Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
:/
azt nem értem,miért nemlehet neten megvenni ezt a szart
na úgy néz ki, pár múlva hoznak nekem egy sp2-es xp-t

Sámán
Ja, télleg, biztos nagyon tud varázsolni egy aranybrekusz! 😄

FeketeVipera 77 SS

gPROject
Sámán
Helyes rabszolga fiúk! 😛PP

FeketeVipera 77 SS

ezse látszik😊
Nethyrrea
emmán MATK..... 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
nekem látszik :/

Nethyrrea
hotlinking disabled....inkább rakd be annak a topiknak a linkjét ahol van 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

itt a békát kell nézni?😊
http://isohunt.com/
-rakeresel win xpre,
-letöltöd a torrent filet
-megnyitod egy torrent klienssel pl:http://www.bitlord.com/
-megosztás nem kell
-amugy ma olvastam van valami script es lehet vele továbbra is updatelni az xpt,mondjuk nekem eredeti van
gPROject
mostmár elárulhatná valaki, milyen progival csinálják ezt, mert ennek kb. annyi az esélye, mint 10 lottó ötösnek sorozatban

gPROject

hmmm...

igen,igen,rabszolgalányok😄D
Nethyrrea
ez holvanez?

gPROject
1. dc-rõl nem szivesen szednék le windowst
2. már nem lehet ezeket updatelni
3. nem lehet dosból telepíteni csak az eredetit(van itthon tört win xp, de nem botol be)

jah, és ezen a gépen nem tudok megosztani semmit, így nemtok dc-n hubra csatlakozni

phalanx
tölts le egyet dc-rõl, ezért felesleges megvenni <#vigyor2>

gPROject
off
nem tudja valaki, meg lehet-e neten venni a windows-t? úgy értem kifizetem kártyával és letölthetem
valami vírus úgy hazavágta gépem, hogy csak na, és sehol nincs a közelben semmilyen op rendszer amit felrakhatnék :/

Sámán
Ha egy milliárdos világba születtem volna ahol a pénznek tényleg nincs semmi jelentõsége pár 100ezres nagyságrendben, biztos énis beállnék a virtuális sorba adenát venni -vagy inkább vennék 1-2 saját kínai rabszolga farmert <#hehe><#hehe><#hehe>

Már nem emléxem ki is szúrta be azt a cikket ezekrõl a 12órában "dolgozó" kínaiakról -tuképp olcsóbb fizetni egy sárgát mint megvenni tõlük az adenát (csak hogy spóroljak is) <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

mégis egy csomó embernek világít a fegyvere
sok pöcs ebayer, exploiter, famer.......
van egy kép az orphuson, hogy egy Forces United-os gladiátor 220 millát vett ebayrõl Oo legalábbis ennyirõl készült kép....

én csak a képet linkeltembe, már pár napja nem gamelek
amúgy már el is lett adva

Szekijoe
A +4 miatt érhet csak annyit! Iszonyat sok embernek betört már a dualja +4re menet! Damaszkuszt még összerakhatsz esetleg de lehet a Keshemberkhez véreset fogsz pisilni mire recit és a blédeket megszerzed!(fõleg a recit!)

Mellesleg már én is eltörtem az elsõ homomat +4re menet<#szomoru1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Grat!

gPROject
van is asszem 15 bladem 😊
ahogy számolgattam kb. 60-65m-ból ki is jönne(ha a kesht veszem), de az enchantolást nem vállalnám, max 3-ig

Nethyrrea
láttam giranban árulni 15 milláért dama 100% receptet 😄 próba cseresznye 😄

gPROject
akkor összerakok egyet 😛
aztán még egyet
és talán még egyet
😛P

Nethyrrea
a kesh/damán health van. a dual damán accuracy SA.

200 milla kevés?

hát, ha az az IC-s a +4-es dual damáját 130-ért árulta (gardena vagy nemtomki), és ha azt nézzük hogy az a gyerek egy +5 (!)-öst adott volna érte, MEG MÉG 20 millát készpénzben, akkor sztem megér annyit....

szép vaskereszt😊
<#taps><#wow2><#merges2><#vigyor3><#vigyor5>

200 milla??<#wow2><#merges2>
sztem ez kicsit túlzás nem?

health asszem

phalanx
mért, milyen SA van rajta?

Nethyrrea
csak a rerollok vagy az ebayerek. aki rég kezdte és magasszintû, annak van annyi pénze hogy egy reroll karit mindig a grade-jének megfelelõ legjobb cuccokkal lássa el.

ha pl most el akarnám adni a +4-es kesh/dama dualomat, akkor nemkétlem hogy kapnék érte úgy 200 milla körül is akár....volt egy gyerek aki egy +5-ös dual damascust meg még emellé 20 millát adott volna érte....nemkértem az üzletbõl.

Szekijoe
Uh. Az a 40% egy partyban 65. szinten elég hihetetlennek tûnik de esetleg megoldható. Nekem a leghosszabb folyamatos partyzásom ha jól emlékszem 13óra volt(a partytagok természetesen cserélõdtek) az a 40% olyan 9-12 óra partyt jelent.

65. szinten szerintem max 5%/óra DE ez full SS és iszonyat fanatikus henttel megy! Én úgy emlékszem ha 4% jött 65ön egy óra alatt akkor már örültem mien fasza partyban vagyok.
68on 4%/óra
70en 3%/óra a csúcs.
71en 2%/óra Ami már csak surviver partyban jöhet össze(necroban/catakombában fél groupban és ha valaki kifagy akkor tuti halálos áldozatok vannak)Én a 72re az utlosó 12%ot 8óra alatt húztam be tegnap ami 1.5%ot jelent óránként.

A partytagok szintje iszonyat sokat számít és hogy hol xp-znek. És a tankon/targetelõn múlik szerintem a legjobban mennyit tud kihozni a partyból

BEAST
naja ... de nem mindenki engedheti meg magának lvl1en a top NG-t 20on a top DG-t és így tovább 😄 sõõt ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
akkor csak a napi 18 órában tévedtem xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
a francokat, mi 2 hét alatt vittük fel a he-t 20-ról 52-re(nem botoztunk és nem toltuk napi 18 órát, sõt még 10-et se), a lvl20-at pedig 1 nap alatt meg lehet csinálni
persze kell hozzá felszerelés és egy prophet ahogy írtam is, 52-tõl pedig jó party kell és napi 6-8 óra játékkal meg van 3 hónap alatt a 75 szerintem(nem 1 65+-os embertõl hallottam, hogy 40%-ot fejlõdött a partyjában)

B@lu
jaja 3 honap az 52 rol 70 ig

BEAST
gondolom buffer mindig kéznél , mindig max felszerelés és napi 18 óra folyamatos hent 😄DD

Cobra.
Az 52 2 hét alatt ugye 0-24 bottal? Mert én most 2x XP szorzó mellett tartok kb 6 óra játékkal lvl12-n, igaz teljesen önerõbõl.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Strahd_
karmian ruci + sage staff .) majdnem öneröböl megvolt .. ha a kölcsönöket és a visszafizetést önerönek vesszük .)

gPROject
kb.

gPROject
ha felpowerlvlezed magad 52-ig(kb. 2hét) és aztán van minden nap nagyon jó partid akkor 3hónap

Cobra.
Officialon mennyi idõ elérni a lvl75-öt?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
én inkább account sharingnek hívnám 😄 bár nemkizárt.

még open bétából emléxem a gyerekre, eccer még segítettem is neki akkor, mert valami nyomoronc kínai lepk-zta a haverját. aztán a piros pont arrafelé lófrált amerre én gyaktam épp 😄

Szekijoe

Álltalában így partyzom Diniz + saját buff
Eh azt hiszem épp leesett a might. Mightel 212 a pattkom.(+0ás Homoval Acumen SA val)

B@lu
nem nezlek hulyenek de jookey mar reg 75 re botozta magat.....

lasd ilu es nethy kommentjet

szal ez nem hujeneknezes csak kovetkeztetes

Nethyrrea
a kettõ csak azért sorolható egy lapra mert mindkettõ MMORPG. egyébként nehéz lenne összehasonlítani.

Szekijoe
Igen ez van olyan jó. Sõt, szerintem jobb.

Szekijoe
Az lehet de Shaerének van -8 STR-je <#vigyor2> Majd otthon lecsekkolom de szerintem tutter nincs 200felett buffal sem.

Szekijoe
Szerintem mindkét oldal traineli a másikat! DE szerintem az IC-ben sokkal kevesebb a TH és emiatt az IC-s trainek csak DS partykra mennek. Ha a DS-ben sok TH van ezért minden partyba juthat egy. Ezért õk letrainelhetnek boldog boldogtalant.
Untagged vagy semlegesklános partykat én nem láttam hogy traineltünk volna.
bot/farmer partyknál meg van egyszerûbb módszer a trainnál valameik dd egyedül elkezdi ütni a healert szép lassan, hogy elfogyjon a manája és akkor tutter átadják a helyet(ehhez gyakorlat kell és mindíg meg kell várni hogy felhealolja magát<#nyes>)ha elfogy a manája akkor tutter kimennek a szobából. 2-3 óra múlva úgyis visszaköltöznek ha mi elmentünk.