Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ha van egy (akár régi c1-es) rendesen mûködõ l2 kliensed, akkor a loginképernyõn nyomsz egy full checket, és jóesetben fél nap alatt updateli neked c3-ra 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
csak egy kis alapanyag-csináló alt-törpe, utálom hogy mindig félnapokat kell keresgélni törpét aki kraftol nekem cuccot.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Azért nem tudod azt dosból telepíteni, mert az nem új rendszerhez, hanem régebbi winfos upgrade telepítõje, szóval csak Winfosból indul.

01110000 01110010 00110000

Na van még egy nagy dilleemmáááám . - HUH letöltöttem a c3 a lineage2.com rol
3szor és most negyedikre probálkozok és ott van a baj amikor elkezdem telepíteni kicsomagolásnál meg a raron belül is azt irja hogy a bin2 vagy mi megsérült DE MÁR 3 SZORRA ÉS MÁR ELEGEM VAN. valki tudna segiteni kössz!!!
salamander skin mail recipe nincs vkinek?😞

Sámán
Van egy csomó és még mindig esik! 😄 Tartalékolok 1-t neked is! 😊
Csak nem csináltál egy kraftert?! 😊
Hv mellett a bugbearok dobják viszonylag gyorsan -Ephedrával még 1 szintet lenyomok ott aztán egy idõre szakítok velük (amíg felnõ oda egy másik karim😊

FeketeVipera 77 SS

hát végülis pvp-n dõl el ki fog nyerni

nagy kaki az egész 😞
megint csak az ebayereket, farmereket erõsítik...

phalanx
elég az, ha jobban megnézed mennyi mindent kapnak a herok... félistenek lesznek <#csodalk>

Nethyrrea
heh, szerverenként csak 31 játékos lesz hero? máris látom hogy kik lesznek azok....

Nethyrrea
nektek volt sok metal hardener receptetek ha yólemléxem. van még? egyet elkérnék ha van 😊

phalanx
minden szerveren összesen max 31 hero lehet majd (minden classbol 1- db) a heroknak lesznek külön hero fegyók amiket csak õk tudnak majd használni, ahhoz vagy valaki hero lehessen meg is kell majd közdeni valami nagy pvp versenyen

a két új város (+vár) valahol adentõl északra lessz, lessz továbbó 2 új dungeon, és 8 új 'vadászmezõ' és lehet majd horgászni

javítottak az AI-on, lessz egy új boss mob (olyan mint antharas vagy baium) Fire Dragon Valakas (Brazier of the Gods)

végre bekerülnek a játékba az S grade-es cuccok (lessz esküvõi ruha <#nevetes1>)
A klánoknak lehet majd saját és egyedülálló pajzsa a vártulajoknak pedig korona!! Lessz rengeteg új küldi meg új idézhetõ lények

phalanx
LOÁL ENCHANTOLHATÓ SKILLEK <#guluszem1>

phalanx
hölgyeim és uraim ezennel bejelenthetem, hogy kijöttek az elsõ képek és HIVATALOS információk a C4-rõl! ITT <#merges2>

2 ÚJ VÁROS (Godad Castle Town, Rune Castle Town) ÉS RENGETEG ÚJ BEJÁRHATÓ TERÜLET

Taptarap
*tud

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
van olyan törpünk aki C-s cuccokat szét ud zuzni?

Taptarap
nekem 1400 procival 512 rammal és GF2 Ti-el elmegy.

el fog döcögni rajta...kellene még bele vagy fél giga ram

Hálám a sírig üldözni fog....

Még anyit hogy az én 1200Mhz -es 256 Ram-os Geforce 440 MX-es gépemen fog futni? ÉS normálisan?
barret
qez huly3s3g nem csak eredeti telepszik dosbol😛
Bootos valtozat kell csak .

Bérbe vehet? reklámfelület...

Salty
Szia, itt találsz egy részletes leírást a játék instalálásáról, és a Nightwish szerverre való kapcsolódásról. Ha van valami plusz kérdésed ajánlom, hogy ide ellátogass.

<#wave>

jajj istenem...<#wow3>
ott van fent a bannerban a free serveresek fóruma, ott olvasgass...
c3-at meg a hivatalos oldalról töltsd le

phalanx
megöltek a saját szövetségesiem, én meg kiléptem a pi**ába <#violent><#violent><#violent>

Szekijoe
Eh. Tegnap úgy bealudtam mint a tej <#rinya> Valaki osszon észt mi volt az ostromokon!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

bannerban ott a link a free fórumhoz, ott nézz szét...

http://lineage2.amnesia.hu/

minek neked c2 ha c1 fut a szerveren amin játszol?<#confused><#fejvakaras><#conf>

az se annyira kicsi sztem 😊

phalanx
a hármas pontban sztem arra gondol, hogy a szerver amin játszik c1-es ezért tûnik "kisebbnek" a térkép <#vigyor>

sztem kiderült, hogy freen 😊

Nethyrrea
kérdés: a hivataloson játszol?

Cobra.
Gumi "kicsit" zavaros, amit írtál <#vigyor4>
Szóval kezdjük ott, hogy gondolom ingyenes szerveren kezdtél el játszani (hogy melyiken, az nem olyan lényegess). Minden free szervernél loginkor csak a Bartz nevû szerver látszik, az a default név, ha csak 1 szerver van. ahhoz, hogy másik szerveren tudjál játszani, fel kell raknod a másik szerver módosított file-jait (az oldalukról letölthetõ) Hogy milyen fee szerverek vannak, arról pl a FreeServerForum felirat mögötti fórumon találsz infot.
A 3. kérdéedet abszolút nem értem, kisebb terület legfeljebb akkor van, ha orkot vagy törpét indítottál, mert azoknak a kezdõfalujuk külön van a fõ területtõl.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ja es még valami (valaki tudna adni egy cimet honnan tudom leszedn8i aztba progit asmivel metudom nézni hanyas lvl?es a szorny kossz
helo kezdõ vagyok a játékban ezért lehet hogy hulye kérdéseket fogok föltenni lecci segitsetek megvalaszolni:::

1.-Na az a baj a játékkkal hogy amikor probalom betölteni egyik karimat akkor valami hibára hivatkozik (Critical error ))meg van ilyen hogy main loop meg ilyenek A videocardom ATI 9600 es ezelott is csinalt hulyeségeket a gáme pl.1 orában kb. 20 szor dob ki a játékbol azzal a felírással hogy "your connect was disconnected from the server vagy mit ier ki és ilyenkor mar a frász kerülget ja meg néha nagyon jo aztán belekezd szaggatni meg ilyen fél percre megall a kép meg ilyíenek 😞
Lehet hogy a videokártyámmal lenne a baj? vagy rosszul töltöttem le ? VAGY MI
2.-Ismét egy hulye kérdés/ a "Bartz" szerveren szoktam jáccani és mar próbáltam regisztrálni másik szerverre de nem sikerult. Vlaki tud ajánlani valami egyszeru szervert ahova konyu bejutni?vagy elmagyarazni hogy kell és mint?
3.- Látam par képet a LineageII bõl es nekem az a fajata van meg amikor kisebb térképen kel gazdálkodnom megnéztem azon amelyik pályán én vagyok az kisebb mint egy másik "ezt jólo megmondtam remeleem érti valaki mit magyarázok"na és akkor a gáme amin az a nagyobb tererp van az a c3-m?

Valaki ha tudna segiteni azt nagyon megköszönném ELÕREIS KÖSSZI ANNAK A KI SEGÍT 😊
sajna nem találtam, sztem törölték, a FU-os gladinak nemvolt kitakarva a neve sztem ezért 😞

+akkose ha kezébe lévo fegyire vagy ha inventoryba lévõ fegyire....stb😄DD
akko valszeg elsore tonkrementem volna😊amugy probáltam mindent,akkorse jo ha pl. full az inventorym,vagy ha kimentem a varosbol vagy ha csak egy fegyo van nalam,tehat ezeket kilehet zárni a megoldások közül😊
gPROject
na de most akkor ez, ha b-grades vagy a-grades fegyóval csinálod akkor vajon mennyi

35 millam volt 5m nel hagytam abba, egy scroll 60k, egy ilyen ij 520k,atlagba 6 korul tortek,ketto ilyen volt
most nincs kedvem szamolni 30-40 fegyot probaltam😊
gPROject
mennyibõl jött össze?

háténmost tönkrementem a kastien-en de nem lett piros,ez lett a legjobb😊

gPROject
tesóm írta, én is láttam,de most nem találtam
talán törölték a topikot(vagy a sieghardtosban vagy a screenshotosban volt)

Nethyrrea
én még alább arra gondoltam amit említettél hogy van valami screenshot egy FU tagról aki 220 millát vett. az érdekelne.

gPROject
kapják be, így akkor sosem fogok eredetit venni 😛

gPROject
nem lényeg, hogy privát szerver, hiszen a sieghardton is van rengeteg +10 feletti fegyver(pl.lentebb lásd +11-es bloody orchid), +15-16-osok is vannak szép számal
és azt sem lehet csak úgy mázlival megcsinálni

gondolom alapbol nem nagyon akarnak letölthetõ valtozatot csinálni a vedelem miatt
Nethyrrea
+16-tól.

fain!hányas enchantol pirosodik?
Nethyrrea
és ezen mit kell nézni? mert ez a topik egy privát szerveres overenchantolásról szól...

privát szerver,gm segitség nélkül...messziröl jott ember azt mond amit akar...😊
Nethyrrea
eh, nesztek: