Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
egyébként beaggrulnak. ugyanolyan "támadásnak" minõsül mint a spoilolás törpével.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hogy reagalnak ra a mobok ha misselek valamelyikkel?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
nem rossz de lehetne egy kicsit gyorsabb is és hatékonyabb pl/lehetne neki fagygömbje/ de ez csak egy szép allom?
Elf mágus: Azért jó mert kurva gyorsan varázsol. Pvp-ben (játékos vs játékos) 1-1 ellen verhetetlen. Mivel nagyon gyorsan varázsol be tudja altatni az ellenfelét mielõtt az megüthetné, aztán simán kivérezteti/mérgezi mniközben végig altatva tartja... így a legerõsebb harcosokat és másik lassabb varázslókat is szétszedi. Pve-ben (játékos vs szörnyek) igaz õ sebzi a legkevesebbet a mágusok közül de sokkal gyorsabban varázsol, ezért mielõtt odaérne hozzád a szörny simán meg tudod ölni. Ráadásul gyorsan fut ezért könnyeb vele kitingelni (azt jelenti mindig elfutsz a szörny elõl és belelõssz amig meg nem hal).
Dark el mágus: lassan varázsol, de akkor õ sebzi a legtöbbet egy lövéssel. Szerintem Raid bossok, ellen õ a legjobb. Kevesebb manábol oszt ki több sebzést, de lassabban mint az elf.
ember mágus: mindenben közepes, amiért viszont nagyon jó az a terület sebzése. Tûzgolyóval meg terület mérgezéssel elég jól tud írtani alacsony szintû szörnyek ellen vagy ostromkor.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
A kardos harcot preferálom.
erre gondoltál??
XDDDDDD
El kell döntened milyen jellegû mágiahasználó alarsz lenni. 4 alaptipus van +1 az ötödik (az Orc)
Elõszõr lvl 20-on kell választanod: gyógyitó/party tápoló/pap akarsz lenni? vagy szörnyeket idézõ/szanaszétrobbantalak a durva magicemmel mágus. Ez a kettõsség megvan a törpe (akiknek nincsen varázsló kasztjuk) és az Orc kivételével (az orc sámán az party tápoló és szétvéreztetem-leszívom a testedet varázsló egyben)
Lvl 40-en aztán el kell döntened hogy a pap-ból: gyógyító vagy party tápoló leszel. A varázslóból: szörny idézõ, vagy szanaszéjjellõlek mágus.
Ha sikerült eldöntened milyen tipusú mágiahasználó akarsz lenni, akkor megmondjuk, hogy melyik tipusból melyik jó és miért, illetve melyik miért szar.
üdv: Azi
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
de ezt a röviditést nem értem m.atk
Human Sorcerer - eleg jo m.atk, kozepes casting speed (milyen gyorsan tudod hasznalni ujra a varazslatot)
Elf SpellSinger - kisebb m.atk, mint a humannak de nagyon gyors cast speed
DarkElf SpeeHowler - legnagyobb m.atk, leglassab cast speed
kb. ez a lenyeg 😄
Itt egy LINK, ezen az alap statok vannak fajra, meg kasztra lebontva,ezt érdemes ézegetni 😊
most kezdeném a játékot de nem tudom meik karaktert válasszam
tudna nekem valami cimet adni valaki ahol ez le van irva magyarul is
u.i varázslot akkarok inditani
a 100 ból nekem csak 1et kell megölni 😄
De 3 Abyss jewel van 2nél jön 50-100 mob a 3.nál csak 3 Asszem a jewelleket nekem kell kivégezni a 100-100 ból 1-1 elég a 3.-nál kell az ucsó ütés és azt elõcsalni sem olyan könnyû.
Acumen/empower lesz. Az antharaszos quesztre tartalékoltam. (lehet empower nem is kell elég az acumen és bsps)
Mondom minimum 50 mob!!!! ha csak 10et sebeznek akkor is 500HP ütésenként!!!
És 2 ilyen hely van a 3. nál csak 3 mob jön.
Nem volt szervezve semmi, max 3 IC group volt a DS zerg ellen tehát te is csak meghaltál volna <#vigyor>#vigyor>
Ilu vagy 7% ot vesztett! Mondjuk még ventrin mondta hogy az utolsó 20 perc iszonyatosan élvezetes volt. MASS PVP.
Vagy Gattakáéktól, Deadlylittlemilo val tudnám még gyorsan megcsinálni, de az 50-100 mob ami hirtelen respawnol az eléggé sokkolni szokta az íjjászokat <#bee1>#bee1>Ezért jobb a terület sleep és sebzés, mert akkor alszanak addig amíg leverek egyet és a többit könnyû egy-két területsebzéssel kinyírni. Amúgy iszonyat fun a quest(kb 10 szintel ezelõtt Iluval zitussal és egy 68+os destroyerrel sikerült megcsinálni de volt szaladgálás rendesen <#nevetes2>#nevetes2>)