88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• biomage
    na meg sört :D
  • darth devil
    Ja van leállás, rohadt szemetek. Képesek minden kedden karbantartást végezni.
    Kenyeret és cirkuszt a népnek. :D
  • solyomb
    A jelek szerint magyarul sem tudsz.
  • isabusa
    AZ hogy a városban lagg van sztem nem server lagg hisz akkor városon kívül is laggzolna I think so.
  • Thomx
    itt mindig van valami 'érdekes'... :o
  • biomage
    na ja, most hogy játszom az offon, azt mondom majdnem olyan mint a wazer, itt is van hiba, szerver leállás + lag városban.
  • Predtom0O
    már kezdett csitulni itt a hangulat de visszatért a megmentő NYOMJAD BIOMAGE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Odikee
    l2p
  • daemonervosa
    efg
  • Modaa
    De e mellett a mondat mellett akkor se lehet elmenni:

"tudok angolul, ha nem értenék angolul akkor nem tudnák játszani, például questet megcsinálni, csak nem értem hogy mit okoz "csinál"
  • biomage

A játékot ismerem, de az nem azt jelenti hogy minden karakter skilljét tudom hogy mit csinál, amivel játszatom még a dunén ano, az az SS volt meg dwarf meg Dark Avenger meg Sorcerer, ja és lelehet szállni rólam.

isabusa: kösz
  • Modaa
    Én már csak azt nem tudom, hogy csak szopatsz minket, vagy valóban ennyire hülye vagy?
  • isabusa
    Nem. ez úgy néz ki hogy ha a hpd maximum a sebzésed is azzal a skillel 0
    Azonban ahogy csokken ugy no a sebzes, azthiszem kb a duplája a sebzés ha teljesen minimum a hpd , kicsit kevesebb talán mint a duplája
  • Ray2
    Elvileg te kurva nagy májer vagy és ismered ezt a játékot, mint a tenyered... Akkor most hogy is van ez?

• biomage
    és alapból 68 at add? vagy az a max?
  • isabusa
    Curse death link. azaz amikor a necro vagy sh-nak minél alacsonyabb a hpja annál nagyobb a sebzése de csak azt a skillt használva.
  • biomage
    tudok angolul, ha nem értenék angolul akkor nem tudnák játszani, például questet megcsinálni, csak nem értem hogy mit okoz "csinál".
  • daemonervosa
    Google translate just 4 you

Curse Death Link: sújtja az ellenség a karakter saját fájdalma. Minél alacsonyabb a felhasználó a HP, annál erősebb a hatás. Teljesítmény 68.
  • biomage
    Lefordítaná valaki, ez a skill mit csinál?

Curse Death Link:Afflicts an enemy with the character's own pain. The lower the user's HP, the more powerful the effect. Power 68.
  • isabusa
    Bocs. Odikee 2-evel:D csak kicsit fáradt voltam.
  • MeoH #84826
    owned...:P
  • Odikee
    Meg mielott vmi joskapista linkelne be ezt . flamemeplizplox
  • Odikee
    "Odikee
  • isabusa
    Haho, a magyar free server (NIGHTFALL) leállása miatt 2 napja elkezdtem a játékot offon c1 óta óta azaz kb 5 éve v 5,5 l2j szerókon játszottam.
    Még Odikeee-vel is sokat c3-c4 idején NF-en:D
    Lényeg h most elkezdem off-on elég volt az l2j ből többször nem fogják a dominátorom wipeolni:D.
    Kezdtem egy over-t Theonon és majd késöbb klánba is mennék ha lehetm agyarokhoz ha van valami ötletetek szívesen meghallgatok meg ilyenek, nekem official még teljesen ismeretlen.
    Minden jót
    Isabusa
  • Endaer
    Ásó, kapa... de inkább ásó... Bár szerintem Razinak esze ágában sincs ilyesmit bevállalni, annál már jobban kell, hogy ismerje. De majd jön, és két oldalban kifejti. :)
  • Tüskés
    Hát sokkal jobban néz ki, mint Endaer!
  • ErrOrHUN
    lehet ezért hallgatott el Razi? már ki is költözött hozzá...
  • MeoH #84819
    lol :P
  • Endaer
    #84758 + #84789 = makes sense, ohh shiii
  • pharao
    Tőlem csortad a ruhát! Megismerem a SAPKÁT!
  • aalat
    Nekem is van egy kesztyum!!!!
    bibibibiii

Gz ;P
  • FinalNaSa
    GZ!
    Ja és WTB!!
  • MadnessX

GZ me with 1st robe set on Teon!

WTT to Light :D
  • solyomb
    van egy módja, hogy kivédd a bufflopást, de használata elég nagy kockázatot jelent.
  • Gordis2k
    Igen:)
  • oppenheimer
    offon sem lehet védekezni a bufflopós kamael bufflopása ellen? még ott is lelopja a touch of lifeot? (+100% cancel resist)
  • Chryst64
  • valumeister
    WTB bishop 76+ @ bármelyik szerveren
  • Modaa
    Farmolás szempontjából a tankok közül PK-ra vagy HK-ra érdemes inkább beruházni?
  • Predtom0O
    és még BenSage is ott van.QQ