Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! lenne egy problemam: Failed to enter SkyLevel: Can't find file 'SkyLevel'
Ezt hogyan lehetne megoldani? Elõre is köszi a segítséget!
Kata
😛

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
nõstényt xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
hímet vagy nõstényt? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tufa
Valaki tudna beszúrni egy képet egy DE-rõl bw heavyben? (ha lehet akkor BD lenne a legjobb)

Hát most nemtom megnézni de aszem valami igen alacsony! nem akarok hülyeséget mondani de aszem vagy 300körül vagy 600 körüli!
Nethyrrea
najo de a fél arénát se szabályos 1v1-be verték szét, egyenéõ szintûekkel 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ööö...eszembejutott valami. hanyas a CON-od? 😊

Nethyrrea
szólóban csak akkor tudsz vele haladni ha mindig van mögötted buffer, és állandóan SS-t spamolsz, ami nem ócsó.

SDana
Szólóban a BDben az egyetlen szívás, hogy 40 felett nem kap armor masteryt... De legalább jókat tud sebezni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
ez azért nem teljesen igaz, stunshotot kell nyomni a trainer-re és ha bejön, álltalában meg is fexik

Eldöntöttem, BD leszek! (lennék már végre ha nem állna ennyit a szerver)
Remélem azért egyedül is lehet vele haladni mert nem mindíg szeretek partiba gyakni!
gPROject
spec-spec?
1 skillje van a törösöknek, illetve 6x fölött 2, de mivel kb. 20% az esély a találatra és idõbe telik mire újra tudja használni, semmi esélye egy bd-vel szemben(ha bejön akkor se üt 1-1.2k nál többet egy heavy armorosra)
talán nem tudod, de például a backstab most c3-ban kb. 20% eséllyel jön be, pedig régen ez mindig talált hátulról, most nem
és ha nem talál a skillem akkor a fele vagy harmad akkora patkommal, a heavyden alig sebzek míg te a lightom miatt szétszedsz

SDana
Ejj, ha annyi szintem lenne, ahány BDt eddig láttam nyavajogni, hogy deszar PVPben és utána szétverték a fél arénát, akkor már rég subbal is 75 lennék 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
train ellen nemhinném hogy bárki is tudna tenni....hacsak nemvagy prophet és returnolsz, vagy EE és party return...vagy BSOE.

SDana
Nekem a tõrösben leginkább az nem etszik, hogy közelharcoshoz képest alig van CPje... nekem legalább is alig van (900 körül).
Ez jóformán semmi védelmet nem ad, talán még egy mágusnak is több van 😞

Nethyrrea
jó, te egy "kevésbé gyakorlott" pvp-s vagy, én akárkinek nekimennék aki dd az "spec-spec-halott vagy" legyakna. tesztelhetünk arénában ha gondolod...de sztem az a BD aki nekedment fullra volt buffolva, mert én így simán hiába van A grade +4-es dualom, nem tudnék rajtad ennyit enni, saját buffokkal.

SDana
SKnál drain energy sebzésének a negyedét kapod meg életben. A life leech fele akkorát sebez, de az egészet megkapod életben (kétszer annyit, mint a drainnel).

Nethyrrea
ez a félóráig buffol annyira azért nemigaz...legalábbis nem mindenki. volt eccer egy fullos tempest partiban voltam, és a prophet egy tánc alatt felbuffolta az összes embert.

Cobra.
A Life Leach és a Drain Energy közt mi a különbség?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gPROject
na ez a pvp se tartott 1mp-nél tovább...

1 cancel, 3 lövés, halál

gPROject
jaj, ne gyere már ezzel...
mosquitot 1 mp alatt cp-stõl full életestõl, úgy leverte egy bd, hogy majd sírva fakadtam
a gyerek, ha jól emléxem 150-700+-okat sebzett rám 1 ütéssel, szóval volt amikor 1500 körül vert belém
annyira szánalmasak a tõrösök(az aw), hogy azt el nem lehet mondani
jah, és a he egy nagy fos, már 3. alkalommal trainelnek le, és semmit nem tehetek ellene
semmilyen skillje nincs amivel elháríthatnám(jó, ez igaz több classra is) 😞

SDana
Azért a bishopot nem írnám le ennyire. PVPben a klánrez és a geater battle heal azért még jó lehet nagyon.

hát a prophetet nagyon hazavágták az tény 😞
kis partikban jó csak (2-4 kari) nagy partikban egy rakás szar és kurvaunalmas kaszt 😞
1. fél óráig buffol
2. kevés a manája full partihoz
3. ha fel tudja buffolni a nagy partit akkor végig(!) ülnie kell, hogy azalatt a 20 perc alatt amíg tartanak a buffok addig teljesen feltöltõdjön a manája és újra tudjon buffolni
WC lett a legjobb buffer, 5 mp alatt felbuffolja az egész partit, és még kevesebb manába is kerül, nem sûrün kell ülnie, hogy felmenjen a manája a következõ buffig+tud még rengeteg mindent buffoláson kívül
SE meg a legjobb healer lett, bishopot meg az SE-vel vágták haza (sztem)

SDana
Jövökmár, most értem haza ^^

Tufa
Szuperül néz ki 😊
Én is most gyüjtögetem az enyémhez a cuccokat illetve várom hogy legyen hozzá magyar törp 😊

Nethyrrea
jah

Tufa
ez bw robe sett?

Nethyrrea
sist ki tolja most?

Nethyrrea
partiban elegnedhetetlen, szólózni vele szinte lehetetlen. esetleg full buffokkal. és a BD nem egy olyan kari amivel "odamegyek oszt leverem a száját". hacsak az illetõ nem 20 szinttel alacsonyabb nálad 😄

Taptarap
végre!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
jáccani mért nem jössz?<#phone>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cobra.
SK-val mi bajotok van C3-ban?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SDana
Mondom, hogy úgy minden tud 😊
Fõleg most, hogy már könnyen hozzá lehet jutni haste2 potihoz. Szegény prófétákat jól hazavágták ezzel, eddig õk voltak a csúcsbufferek, de most néha még egy EE is jobb a csapatba SE mellé, mint egy próféta (nekem biztosan 😉.

Sámán
"Se-vel mögöttem" 😄DDD
Úgy a bd is tud szólózni! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

SDana
Pedig SKval lehet szólózni, persze csak ésszel 😊
Csak sok SS és Sps kell hozzá, hogy gyógyítsa magát és gyorsan öljön (viszonylag).
Nekem SKval mondjuk duózás ment legjobban, SEvel mögöttem. Bár C3ban ha közelharcos mögött SE van, akkor már szinte bármi jó duózásra 😄

Szekijoe
A Blade dancer nem annyira szólókari neki szüksége van partyra (A shilien knightet pláne nem ajánlom neki mégjobban) De a BD-t tutter beveszik partyba bárhol. Tippek: Bármien duál és partyzni a haverokkal téged nem azért fognak vinni hogy te sebbezz a legtöbbet hanem a táncaid miatt 😄

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
Megnéz fejléc, elcsámborog free fórum, körbeles szerverek topik.
(ROFAL2 és hobby mostanában a menõ, de elég sok szervernek van ott topikja. a magyarnak is)

SDana
Hát vagy bladedancert, vagy shilien knightot, ha már ott vagy 😊
A BD az inkább buffer/DD, az SK meg tank/DD szerûség.

Stotoo
Eddig kimaradtam az l2 õrületbõl vhogy, de most ugydöntöttem kipróbálom free szerveren. Kezdesnek milyen szervert, karit ajanlatok egy n00bnak ?😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Sziasztok!

Mennyire jó a DarkElf Blade Dancer?
lvl 40-es vagyok és valszeg ezt a kasztot választom!
ha volt valamelyikõtöknek ilyen és tud valami tippet adni mit fejlesszek azt megköszönném!
Nethyrrea
meg kipróbáltam, az empower scrollnál jobb egy 52 (56?)+-os SE empowere. esett nekem 3 empower scroll még a betûkbõl anno. egyet elhasználtam megnézni.

Nethyrrea
fene fog annyiért venni...inkább járkálok fél órát a városban magasabb buffokért

gPROject
én is vettem solohoz l2day scrollokat(haste2, shield, agility, ww2) 30-50k/db áron

Szekijoe
Ki kellett volna ülni venni emp scrolltaz L2 day után Mondjuk annyit talán nem ér.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
pffft...én meg már lassan egy hete tolom girannál...napi 2 szint körül, most vagyok 37.... EMPOWERT AKAROK!

gPROject
😊
nem tudom mikor kezdtük nem találtam róla képet, de lvl20 07.12-én volt---->lvl40 07.16-án volt és ---->lvl52 07.26.

Sámán
Jó, de ti 52-re kb annyi idõ alatt jutottatok el, mint amíg én csináltam 1.5 szintet 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

gPROject
akkor szerencsésebb vagy, nekünk az 52-ig nem esett semmi materialokon és seal stonekon kívül

gPROject
silver ranger jobb solora, tudja magát healelni/gyorsabb/nagyobb evasion...