Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, az EWC-k jol lefognak menni akkor sztem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem, 2%-on bomlott fel a parti, szal ez a jelenlegi allas.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
boxolva huztak be? vagy elfelejtetted leshotolni amikor meglepted?

1ebkent grat

nem én itt olvastam http://www.digimedia.hu/lineage2/index.php?job=grouplist&table=news_groups&gid=14 ugyanis nem tudok angolul

Nethyrrea
nayo énis félreolvastam kicsit 😄 még nem ért le a kávé 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nem a miért-et kérdezte hanem a hogyant 😄

veszel egy C weapon enchant scrollt. jobklikket nyomsz rá, akkor megkérdezi hogy melyik fegyvert akarod enchantolni, és akkor ráklikkelsz a dual revóra.
de ha esetleg ezt nem említették: +3 fölött esélyes hogy összetörik, ha magasabbra akarod enchantolni. egyeseknek szerencse, másoknak "szerencse" kérdése meddig jutnak el.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
itt olvasgasd el ezt a leírást:

http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/questd.php?id=404

Cobra.
Miért ne lehetne enchantolni?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szeretnem a segítségeteket kérni abban, hogy lehet-e DualSword Revolution-t Scroll-ozni?
Parinával kezdodne elvileg a varazslonom kasztosodása gludioban vele kellene beszélnem de nem találom sehol sem /vagy nem jo a leirás amit néztem ezen az oldalon http://www.digimedia.hu/lineage2/index.php?job=grouplist&table=news_groups&gid=14 /////valaki segitsen

Nethyrrea
oké, ezen szénnéröhögtem magam.

http://www.mmorpgcollection.com/video/L2videomod.mpg

mtv 2 csatornn volt, ahogy azt be is harangozták a hivatalos oldalon.

maci neked azt tudom javasolni hogy a fenti linkek valamelyikén nézz szét ha épp nem tud senki segíteni.

valami parinát kellene keresnem de nem talalom sehol tud rolla valaki valamit????

dzsonesz
jah eloszor az aztan Mogyorozuzo csaj gladi ha meg emlexel...
amugy mi a helyzet? telleg reg jartam erre

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

20 as szintu human lettemes és nem tudom mi a tehendom
harci mágus szeretnék lenni

phalanx
1375 pdef full buffban

GAthersw
Jolsn?

01110000 01110010 00110000

Taptarap
gyönyörû<#taps>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

phalanx
thx szeki <#vigyor>

dzsonesz
az evek ota az 1 picit meresz kijelentes sztem😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

B@lu
nem nagyon)

ric meg evek ota nem sieghardtos_)))

dzsonesz
haliho!😊
sieghardtos arcok reg jartam mar erre meseljetek mi van veletek?😊
ha meg emlekeztek ram
Ric nek talan meg valami dereng😊

phalanx
nekem bejon a zene <#vigyor2>

picit télelg lol 😊
de jopofa, csaka zene ratyi :S

Cobra.
Nagyon jó lenne, ha valami normális számra csinálták volna, de így tényleg csak LOL

Hide and fear, Cobra Commander is here !

phalanx
LoooooooooL <#nevetes1><#nyes>

B@lu
inkabb olyan selyemfiu fej mellett😊P

csuzlee
OMG, csunya kenyer feju ork az en csoda szep izmos fejem mellett 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
Beavis és Butthead

Sámán
Biztos számít azért a mobok szintje a tiédhez képest! <#hehe>
Ha mégsem, akkor azért szólj! <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Kog
Én eddig csak a harit lizardmeneknél láttam botokat, a vízesésnél, a híd után. Sajna kihaltak csak c bsps-t dobtak, így nem gyûjtöttek több medált nekem <#vigyor>

Nethyrrea
merre van sok bot? megyek söprögetõnek 😄

Nethyrrea
heh, nekem összejött eddig vagy 12 sima és 1 glittering.... pedig ork falu környékén irtottam folyamatosan. >< de úgynézem nemmegy a "odamegyek a 70+-ossal elpyt irtani és jön a cucc" dolog

Kog
Belétem a game-be, rögtön 50 sima és 3 g medállal kezdtem, ahol tegnap kilogoltam botok voltak, és nem vettek fel semmit <#idiota>

Sámán
nem nagyon érezni mennyire függ falu/város közelségétõl.. mindegy kipróbálgatom...
De ahol ezt a 30t dobták egy buff alatt, ott a köv 2 buffnál összesen 20... és 2 glitt...

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
hát nekem még a sima medált se nagyon dobálják ork falu környékén, van vagy 9, glittering csak 1.

Nethyrrea
heh...

"Blessed Rez - 734
Blessed SOE - 275
EWD - 91
EWC - 201
EWB - 916
EWA - 3300
Party Mask Red - 916"

Nethyrrea
azt nemtudom hogy mennyire lehet elmenni a városoktól hogy még kapj medált, mert azt írja hogy "öld a mobokat amik a falu/város körül tenyésznek".

namost....

Nethyrrea
jah, valószínûleg még több medálért még jobb cuccokat szerezhetsz. ahogy néztem, AKÁRMILYEN grade-ból kaphatsz weapon és armor enchantokat, lvl 11-12-es soul crystalokat is akár (nem néztem végig a listát, de ahogy ismerem ncsoftot az már többezer sima medálba lesz...farmerek és botok ftw!)

Sámán
Amúgy látszik hogy event van, jobb helyek, ahol nagy a mobsûrûség tele vannak bothullákkal <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Fehér moboktól nekem egy buff alatt 30+2glittering medál jött (33as kari 32-35-ös mobok)
Ha nyersz a macsinál és szintet lépsz akkor jobb cuccokat lehet szerezni értük vagy inkább több medál esik? 😊

Mindegy egyellõre csak gyûjtögessünk 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nézegetem a jutalmakat, meg hogy hogy megy:

5 glittering medálért játszhatsz az egyik macskával valamit, aztán ha nyersz léphetsz szintet a gyûjtésben ha jól értettem.

alapszinten is kaphatsz már pár dolgot a sima medálokért:
greater haste potion: 5 medál
greater swift attack potion: 10 medál
greater magic haste potion: 10 medál
quick healing potion: 17 medál

azt nemtom a mobok milyen szint-intervallumban dobják, vagy hogy odamehetek-e a 70-es karimmal DE villagebe rommáverni a keltireket medálkoért is akár.
a lvl 9-es orkommal világoskékek/zöldek a mobok, és eddig esett egy glittering és 5 sima medál úgy negyed óra alatt.

HUNrricane
Gondolom i3d (dragonon) játszol. Ott Gludio-ban (meg asszem giranban) tudod eljegyezni a szerencsés kiválasztottat, de ahhoz magas szintûnek kell lenned.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
mondjuk ez a poén, ha most egy kis kezdõ karinak összejön (aki tényleg most kezdi a nulláról), erre kap esetleg A éxert vagy 11-12-es soul crystalt... genyóság ><

Szekijoe
EVENT VAN!!!! GOGO farmolni a medálokat! Hajrá!!!!! Eddig minden event megérte!
Az eventrõl: bárhol lehet kalapálni a kis kariknak is esik a medál.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

dartonita
na ugylatom megy a server.seeya in.

dartonita
koszi szepen.enis csodalkoztam volna.de hat a noi hmmm logika...😊

Sámán
Sajna még egyellõre nincs ilyen lehetõség a játékban, majd talán c4-ben lesz 😊
Ezek a házasságok amiket láttál képekrõl csak arról szóltak hogy páran bementek a templomba és úgy csináltak mintha... Talán hogy kissé jobban rpg jellege legyen <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

dartonita
tudom h nem a sims.de a csaj ragja a fulem hogy marpedig o latott ilyet a game-ban.meg csak 1 hete jatszom es nemigen tudhatok mindent.ha valaki tud segiteni,plz.ha nem,eleg annyit mondani h passz.htx*

Nethyrrea
ez nem a sims 😄