Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
AW Háttér
BD Háttér
Bishop Háttér
Elemental Summoner Háttér
Necro Háttér
Pala Háttér
Phantom Summoner Háttér
PW Háttér
SE Háttér
SH Háttér
SK Háttér
Sorci Háttér
Spellsinger Háttér
SR Háttér
SwS háttér
TH Háttér
TK Háttér
Warlock háttér
All in one zip!
01110000 01110010 00110000
remelem meg talalom köszi
Hide and fear, Cobra Commander is here !
2. Talk to Centurion Parugon at the north exit of the village.
3. Buy 3 scrolls of escape, it's a long walk.
4. Hunt down the Baranka Messenger (lvl 12 passive) and kill him to get the Letter To Human. Take the paths northeast to the path loop, then take the south then east path from there to the Cave of Trials area. Watch out for high level monsters. Cross the bridge and continue straight east up the hill to /loc 16,580, -118,600.
5. Return to Urutu Chief Hatos (use a scroll), he wll take order1 and give you Hatos's Order2.
6. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Darkelf.
7. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order2 and give you Hatos's Order3.
8. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Elf.
9. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order3 and the 3 letters.
Ezt a küldit csinálod???
Na én ezzel napokig elszórakozgattam -egy kard lenne a jutalom érte, de ezzel a Barankas akárkivel még azóta se futottam össze véletlenül se...
FeketeVipera 77 SS
De ezt a barankas messenger-t ezt nem egy fegyiért kell kergetni???
Olyan 15 körül felvehetõ küldi nem???
Erre emlékszem mert ezt én se találtam meg soha... ahol írják ott sose volt...
FeketeVipera 77 SS
A rider-nek iszonyat sok hp-ja lesz meg hevy armorja, a monk-nak meg light armor mellett kétkezes fegyivel iszonyat pattakja és iszonyat attakspeedje 😊
A monk, majd tyrant marha jó dd, a rider majd disztrójer nem tudom milyen de nagyobb partyba tanknak nem az igazi mert nincs hate-je...
Ha szalad mögötte egy healer akkor mindkettõ állat! 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Köszi, akkor keresgélhetek ameddig akarok HV-ban! 😄D
FeketeVipera 77 SS
vegyél egy sima bow-t(a legkisebbet) és azzal kitudod huzni egyessével a mobokat, az olyan kicsit sebez, hogy a többiek nem jönnek vele, bár neked is van skilled amivel kitudod húzni õket(igaz abból több lesz)
a küldi nem hv-ban hanem orenban a warehouseban van(nem a keeper adja)
Ha bemegyek vele gyakni a szobába akkor tuti pont mellette fog elõjönni másik mob...
Agro amit ki lehet csalogatni nem sok van... Ha nem agrót megüt és mire elindul kifelé, kiszalad addig mögötte a mob leszedi a fél hp-ját...
FeketeVipera 77 SS
Medál??? Na majd szétnézek hv-ba ki akar még küldit adni 😊
Coinos küldi folytatásához 50+akárhányasnak kell lenni az még nem megy...
FeketeVipera 77 SS
ezeknek a helyeknek amugy az a titka, hogyha zold vagy kek mobot olsz(amit sokkal konnyebb) akkor is kurva jo exp-t kapsz 😊
758 exp nevetseges(bocsi :/)
figyi, ha penzt akarsz esetleg keresni, akkor menj hv-tol keletre(ne a tukorerdobe) a lakinokhoz/pokokhoz/wyrmekhez ott esik szepen blood medusa coin, es ha meg felveszed oreni wh-bol az egyik kuldit akkor medalt is kapsz beloluk, amivel tudsz bingozni(armor es weapon c-t kaptam belole, igaz 8-10 probalkozasbol) vagy esetleg eladhatod
És méd lesznek kövecskéim is, xp-zõs unit még nem mertem bezavarni, ez a lövöldözõs a jó ide -kár hogy az életbe nem leszek 48 vele! 😄
FeketeVipera 77 SS
Vinnyogo Elf nö leszel vagy Buzis elf pasi de pvp ben jo 😊
vagy
Buzi human férfi vagy gagyi parasztlányos közepes pvp huszár
vagy
Istencsászár stilusbajnok Drow pasi vagy bombatestü istenö drow nö leszel igaz pvp ben gagyi .)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Még 1 kérdés, valaki meg tudná mondani, hogy ha megvan a soul kristály, meg a kellõ gemstone, mi kell még???
mert azt írja, hogy nincs meg a kellõ cucc hozzá!
csak ennyi, thx
BB all
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Egy kérdésre szeretnek egy valaszt, ami engem naon erdekel...😛
Milyen mobok dobjak a Soul Cristallokat?
adenben a mage guildben az elf trainer nevû mob dobja igen nagy eséllyel, még csak le se kell verni, adja ha kéred
Jah, és a katakombákba hogyan lehet bemenni? Gondolom Tõrös segítségéval csak...
akkor ne gondold. a nyertes oldalhoz fel kell iratkozni és beteleportálhatsz. ha a nyertes oldal a DAWN, és a te klánodnak/alliancednek nincs vára, akkor 50k adenát le kell perkálni az illetékes személynél, ha a DUSK van nyerõben akkor csak iratkozz fel.
Na bb all!
Kössz a helpet
Egy kérdésre szeretnek egy valaszt, ami engem naon erdekel...😛
Milyen mobok dobjak a Soul Cristallokat?
Jah, és a katakombákba hogyan lehet bemenni? Gondolom Tõrös segítségéval csak...
Na bb all!
Kössz a helpet<#crazya>#crazya><#alien>#alien>