Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
nem sok<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor1>#vigyor1>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként free serveren nem megy a petició, viszont egy updateval megoldottuk 😉
ami pedig jookey-t illeti, már pár hónappal ezelõtt postolta orphusra a lvl 70-es screenshotját szóval sztem már simán 75.
és darkbluerich-ék minket is (redemption, maelstrom, satöbbi) traineltek nemegyszer. vagy volt múltkorjában dionnál is egy gatehop verseny, na az pl azzal kezdõdött hogy egy darkbluerich féle nuker gatehoppal legyakta egyik alacsonyabb szintû klántársunkat.
köszi
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
History: UObject:😛rocessEvent <- (orc_fighter 19_19.orc_fighter0, Function LineageWarrior.LineagePawn.PostBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (orc_fighter) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Mit jelent ez a hibaüzenet? Be tudok lépni, de nem indítja el a karakteremmel a játékot.
[/cserf][/fülünyúl]
szerintetek rosszul jártam?
én már untam a krist 😊
meg az ára is rohamosan csökken :/
biztos 75-ös bd-t akartam legyakni, amúgy se akartam megölni, mert tudtam, hogy nincs esélyem, de odaakartam verni neki egy jó nagyot 😊
amúgy, ha jól rémlik a blazebõl jookiee vagy, hogy írja a nevét volt a bd(jó tudom õis 65 környékén lehet😊
Szerintem minden TH szeret(ne) trainelni. De a "bosszú" traineket szerintem mindenki csinálná ha tudná.
FeketeVipera 77 SS
Kerdes:ha farmolok reci utan, es mondjuk az adott leny 10 lvl-el alattam van es mar ilyen eleg kek a szine is a nevenek, attol meg eldobja nekem a cuccot vagy nem droppol mar egyaltalan??
Es ha nem droppol, akkor mi az a hatar ahol meg igen tehat ha meg vilagos zold ott meg igen vagy hogy van?
help pls
FeketeVipera 77 SS
Rohadt idegesítõ amikor kiskarijaimat egy köcsög piros leszedi 2-3 ütéssel, vagy egy köcsög magasabb szintû rádhoz egy rakat mobot -talán az a beájulós törpi tud ez ellen tenni valamit, vagy ja... Viperánál is mindig van 1 bsoe...
Bár amikor kéne vagy nincs idõ rá, vagy eszembe se jut, vagy úgy jön ki hogy talán megúszom, akkor meg minek lõjem el 😄DD
-Lásd múltkori party, amagmra szedtem néhány agrot -kicsit elkeveredtem a partymtól az egyik dungeonban -rohangásztam össze-vissza, kicsit természetesen ahogy azt kell lagozott is, root/sleep bsps-el, persze ezzel csak az összes többi amúgy nem agro mobot is magamra szedtem -na szal sikerült beleszaladnom egy csapatba akik hasonlókat gyaktak és rájuk ment az összes (biztos aranyba foglalnának ha tehetnék, de jó forróba) -az uts-t sikerült rootolnom így lazán 50hp alatt egy kicsivel megúsztam 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
darkbluerich és klánja, akik az IC kebelbarátai, szintén sokat csinálják.
és érdekes módon(tapasztalatom szerint) csak a ds oldal játékosai csinálják ezt