Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Oscar-díj gyanús pvp move linkje jutott birtokomba , ajánlom mindenkinek (18+). http://megaupload.com/?d=emwxb25k A fõhõst sokan ismerik... Szerintem felülmúlhatatlan alkotás...

VipJoco
WTS Adena Franz

WTS 1b adena @ teon
Endaer
best
drop
calculator
ever

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

végül nem ért finishbe a project. Nah de legalább nem mazóznak :)
jah es nincsenek mobok sem <#mf1>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

TruBy
Jó lehetett a szerver, kínzás felsõfokon :/...

"Továbbra is tartjuk magunkat ahoz amit megigértünk: nincsenek common itemek, nincsenek boltokban kapható B-grade cuccok, sõt a newbie helpert is eltöröltük, ja és új web is készül mindehez!
Visszatértünk a kezdetekhez, kieggyensúlyozott beállításokkal és még mana poti is kapható...Hogy lehetséges ez mind?"

http://nightdragon.co.cc is egy hasonló oldal (volt). Haverom csinálta. Elég sok idõt töltött vele, de sajnálatos módon idén év elején elhunyt rákban (30 évesen). Nyugodjon békében :'(
darkmenx
jaj de szep magyar lett ez a content.

darkmenx
legalabb jo visszanezni, hogy 8eves jatekot most felfedezo kis hugyosgyerekek azthiszik, hogy megcsinaltak a durvat mikor osszelopkodnak designt meg contentet off oldalrol leforditva : D

amugy mar elkestel dude, l2vackok vagy mi a faszom volt a neve mar ment talan 3-4 eve :<

Predtom0O
csak az a kérdés,hogy ez nekünk vagy neked érdekes?

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

darkmenx
meg ugy 5-6eve ertelme is lett volna egy ilyen oldalnak

az Új magyar L2 honlap: http://lineage-2.hu
Nézzétek meg és tanuljatok:)
Sok érdekesség került fel az oldal minden nap frissítve van!
az Új magyar L2 honlap: http://lineage-2.hu
Nézzétek meg és tanuljatok:)
Sok érdekesség került fel az oldal minden nap frissítve van!
Azóta nem volt bent a kari, de erre mi is gondoltunk. Megvan minden infoja, szal nincs para :)

MeoH
Hat sztem behuztak az accot. MAster accot felnyomtak, ingame pass csere, cucc leramol, de ne legyen igazam. Van 7vegen is elet playncnel, irjatok plaync.com-on ticketet a problemaval. HA tudja a regeleskor emailbe kapott unique IDt, eleg nyert ugy az acc. visszakapasa, kerdes, hogy a cuccai meg lesznek-e. GL

fuck mmo's..i.,

Üdv!
Egyik partytársnak van egy "érdekes" probélmája.
Nem tud beloggolni, acc fizetve, nem bannolt. Magyarázat; nem helyes ID/pass.
Ami még fura, hogy a master accal sem tud loggolni. Hétvége lévén nem nagyon foglalkoznak a peticiókkal sem (mondjuk nem csak hétvégén).

Hallott már valaki ilyenrõl ? Esetleg megoldás rá ?

bla

Predtom0O
Ha magyaroktól szeretnél vásárolni akkor hamarabb találsz adena árust, akár itt ezen a forumon is.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Olyan kerdesem lenne, hogy Teonon szerintetek adenat erdemesebb venni es abbol "bevasarolni" vagy cuccot? Esetleg van valakinek dyn la setje elado /attrib&ench artol fuggoen lehet, hogy erdekel/ meg kene valami boko is...szinten arfuggo <#hehe>

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

nem szóltam

milyen érdekes hogy azt írja az elsõ és utosó betûk a helyükön legyenek, itt meg pont fel vannak cserélve :D

TruBy
Egy angol tudós veszett el benned :D

Hasznalj wildcardot. Egyebkent meg
Yge inlgaia mtegyee ituasátak tzenirs men tzímás nelyim nerenrodbs knanav a kteûb yge nzbóas, za ntegyele stonof glood, yogh za õsle se za óltosu kteûb a nölyeükh kneegyel. A iböbt üteb theel sljeet nsszevabisszásagö, sgiém aorblémp llkéün óalvsahto a gzveös. Kenne ako ,yogh men kvalusno le nniedm tteûb tgaám, mneah a tzós nszgébéee.

<#mf1>

Ray2
<#wow2>
Taigetosz pozitív alert.

TruBy
Hasznalj wildcardot. Egyebkent meg
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát,hneam a szót eszgébéen.

<#mf1>

Tiltsd le a Game Guardot.

Voyager5
En megmondom ennyibol is.

Freeserver. end of story
MeoH
Az ie8 miatt...lol ie
AMugy, gond nelkul megy W7 alatt mar nagyon regota. Ennyi infobol, meg senki nem fogja megmondani, miert nem indul.

fuck mmo's..i.,

Helyesbités: miért nem muxik.
Hali!
Valaki tudna segiteni miért muxik az L2 Win7x64 alatt?Vagy esetleg valamilyen link ami segitene megoldani a problémámat?Köszi
(Op: Win7,Nod32,ie8)
Predtom0O
Ezekiel 25:17

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Õ valóban testvérének örizõje és az elveszett gyermekek meglelõje.
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentõ haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek!
És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyû bosszúm lesújt rátok!

Teon-on elado adena és egy 81es adventurer 75HE/75warlock/75tyrant subokkal ajánlatok pmben
qwertzuiopasdfghjkléáûíyxcvbnm,.-

Thomx
Nevess csak, de majd egyszer talán rájössz, hogy régen rossz benned valami, ha viccesnek találod azt a postot.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Odikee
:D:D

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Thomx
Nem kóstolgatásnak szántam, csak gondoltam felhívom rá a figyelmed, hogy teljesen felesleges volt elpostolni #83859-et. Õszintén, volt annak valami értelme? Meg annak ami utána következett? Még csak az sem, hogy vicces, mert szerintem már ezerszer elsütötték ezt a féle 'poént'.

darkmenx
nem vagyok benne biztos, hogy feltunt de mielott te nem kostolgattal en egy budos szot nem szoltam hozzad.

Predtom0O
Apaaaa Mááá megÍÍnt kedÕÕÕdik
vagy folytatódik

Thomx
Van ennél frissebb kép is :/
Amúgy köszönöm, hogy reklámozol... még ha ezek nektek nem is tetszenek. =)

én bele-bele néztem a linkekbe de már a kép is megtette a hatását, beleborzongtam eme csodálatos ember sokszínûségébe
de lehet inkább ... ahhh inkább nem is de talán lehet de IGEN ... EF
Thomx
sok minden változott nightmare óta, valahol el kell kezdeni... de az már elég régen volt.
amúgy értékelem, hogy végre 'rendes' postal válaszoltál.

Egy ilyen rendkívül intelligens,segítõkész embert mindenki meg akar ismerni!
Kezdjük kívülrõl:
The Pro Kolondzso "I own the post wallz @ sg"

- Belülrõl: dad hurt meh
- Buli közben : naaah im not gay

Ha még ez sem lenne elég akkor RTFM

e-penis //perma owner Flame [ON]

darkmenx
igazabol csak gerike nyomasara probaltam par jo szot szolni iranyodba de felolem megmaradhatsz ugyanakkora balfasznak, mint eddig.

gl hf.

darkmenx
halistennek ettol fuggetlenul meg mindig tobb ertelem szorult belem, mint beled :(

Thomx
Kis javítás... Zomanic volt a nicknév és kb. csak nightmare-en használtam.
Így megint bukik amit írsz.

Thomx
Ha legalább egy ember ismerne közületek, még talán lenne is súlya annak amit írtok... :)

ha ezt mas mondja es nem te akkor meg ertelme is volna

the world is mine

darkmenx
attol fuggetlenul, hogy nem egy ertelmi csucsragadozo amugy semmi baj nincs zomanickal, de az elegge a legalja mikor uj neven regisztral ide csak, hogy ugathasson aztan meg hirtelen visszakapja es probal meg valamit kihozni belole :(