Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ hét: versengés. szabadon le lehet menni a katakombákba. gyûjteni kell seal stone-okat, festival-okat csinálni, ilyesmi.
második hét: érvényesítési idõszak. amelyik oldal megnyerte a pecsétek valamelyikét, az élvezi 1 hétig ennek elõnyeit.
bár ez az egész (a hivataloson legalábbis) nemsokat ér.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ez egy láma kérdés lesz, de azért felteszem. Szóvla van ez a dawn / dusk háborúskodás... ha kiválasztunk egy oldalt, akkor ez mennyi idõre szól.
Onnantól kezdve mindig azon az oldalon kell harcolni, vagy az újabb periódusban újra szabadon választható?
Melyik katakombában található a Giant Caterpillar nevû mob?
Sajna lenne még e téren pár kérdésem, ezért szeretném, ha valaki megadná az MSN címét, legalább is az, aki jártas ebben a dologban please!!
Az én MSN címem: [email protected]
Köszike
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik katakombákat javasoljátok? Ti hol szoktatok irtani? Melyikben dobnak jo cumokat? Pl.: A-s, B-s cuccokat 😊
Koszi a valaszt fiuk! ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Egyszer stay-t nyomtam neki, és utána nem volt hajlandó sehogyse követni, akárhogy nyomkodtam újra (stay/follow).. csak állt mint egy szobor.. És akkor már nem volt hajlandó aquaswirl-t vagy mit (mágikus támadása) se csinálni...
Ha rázavartam simán a mobra nekiment, de semmi varázslat és többet nem is jött utánam... Hülye uni <#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
Mindjá meginn 40 leszel és akkor majd próbálkozhatsz <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
(már a Teon summonerjeivel😊
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Nagyon aranyosan füstöl a feje 😄D
De egy biztos, ez elõl egy íjász se fut el -fõleg ha még kap egy ww-t is 😄
FeketeVipera 77 SS
Ja nem nagyon forumoztam, rajottem hogy tul sok idomet elveszi😛
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Elég hosszú ideig nem is hallottunk rólad. De létom nyomtad lelkesen<#vigyor2>#vigyor2>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
1 max 2 hónap nem olyan hosszú idõ! Már most kell tervezgetni a dolgokat.
Meg Sieghardt-on melyik a legdragabb low A weapon?
Vmi siteot leirassal tudnal mondani? Nem csak ehhez, mindenhez. Elszallt a vinyom es odalett minden link. Pl emlexem vmi velten mittomenmire, meg hasonlok.
kérhetõ tallum blade, carnage bow, dual kesh, meg asszem talán halberd, vagy nemtom melyik a nem top A polearm. meg bloody orchid, meg blood tornado. ezek kérhetõk. asszem a B kristály szükségletet is lejjebbvitték.
azért nemvolteccerû...ma reggel tolom blazing swampban, már 98% felett járok, erre a szokásos "elkószálni láccik a mob pedig ugyanott van" miatt rámaggrózott 4 marsh predator és igenhamar legyilkoltak...aztán az arrajáró emberkék segítettek, vettek nekem egy brezt giranban....belesajdult a pénztárcám de mostmár nemérdekelt... BTB és BTS 5 buff volt rajtam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Cuki vagy Csobensult kellene nekem kicsit craftolni 😄 ha valaki bent van pm HUNcsuzlee koszi 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Majd csinálok Szyl gépén párat -nála lehet hatalmas képeket összehozni 😄
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Fullos prophet (Gattaca) buffok nélkül azért nem lett volna ennyire jólsikerült kép 😄D
FeketeVipera 77 SS
Biztos jol jon par helyen a segitsege😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
FeketeVipera 77 SS
[/img]
[/img]
[/img]