Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Ahogy nézem átméretezte és aláírta<#eplus2> (de megcsinálta és belinkelte ez a lényeg) Kár hogy elf férfi caster nincs emiatt nekem nem jó egyik sen<#rinya>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

BEAST
sokat dolgoztál velük? 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kiserik
Én mindig 2 fegyot használok, már ha van 😊)

Kata
iiiiiiiiiiiii! táncika! 😊))

[/cserf][/fülünyúl]

Nethyrrea
nem hát. ez a poén benne. egyfajta fegyver. vagy tõr, vagy íj, vagy épp ami.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
És akkor a TH nem is stunolhat ha van nála íjj?

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
arénában ez így szokott lenni...egyfajta fegyverrel, vagy ha mindkét félnek van és megyegyeznek, akkor használhat többfélét is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Kiegészítés

Gladiátor Háttér

Kiegészítés

GAthersw
Persze, neked nincs neki se lehet? 😛

Nethyrrea
hé, ha énis csak egyfajta fegyót használhatok akkor õis. 😛

GAthersw
Az L2artos képeket felhaszálva kicsit megeditálva csináltam pár hátteret. Esetleges hibákért elnézést kérek, nem áll módomban javítani most még 1 ideig 😊

AW Háttér
BD Háttér
Bishop Háttér
Elemental Summoner Háttér
Necro Háttér
Pala Háttér
Phantom Summoner Háttér
PW Háttér
SE Háttér
SH Háttér
SK Háttér
Sorci Háttér
Spellsinger Háttér
SR Háttér
SwS háttér
TH Háttér
TK Háttér
Warlock háttér

All in one zip!

GAthersw
Íjj? 😛

Nethyrrea
valszeg ki tudnám nyírni a BD-mmel....akkor csaphat csak le ha utolér 😄

kiserik
A detrójer ha megnõ nagyon állat tud lenni PvP-ben meg amúgy is. 2kezes karddal nincs az aki ellenállhat a csapásainak 😊 Mobok ellen is simán felveszi bármelyik karival a kesztyût (itt nem mystic karikra gondolok).

lyonn teritory -nál lévö hidnál???

nem igazán találom fent van a hegyen???

igen
remelem meg talalom köszi

Cobra.
Északkeleten van a vízesés és a cave of trials között, ahol van a híd, ott egy kicsit tovább fent a sziklán. Nem olyan vészes megtalálni, csak marha sokat kell gyalogolni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
1. Talk to Urutu Chief Hatos in the main building of the Orc Village, up the southern ramp. He will give you Hatos's Order1.
2. Talk to Centurion Parugon at the north exit of the village.
3. Buy 3 scrolls of escape, it's a long walk.
4. Hunt down the Baranka Messenger (lvl 12 passive) and kill him to get the Letter To Human. Take the paths northeast to the path loop, then take the south then east path from there to the Cave of Trials area. Watch out for high level monsters. Cross the bridge and continue straight east up the hill to /loc 16,580, -118,600.
5. Return to Urutu Chief Hatos (use a scroll), he wll take order1 and give you Hatos's Order2.
6. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Darkelf.
7. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order2 and give you Hatos's Order3.
8. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Elf.
9. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order3 and the 3 letters.

Ezt a küldit csinálod???
Na én ezzel napokig elszórakozgattam -egy kard lenne a jutalom érte, de ezzel a Barankas akárkivel még azóta se futottam össze véletlenül se...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De ezzel a küldivel rider leszel... már legalábbis én nem emlékszem hogy a szegény megboldogult tyrantomnak ilyen lett volna a kasztküldijében...

De ezt a barankas messenger-t ezt nem egy fegyiért kell kergetni???
Olyan 15 körül felvehetõ küldi nem???
Erre emlékszem mert ezt én se találtam meg soha... ahol írják ott sose volt...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Orkok közül mind a kettõ nagyon jó!
A rider-nek iszonyat sok hp-ja lesz meg hevy armorja, a monk-nak meg light armor mellett kétkezes fegyivel iszonyat pattakja és iszonyat attakspeedje 😊
A monk, majd tyrant marha jó dd, a rider majd disztrójer nem tudom milyen de nagyobb partyba tanknak nem az igazi mert nincs hate-je...
Ha szalad mögötte egy healer akkor mindkettõ állat! 😊

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Igen, pont a választó kvesztet nyomod...

meg valami Baranka's futárt emlit

meg Orknál is lehet választani 20 szint után hogy mi legyen ???Ha lehet melyik a jobb??

nekem BARANKA'S -t kellene megölnöm meg tudod mondani hol van kb?????KOG

Szekijoe
De nekem 3 lehetõségem van <#vigyor2>Dual katana +4re -> ha nem sikerül Homuculusz +6ra <#eplus2> Uh ez 4 esély a törésre, lehet tényleg csak kristály marad. Szerencse hogy a dual katana nincs nálam <#eplus2>

Sámán
Köszi, olyan kristályosított katanáim nekem is vannak, hidd el cd többet sebez! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ki tudom húzni a mobot, csak aztán gyõzzem kivárni amíg az uni leszedi rólam! <#crazya>

Köszi, akkor keresgélhetek ameddig akarok HV-ban! 😄D

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Kb 1 hét mulva lesz egy szabad Dual Katanam ha gondolod kipróbálhatod<#vigyor> Mondjuk elõször még rátolok 4 EW(C)-t Ha betörik akkor megvan a fele alapanyag a Homuculusz owerenchanthoz<#hehe>Mivel a homu-ra 6ot akarok rátolni nagy eséllyel egy hét múlva csak cristályokat tudok felmutatni<#nevetes2>

gPROject
egy duallal sokkal többet sebeznél
vegyél egy sima bow-t(a legkisebbet) és azzal kitudod huzni egyessével a mobokat, az olyan kicsit sebez, hogy a többiek nem jönnek vele, bár neked is van skilled amivel kitudod húzni õket(igaz abból több lesz)
a küldi nem hv-ban hanem orenban a warehouseban van(nem a keeper adja)

Sámán
Tök jól áll Ephedra kezében!!!! Olyan kis nõies fegyi! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Másik póni nem tud lõni 😞
Ha bemegyek vele gyakni a szobába akkor tuti pont mellette fog elõjönni másik mob...
Agro amit ki lehet csalogatni nem sok van... Ha nem agrót megüt és mire elindul kifelé, kiszalad addig mögötte a mob leszedi a fél hp-ját...

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Crystal dagger van a kezében<#nyes> Mondtam neki hogy átváltom neki bármire de neki ez tetszik.

Sámán
Crystal dagger 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Eddig azokat öltem top d-s kesztyû meg cipõ reményében -már a pókokat 😊 Lakinok meg sárkik csak útba voltak 😊 De beszedtem tõlük kb 100 blood meduzát 😊
Medál??? Na majd szétnézek hv-ba ki akar még küldit adni 😊
Coinos küldi folytatásához 50+akárhányasnak kell lenni az még nem megy...

FeketeVipera 77 SS

gPROject
milyen fegyvered van?

gPROject
és ha nem ezt a kegyetlensokexptelszivok lovacskat hasznalnad, hanem a masikat?
ezeknek a helyeknek amugy az a titka, hogyha zold vagy kek mobot olsz(amit sokkal konnyebb) akkor is kurva jo exp-t kapsz 😊
758 exp nevetseges(bocsi :/)

figyi, ha penzt akarsz esetleg keresni, akkor menj hv-tol keletre(ne a tukorerdobe) a lakinokhoz/pokokhoz/wyrmekhez ott esik szepen blood medusa coin, es ha meg felveszed oreni wh-bol az egyik kuldit akkor medalt is kapsz beloluk, amivel tudsz bingozni(armor es weapon c-t kaptam belole, igaz 8-10 probalkozasbol) vagy esetleg eladhatod

Sámán
Új farmhelyem 😄
[/url][/img]
És méd lesznek kövecskéim is, xp-zõs unit még nem mertem bezavarni, ez a lövöldözõs a jó ide -kár hogy az életbe nem leszek 48 vele! 😄
[/url][/img]

FeketeVipera 77 SS

Strahd_
azt kell Maci eldöntened

Vinnyogo Elf nö leszel vagy Buzis elf pasi de pvp ben jo 😊
vagy
Buzi human férfi vagy gagyi parasztlányos közepes pvp huszár
vagy
Istencsászár stilusbajnok Drow pasi vagy bombatestü istenö drow nö leszel igaz pvp ben gagyi .)

Cobra.
Pontosan nem tudom miket kell ölni, de a szörny megölése elõtt 1-2 ütéssel kell aktiválni a kristályt, és néha felveszi a szörny lelkét. Valahol láttam leírva, melyik szörnybõl mennyi lélek kell 1-2 szinthez.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

pharao
Szintezni? Azt meg hogy lehet?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

phalanx
ja és a szine is számít

phalanx
a kristályt fel is szintezted?

pharao
Hali all
Még 1 kérdés, valaki meg tudná mondani, hogy ha megvan a soul kristály, meg a kellõ gemstone, mi kell még???
mert azt írja, hogy nincs meg a kellõ cucc hozzá!
csak ennyi, thx
BB all

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

gPROject
Te még játszol? Nem láttalak már...hónapok óta.
Látom 60-as vagy. Szép, gratula!

Nethyrrea
azthiszem c3-ban ezt leegyszerûsítették.

Sámán
Még mindig nem mûx az iaro??? Pedig 1-2 nap alatt meg szokták csinálni... 😞

FeketeVipera 77 SS

Kog
Az a véletlenen múlik, hogy melyik 2 árulót kell megölnöd az orc raider küldetésben (összesen van kb 8). Kaptál egy papírt (vagy 2-t), amire rá van írva, hogy kiket kell megölnöd. Itt egy leírás, hogy kb hol találhatod õket: http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=414

Nethyrrea
"Na hali all!
Egy kérdésre szeretnek egy valaszt, ami engem naon erdekel...😛
Milyen mobok dobjak a Soul Cristallokat?

adenben a mage guildben az elf trainer nevû mob dobja igen nagy eséllyel, még csak le se kell verni, adja ha kéred

Jah, és a katakombákba hogyan lehet bemenni? Gondolom Tõrös segítségéval csak...

akkor ne gondold. a nyertes oldalhoz fel kell iratkozni és beteleportálhatsz. ha a nyertes oldal a DAWN, és a te klánodnak/alliancednek nincs vára, akkor 50k adenát le kell perkálni az illetékes személynél, ha a DUSK van nyerõben akkor csak iratkozz fel.

Na bb all!
Kössz a helpet

pharao
Na hali all!
Egy kérdésre szeretnek egy valaszt, ami engem naon erdekel...😛
Milyen mobok dobjak a Soul Cristallokat?
Jah, és a katakombákba hogyan lehet bemenni? Gondolom Tõrös segítségéval csak...
Na bb all!
Kössz a helpet<#crazya><#alien>