Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Orknál mit kelll csinálni hogy meg legyen az akit meg kell ölni A z ork raider küldetésnél???A kéttt árulót keresném??

gPROject
a tökéletes sws fegyver.....

Nethyrrea
az sh-mnak pont jóljönne 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
+int= sebzés. fõleg spellhowlerek használják, de sztem bármelyik nuker classnak jól jön

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
csak ne legyél túl közel, vagy ne messzire lövõ mobon próbáld ki 😄

egyébként beaggrulnak. ugyanolyan "támadásnak" minõsül mint a spoilolás törpével.

BEAST
a human sorcnak is van 😄 pont ezért olyan erõs 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezek az elfnél vannak, nem a sorcinál

azirafael
Próbáld ki!

barret
Hi az lenne a kerdesem hogy a sleep es a root is tamado varazslatnak minosul?
Hogy reagalnak ra a mobok ha misselek valamelyikkel?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Szekijoe
Az +Int-Men dye az kiknek jó?<#nemtudom>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
kihagytad sorcinál a cancelt, meg a sleeping cloud-ot mer sztem ez a fõ erõssége

köszönöm a segitséget már inditottam egy marint most 10-es
nem rossz de lehetne egy kicsit gyorsabb is és hatékonyabb pl/lehetne neki fagygömbje/ de ez csak egy szép allom?

Szekijoe
Huh Ilu 8 pk pont <#wow1> Ideje lenne a dark panthert lecserélni egy rövid idõre Sin Eaterre<#hehe>

azirafael
Maci!

Elf mágus: Azért jó mert kurva gyorsan varázsol. Pvp-ben (játékos vs játékos) 1-1 ellen verhetetlen. Mivel nagyon gyorsan varázsol be tudja altatni az ellenfelét mielõtt az megüthetné, aztán simán kivérezteti/mérgezi mniközben végig altatva tartja... így a legerõsebb harcosokat és másik lassabb varázslókat is szétszedi. Pve-ben (játékos vs szörnyek) igaz õ sebzi a legkevesebbet a mágusok közül de sokkal gyorsabban varázsol, ezért mielõtt odaérne hozzád a szörny simán meg tudod ölni. Ráadásul gyorsan fut ezért könnyeb vele kitingelni (azt jelenti mindig elfutsz a szörny elõl és belelõssz amig meg nem hal).

Dark el mágus: lassan varázsol, de akkor õ sebzi a legtöbbet egy lövéssel. Szerintem Raid bossok, ellen õ a legjobb. Kevesebb manábol oszt ki több sebzést, de lassabban mint az elf.

ember mágus: mindenben közepes, amiért viszont nagyon jó az a terület sebzése. Tûzgolyóval meg terület mérgezéssel elég jól tud írtani alacsony szintû szörnyek ellen vagy ostromkor.

Sámán
Kék név tényleg nem az igazi, piros rulez! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jaaaa, akkor bocsi! 😊

FeketeVipera 77 SS

phalanx
régen raktam már képeket

GAthersw
Nem arra az üzire/embernek írta 😄

01110000 01110010 00110000

Sámán
Fájterbõl? 😄

FeketeVipera 77 SS

elf mágus szerintem

Taptarap
SWS mert azt szeretik a partykba, egyedül meg bármilyen karid van bizonyos szint után lehetetlen monozni.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Akkor knight, de az sws meg a tk suxx, SwS annyira nem, ha mindig van partyd...

GAthersw
Ne is akard 😊 Én az ég világon semmit nem ígértem, mondtam, az alapanyagokat kérdezte, hogy kell -e, mondtam, hogyha nem akkor odaadom, aztán kerestem vagy 3 alkalommal és egyszer sem válaszolt, aztán másnap már nem volt meg a kari, mondom, hogy errõl felesleges beszélni mert én leszarom az egészet, felõlem visszajöhet, nem lesz a friendlistemen 😊

Elf Fighter vagyok. Minek menejek majd tovább? Már hamarosan lev20 leszek.

A kardos harcot preferálom.
Szekijoe
Akkor csak a csuzlee 45492es hozzászólásból kell eldöntened meik tetszik.<#nyes>

szörnyeket idézõ/szanaszétrobbantalak a durva magicemmel 40-es után szanaszéjjellõlek mágus
erre gondoltál??

Nethyrrea
"szanaszéjjellõlek mágus"

XDDDDDD

azirafael
Figyu MAci!

El kell döntened milyen jellegû mágiahasználó alarsz lenni. 4 alaptipus van +1 az ötödik (az Orc)

Elõszõr lvl 20-on kell választanod: gyógyitó/party tápoló/pap akarsz lenni? vagy szörnyeket idézõ/szanaszétrobbantalak a durva magicemmel mágus. Ez a kettõsség megvan a törpe (akiknek nincsen varázsló kasztjuk) és az Orc kivételével (az orc sámán az party tápoló és szétvéreztetem-leszívom a testedet varázsló egyben)

Lvl 40-en aztán el kell döntened hogy a pap-ból: gyógyító vagy party tápoló leszel. A varázslóból: szörny idézõ, vagy szanaszéjjellõlek mágus.

Ha sikerült eldöntened milyen tipusú mágiahasználó akarsz lenni, akkor megmondjuk, hogy melyik tipusból melyik jó és miért, illetve melyik miért szar.

üdv: Azi

csuzlee
magical attack = hogy mekkorat lo a karid, m.atk minel nagyobb annal nagyobbat sebbzel 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

köszönöm a válaszodat
de ezt a röviditést nem értem m.atk

csuzlee
Hmm szerintem a legfontosabbak:

Human Sorcerer - eleg jo m.atk, kozepes casting speed (milyen gyorsan tudod hasznalni ujra a varazslatot)

Elf SpellSinger - kisebb m.atk, mint a humannak de nagyon gyors cast speed

DarkElf SpeeHowler - legnagyobb m.atk, leglassab cast speed

kb. ez a lenyeg 😄

kiserik
Magyarról én sem tudok 😞

Itt egy LINK, ezen az alap statok vannak fajra, meg kasztra lebontva,ezt érdemes ézegetni 😊

meik varázslo???

Szekijoe
Szerintem ninsc leírva sehova de lehet hogy láma vagyok 😊

haki
most kezdeném a játékot de nem tudom meik karaktert válasszam
tudna nekem valami cimet adni valaki ahol ez le van irva magyarul is
u.i varázslot akkarok inditani

Szekijoe
OL nincs 😄
a 100 ból nekem csak 1et kell megölni 😄
De 3 Abyss jewel van 2nél jön 50-100 mob a 3.nál csak 3 Asszem a jewelleket nekem kell kivégezni a 100-100 ból 1-1 elég a 3.-nál kell az ucsó ütés és azt elõcsalni sem olyan könnyû.
Acumen/empower lesz. Az antharaszos quesztre tartalékoltam. (lehet empower nem is kell elég az acumen és bsps)

csuzlee
vagy szerezz egy OL-t terulet roottal 😄

csuzlee
szerintem meg tudjuk oldani, csak kell accuman 😄 es akkor porog a terulet sleep 😄

Szekijoe
Ok megbeszéltük neked kell ölnöd mer nekem nem dobják 😊

Szekijoe
NEM a lufik azok a quest legelején vannak és nem is mozdulnak!!! Én a quest 2. részérõl beszélek! Ilu kb 60+os volt amikor rámentek a SÖTÉTKÉK mobok miután lement az UD még SPAM heallal tartottam életben hogy a Bo3alwa akkor kb 68+os le tudja verni a mobokat Iluról !!!!!
Mondom minimum 50 mob!!!! ha csak 10et sebeznek akkor is 500HP ütésenként!!!
És 2 ilyen hely van a 3. nál csak 3 mob jön.

csuzlee
de mondom hogy ott nem az xp erdekel 😄 csak a recipe 😄

Szekijoe
Tõlem mehetünk de semmi xp nincs benne mert nekem mind sötétkék és emiatt te sem kapnál xp-t 😞. Az antharaszos quest miatt meg kellett ölnöm 1-1 hamrut kranrotot.(jó ez a queszt minden elsõre dobja az itemet nem úgy mint az Agradés questek <#rinya>) Duóban ott Tapival tudnál jól menni.

csuzlee
jah vagom, azok a kis lufi szornyek 😄

Szekijoe
Abban nincs xp de a teleportot fizetem <#vigyor5> Mind raid mob és nem ad xp-t mellesleg sötétkék csak rengeteg jön.<#vigyor>

csuzlee
Hat GC nekem is nagyon kellene de Hamrut 58-as, es 1/5228-al dobja a DELB RECIPET, szoval kicsit farmolni kellene 😄 lehet en meg ahhoz kerem majd a segitsegedet Szeki, mert manoval gyorsan tudnank farmolni

Szekijoe
Jah meg még a Baiumos quest elejét is segíteni kellene valakinek (GC-be azért már lehet, hogy egy egész partyt kell vinnem) Asszem Lesser Giant shaman-t/overlordot kell ölnöm. (asszem 1et elég de én nem tudok csak félig lemenni egyedül<#rinya> és ráadásul ott vannak azok a csunya group mobok azokat nem mertem beválalni, a scoutok mellett még elmegyek simán. Lehet hogy HP-s fegyóval jobban be lehetne válalni. De egyszerübb partyban.

csuzlee
szerintem Manooooval tudunk segiteni, akar Semo akar en, jol jon neki az xp is 😄

Szekijoe
Csak annyi volt a kikötés hogy nem mehet egy ICA-s sem Orenhez.
Nem volt szervezve semmi, max 3 IC group volt a DS zerg ellen tehát te is csak meghaltál volna <#vigyor>
Ilu vagy 7% ot vesztett! Mondjuk még ventrin mondta hogy az utolsó 20 perc iszonyatosan élvezetes volt. MASS PVP.

Szekijoe
Jah meg Csuzlee vagy Semõ Valameikõtök segítene nekem az antharaszos quesztben? Manooo kellene vele max 30-60 perc az egész teleportálással szaladgálással együtt. A quest második részében kellene segíteni.
Vagy Gattakáéktól, Deadlylittlemilo val tudnám még gyorsan megcsinálni, de az 50-100 mob ami hirtelen respawnol az eléggé sokkolni szokta az íjjászokat <#bee1>Ezért jobb a terület sleep és sebzés, mert akkor alszanak addig amíg leverek egyet és a többit könnyû egy-két területsebzéssel kinyírni. Amúgy iszonyat fun a quest(kb 10 szintel ezelõtt Iluval zitussal és egy 68+os destroyerrel sikerült megcsinálni de volt szaladgálás rendesen <#nevetes2>)

csuzlee
bazzeg, en meg azt hittem hogy nem lesz semmi, latva a szombati sieget, igy nem keltem fel... 😞