Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SR: gyorsabban lõ, TALÁN kevesebb a criticalja
HE: lassabban lõ, de többet sebez (magasabb STR), több a HP-ja.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Láma kérdés egy kezdõtõl: szerintetek melyik kari lenne alkalmas nekem (fõleg szólózásra, ill. ritkán party): Silver Ranger v. Hawkeye? Alapban az íjász karikhoz vonzódok, azért ez a kettõ érdekelne... Ill. majd gondolkodom még egy közelharcos karin is, az talán human warrior/gladiator lenne...
Elõre is THX minden tanácsért, javaslatért, tapasztalatért, véleményért! [#worship
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Vipera bo ékszerei meg kesztyûje, Velvia páncélja, elven longswordja -mind az általa farmolt cuccok eladásából ill adenából jött össze.
FeketeVipera 77 SS
Húzd csak fel minél gyorsabban, legyen minél több varázsló Vipera mellé 😊))
FeketeVipera 77 SS
jaja, a buffer a hátad mögött elég nagy segítség...énis ha tudnék kapni állandóan empowert az altomnak, rég elõrébb lennék...mindig be kell mennem giranba kunyerálni 😄
Aztán amikor látta hogy semmire se megy szépen abbahagyta a játékoz -azzal a karival is 😄DDDD
Azért csak rohadjon meg nyugodtan ott ahol van!!!! <#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent><#violent>#violent><#buck>#buck><#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Hehe, most énis gondba vagyok, nagy nehezen rászántam magam Thangar 30as delf íjászának törlésére, szeretnék vagy egy SR-t vagy egy SPS-t -szólóra SPS a jobb, de még sose volt íjászom 😊
Másik hogy SPS-t azonnal fel tudom szerelni, íjász cuccaihoz még azért kell 1-2 dolog... Na mindegy, még kitalálom! 😊
FeketeVipera 77 SS
http://lineage2.amnesia.hu fórumon, és ott a rofal2 topicban találod, hogy mit kell leszedni a játékhoz.
Nagyon nem lehet összehasonlítani a GW-vel, mind2 MMORPG de azon belül más mûfaj.
Majd felébredsz!
Egyébként klasz játék, könnyen megszokható, nem lehet abbahagyni 😄
Ha komolyabban érdekel (értsdõõ: kipróbálnád) sikíts pm-ben egy msn címel és mondom mit-hogy.
én csak freebétában játszottam a játékkal de akkor valahogy többõl szolt mint hogy mindenki 'legeltette' a karit reggeltõl estig😊miért jo ha egekbetuningoljátok a karikat mielõtt ténylegesen játzsanátok?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
vagy nem tudja vki, hogy most C3-ban milyen mob dobja?
olyat kaptunkmár asszem többször is, hogy non-grade cuccot kértünk kölcsön, hogy lvl 20-ra gyors felnyomjuk a karinkat, de mást nem nagyon
kicsit már bánom, hogy nem SR csajszit indítottam <#sir>#sir>
de fehéreket így is lehet vele ölni soloban (persze nem többszörös HáPésokat)
még jó lenne indítani egy SE-t, tyrantot, SS-t, ES-t is 😊))
Nálunk pl Vipera buffjai nélkül Nyuszika unalmas játszhatatlan kari volt...
FeketeVipera 77 SS
2 accal állat -jó, banolták egyik accunk, ami tényleg csak idõ kérdése volt, meg is érdemeltük, de én nem bántam meg walkert 😊))
Olyan dolgaink lettek hirtelen amikrõl álmodni sem mertünk, minden sokkal izgalmasabb lett, kipróbálhattuk ténylegesen mire képesek a karijaink 😊
Meg aztán 2 accal játszani is marha jó volt -amíg nem volt 2gépünk addig egyik kari bot, másikkal meg irányítottam, 2géppel meg kihívás tetõfoka, ha egyedül vagy -már bizti te is tapasztaltad 😄
Azért nem egyszer merült fel nálad is hogy kész, vége abbahagyod -mert nem láttál szinte semmi lehetõséget a tovább lépésre, de szerencsére ilyenkor mindig összejött valami és valahogy csak lett, most meg ahogy látom 2acc nektek is bejött 😊 -Ha nem lett volna a walker én már tuti rég nem játszanék.
Most megint kihívás összeszedni valamirevaló cuccokat, mert tudom hogy milyen is az amikor van egy nagy karid és ész nélkül gyak toppos cuccokban 😄D
FeketeVipera 77 SS
immár 5 karink, természetesen hóvit leszámítva csak 4 karink van 52+-os, és ezeket mind "önerõbõl"(régebben 1x kipróbáltam a walkert(mosquitót képtelen voltam felhúzni agyvérzés nélkül 40-re), 1napot se használtam és buktam kb. 30% vele, mert mindig meghaltam, nekem nem jött be, szerencsére😊
De akkoris kizárt hogy ti se kaptatok sose semmit olyanoktól akik abbahagyták!!!! 😊
FeketeVipera 77 SS
Ha meg rákattansz egy mobra és tényleg csak azt az egyet max kettõt ütöd (bot nélkül) 10-15 órán kerseztül kizárt hogy ne essen valami! De ezt bot nélkül... 😊
Fõleg olyan támogatások nélkül értem hogy valaki abbahagyja L2-t és rádhagyományoz akármit.
Ha csak simán egyetlen egy karit tök mindegy hogy bottal vagy gép elõtt ûcsörgéssel felhúzol az nem fogja tudni megkeresni a szintjének megfelelõ cucc árát legalább 56-60-ig... 56-60után már annyira lelassul a fejlõdés hogy ha nem szóród ezerrel ss-re bsps-re, heal potira stb-re az adenát, akkor gyûlik azért. Persze toppos cuccod szerintem sose lesz.
Szyl kariját úgy kb 56-57 körül kezdtük botoztatni -akkor egy d-s mithril felsõben meg egy legbénább c-s karmian felsõben rohangált. 52-re sikerül Hóvi segítségével kifarmolni duál katanájához a pengéket, meg összeszedni lóvét a többi alapanyaghoz -addig csak a 3. legjobb könyv volt a fegyije az a crurifix of blood vagy mi -vagyis véletlenül esett egy legbénább c-s staff (stick of faith vagy mi) egy partyba amikor kb 45-s volt, adott valamennyit a többieknek és megkapta.
Btozás 2accal ment. Ha simán egy karit beraksz botba, az nem éri meg. csak olyan kis mobok közé rakhatod amikbõl tuti kinyír többet is ha rámennek, és így is marha sokat ül mert agrokat se tudja kikerülni stb. Akkor már gyorsabb ha játszol.
FeketeVipera 77 SS
van asszem 15db, úgy volt, hogy megcraftolom, de.....lehet mégsem
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ezen (is) gyengítettek?<#confused>#confused>
Sztem régen ez nem 4x HP-s volt hanem jóval több...
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
magyrázd plz, mit értesz ezalatt!
fõleg ha elõvennétek a 90% XP szívó summonjaitokat 😄