Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
3szor és most negyedikre probálkozok és ott van a baj amikor elkezdem telepíteni kicsomagolásnál meg a raron belül is azt irja hogy a bin2 vagy mi megsérült DE MÁR 3 SZORRA ÉS MÁR ELEGEM VAN. valki tudna segiteni kössz!!!
Csak nem csináltál egy kraftert?! 😊
Hv mellett a bugbearok dobják viszonylag gyorsan -Ephedrával még 1 szintet lenyomok ott aztán egy idõre szakítok velük (amíg felnõ oda egy másik karim😊
FeketeVipera 77 SS
megint csak az ebayereket, farmereket erõsítik...
a két új város (+vár) valahol adentõl északra lessz, lessz továbbó 2 új dungeon, és 8 új 'vadászmezõ' és lehet majd horgászni
javítottak az AI-on, lessz egy új boss mob (olyan mint antharas vagy baium) Fire Dragon Valakas (Brazier of the Gods)
végre bekerülnek a játékba az S grade-es cuccok (lessz esküvõi ruha <#nevetes1>#nevetes1>)
A klánoknak lehet majd saját és egyedülálló pajzsa a vártulajoknak pedig korona!! Lessz rengeteg új küldi meg új idézhetõ lények
2 ÚJ VÁROS (Godad Castle Town, Rune Castle Town) ÉS RENGETEG ÚJ BEJÁRHATÓ TERÜLET
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Még anyit hogy az én 1200Mhz -es 256 Ram-os Geforce 440 MX-es gépemen fog futni? ÉS normálisan?
Bootos valtozat kell csak .
Bérbe vehet? reklámfelület...
ott van fent a bannerban a free serveresek fóruma, ott olvasgass...
c3-at meg a hivatalos oldalról töltsd le
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
http://lineage2.amnesia.hu/
Szóval kezdjük ott, hogy gondolom ingyenes szerveren kezdtél el játszani (hogy melyiken, az nem olyan lényegess). Minden free szervernél loginkor csak a Bartz nevû szerver látszik, az a default név, ha csak 1 szerver van. ahhoz, hogy másik szerveren tudjál játszani, fel kell raknod a másik szerver módosított file-jait (az oldalukról letölthetõ) Hogy milyen fee szerverek vannak, arról pl a FreeServerForum felirat mögötti fórumon találsz infot.
A 3. kérdéedet abszolút nem értem, kisebb terület legfeljebb akkor van, ha orkot vagy törpét indítottál, mert azoknak a kezdõfalujuk külön van a fõ területtõl.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
1.-Na az a baj a játékkkal hogy amikor probalom betölteni egyik karimat akkor valami hibára hivatkozik (Critical error ))meg van ilyen hogy main loop meg ilyenek A videocardom ATI 9600 es ezelott is csinalt hulyeségeket a gáme pl.1 orában kb. 20 szor dob ki a játékbol azzal a felírással hogy "your connect was disconnected from the server vagy mit ier ki és ilyenkor mar a frász kerülget ja meg néha nagyon jo aztán belekezd szaggatni meg ilyen fél percre megall a kép meg ilyíenek 😞
Lehet hogy a videokártyámmal lenne a baj? vagy rosszul töltöttem le ? VAGY MI
2.-Ismét egy hulye kérdés/ a "Bartz" szerveren szoktam jáccani és mar próbáltam regisztrálni másik szerverre de nem sikerult. Vlaki tud ajánlani valami egyszeru szervert ahova konyu bejutni?vagy elmagyarazni hogy kell és mint?
3.- Látam par képet a LineageII bõl es nekem az a fajata van meg amikor kisebb térképen kel gazdálkodnom megnéztem azon amelyik pályán én vagyok az kisebb mint egy másik "ezt jólo megmondtam remeleem érti valaki mit magyarázok"na és akkor a gáme amin az a nagyobb tererp van az a c3-m?
Valaki ha tudna segiteni azt nagyon megköszönném ELÕREIS KÖSSZI ANNAK A KI SEGÍT 😊
most nincs kedvem szamolni 30-40 fegyot probaltam😊
talán törölték a topikot(vagy a sieghardtosban vagy a screenshotosban volt)
és azt sem lehet csak úgy mázlival megcsinálni