Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah erre gondoltam
Hát ez naggyon kész.
Tök jó, az egésznek nincs semmi értelme 😄
Szeretõ anyuci

3. non-farmer leszek elvileg(most siegek miatt kicsit visszaesett a %...). A masik ketto az alliban van, el tudnak vmilyen szinten mondani, de en az pontos leirasokat jobban szeretem😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Koszi<#worship>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BaLeeX
Kösz!!!!!!!!!!!!!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szekijoe
Remélem ez sokat segít!

Raid Boss location Map update

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

BaLeeX
Sziasztok!

Azt mondjátok meg nekem hol keressem a Malruk’s Oracle_Sekina vagy Malruk’s Lord Sekina nevû raid bosst a térképen?

Elvileg lvl67es,

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Sziasztok!

Azt mondjátok meg nekem hol keressem a Malruk’s Oracle_Sekina vagy Malruk’s Lord Sekina nevû raid bosst a térképen?

Elvileg lvl67es,

HUNrricane
5.8 Catalyst:
-Lineage 2: Playing the game under Windows XP no longer results in display corruption being noticed.

Majd felébredsz!

5.8as catalyst kötelezö darab,van benne l2 javitas😊
Úristen ennyire sötét,hogy lehet valaki 😄
Nethyrrea
úgylátszik beragadt a kérdõjel gombod. tisztítsd ki a billed.

lehet találni, hogyne lehetne. játékosok elõszeretettek adogatják el, és a kovácsbácsi késséggel összerak neked némi pénzért vagy késõbbi szinteken egyéb ellenszolgáltatásért majdnem bármilyen 2 kardot.

fajtól/classtól nem függ hogy lehet-e a kezedben. legfeljebb képzettségbõl adódó bónuszokat nem kapsz rá.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ja és vanak benne szetek ??
sziasztok hol lehet olyan kardaot talalni hogy mind a ket kezében legyen egy egy kard???? És lehet ezt Orknak a kezébe is ??????
köszi a cimeket 😊
megtalaltam a questet ami kerestem
GAthersw
Szóval ez egy bûnbanda... Majd lebuktassuk uram 😄

01110000 01110010 00110000

GAthersw

B@lu
tan te vagy az elso 75 os a serveren😊 senki nem tudta megmutatni a dolgokat?😛

phalanx
na ja persze, mint álltalában minden mmorpg ez is ingyenes <#wilting>

Cobra.
Nem <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szevasztok!
Ez a játék ingyenes?
GAthersw
C1ben nincs.

Nethyrrea
hát esetleg 😄

vagy mert rossz helyen keresed

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

sziasztok valaki meg tudná mondani hogy miért nem jonn nekem elö az Ork raider küldetésnél a Quest szörny????lehet az hogy még nem vagyok 19 lv
Nethyrrea
általában GC alján honos

lehet nem letezik az amob,mar ha freen jatszol
pharao
Hali all!
Akkor tudna valaki válaszolni a 45634-es beszólásomra?
Please, naon fontos lenne ((((Na hali!
Egy kerdes, ami engem most naon bosszant, megpedig:
Vegigjartam egesz GC-t, de sehol nem talaltam azt a rohadt Lesser Giant Shootert, mivel õ dobja a Doom light reci-t, es naon kellene...
Csak schoutokat, soldiert, es mage-t talaltam, pontos helymegnevezes kellene, ha valaki tudna...)))
Elölre is THX!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

felteszek már enis pár kép tegnaprol😊en+"real"hovirag megmasztuk a Toit+egy-két bámulatos root😊

[/img]

[/img]

[/img]
grat!triumph nemistudtam hogy létezik még😊))
Cobra.
A videó officialon készült és bármelyik faj felvehet subclasst, de nem akármit. Vannak megkötések, pl Elf nem vehet fel Dark Elf kasztot. Free szervereken a subclass még biztos nem mûködik, viszont be lehet állítani, hogy más kasztok/fajok skilljeit is meg tudd tanulni, ami többet ér, mint a subclass, ahol végülis kapsz a quest után egy 40-es szintû másik karaktert, csak a régi kinézetedddel. Tudsz váltogatni NPC-nél a 2 kaszt között, de egyszerre csak az egyik tulajdonságait birtoklod.

És amugy ilyet subclasst csak törpe vehet fel? Mert a videón csak azt mutatják 😊

Ohh 😊 Miket kinem találnak 😄D
igy legalább van értelme lvl 75után is játszani 😊
Márcsak azt kéne kideriteni hogy hol lehet ezt a wuestet vmit felvenni és teljesiteni 😊

B@lu
mennyiert ment el?

gPROject
ott a wish potion küldit adják 😊

Nethyrrea
azt asszem abban a pillanatban kapod meg amikor eléred a 75-öt, de ahogy egy videóból láttam, oren castletõl nemmessze volt valami kis kunyhó ahol egy törpe áldogált, és oda ment a gyerek az elején.

Nethyrrea
azt hívják úgy hogy subclass.

ha elérted a 75-öt, akkor az aktuális karaktereddel nekiállhatsz egy teljesen más classt játszani. valószínûleg ezért láttad.

Hi all.
lehet hülyekérdés..de létezik olyan hogy 2. kasztváltás?
Mert egy megnemnevezett free serveren BladeDancer Dwarf és Gladiátor Dwarf kicsit mokásul néznek ki egymás mellet 😊
Vagy ez csak a GM-ek által kreált vmi már megint?

gPROject
WOWWW. ELKELT! 😄
assze túl keveset kértem érte :/
^^

gPROject
de tudom, csak nem hóvival 😊

pharao
Na hali!
Egy kerdes, ami engem most naon bosszant, megpedig:
Vegigjartam egesz GC-t, de sehol nem talaltam azt a rohadt Lesser Giant Shootert, mivel õ dobja a Doom light reci-t, es naon kellene...
Csak schoutokat, soldiert, es mage-t talaltam, pontos helymegnevezes kellene, ha valaki tudna...
Elölre is THX!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Szekijoe
Fates Whisper is the weapon quest. You start it at level 75 at a NPC east of Oren (on the horizontal line by a house right next to the mountains on the map).

You then kill the cemetary raid boss, talk to the chest, go back to oren, then do the 3 TOI raid bosses talking to each chests, back to oren, then hit Baium. Finally you trade in a load of B crystals and a top B weapon.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
augusztus 31-én indul koreában a C4 teszt szerver!!!! <#guluszem1>

They are opening up the Lineage II test server. First it will be brought up with Chronicle 3 and then will be updated with Chronicle 4 later. The reason for this is to allow for the testing of high-level content such as Noblesse, Hero System, etc.

The test server will be opened on Wednesday, August 31st, in the afternoon. Players have the week before it from the 23rd to the 28th, to apply to be a tester. Those accepted will be allowed to download the test client on the 30th.

Later, when the test server is updated with Chronicle 4, the experience and SP will be 10 times the normal amount while hunting. Adena, item drops, and spoil rates, will also be 10 times their normal amount. Adena obtained through quests will be set at 20 times their amount (not including quests whose rewards are not adena). Clan leveling restrictions will be lifted. There will be special NPC's selling soul/spirit/blessed spirit shots, crafting dual swords, and selling B-grade/A-grade recipes. Aside from this, the test server is like the normal servers.

phalanx
még nem tod úgyse használni <#crazya> gratz

gPROject
na megvan, sikerült 😊

remélem majd el is tudom adni

Sámán
Valaki lécci írja meg nekem mit kell csinálni kalóztérképes küldiben!! Van 6 térképem! 😊
Heine-ben lehet felvenni, az a törpi adja amelyik a krokikra a küldit is -krokik dobtak csomó térképdarabkát (a krokifogakon kívül), ezeket beváltottam térképekre, és megmutattam annak a tredernek, akinek kell -adott valami küldit hogy találjam meg a kalózok kincsét, de nem egészen értem mit hogy..
Jó lenne egy kis kincs <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

A lvl75-os weapon valtos questet hol is lehet felvenni? Es ahhoz lvl 75 kell?

Sámán
Xp-zni szerintem a boxer jobb -kék uni tuti csak arra van hogy dd-k ne tudják lehagyni, mobokra talán magasabb szinten érdemes küldeni, egyellõre tuti halál 😊

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Legjobb Quest leírás a Prima L2Guide-ban van, ha rákeresel, biztos fogsz találni letöltési linket. C2,C3 questekrõl viszont nem tudok leírást.

B@lu
lasd milyen jo lelkem van:

a regieket megtalalod itt(kezdo karival hasznos, csak a C3 as skillek hianyoznak)

WarCry

Par quest a hivatalos oldalrol:

hivatalos

szaisztok!
valaki tudna 1 olyan oldalcimet adni ahol le vannak irva szepen questek?
mindegy lehet nemet es angol is 😊
köszi elõre is 😊