88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MadnessX
    Régi szép idők még name change előtt,IC heavyben HDval :D
  • sgjedi
    Amugy a "kedves magyar társ" az egy gyakorlatban NEM létező fogalom - még ha a melegfelvonuláson ezt is skandáltátok az első sorban ... :P
    De hogy ne legyek nagyon offtopic: L2 nagyon jo játék. >.<
  • sgjedi
    - Flash.... Vazz.. mar latom, hogy legkozelebb a Hupikék Törpikék MMORPG linkjét fogod ide betenni nekunk.... :S
    - Amugy Flash meg a legnagyobb Kokkgeci mindenki kozul - na jo a tesoja ugyanakkora kokkk, hiszen ikrek - mert off L2 utan visszament Free L2-zni.... booooooo .... Egy nagy lépés _VISSZA_ Flashéknek, egy jó röhögés az emberiségnek... :D
    - Amugy Flash.... szoktál még füvet szívni, vagy már csak a "karalábot" szipuzod?:D
  • pharao
    Hohóóóó hogy én mit találtam! Még nem olvastam végig, de eggyik kedves magyar társunk híres lett. oO

Interview a vámpirral! Jah nem, az L2 Playerrel!

Mondjuk Meoh papát hamarabb el tudtam volna képzelni a címlapokon.

P.S.: Sorbon egy Kokk! Razi is de ő büszke rá!
  • Sorbon
    Razi te semmit nem változtál :)))
  • sgjedi
    Hat igen - Ezzel megintcsak en is hasonloan allok,,,, utoljara ugy C2-ben PvP-ztem nagyjabol "aktivnak" mondhatoan.... Manapsag ugy felevente 1-2 embert lePK-zok ha epp nagyon nem kikerulheto a dolog de en sem kivantam csatlakozni a "segédprogramPvP-sek" népes táborába.... Maradtam a "csendes" Xp-lgetésnél (Vegulis ha az embernek van 7 az is jo ideig eltart (most mar 9 kari.... es valszeg lesz egy 10. is).... Mert engem még az is leköt - már ha épp nem baszakodnak sokat a GM-ek - mert amugy teny, hogy en amugy botozgattam mar reges reg ota....
  • Chear
    Hm, ezen a "nyamvadt" játékon, annak "társadalmán" keresztül is milyen szépen lekövethető, hogyan hanytlik a valós élet értékrendje. :(
    Az egészben az a legszebb, hogy az válik "lúúúzerré", aki próbálja tartani magát némi erkölcsi normához. Ha egyáltalán van még jelentése ennek szónak.
    Tudom, nagyon maradi vagyok! Különben is örüljek, hogy a partym elviseli (hellyel-közzel) a hóbortjaimat, úgy mint no software, mass pvp nevetve klaviatúrát csapkodó/rugdalózó/síró gyerekkel a kézben, stb. ;)
  • Jungle
    10/8
  • Jungle
  • solyomb
    Na én pont ezért hagytam abba egy időre és transzfereltem el. Ez az exploithalmaz és a software vs software háborúk már teljesen elvették a kedvem az egésztől... Lehet mondogatni, hogy itt van a legnagyobb élet meg a legjobbak - ami egy faszság:) -, de ennyit ez nem ér sztem. Bár ettől függetlenül nem sajnálom, hogy egy darabig részese voltam, de elég is volt belőle ennyi
  • sgjedi
    - 100%-ba igazad van. Osztom a velemenyed.... technikailag haladnod kell a korral, ha versenykepes akarsz maradni. Az persze a kakástorta másik szelete, hogy nyilvan ez mar "lebutitott" PvP egy bizonyos szinten (ergo ami a PvP vegeredmenye az mar tobbe kevesbe manapsag nem a playeren mulik csak).
    - Az, hogy ezt meg igy is lehet elvezni, ez teny - ezt tamasztja ala a sok player, akik kepesek tobb 1000 dollart kiperkaszni karakterekert, cuccokert, csak hogy PvP-zzenek stb.
    - L2 nagyszeru jatek, minden csorbaja ellenere, es sajnos a legfontosabb dolog, ami tonkreteszi lassan a jatekot, azok maguk a GM-ek az agyatlan ban-rendszerukkel...
  • aalat
    Minden szep es jo amit irtal, de egy dolgot elfelejtesz. Ha szeretnel jatszani ezzel a jatekkal, akkor sajna haladnod kell a korral. Ha szeretnel nagy clanban jatszani, mert szeretned elvezni a jatek minden reszet (siege, epic, uj cuccok, uj helyek, mass pvp, daily pvp.. stb) akkor alkalmazkodnod kell a - mondjuk igy - "tarsadalomhoz". Progi nelkul mit kezdenel egy pvp-ben? Vagy nem mesz ki a varosbol, mert a leggyengebb, legidiotabb ellenfel is lenyom? Akkor meg mi az elvezet? Nem azt mondom, hogy a kari scriptbol csinaljon mindent, de azokat a dolgokat, amelyek "szuksegesek" ahhoz, hogy versenykepes legyel, igenis hasznalni vagy kenytelen. Ide jutott a jatek, ha nem tetszik, abba lehet hagyni.. csak persze az nem olyan egyszeru ^^
  • sgjedi
    - Azaz... mikor meg droppolta az ember a cuccokat a halalkor.... OMFG.... az nagy szopas volt...:D
    - Amugy ha esetelg Odikee - meg egy gondolat erejeig - ha tenyleg nekem irtad a kommentet, hogy EN nem vagyok kepben PvP teren - hat nem tudom - remelem te is _C2_ ota jatszol OFFON legalab, mint en. Csak hogy legyen mihez hasonlitani, milyen volt REGEN a PvP.
    - Amugy meg remelem MINDENKI, aki manapsag "PvP Istensegnek" tartja magát, remélem SEMMI SEGEDPROGRAMOT nem hasznal, es nem bujkal olyan gagyi kifogasok moge, olyan gyenge dumákkal, hogy "De én csak azért használom őket, mert a többiek is használjak." Es remelem minden ilyen "veszett fenegyerek" nem azt nevezi PvP-nek, mikor Botrangebol kitargeteli az epp 2-3 mobbal harcolo, felHp-s, 0-manás enemy playert, es sajat maga mogott 2 BOT buffossal, BOT BD-vel, meg BOT Healerrel bőszen kiront a fák kozul, es "BEOMFGOWNOLJA" az enemyt.... mindezt le is frapsolja, es aztan a sok kis puby klantarsaval egyutt a youtubot nezve osszegyulnek a klanWH-ban, es kiverik egymas farkat a "csodasan pro PvP felvetel" lattan.
    - Es remelem, hogy a kis "PvPkiralyok" egy garast sem donateltetek cuccra, neadjisten nem vasaroltatok MAGAT A KARAKTERT is apuci Cred.Cardjával....
    - Amugy mar ha csak most egy "rossz peldat" akarok hozni - sokan lehuzzak, hogy pl a WoWba a PvP = eszetlen ugrabugralas (Ami amugy nem igy van, de ez epp itt reszletkerdes - csak a sok WoW-al sosem jatszott tudatlan irja azt.) de ott legalabb meg mindig TE ugrabugralsz, meg nyomkodsz mindent, nem 2-3 felhulye segedprogram huzogatja a faszod, míg te önelégülten ráélvezel a monitorodra.... :S
    - Amugy teny, hogy az L2s PvP isten olyan, mint az alkoholista ember - hiaba mondod neki eszervekkel alatamasztva, hogy o egy alkoholita, ugyis azt mondja neked, hogy o csak alkalomadtan iszik, es te vagy az, aki nem100-as... Ez van.... amit irok, azt is csak maganvelemeny es nem akarok senkit sem "lebeszelni" a PvPzesrol L2-ben... Ha valaki ilyen "magas szintuen kifinomult" PvP-re veri a makkost, hat tegye.... :o
    -Mielott barmelyik okostojas flamelni kezd, megint hangsulyozom, ez az en maganvelemenyem (amit amugy eleg sok regi veteran oszt velem) szal ha te nem igy latod a dolgokat, aldasom rad, meg a hitelkártyádra, ugord az uzenetem, ezzel szivesseget teszel az egesz emberiseg szamara.:D
  • BaalKain
    raziii muhaha
    Még mindig emlékszem mikod kidobtad az NM helmeted FP-n és aszitted egy varnish :D Aztán mikor észrevetted... Rázkódott a ventri. Szerencse hogy detto gyorsan reagált :)
  • sgjedi
    Nekemee? De mirefel? Mar ha tenyleg nekem irta: Az egy dolog, hogy en nem irom be mind a 7 "nagyjányom" szintjet automatikusan az uzeneteim ala - aki ismer, az ugyis tudja, mekkora kocka voltam/vagyok, es pontosan hanyas szintőek is a "jányok". Nincs szuksegem arra, hogy péniszhosszabbításként még ki is írjam, mim hanyas.... Mint mondtam, aki ismer ismer, aki nem, azzal meg lusta vagyok ezt a tudast megosztani. :D
  • Lullaby
    Omg azt hittem SH mint klán, ne ijesztgess ><
    Egyébként, a topikhoz híven: húzz már a picsába, köszi (:
  • KisEmir
    fikdájne hol van?:S
  • Tüskés
    Neked, hogy olvass privát üzeneteket is.
  • sgjedi
    Ezen egy sort gondolkodtam, kinek cimezhette vajon Odikee - mert mivel ugye hijányzikkkk az utalo(quote) link a tövibúl - de nem sikerult rajonnom..... Ha valaki tudja kinek ment, majd világojíjíjjon fel engem is....
  • sgjedi
    -- A mute ellenem nem er semmit... en meg azon is at tudok kiabalni... :D Csak max ugy teszel, hogy olyankor nem hallod, de ugyis tudom, hogy hallod.:D
    -- Ray... Te ez a legutolso beszolasod..... kicsit ketertelmu... ez a bizonyos:A kevesebb néha több." - remelem nem a baratnod mondta neked vigasztaloan az elso kozos ejszakatokon... >.<
    -- Biokéz... Az hogy hany jatekkal jatszol, az sajnos L2-hoz se nem oszt, se nem szoroz.... Hidd el, en a 28 evem alatt tobb jatekkal jatszottam, mint te (meg osi RPG-kkel is, amikrol te valszeg meg csak nem is hallottal, mint a Baldur's Gate, IcewindDale, Planescape Torment, NeverwinterN, A jo oreg Might and Magic VII, es VIII, no es meg sorolhatnam). Es mivel az itt levok legtobbje idosebb, mint te, valszeg ok is tobb jatekkal jatszottak, mint te... Ez az érved Kb annyira végott témába tehát, mintha valaki azt mondta volna:
    x ember: "En gyorsabban futok 100 méteren mint te."
    Erre te válaszul: "De én már 100 kecskét seggbebasztam."
    Umm jo,,, derék munka... koszonjuk a hasznos informaciot... next plííííz.
    - Amugy L2-nek kb annyi koze van az igazi RPG-khez (hogy az osi "Paper-pen-Dice" jellegu ejfelkor 4-6 haverral 20 zacsi ragcsalnivalo, 8 liter kola, 2 liter KV, egy koteg papir, es egy marek dobokocka tarsasagaban lezavart IGAZI RPG-zest ne is emlitsem) hogy a karakterek szintet lepnek, es skilleket tanulnak, es slussz... de ettol meg nem lesz RPG az RPG,mert RPG= ROLE PLAYING GAME. VAGYIS TE EGY KARAKTER SZEREPET JATSZOD EL... es egy jo kalandmudulban - es jo GM(kalandmester) vezetese mellett ez nem csak a "gyakasban" teljesedik ki.... a magadfajta "ELŐREMEGYEKÉSMINDENKITSZÉTBASZOK, CSAKHOGYFASZAORK-SHLEHESSEK" jellegu RPG-s "vérharcosok" az első 10 méteren felszednek 3 mágikus csapdát a KM gondos közbenjárásának köszönhetően, es hát nem nem dobtad meg a mentodobasodat? "Kalandod itt végetéééééér...."
    -- Bár most hogy belegondolok, te biztos jatszottal a Hello Kitty Adventure Land-del is ..... bocs,,, akkor ebbol a szempontbol tenyleg felulmultal itt mindenki mast.... de nezd meg, hatha SG-n vagy Hello Kitty-s forum is...
  • Predtom0O
    Aztaaaaa te ennyi játékkal játszottál már?????? én még a mario2-t sem mertem elkezdeni, meghajlok előtted ó nagysága, kérlek taníts minket
  • Ray2
    "A kevesebb néha több."
  • solyomb
    Dehogynem lehet, ott van mute!:D
  • MadnessX
  • Modaa
    Remélem folytatjátok ezt a mókát, így legalább nem 2-3 naponta van új post.:D
  • eloim
    most miért mondod? én kifejezetten jól szórakozom biokéz (á lá Razi) írásain. Ráadásul én, mint abszolút amatőr (hisz scak L2-vel meg Aionnal nyomtam eddig) nagyon sokat tanultam eddig a lvl 20 alatti XP-zés rejtelmeiről...

bakker Razi: az egy dolog hogy ventrin nem lehet téged lelőni, de hogy a fórumon is minden bejegyzés a te neved alatt fut, az már kicsit morbid
  • Voyager5
    En csak jot akartam neked, erre ujra egeted magad.
    Ahogy erzed vegulis, legalabb lesz min rohogni :)
  • GAthersw
    Te tényleg foggyos vagy, tényleg rosszindulat nélkül mondta, mert pontosan azt teszed, ráadásul belekötsz az élő fába is. Egyébként áruld már el, hogy attól, hogy játszottál ennyi játékkal, hogy jön ide? Ez nem a hány játékkal játszottál topik. Ha normális stílusban, nem állatságokat összehordva, majd azok mellett kardoskodva kértél volna segítséget, kaptál volna, de ilyen belépő után ne csodálkozz, hogy mindenki csak röhög rajtad. Vedd már észre magadat és vagy ne írj ide többet, vagy vegyél vissza az arcodból és talán akkor lesz értelme ide írnod.
  • biomage
    mielőtt elmennék, lenne hozzád 1 kérdés, te hány RPGvel játszol?
    Én ezeket
    Grandia 1+2+3
    Spell Force aszem The Order of Dawn + a 2 Shadow Wars
    Wizardry 8+7
    FF7+FFX+FFXII
    Sacrifice

Silkroad, persze elhagytam elég gyorsan
    L2 free

Ha nem játszottál ennyi RPGvel akkor ne szólj bele a témába, köszike!
    Mert animézek, még nem vagyok hülye .
  • Voyager5
    Mindenfele rosszindulat nelkul mondom, hogy szerintem ne egesd magad tovabb ezen a forumon.
  • B52Yami
    Én csak hébe-hóba olvasom ezt a fórumot... Nem akarom megvédeni egyik oldalt sem, de a mag lehetne kedvesebb... Biomage,te meg ne írjál már ekkora baromságokat, tuti nem vagy 12nél több(legalább is agyilag). Most komolyan az itteni nagy arcoknak próbálod megmagyarázni, hogy vazsi miért ne hordjon heavy-t? :)
  • biomage
    csak hogy tudjad, nem Ork maget választatom :D, ne nézetek már ennyire noobnak :), mert képes a heavy armort felvenni még nem jó mage, a magenek a casting speedje a legfontosabb, meg a támadási ereje, nem az hogy képes felvenni heavy armort, na mindegy :D.
    Ja és ismertem a newbie questet, az első pillanatot kezdve, még nagyon régen én írtam az amnesiára küldetéseket, mert más nem volt képes rá, bár azon meglepődtem hogy senki nem ajánlt SS meg SH, ti lenétek itt a segítő mag? remélve 1x képes is lesztek felnőni a feladatra
  • Modaa
    Majd megyunk pvp-zni 20-as questmobokert.
  • solyomb
    hogy a viharba ne látnánk, csak azt nem tudom, hogy delf vagy orc village -ben:(
  • Predtom0O
    jaj már megint kritizáljátok nem látjátok ő a faszagyerek a faluban
  • Voyager5
    Az az SH már subclass lesz !!!
    nincs tökölés kéremszépen.
  • solyomb
    Be kell vallanom, te valóban érthetsz a játékhoz. Ilyen emberből kevés, még senkinek sem sikerült elsőre, hogy orc mageből, SH-vá nője ki magát. Nagy jövő áll előtted!!!!!
  • Odikee
    yep , de sajnos meg neked nem talatak fel h befogd a szadat de ne busulj pubby anyukad igy is szeret

w8

NOT.
  • biomage
    fogalmazás gátlót vettél be?

Ja és lehet gratulálni SH lettem :D
  • Odikee
    Mindig nagy orom olvasni amikor vmi non factor megmodja h mi is a bazdszajba :( Nem tudod mit beszelsz nem tudod mi ez a jatek raadasul csak a szar frocsogot it arrol amit nem is jatszol vagy ha jatszol is nem azt amit en