88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kanqukac #84926 Állatorvosi ló???? -
#84925 Akkor csak mert olyan dolgokkal dobálózol amit te szintén csak tippelsz! Amint hozol egy Videót arról, hogy nem igaz csinálok arról, hogy igaz! Bizonyisd te a 10% ot. Amugy meg az enchant valóban csak +10% ot ad a regulár land ratehez de nem chancere hanem Activation ratere kell enchantolni ez a trükk. Ugyanis azért nem jön be alapból neked csak 10 ütésenként mert az alap activation ráta 4sec vagyis 4 secenkénti ütésre egyszer hat. Ellenben +9 en már 1 sec ergó minden ütésnál rádobja a parát chancre nem csak minden 4re és +14 en már van, hoy egy skillre 2x így matekozd ki a számításod. Amugy ha nem készítesz egy ilyen videót mert nem mered igazolni az állításod. Amint a munkám engedi és lessz egy kis szabadidőm én megcsinálom a sajátom bizonyitását. Ezenkívül szerverenként minimum 4 ilyne kamael van és ha a merget nézed lesz most vagy 20 egy szereveren szerveren:)
u.i.: Ne vegyél mindent személyes támadásnak te orvosok gyöngye:) -
sgjedi #84924 Umm.... nem flamelniakarok, de e mellett a comment mellett - elnezest - de nem tudok szo nelkul elmenni...
- Tehat mit is értunk valamire valo SoulHound alatt? Egy szarrábotolt (85=80=80=80-as) budos tetves ruszki botot, aki apuci hitelkartyajarol bedonatelt egy raklap bossexerre, meg csilivili E-peniszhosszabbito vacakra, vagy csak pusztan ott scammelte meg lopta meg a klantarsait, ahol csak tudta, es tisztessegtelenul bezsebelte masok tulajdonat.
- Az altalad leirt kamaelbol ... hat.... szerverenkent gyanitom nem tobb 1-2-nel... Ez alapjan "lealtalanositani", hogy a skill imba.... hat szerintem balfekseg, mert ez a szerverenkent jelenlevo 1-2 botter-donater/scammeren kivul a tobbi, MAGAMFAJTA HULLADEK KAMAELESNEK korantsem megy a skill meg csak 10%-al sem....
- Mindezek mellett semmi sem irta, hogy a skill PvP-ben gyakrabban aktivalodna, pedig a legtobb ilyen jelleggel mukodo dolognal ez ott van a leirasban.
-Es ezek mellett majd szivesen megneznek egy altalad leirt kamaelt es szepen 100 utesre leátlagolva megnézném, megvan e az a "legendás" 50%-os paralizis, mert mondani sokmindent lehet, de amint off-serveres HITELES videot latok rola, ahol reprezentativan nagy mennyisegu utesre kiszamolva es leatlagolva VALOBAN visszaigazolhato a dolog.
- Azt mar nem is emlitem, hogy az enchantok, amik a skillek/debuffok landolási esélyet novelik kb minden masidok +1-es ad +1%-ok, tehat az altalad irt 11-14-es + az voltakeppen +6.5-+7%-ot jelent a sima skillhez kepest. Szoval ha valakinek 50%-ot hoz ez a selfbuff, akkor az szepen logoljon ki a GM-karijával...
-De mondom, amint hozol egy hivatalos szerveres HITELES videot egy ilyen kamaelrol, akit legalabb 100-szor egymas utan megut valaki, es ebbol legalabb 50-szer beparalizalodik, mindenki elott visszavonom a fent leirtakat - ezzel megintcsak alatamasztva azt, hogy nem flamelni akarok, de ha valaki BIZONYITOTT tenyekkel all elo, azt elfogadom, ha valaki vad szamokat dobal, azon a szememet forgatom.... peace. -
#84923 #84833 -
oppenheimer #84922 ment mail -
Kanqukac #84921 Ez nem free topik -.- -
#84920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helloka!
ha van itt olyan aki tolja valamilyen free szeron off mellett/ helyett az toljon mar nekem egy pmet hoyg melyik szeron mert mar regota keresek valami jo low/hr szerot. Regen en is toltam offon egy kicsit de sajna nemvolt lovem dual bufferre :D miota melozok azota penz lenne viszont ido nincs :/ es ha lehet ne ide irjatok mert nem szeretnek ebbol rinyat hogy ez nem free topik thx. -
MatthewShizzle #84919 WTS ADV 79 pm vagy inkább mail: [email protected] -
#84918 Én eddig a falat kapartam tőle, de mostmár kezdem élvezni :D Igény szerint megtekinthetők a hozzászólásai mostantól :) -
#84917 Tudod kevesen laknak olyanok Székesfehérváron akik 1977.06.09 én születtek. Mondhatni véges a lista.
De egy ilyen korú embertől kissé több belátás várható el, még akkor is ha szórakozásból ír bődületes marhaságokat felszítva ezzel a kedélyeket. -
#84916 Tessék, ezt a motrot letudod tölteni a zinternetről:
-
#84915 Gedör!!!!
Mibe kerülne hogy banolj egy halmozottan hátrányos helyzetű idiótát innen, vagy mivel udvari bolond státuszban díszeleg, ezért maradhat? -
#84914 El ne küldd már. Egyszerűen szórakoztató.
Pláne, hogy mindannyian tévedtünk. Csak augmenttől világíthat, izé augmentedtől. HÁHÁ! -
#84913 ez de gyenge :D komolyan, azt tudom tanácsolni, hogy beszélj Cecevel ö legalább tud írni egy jó sértegető hszt, bár amit most irt az harmad gyenge, de ö legalább tud írni veled ellentétben :P
Cece:hogy mondjak le a napi szórakozásról? kizárt hogy elmenjek, de lehet próbálkozni, egy igazi nagy egy személyes motorért simán elmegyek a topikból örökre -
Kanqukac #84912 Hová tűnt fikkdájne??? -
#84911 Én már csak röhögni járok ide a Biomage korszak óra.
De ember (már ha az vagy) ez már nekem is fáj. Mi lenne ha inkább a gyerek gumikacsájával próbálnál játszani?
Hidd el nekünk az nem jó, hogy itt vagy.
Ha gondolod küldök valami kismotort amivel a játszótéren tudsz versenyezni és azt még talán érted is. -
#84910 A tied is +11- +14 es mint minden valamirevalo SLHnak? és te is para erősítő boss/terrytori éxerekben van? Nem? Akkor asszem megvan az ok. Ráadásol a Paralyzálás mobokra rosszabul hat mint PVPben. Te pvpben tesztelted?:) Hidd el olyn van hogy 5x ünek rám 4x ebból paralizálodik. -
sgjedi #84909 Flash... ezzel a pharao nevvel nagyon bekarvarsz itt nekem..... inkább mássz már fel a fára ó.... Hoho,,, nagyon brillírozom ám ma este... es nem szívtam semmit!!! (Na jo, de, MEGszívtam, mert ma ügyeletes leszek... ennél nagyobb szívás kell még? :S )
De hogy ne kegyek offtopic: Az L2 továbbra is egy nagyon jó játék... (csak ne lennének azok a buz_ráns GM-ek) Legit life FTW.... >.< -
sgjedi #84908 Egyeb modjai a "fénylésnek"... szívj füvet L2-zes kozben, es a fegyvered fenyleni fog (csak akarni kell - persze ha a fű hatására az "óriáscserebogarakat" látod, vagy találkozol Hitlerrel, és nem a fegyód fénylik, akkor rábaxtál), állj meg a karaktereddel egyhelyben majd egy jó erős neonzöld sorkihúzóval mázold be a monitorod ott, ahol a fegyvered van... vagy vedd fel jó erősen a gammát (Itt még csak nem is a fegyod lesz "fényes", hanem a karid is... BAZZ GRATU, HERO LETTÉL!!! :P ).... ja,,,,, vagy kapcsold már be azt a rohadt SS-t.:D -
sgjedi #84907 Amugy szep dolog, hogy koreaban megélték a szerverek az uj update-t, ez azt jelenti ott meg van ertelme fejleszteni... kerdes persze az, hogy vajon fel ev mulva itt is lesz meg szerver US-ban es EU-ban, vagy mindenkinem befigyel egy kis "NC-ban" ... hoho mekkora szojatek.... (Lenyeg hogy en a sajat marhasagomon jol elszorakozom... :P) es utana nem jut nekunk más, csak a szaroskalács... nesztek itt van még egy éjszakai rím... :P Mindegy... a remeny hal meg utoljara.... Amugy ne aggodjatok, a koreai nyelv nem nehéz.... hamar meg fogjatok tudni tanulni... :o -
#84906 hát mindannyian tévedtünk :D legalább is szerintem, mert valaki azt mondta hogy a fénylést csak akkor lehet látni ha augmentedet adsz a kardnak a blacksmithnél -
sgjedi #84905 Technikailag +0-s fegyo is vilagithat, csak ra kell baszni egy high-os, vagy top-os LS-t, de persze az kicsit mas visual effect-el "vilagit".... -
sgjedi #84904 Hát.... nem tudom.... az en level 84-es Soul Houndomnak valahogy ez a paralizalos self buffja jo 5-10% koruli esellyel paralizal... szal nem tudom, melyik free serveren van 50%-os "visszaparalizalasi-rating" de az elegge nem realis... -
#84903 Soha nem láttam +2-es fegyót fényleni. Bár lehet még anno C1 elött lehetett, mert C1-ben már nem világítottak a fegyók és C3-ban meg mikor újra behoztá már 4-en volt fénye.
P.S.: Lehet hogy Biomage már Prelude elött nyomta? -
#84902 vegre a titanok is kapnak legalab valami extrat. frenzy zeal otb mar kicsit unalmas volt imo.
btw aki mar nem nagyon jatszik fizetoson az nem figyeli az uj infokat. en is csak azert kerdeztem h mit kapnak, mert szoba kerult a kamael es az fav kari. -
#84901 hát amikor játszatom ami elég rég volt, akkor 2nél kezdet fényleni, legalább is a dunen így volt.
Ja és nem fütyülök -
#84900 és te mondod azt , hogy valaha játszottál ezzel a játékkal és mi vagyunk a gyökerek?????
fütyülsz és hazudsz!!!! -
#84899 hát a lame szó bénát jelent szal bele tartozik a hülye kategóriába :D
francba pont 4, most ha rakok még1et rá akkor akár össze is törhet.
na mindegy, most egyenlőre nem csinálom meg, majd ha lesz 5millám új homura. -
BaalKain #84898 Ez nem hülye kérdés, inkább lame.
+4-től -
#84897 egy újabb hülye kérdés, kéretik belekötni
Hányadik enchantnál fog a fegyver fényleni? -
Lehuzlak #84896 WTS LVL 73 (64%) Bounty Hunter @ Teon 264M SP-vel !!!!
(volt pár delevel :P ) 1.5-2 hónap play time al
Valamint lvl 78 SE @ teon (1.5 hónapl play time al vagy 90+ day inaktivitással)
ez is sok SP vel :P
Van még pár summoner is 70-75 közötti dettó eladó.
ajánlatokat pm ben -
#84895 Én minden infót kizárólag Biomagetől szerzek be. -
#84894 Érdekes, hogy menyien nem tudnak ezekről az újitásokrol már 6!! hónapja public az infó:) -
#84893 Az biztos, de egy 85ös titán a köv kronikában (high five) egyszerűen embertelen lesz..... disarm és rush impact... bár nerfelik a frenzyt zealotot de még igy is egy fr+zl+rage ork ahogy rushimpactolva stunol... nem normális-.. -
#84892 thx. ezek vicces skillek lesznek. -
#84891 link -
irenicus #84890 Melyik oldalról vannak ezek az infok,betudnád linkelni? -
oppenheimer #84889 még jó hogy ezeket az sps is megkapja:P ha eljön a HF és elég jónak bizonyulnak ezek a cuccok, lehet hogy visszatérek rá:D -
#84888 Mégjobb:) -
#84887 Reduces for a duration of 10 seconds one's own received damage by 90%, turning the remaining 10% into MP consumption, i.e. there will be no HP loss at all. When the character's MP reaches 0, the effect of the skill disappears. MP cost for casting the skill: 112. Reuse time: 5 minutes
Rosszul értelmezted! A sebzés 90%-át elnyeli, ergó majdnem Celestial shield, de a maradek 10%-ot meg manaban veszíti el. Ha kapsz egy 1000-es damage-t akkor abból 900-at elnyel és 100 manát éget.