88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84886 kap 2 vortex erejü de non elemental nukot ami instat castos es sebez+manat szív.
Aura Blast lvl81
Supplements user's M.Atk. with 141 Power to deliver a non-Elemented attack on the target and the enemies around it, restoring at the same time MP Reuse time: 14 seconds. Range: 900
Aura Cannon lvl82
Supplements user's M.Atk. with 178 Power to deliver a non-Elemented attack on the target, restoring at the same time MP
Reuse time: 9 seconds. Range: 900
És ami a legesleg durvább....
Arcane Shield
lvl 83
Reduces for a duration of 10 seconds one's own received damage by 90%, turning the remaining 10% into MP consumption, i.e. there will be no HP loss at all. When the character's MP reaches 0, the effect of the skill disappears. MP cost for casting the skill: 112. Reuse time: 5 minutes
Ez egy olyan mana páncél ami a sebzés 90% át manaban nyeli el és nem HP ban gyakorlatilag sebezhetetlenség.. közben a 2 manas skillel löve szinte heal...
WTS lvl 84 Soulhond All pvp skill 25+ :P -
#84885 sejtettem, hogy ez lesz a valasz. de ha joforman semmi sincs, akkor ne csodalkozz h bevernek ;) -
#84884 Igen, ezért írtam, hogy egy.
Arra a 3 új skillre kíváncsi leszek... Főleg a mana setal-re. Olyan lesz mint a PPnek vagy aktivba kapja? -
Paradoxon #84883 Hi!
Nekem is volt ilyen a notebook-on. Az NC-vel 1-2 hetig leveleztem, eredmény semmi. Aztán vhogy a köv megoldást szültem meg:
Még a játék elindítása előtt nyiss meg egy akármilyen weboldalt, full képernyőn. Majd, amikor megjelenik a töltő képernyő, válts át rá, és várj annyit, amíg kb betölti a játékot. Perverz, de működik :) -
oppenheimer #84882 egyenlőre se szint, se cuccok, se subok. -
#84881 Olympián ez így van de nyílt PVPben azért más a helyzet.. azért ot a 600as ranges Silentel oda is kell érni a vortex+crusher alatt és a +26os silentem sem mindig jön be a sword shield meg jó de a törös hideol vagy kiteol és már jöhet is a blink BS. Alapvetően 90% ban nyerek PVP ben hátratett kézzel, de azért más karakter is képes oneshotolni, én csak ennyit mondtam. Amúgy meg most ugyan jön egy nevetséges nerf (15sec lesz a buff steal nem 7sec, viszont hat rá minden reuse csökkentő...) de kap vagy 3 új skillt ami pl mana steal... szóval a közeljövőben (minimum 6hónap) nem gyengébb hanyem erősebb lesz az SLH. -
#84880 pedig a TK eleg jo karakter.. (ha jol hasznaljak) meg kamaelek ellen is. -
#84879 Egy nukernak megy a silence, tőrös ellen meg ott a Sword Shield... -
#84878 Én is kösz. :D -
#84877 Welcome to the World of Lineage II. -
Lehuzlak #84876 Az extra 15 day play time győztese Kurucz Akos néven küldte a reaktiválós kódot :)
Köszönöm !:)
-
oppenheimer #84875 Tegnap az idegesített fel nagyon, hogy den-ben miután lepkztam 1 sh-t visszajött helyette egy buflopós. TK a főkasztom és van 1 box SE-m. Hiába rootoltam SE-vel, cleansel kijött belőle mindig és tk-val meg nem sok esélyem volt így utolérni buff nélkül. Odajött és anélkül megölt, hogy rendesen megüthettem volna...
Aztán meg HB-n partyztunk, szedtük az atodot erre odajött 1-2 berzi meg 1-2 bufflopós a nekik való assisst karikkal és szetbasztak minket, utána meg elkezdték terelni a chimerákat...
Olyzni meg nem tudok bemenni mert csak pontot buknék, mert a 76os kamaelek is szétaláznak. Vagy elrakják a fegyverem és mire lejár a disarm mégegyszer rámteszi, vagy lelopja minden buffom és teleportálgatva szarrá lő. -
#84874 Hát egy nukernek a kamael 1-2 lövés, egy törösnek egy szurás, de alapvetően jelenleg egy jó cucos 83+os kamael gyakorlatilag leölhet 1 partyt gond nélkül. -
#84873 Számodra semmi. -
oppenheimer #84872 de akkor mi a fasz értelme van ennek a játéknak, ha az ember nem kamaelt vagy azoknak assist karit kezd? -
#84871 Nem csak ütésre minden támadásra(range, magic etc/debuffra) -
#84870 még egy kérdés, mitől lehet az, hogy befagy a töltöképernyön a játék? -
oppenheimer #84869 a bufflopós kamael az őt érő minden második ütésre 100% eséllyel paralizál offon is? -
#84868 enter chat-et bepipalod es maris szaladgalhatsz billel , de nem igazan jatszhato ugy ez a jatek szerintem. -
#84867 Üdv
Srácok érdeklödnék, ugy dereng mintha anno lett volna a játékban egy opcio, amit ha beállitok akkor billentyüzettel is tudtam irányitani a karaktert. Ez benne van még? ha igen merre találom, megint belevágnék de most nem találtam meg ezt a beállitást, a point to click meg nem az én müfajom :X
elöre is köszönöm a helpet -
#84866 Elvileg elment. -
Lehuzlak #84865 Akinek kell potya 15 day playtime, az küldjön egy "invite a friend back" -et a [email protected] email címre !
-
#84864 ez kettőt jelent ám
Fuck the World vagy For The Win :D
melyikre gondoltál? :D -
B52Yami #84863 biomage ftw. :) Tök jókat aszalok ezen a fórumon. -
isabusa #84862 a kártya rendben vam más oldalon tudok vásárolni, americai oldalon is meg angolon is, a clanban azt mondták ahol vagyok h az ncsoftnak lehet h nem jo a viza kártyám ezen típusa -
#84861 nézd meg hogy a kártyád nem járt e le, rá van nyomtatva a kártyán
Ott van a bankkártya szám alatt, valahogy így 09/10, az első szám a hónap a másik meg az év -
#84860 probald meg kesobb vagy holnap. -
isabusa #84859 Nos lenne egy olaan problémám, meg akartam venni l2-t a lineage2.com-on
és egy ír a weboldalon felül a folyamat után hogy: we are sorry but we are unable to accept your order at this time please try again later or tomorrow.
Már vettem külföldi oldalakon ezt azt szóval elvileg a a kártya rendben van.
Volt már hasonló helyzet valakinél? -
isabusa #84858 Requuu ez amugy hatalmas poén volt XD -
#84857 Én is ezt magyarázom, mióta lefikázták a banánruhámat, pedig az illik a legjobban a Dioni teadélután hangulatába...jah és nem utolsó sorba ad +7 speedet is, amivel szintem minden szörny elöl el tudok menekülni ! -
Requuu #84856 Szerintem ez nem igaz, mivel minnél erősebb lényeket ölsz meg annál jobban fejlődik a karaktered mert jobban beleéli magát a játékba így a statisztikái is egyre jobbak lesznek, mintha egy edzőterembe járnál, továbbá a devotion set mivel terepszínű jobban beleolvad a háttérbe ezért az agresszív szörnyek nem látnak meg annyira gyorsan. Erről már több értekezést is írtam az Amnézia fórumára ahol az uj fúrommotor miatt jobban és élvezhetőbben tudjátok elolvasni.
Biomage egy tankot biztosan el tudsz intézni mivel ő is lassabban fog téged meglátni. -
#84855 Baszod erről beszélek, azért szaggat mert a rengeteg player instance-t le kell kezelni grafikailag a proginak, és így u.n graf lagod van, amikor meg üres a város a statikus elemeket a progi gyorsan kezeli, valamint belejátszik a nem túl acélos procid is... -
#84854 hát nem is tudom, én a botokra tippeltem volna, mert megvan mindegyik UT játék, és csúcson játszok vele neten, de oké legyen a foltozás :D, ja és amikor orenbe voltam elöször akkor nagyon szagatot, de tegnap nem, mert kevesen voltak, de oké hiszek neked -
#84853 ÁÁ én vok a hülye, hogy írok, de figyu elmodok vmit:
- a minimum követelmény egy game esetében anyit tesz hogy az intro talán nem fog szaggatni, a game meg elindul magyarúl kapsz egy futó folyamatot a feladatkezelőben ettől többet nem várj el...
- az ajánlot követelmény meg arra jó, hogy a min vagy a medium beállítások melett a game funkciói elérhetőek bellátható időn belül és nem extrém esetekben még játszható is... -
#84852 Ez fincsi lesz :D:D:D -
#84851 #84777 -
#84850 az C grades :D és acumenes "Homu"
Miért kapnák permet? gondolom GMtöl kapnák, vagy te most a halál utána büntetésre gondolsz?
Skynet85: komoly? nem bírja el a gépem? :D alapból ha jól tudom akkor egy 3GHZ gép elég kell legyen, az enyém meg mérföldekre van tőle :D -
#84849 A városban a lag a motor miatt van, nem erre találták ki anno az ezer éves ut2 motort(már jócskán a telejsítő képességének határán túl van az össze-vissza heggesztett motor), nah meg no offens de emiatt is: Aktiv:Gigabyte GA-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo E2200 800 FSB | 2x 1GB 1066 MHZ Ram | Sapphire Ultimate 3850 512MB... -
aalat #84848 Engedd meg, hogy en gratulaljak eloszor! Csak annyi a baj ezzel, hogy abban a ruciban kb fele annyi manad van, mint lehetne, a masik dolog, hogy a piros mobok olese exp. penalty-val jar...
De en orulok, hogy igy is elvezed a jatekot!
ps rememlem a fegyod is nograde -
#84847 Ez hihetetlen, lvl 50 vagyok ami majdnem B grades, és egy no grades Devotion SETet használok :D, kíváncsi leszek mikor kell megvennem a Karmian Setet :D, és a legmeglepőd olyan Mobokat ölök ami nekem piros :D, és csoda ha elérnek :D, ez az SH nagyon durva.
Kíváncsi lenék eltudna e 1 tankot intézni a karim :D