Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök jó, az egésznek nincs semmi értelme 😄
Szeretõ anyuci
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Azt mondjátok meg nekem hol keressem a Malruk’s Oracle_Sekina vagy Malruk’s Lord Sekina nevû raid bosst a térképen?
Elvileg lvl67es,
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azt mondjátok meg nekem hol keressem a Malruk’s Oracle_Sekina vagy Malruk’s Lord Sekina nevû raid bosst a térképen?
Elvileg lvl67es,
-Lineage 2: Playing the game under Windows XP no longer results in display corruption being noticed.
Majd felébredsz!
lehet találni, hogyne lehetne. játékosok elõszeretettek adogatják el, és a kovácsbácsi késséggel összerak neked némi pénzért vagy késõbbi szinteken egyéb ellenszolgáltatásért majdnem bármilyen 2 kardot.
fajtól/classtól nem függ hogy lehet-e a kezedben. legfeljebb képzettségbõl adódó bónuszokat nem kapsz rá.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
megtalaltam a questet ami kerestem
01110000 01110010 00110000
Ez a játék ingyenes?
vagy mert rossz helyen keresed
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Akkor tudna valaki válaszolni a 45634-es beszólásomra?
Please, naon fontos lenne ((((Na hali!
Egy kerdes, ami engem most naon bosszant, megpedig:
Vegigjartam egesz GC-t, de sehol nem talaltam azt a rohadt Lesser Giant Shootert, mivel õ dobja a Doom light reci-t, es naon kellene...
Csak schoutokat, soldiert, es mage-t talaltam, pontos helymegnevezes kellene, ha valaki tudna...)))
Elölre is THX!!!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
[/img]
[/img]
[/img]Hide and fear, Cobra Commander is here !
igy legalább van értelme lvl 75után is játszani 😊
Márcsak azt kéne kideriteni hogy hol lehet ezt a wuestet vmit felvenni és teljesiteni 😊
ha elérted a 75-öt, akkor az aktuális karaktereddel nekiállhatsz egy teljesen más classt játszani. valószínûleg ezért láttad.
lehet hülyekérdés..de létezik olyan hogy 2. kasztváltás?
Mert egy megnemnevezett free serveren BladeDancer Dwarf és Gladiátor Dwarf kicsit mokásul néznek ki egymás mellet 😊
Vagy ez csak a GM-ek által kreált vmi már megint?
Egy kerdes, ami engem most naon bosszant, megpedig:
Vegigjartam egesz GC-t, de sehol nem talaltam azt a rohadt Lesser Giant Shootert, mivel õ dobja a Doom light reci-t, es naon kellene...
Csak schoutokat, soldiert, es mage-t talaltam, pontos helymegnevezes kellene, ha valaki tudna...
Elölre is THX!!!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
You then kill the cemetary raid boss, talk to the chest, go back to oren, then do the 3 TOI raid bosses talking to each chests, back to oren, then hit Baium. Finally you trade in a load of B crystals and a top B weapon.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
They are opening up the Lineage II test server. First it will be brought up with Chronicle 3 and then will be updated with Chronicle 4 later. The reason for this is to allow for the testing of high-level content such as Noblesse, Hero System, etc.
The test server will be opened on Wednesday, August 31st, in the afternoon. Players have the week before it from the 23rd to the 28th, to apply to be a tester. Those accepted will be allowed to download the test client on the 30th.
Later, when the test server is updated with Chronicle 4, the experience and SP will be 10 times the normal amount while hunting. Adena, item drops, and spoil rates, will also be 10 times their normal amount. Adena obtained through quests will be set at 20 times their amount (not including quests whose rewards are not adena). Clan leveling restrictions will be lifted. There will be special NPC's selling soul/spirit/blessed spirit shots, crafting dual swords, and selling B-grade/A-grade recipes. Aside from this, the test server is like the normal servers.
Heine-ben lehet felvenni, az a törpi adja amelyik a krokikra a küldit is -krokik dobtak csomó térképdarabkát (a krokifogakon kívül), ezeket beváltottam térképekre, és megmutattam annak a tredernek, akinek kell -adott valami küldit hogy találjam meg a kalózok kincsét, de nem egészen értem mit hogy..
Jó lenne egy kis kincs <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
valaki tudna 1 olyan oldalcimet adni ahol le vannak irva szepen questek?
mindegy lehet nemet es angol is 😊
köszi elõre is 😊