88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84846 na meg sört :D -
#84845 Ja van leállás, rohadt szemetek. Képesek minden kedden karbantartást végezni.
Kenyeret és cirkuszt a népnek. :D -
#84844 A jelek szerint magyarul sem tudsz. -
isabusa #84843 AZ hogy a városban lagg van sztem nem server lagg hisz akkor városon kívül is laggzolna I think so. -
#84842 itt mindig van valami 'érdekes'... :o -
#84841 na ja, most hogy játszom az offon, azt mondom majdnem olyan mint a wazer, itt is van hiba, szerver leállás + lag városban. -
#84840 már kezdett csitulni itt a hangulat de visszatért a megmentő NYOMJAD BIOMAGE!!!!!!!!!!!!!!!! -
#84839 l2p -
#84838 efg -
Modaa #84837 De e mellett a mondat mellett akkor se lehet elmenni:
"tudok angolul, ha nem értenék angolul akkor nem tudnák játszani, például questet megcsinálni, csak nem értem hogy mit okoz "csinál" -
A játékot ismerem, de az nem azt jelenti hogy minden karakter skilljét tudom hogy mit csinál, amivel játszatom még a dunén ano, az az SS volt meg dwarf meg Dark Avenger meg Sorcerer, ja és lelehet szállni rólam.
isabusa: kösz -
Modaa #84835 Én már csak azt nem tudom, hogy csak szopatsz minket, vagy valóban ennyire hülye vagy? -
isabusa #84834 Nem. ez úgy néz ki hogy ha a hpd maximum a sebzésed is azzal a skillel 0
Azonban ahogy csokken ugy no a sebzes, azthiszem kb a duplája a sebzés ha teljesen minimum a hpd , kicsit kevesebb talán mint a duplája -
#84833 Elvileg te kurva nagy májer vagy és ismered ezt a játékot, mint a tenyered... Akkor most hogy is van ez?
-
#84832 és alapból 68 at add? vagy az a max? -
isabusa #84831 Curse death link. azaz amikor a necro vagy sh-nak minél alacsonyabb a hpja annál nagyobb a sebzése de csak azt a skillt használva. -
#84830 tudok angolul, ha nem értenék angolul akkor nem tudnák játszani, például questet megcsinálni, csak nem értem hogy mit okoz "csinál". -
#84829 Google translate just 4 you
Curse Death Link: sújtja az ellenség a karakter saját fájdalma. Minél alacsonyabb a felhasználó a HP, annál erősebb a hatás. Teljesítmény 68. -
#84828 Lefordítaná valaki, ez a skill mit csinál?
Curse Death Link:Afflicts an enemy with the character's own pain. The lower the user's HP, the more powerful the effect. Power 68. -
isabusa #84827 Bocs. Odikee 2-evel:D csak kicsit fáradt voltam. -
#84826 owned...:P -
#84825 Meg mielott vmi joskapista linkelne be ezt . flamemeplizplox -
#84824 "Odikee -
isabusa #84823 Haho, a magyar free server (NIGHTFALL) leállása miatt 2 napja elkezdtem a játékot offon c1 óta óta azaz kb 5 éve v 5,5 l2j szerókon játszottam.
Még Odikeee-vel is sokat c3-c4 idején NF-en:D
Lényeg h most elkezdem off-on elég volt az l2j ből többször nem fogják a dominátorom wipeolni:D.
Kezdtem egy over-t Theonon és majd késöbb klánba is mennék ha lehetm agyarokhoz ha van valami ötletetek szívesen meghallgatok meg ilyenek, nekem official még teljesen ismeretlen.
Minden jót
Isabusa -
#84822 Ásó, kapa... de inkább ásó... Bár szerintem Razinak esze ágában sincs ilyesmit bevállalni, annál már jobban kell, hogy ismerje. De majd jön, és két oldalban kifejti. :) -
#84821 Hát sokkal jobban néz ki, mint Endaer! -
ErrOrHUN #84820 lehet ezért hallgatott el Razi? már ki is költözött hozzá... -
#84819 lol :P -
#84818 #84758 + #84789 = makes sense, ohh shiii -
#84817 Tőlem csortad a ruhát! Megismerem a SAPKÁT! -
aalat #84816 Nekem is van egy kesztyum!!!!
bibibibiii
Gz ;P -
FinalNaSa #84815 GZ!
Ja és WTB!! -
GZ me with 1st robe set on Teon!
WTT to Light :D -
#84813 van egy módja, hogy kivédd a bufflopást, de használata elég nagy kockázatot jelent. -
#84812 Igen:) -
oppenheimer #84811 offon sem lehet védekezni a bufflopós kamael bufflopása ellen? még ott is lelopja a touch of lifeot? (+100% cancel resist) -
#84810 -
valumeister #84809 WTB bishop 76+ @ bármelyik szerveren -
Modaa #84808 Farmolás szempontjából a tankok közül PK-ra vagy HK-ra érdemes inkább beruházni? -
#84807 és még BenSage is ott van.QQ