Jizaf? eleg regi motoros😊)) (nevet valtoztatott a gm ek segitsegevel)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1525 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (7189)
Assertion failed: InPos>=0
History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- SerializeMips <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture FFighter.Boots.FFighter_m008_t71_b 40767473==40767473/46267104 40734629 43901) <- ULinkerLoad:😛reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Material FFighter.FFighter_m008_t71_b NULL) <- User::SetPawnResource <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
rohadtul érdekelne mért irja ezt ki sok milliószor de leggyakrabban ha GK-val utazok, most már azért irok mert elviselhetetlen hogy már visszase tudok menni oly gyakran...loadingolás közbe már kilép!Nagyon idegesít, pls segítsetek
este már nem mentünk sehova, mert 1/2 órával utánnad ilu is lelépett, aztán 1/2 órával késõbb én is
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Kész fegyvert nem lehet darabokra szedni..
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
0.3 % ot vesztettem amit a raid bossok leolesevel rohogve visszakaptam...
PK dobás:

Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
pvp-ben ha feher vagy lila vagy es player ol meg(player viszi be az utolso utest) akkor nem dobhatsz itemet, ha piros vagy es 6 vagy annal tobb pk scoreod van, akkor dobhatsz. (Szeki azt irta hogy nem 6 hanem 5 pk score, en ugy olvastam hogy ez az ertek 6)
(ha netan felreertettel vmit, pl ha lila vagy es mob(pl train) ol meg, akkor termeszetesen dobhatsz.
Amuyg ezeket mar leirtam kb 20x, hanem tobbszor.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1. My tips for leveling a crystal are to go to Forest of Mirrors to get several to lvl 4. Then move up to Devastated Castle and try to lvl them higher up there. This week I took 12 crystals out to FoM and came back with 4 lvl 4s and 1 lvl 3. It took about 2-3 hours (and was horribly boring).
2. on doom scouts (green) I get no message at all, no matter when I use the crystal... all other of the doom series (white to yellow) I get a message if it takes 1 to 3 more shots to kill the mob. (lvl 60 HE)
presumably the doom scouts are too low level, as would be the entire forest of mirrors. is there any point in trying the FoM?
3. doom knights work really well from 1 to 10
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
szóval amikor újra indul, lehet feladat lesz
ettõl független mosqal lépek be és, ha nem szólnak rám akkor mehetünk
neked van msn-ed?