Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nem értem,miért nemlehet neten megvenni ezt a szart
na úgy néz ki, pár múlva hoznak nekem egy sp2-es xp-t

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
-rakeresel win xpre,
-letöltöd a torrent filet
-megnyitod egy torrent klienssel pl:http://www.bitlord.com/
-megosztás nem kell
-amugy ma olvastam van valami script es lehet vele továbbra is updatelni az xpt,mondjuk nekem eredeti van
2. már nem lehet ezeket updatelni
3. nem lehet dosból telepíteni csak az eredetit(van itthon tört win xp, de nem botol be)
jah, és ezen a gépen nem tudok megosztani semmit, így nemtok dc-n hubra csatlakozni
nem tudja valaki, meg lehet-e neten venni a windows-t? úgy értem kifizetem kártyával és letölthetem
valami vírus úgy hazavágta gépem, hogy csak na, és sehol nincs a közelben semmilyen op rendszer amit felrakhatnék :/
Már nem emléxem ki is szúrta be azt a cikket ezekrõl a 12órában "dolgozó" kínaiakról -tuképp olcsóbb fizetni egy sárgát mint megvenni tõlük az adenát (csak hogy spóroljak is) <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
sok pöcs ebayer, exploiter, famer.......
van egy kép az orphuson, hogy egy Forces United-os gladiátor 220 millát vett ebayrõl Oo legalábbis ennyirõl készült kép....
amúgy már el is lett adva
Mellesleg már én is eltörtem az elsõ homomat +4re menet<#szomoru1>#szomoru1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
ahogy számolgattam kb. 60-65m-ból ki is jönne(ha a kesht veszem), de az enchantolást nem vállalnám, max 3-ig
200 milla kevés?
hát, ha az az IC-s a +4-es dual damáját 130-ért árulta (gardena vagy nemtomki), és ha azt nézzük hogy az a gyerek egy +5 (!)-öst adott volna érte, MEG MÉG 20 millát készpénzben, akkor sztem megér annyit....
sztem ez kicsit túlzás nem?
ha pl most el akarnám adni a +4-es kesh/dama dualomat, akkor nemkétlem hogy kapnék érte úgy 200 milla körül is akár....volt egy gyerek aki egy +5-ös dual damascust meg még emellé 20 millát adott volna érte....nemkértem az üzletbõl.
65. szinten szerintem max 5%/óra DE ez full SS és iszonyat fanatikus henttel megy! Én úgy emlékszem ha 4% jött 65ön egy óra alatt akkor már örültem mien fasza partyban vagyok.
68on 4%/óra
70en 3%/óra a csúcs.
71en 2%/óra Ami már csak surviver partyban jöhet össze(necroban/catakombában fél groupban és ha valaki kifagy akkor tuti halálos áldozatok vannak)Én a 72re az utlosó 12%ot 8óra alatt húztam be tegnap ami 1.5%ot jelent óránként.
A partytagok szintje iszonyat sokat számít és hogy hol xp-znek. És a tankon/targetelõn múlik szerintem a legjobban mennyit tud kihozni a partyból
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
persze kell hozzá felszerelés és egy prophet ahogy írtam is, 52-tõl pedig jó party kell és napi 6-8 óra játékkal meg van 3 hónap alatt a 75 szerintem(nem 1 65+-os embertõl hallottam, hogy 40%-ot fejlõdött a partyjában)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
még open bétából emléxem a gyerekre, eccer még segítettem is neki akkor, mert valami nyomoronc kínai lepk-zta a haverját. aztán a piros pont arrafelé lófrált amerre én gyaktam épp 😄
Álltalában így partyzom Diniz + saját buff
Eh azt hiszem épp leesett a might. Mightel 212 a pattkom.(+0ás Homoval Acumen SA val)
lasd ilu es nethy kommentjet
szal ez nem hujeneknezes csak kovetkeztetes
Untagged vagy semlegesklános partykat én nem láttam hogy traineltünk volna.
bot/farmer partyknál meg van egyszerûbb módszer a trainnál valameik dd egyedül elkezdi ütni a healert szép lassan, hogy elfogyjon a manája és akkor tutter átadják a helyet(ehhez gyakorlat kell és mindíg meg kell várni hogy felhealolja magát<#nyes>#nyes>)ha elfogy a manája akkor tutter kimennek a szobából. 2-3 óra múlva úgyis visszaköltöznek ha mi elmentünk.