Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Nem ismerem ezt a játékot van olyan jó mint a WOW?
CalebJoe
Nem ismerem ezt a játékot van olyan jómint a WOW?
gPROject
na nee, gondolom buff nélkül
nekem(gattacanak) 388 saját(prophet) buffel

Szekijoe
Huh nekem kb fele annyi a pattkom mint celionHunnak<#nyes>(ha jól emlékszem)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
Hehe, nekem is kb ennyi a pattackom ^_____^

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Tufa
de buffok nélkül mennyi?

gPROject
igen mivel logo nélkül gyakok és mindig ds oldalról kapok traint, a másikról még nem kaptam, pedig rendszeresen farmernek vagy botnak néz mindkét oldal

Taptarap

nem sok<#vigyor5><#vigyor1>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nethyrrea
tapasztalatod szerint még szép, mivel anti-DS oldalon vagy 😄 ha DS oldalon lennél nem így látnád...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tufa
neked BW-ben mennyi a casting speeded?

Nethyrrea
épp arról beszéltem, hogy próbáljon másik karival belépni. ha azzal se tud akkor passz de ha csak azzal akkor a probléma ismert. de megoldottátok szóval no komment 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
kaptál Pepsit?<#vigyor2>

Tufa
De ha nem tud belépni, hogy peticiózzon? 😊
Egyébként free serveren nem megy a petició, viszont egy updateval megoldottuk 😉

Nethyrrea
van másik karaktered is? ha igen, próbálj meg azzal belépni. ha továbbra is ugyanannál a karakterednél vágja hanyatt magát a gép akkor peticiózni GM-nek hogy mozgassa a karidat valahova máshova (legközelebbi városba vagy valami). officialon volt már ilyen problémám.

Nethyrrea
ilyen connal necsodálkozz hogy ekkorát csapkod rád a BD 😄

ami pedig jookey-t illeti, már pár hónappal ezelõtt postolta orphusra a lvl 70-es screenshotját szóval sztem már simán 75.

Nethyrrea
nemtudom holélsz de a redarmy már egy ideje feloszlott 😄

és darkbluerich-ék minket is (redemption, maelstrom, satöbbi) traineltek nemegyszer. vagy volt múltkorjában dionnál is egy gatehop verseny, na az pl azzal kezdõdött hogy egy darkbluerich féle nuker gatehoppal legyakta egyik alacsonyabb szintû klántársunkat.

Taptarap
biztam benne, hogy vmikor jó lesz majd nekem😄
köszi

Nethyrrea
majestic robe... A grade.

Taptarap

ez milyen ruha??

Tufa
Te gyere fel ICQ-ra és kitalálunk vmit rá 😊

kiserik
lineage2.amnesia.hu 😊)

Kata
akkor én is rossz helyre írtam? Hova kéne?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
General protection fault!

History: UObject:😛rocessEvent <- (orc_fighter 19_19.orc_fighter0, Function LineageWarrior.LineagePawn.PostBeginPlay) <- ULevel::SpawnActor <- (orc_fighter) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Mit jelent ez a hibaüzenet? Be tudok lépni, de nem indítja el a karakteremmel a játékot.

[/cserf][/fülünyúl]

Tufa
ez az official fórum, ide hiába írogatod a Rofal2ös dolgokat, senkit nem érdekel/válaszol rá...

phalanx
jookey 70+os de simán kinézem belõle a 75-öt is....

gPROject
jah a focusos kris-em elcseréltem egy critical dmg-os demon's swordre
szerintetek rosszul jártam?
én már untam a krist 😊
meg az ára is rohamosan csökken :/

gPROject

a jó édes...csak tudnám hogyan csinálják

gPROject

gPROject
jaj, de hülyének nézed az embert 😞
biztos 75-ös bd-t akartam legyakni, amúgy se akartam megölni, mert tudtam, hogy nincs esélyem, de odaakartam verni neki egy jó nagyot 😊
amúgy, ha jól rémlik a blazebõl jookiee vagy, hogy írja a nevét volt a bd(jó tudom õis 65 környékén lehet😊

Szekijoe
Jah toi 10en még én is tudok trainelni. Van party recallom/recallom/bsoém és mellesleg olyan spellem amitõl leesnek rólam a mobok a spell kb 50% os eséllyel jön be fehér mobokon, tehát ha 75 leszek akkor szerintem rávihetek a partyra traint és max úgy sétálok el, hogy elviszek 1-2õt de a többi 4-6 ott marad<#eplus2>

Szekijoe
Amennyire én tudom darkbluerich álltalában a Redarmyt(DS talpnyalo botter/farmer clán) szokta trainelni meg max bosszúból ha valahonnan elkergetik. Nagyon jó nézni amikor 2 boter/farmer klán osztja egymást.
Szerintem minden TH szeret(ne) trainelni. De a "bosszú" traineket szerintem mindenki csinálná ha tudná.

Nem miattam hanem miatta! pardon
Hogy örültem tegnap elõtt! Megléptema 40-et és nekikezdtem a kaszt váltó küldiknek! Idõm nem sok volt mert vagy állt a szerver vagy a melóban mögöttem strázsált a fõnök, de azért alakulgatott! Lett tuti fegyverem meg haladtam a szemét kvesztekkel! Aztán reggel belépek és fura volt hogy mintha nem itt hagytam vona abba a játékot, és miért a régi kadom van nálam!? hát a gm visszaállította a két nappal ezelõtti dolgokat mert volt valami bug amivel páran nagyon megszedték magukat a játékban! <#falbav><#rinya><#wilting>De gondolom van aki nagyobbat szívott miattam!
Sámán
Elvileg a 2szinttel alattad/feletted lévõ mobok dobnak a legjobb %-ban, minél kisebb ill nagyobb a mob annál kisebb a drop esélye -dobni fogja, csak lesz e türelmed hozzá?! 😄

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
9 szintkülönbség a határ a sötétkékek is dobnak DE kb tizedakkora eséllyel. Zöldet és világoskéket farmolj. Ha a fehérek droprétjét vesszük alapul akkor a zöldek kb 80-90%-kal kissebb a Világoskékek kb50-60%-al kissebb eséllyel dobnak (szerintem)

Udv!

Kerdes:ha farmolok reci utan, es mondjuk az adott leny 10 lvl-el alattam van es mar ilyen eleg kek a szine is a nevenek, attol meg eldobja nekem a cuccot vagy nem droppol mar egyaltalan??
Es ha nem droppol, akkor mi az a hatar ahol meg igen tehat ha meg vilagos zold ott meg igen vagy hogy van?
help pls
Sámán
* Ez a 44809-re

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Állítólag se-nek a bw sokkal jobb -gyorsabban kasztol-hogy még miért azt épp nem tudom -de nekem doom akkoris jobban bejön, ha nem kapok acument akko iszogatom a magic haste lötyiket inkább 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hehe, ha lenne olyan kari ami jó szólózni, 5-10 szinttel magasabbakat lazán leszed saját buffokkal, gyors, ügyes, szép... Mindenki azzal tolná! 😄DD

Rohadt idegesítõ amikor kiskarijaimat egy köcsög piros leszedi 2-3 ütéssel, vagy egy köcsög magasabb szintû rádhoz egy rakat mobot -talán az a beájulós törpi tud ez ellen tenni valamit, vagy ja... Viperánál is mindig van 1 bsoe...
Bár amikor kéne vagy nincs idõ rá, vagy eszembe se jut, vagy úgy jön ki hogy talán megúszom, akkor meg minek lõjem el 😄DD
-Lásd múltkori party, amagmra szedtem néhány agrot -kicsit elkeveredtem a partymtól az egyik dungeonban -rohangásztam össze-vissza, kicsit természetesen ahogy azt kell lagozott is, root/sleep bsps-el, persze ezzel csak az összes többi amúgy nem agro mobot is magamra szedtem -na szal sikerült beleszaladnom egy csapatba akik hasonlókat gyaktak és rájuk ment az összes (biztos aranyba foglalnának ha tehetnék, de jó forróba) -az uts-t sikerült rootolnom így lazán 50hp alatt egy kicsivel megúsztam 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
de pl aliikai is csinálta, õ igaz nem a "lerohanjuk az ellent a hátam mögött egy rakat mobbal" hanem a "áhháá, ott logolt ki, na hozzunk csak ide pár mobot" féle traint. csak kár hogy az nem szokott mûködni. amjd rájön. ez utóbbit toi 10-iken csinálta pl.

Nethyrrea
jah. én se néztem még a PATK-om full buffokkal, de tetkó és song of hunter nélkül, might 3-al, warrior tánccal, és zerkkel 1 pont híján 1000 a PATK-om.

Nethyrrea
cáfolat:

darkbluerich és klánja, akik az IC kebelbarátai, szintén sokat csinálják.

B@lu
66 vs 75? eleg gaz... ja ugy hogy 1 party 66 os 1-2 75 os ellen igen..talan.. de erre hong siman racafolt arenaban

B@lu
nezd mar 56 os vagy... hallottal mar a 75 os szintrol igaz? ne akarj ellenallni egy 19 szinttel magasab bd nek...(tuti nem 56 os volt) amugy egy 75 os bd nek AG duallal tetkoval buffolva lehet 1500 p attackja(sot sokkal tobb) es 600+ attack speedje az eleg jo...

gPROject
ezt amúgy nem vágom, miért akkora élvezet letrainelni a kisebb playereket
és érdekes módon(tapasztalatom szerint) csak a ds oldal játékosai csinálják ezt

gPROject
jah persze 52-es he-jal majd eszemben van a 65+-os playereket stun shotozni, fõleg, hogy íj van náluk<#zavart2>

Szekijoe
Jah fõ tanács CP poti/heal poti Bsoe mindíg legyen nálad. De amíg 62+os nem vagy addig csak kissebbekkel pvp-z kb 66 után van esetleg partyban egy kicsi esélyed a 75ösök ellen!

Szekijoe
Ha 10 szintel nagyobb nálad a bd akkor tutter lever. A train ellen az ijjászoknak nagyon jó a stun shot!!!! Ma volt egy kicsi pvp toi 10en azt teljesen aláírom, hogy a TH a trainnel nagyon killer. Én 4 szer nyomtam recall-t Soto 3szor Bsoe-t. De az ijjászok már a második train után makróból targetelték és amikor hozta a traint mire odaért hozzánk 4 stunshotot kapott. Fõ probléma csak az, hogy szerintem a 75ösök funból nyomják és természetesen nehéz a 60+os ijjászoknak 75ösöket stunshotolni.

Nethyrrea
futtass full checket startkor. már ha officialon játszol. ha nem, akkor nemtom, kérd el valakitõl azt a filet?

Cobra.
Thx a válaszokat

Tufa: http://lineage2.mondespersistants.com/index.php?s=&page=articles&idart=187

Hide and fear, Cobra Commander is here !