Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*Everquestben?😊

Zitus

csuzlee
OMG a Csendpenge 😄 hat hogyne emlekeznek 😄 , mi ujsag a GW-ben?

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
1vs1? no thx 😊

01110000 01110010 00110000

Taptarap
jó kis Non grades ékszereivel 😊
azt a poent amig élek nem felejtem. Cruma LvL2

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sámán
Igen, már rájöttem 😄
Csendpenge is jó lesz! 😊

FeketeVipera 77 SS

Jockey
valamit kavarsz sztem:-)
neke csendpenge nevû karim volt (tán 45 AW), meg Rendbetesz orc destroyer tanonc, meg sintia elf healer, meg meg valami..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sámán
Hopsz... az nem is te vagy... 😄
na mindegy, attól még visszajöhetsz 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Gyereeee!!!! Kéne Esztibaba!!! 😄

FeketeVipera 77 SS

Jockey
balu, mi a pálya az accommal?
felkéne cuccolnod ha lecsupaszítottad, ugyis minnyá 75 leszel, gondolom tele vagy manival, én meg lehet visszanézek gammázni, meg most olvasom lehet mész "kényszerszabira"..
no majd rádcsörgök valamikor..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
ez nem talal el egy 75 os bd t , nehezebben egy 75 os th t, es sosem talal el egy 75 os ilyaszt vagy pw/aw t

amugy allat

Nethyrrea
inkább....csillagromboló 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Hat erre csak annyit tudok mondani, ez katasztrofa....GG

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
jah. pont ez a gyerek volt az

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
volt egyszer orphuson kép egy destroyerrõl plated leather setben, +3-as soul bowwal, meg mindenféle patk növelõ cuccal, akkor volt 10k felett a PATK-ja.. 😄 1 shotból leszedett egy archangelt 😄

dartonita
bartz-on jatszom de koszi.megoldottam azzal h dumaltam neki a pap elott hosiesen,megkapta az egyik elf D-s gyurum,es most hepi 😊 nah Ingame*

Tufa
<#wow2>

BEAST
LOL <#wow1> szép Patk :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

phalanx
Sámán
Már tényleg ideje volt! 😊

FeketeVipera 77 SS

Durva lett a hivatalos oldal😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
hivatalos oldalt most egész szépen kiegészítették infókkal, érdemes ott megnézni, még a végén jó lesz az oldal mire l2-nek végelesz 😄

Sámán
Pedig a szép aranyszõke hajadhoz biztos illene 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
A hivatalos oldal esetleg? 😄

FeketeVipera 77 SS

Van olyan oldal amiben benne van az osszes skill?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Nekem még nincs! kb 3-5millából jön ki. Csak gondolkoztam, hogy nekem is kellene. De utána rájöttem, hogy sajna Se a BW hez se a majestichez nem ille a piros 😞 Sajna szerintem a doomhoz és a nightmarehez illik és én nem haszálok. Habár a drowelf lányok majdnem mindíg piros strecs nadrágot kapnak a setekhez tehát neked lehet mindenhez jó <#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Fõleg ha õ is eltakarja a szemét! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Lehet hogy énis <#vigyor3>
De ha nem jönne össze majd felpróbálom a tiédet! <#vigyor0>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Kell? Ha nagyon szeretnél jövö héten szerzek 1et.

Ha nem látod az ellent õ sem lát téged. Világos?!
Sámán
Mondjuk nem kell olyasmitõl félnem hogy nekem lesz esetleg 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Erre a piros party maszkra nem vágtak lukakat a szemeknek??? Vagy ez a bátraké? 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Mikor kezdõdik a validation period? Az tom hogy ma, de nekem az óra kellene!

Taptarap
mi az a link ahol meglehet nézni melyik mob merre található?

phalanx
grat <#eljen>

Kosz😊

Sámán
Nem semmi!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Parina Gludinban van elbújva a templom kapuja mögött.

Szekijoe
Gratz <#eljen>

barret
Kocce a kimerito valaszt,erre voltam kivancsi😊
Szep is,es jo is😄D

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
En arra lennek kivancsi,hogy hatranyom szarmazik-e belole?
Mert olyan jol nez ki😊
Szivesen viselnek olyat😊

Nethyrrea
a dual sword mastery PATK bónuszt ad, ha olyan kaszttal használod. hátrányod csak akkor lesz belõle ha nem a grade-ednek megfelelõ dualt használod.

pl 40 alatti vagy, és dual sword of revolutiont akarsz használni (C grade, 40+-osoknak), akkor
1. igen lassan fogsz vele csapkodni,
2. ütéseid 90%-a miss lesz

barret
Ehhez az fps dologhoz hozzaszolnek en is😛
68 fps volt a jatekban,fraps-sal merve.
Csinaltam screenshotot,azon mar csak 30 fps!!! latszik...
Ez hogy lehet?

Taptarap
én meg azt hittem már C4-es szerveren játszik és ott már igy jelzik a lvl-t<#idiota><#vigyor1>

Taptarap
igen, hamarabb megölöd a mobokat..
40-es szint felett viszont olyan fegyot érdemes használni amire Masteryt kapsz

barret
Hi az lenne a kerdesem,hogy skill nelkul erdemes-e dual swordot hasznalni?
Mert az attackja sokkal jobb,es a M attackja is!
Lesz-e hatranyom a hasznalatabol?

gamekapocs
Nem kérdez hülyeséget, Free Serverrel kapcsolatban elõször a free fórumon keres információt!!!

Aquli
Hello! Free severerrel kapcsolatban lenne nagyon apró kérdésem, mondjuk nem csak a freere vonatkozik, szoval a dragon szerveren harom szerver van, es a nevük mögött vmilyen szorzó van. egyiknél 5x, másiknál 15x, és a harmadiknál 50x. Ezek mik és mit jelentenek?
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sarga azt jelenti hogy nem vesz fel videot. Azaz 45 fps-em volt abban a suk duneonban, ami sztem nem annyira jo... Siegeken meg ha frapsolok kb 4-5-6 az fps-em.

Nethyrrea
honnanarákból csiholsz te ki 45 FPS-t frapssal? nekem leesik 5-re amint bekapcsolom 😞

Nethyrrea
nemártana, siegen mostmár 900k körül látom árulni, nemtudom miért ment fel ennyire az ára. volt az 600 alatt is.