Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
2hetes ciklusok vannak.

elsõ hét: versengés. szabadon le lehet menni a katakombákba. gyûjteni kell seal stone-okat, festival-okat csinálni, ilyesmi.

második hét: érvényesítési idõszak. amelyik oldal megnyerte a pecsétek valamelyikét, az élvezi 1 hétig ennek elõnyeit.

bár ez az egész (a hivataloson legalábbis) nemsokat ér.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sziasztok!

Ez egy láma kérdés lesz, de azért felteszem. Szóvla van ez a dawn / dusk háborúskodás... ha kiválasztunk egy oldalt, akkor ez mennyi idõre szól.

Onnantól kezdve mindig azon az oldalon kell harcolni, vagy az újabb periódusban újra szabadon választható?
pharao
Hellosztok, szeretnek meg 1-et kerdezni!
Melyik katakombában található a Giant Caterpillar nevû mob?
Sajna lenne még e téren pár kérdésem, ezért szeretném, ha valaki megadná az MSN címét, legalább is az, aki jártas ebben a dologban please!!
Az én MSN címem: [email protected]
Köszike

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Nethyrrea
hogy melyikbe mész az a szintedtõl is függ de szerintem ezt igen hamar te is ki fogod találni. jó cuccokat (kvázi) egyik se dob, hacsak nem vagy hajlandó hetekig ugyanarra a helyre járni, bár elõbbutóbb arra is rá fogsz jönni hogy egyedül úgysem boldogulsz szinte egyik katakombában sem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

sõt ez az Xdet se eszi annyira

pharao
Hali All! 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik katakombákat javasoljátok? Ti hol szoktatok irtani? Melyikben dobnak jo cumokat? Pl.: A-s, B-s cuccokat 😊

Koszi a valaszt fiuk! ^^

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
De valami bug tuti van vele...
Egyszer stay-t nyomtam neki, és utána nem volt hajlandó sehogyse követni, akárhogy nyomkodtam újra (stay/follow).. csak állt mint egy szobor.. És akkor már nem volt hajlandó aquaswirl-t vagy mit (mágikus támadása) se csinálni...
Ha rázavartam simán a mobra nekiment, de semmi varázslat és többet nem is jött utánam... Hülye uni <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#crazya><#crazya><#crazya>
Mindjá meginn 40 leszel és akkor majd próbálkozhatsz <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

(már a Teon summonerjeivel😊

FeketeVipera 77 SS

Hm, ezelol tenyleg nem tudnek elfutni, ugyhogy ha ramtamad majd kenytelen leszek leloni<#eplus2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Eléggé vigyázni kell vele mert tényleg térvarázslattal támad és egy pillanat alatt csinál magára egy szuper traint 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Végre! 😄
Nagyon aranyosan füstöl a feje 😄D
De egy biztos, ez elõl egy íjász se fut el -fõleg ha még kap egy ww-t is 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Kosz, de meg ne gratozz, majd par ora mulva^^

Ja nem nagyon forumoztam, rajottem hogy tul sok idomet elveszi😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Heh, en most kezdtem el tervezni a dolgokat ugy hogy 10%(fel nap) hianyzik😊

Szekijoe
Uh most nézem te már 74,9en vagy GRAT GRAT GRAT<#taps>
Elég hosszú ideig nem is hallottunk rólad. De létom nyomtad lelkesen<#vigyor2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
SUB SUB SUB
1 max 2 hónap nem olyan hosszú idõ! Már most kell tervezgetni a dolgokat.

Szekijoe
<#nevetes1>Eddig a mj set mellett 2 bopra akartam gyúrni, egyikbõl Carnage lett volna 75ön másikból meg egy +3as CS-es xp-zõs íj a HE sub classomnak. De így elég 1 et összerakni az xp-zõset, mert beváltom a SoES-em és akkor meglesz a subclass pvp fegyója is. Azért megnyugtat, hogy így 30 millával kevesebbet kell összekaparnom<#bee1> A SoES-t az istennek sem akarja elvinni senki 27m-ért sem, meg árulja egy törpe 24mért giranban<#wilting>. Úgyhogy boldog leszek ha be lehet váltani egy carnage bowra<#vigyor2> 1 BoP-ot simán össze tudok rakni szerintem pláne, hogy van 4-5 shaftom meg 1 recim is kb csak a 1k CBP+ shaftok hiányoznak hozzá. Lehet 1 héten belül öszerakom aztán kölcsönadom Ilunak pvp-zni (csak akkor ha leviszi a pk pontjait 1-3 közé<#nyes> a 8 az kicsit soknak tûnik ahhoz, hogy még véletlenül az én íjamat dobja el)

Valami jo leirast nem tudsz errol a fegyvervaltos meg sub class-os kuldirol?

Meg Sieghardt-on melyik a legdragabb low A weapon?

Nethyrrea
hát, nemtudom, ezeket az infómorzsákat játékból meg innenonnan szedtem össze, de nézz utána a hivatalos oldalon, talán ott van valami róla, utóbbi idõben egész normális infókat pakoltak fel oda. pl full fegyver/armor/craft/bónusz lista meg ilyesmi.

Nethyrrea
ja, ja. daspariont is lehet.

Minek neked Carnage Bow?

Mage fegyvert lehet? Sword of Miracles vagy Dasparion's Staff kene.

Vmi siteot leirassal tudnal mondani? Nem csak ehhez, mindenhez. Elszallt a vinyom es odalett minden link. Pl emlexem vmi velten mittomenmire, meg hasonlok.

gPROject
hehe, bop-ra a gatyád is rámegy 😊)

Szekijoe
Huh ez tényleg így van? Beadok egy SoES-t+Bcrystalyt és kapok egy Carnage Bow-t???<#conf><#conf>

Szekijoe
Gratula<#taps><#taps><#taps> GOGO 75 Már nincs sok(ezzel biztatom magam is<#nyes>)

Nethyrrea
mostmár te választhatsz szabadon hogy mit kérsz, c2-ben volt megszabva csak.

kérhetõ tallum blade, carnage bow, dual kesh, meg asszem talán halberd, vagy nemtom melyik a nem top A polearm. meg bloody orchid, meg blood tornado. ezek kérhetõk. asszem a B kristály szükségletet is lejjebbvitték.

Grat.

Nethyrrea
VÉÉGRE...

azért nemvolteccerû...ma reggel tolom blazing swampban, már 98% felett járok, erre a szokásos "elkószálni láccik a mob pedig ugyanott van" miatt rámaggrózott 4 marsh predator és igenhamar legyilkoltak...aztán az arrajáró emberkék segítettek, vettek nekem egy brezt giranban....belesajdult a pénztárcám de mostmár nemérdekelt... BTB és BTS 5 buff volt rajtam.

Tudja vki hogy a lvl75-os weapon quest melyik weaponert mit ad hol van leirva?

BEAST
sigh... <#szomoru2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
Hi,

Cuki vagy Csobensult kellene nekem kicsit craftolni 😄 ha valaki bent van pm HUNcsuzlee koszi 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Sámán
nagyban szép! 😊))
Majd csinálok Szyl gépén párat -nála lehet hatalmas képeket összehozni 😄

FeketeVipera 77 SS

Kata
az ám! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

barret
Nagyobb kep nem volt?😄D

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
áá, hát látszik, van ízlése a hölgynek <#hehe><#nezze>

Sámán
A poén hogy ez nem light!!! Robe! <#crazya><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
banner!

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Bladedancer a drága, mint te, gondolom az 😊

Nethyrrea
melyik tetszett meg hirtelen? 😊

Cobra.
Utolsó képen van a Doom, ha jól látom. Nem túl nyerõ ruha, lightban jobb a cast speed 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
DOOM & BW
[/img]
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
nc.

Sámán
Állítólag uniknak nem a támadás hanem a def az erõsségük -innentõl kezdve el tudom képzelni milyen a többi summon pet 😄DD

Fullos prophet (Gattaca) buffok nélkül azért nem lett volna ennyire jólsikerült kép 😄D

FeketeVipera 77 SS

barret
Sosem volt meg ilyenem,de nem tunik gyengenek!
Biztos jol jon par helyen a segitsege😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

szablya
hol tudom regisztrálni magam a játékba?

!!!Gothic forever!!!

kiserik
OFF:

42mp, másodikra 😊))

ON:

phalanx
L2 mini-game

nekem eddig 1 perc volt a legjobb idõm <#nevetes1>

Sámán
Elõzõnél nem tudom miért nem látszik... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Aranyos kis uni! 😊
http" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

FeketeVipera 77 SS

Az eredetiket honnan lehet letolteni?