Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zitus
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
😊
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
shit happens
Szóval gondolom hogy ezis gamecardal mûködik mint majdnem az összes fizetõs MMORPG.Ezt a kártyát viszont honnan lehet és mennyiért beszerezeni?
Választ elõre is köszi.
FeketeVipera 77 SS
Eleinte nem annyira erõsek, viszont úgy kb 45-ig még érnek valamit a varázslataid szóval elég gyorsan haladhatsz ha ráereszted a mobra az unit, aztán bsps-el belelõsz valami keményet csak hogy tudja hol a helye, viszont ehhez mana kell (amibõl még rechargézós uni mellett se árt ha sok van) és nem árt cast speed se 😊
Ha viszont rázavarod csoportmobokra és beugrasz mellé gyakni (nem csak szépen a háttérbõl healelsz, akkor nem árt a pdef 😊
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ez kimaradt 😛P
enyhén idegbeteg a srác 😊
mondjuk jó lenne tudni mirõl dumál a srác 😊
nethy plz...<#buck>#buck><#vigyor5>#vigyor5>
kezdem WoWot nagyon unni es arra gondoltam visszajonnek Lineagere, igaz mar december ota nem jatszottam vele.
LADAM - wanna be prophet
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
azon belül is a dragonon?
a hobbyra regelni tudok, csak épp a loginolni nem tudok. :|
shit happens
Valaki meg tudná mondani, hogy a BoP-nak milyen szinû soul kristályok milyen special ability-t adnak?
Naon fontos lenne, thx.<#help>#help><#wave>#wave>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Zitus
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
Lev 24-es Elven Knigth vagyok.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Tudna vki infoval szolgálni azzal kapcsolatban, hogy ha enchantolok vmit a +3. után hány százalék az esély a betörésre?
help pls
Nekem is gyulik a Ds cumo (Puma also,felso,scala also,kesztyu+1 gyuru) de egyenlore nem adom ell lehet osszetorom c-s rucinak + kell majd summonalni..
Ezekrol jot eszembe:
1.)Csuz torpi questet akkor megcsinaljam?Szolj ram vmelyik este megcsinalnam.Esetleg ma?
2.)Saman probaltad lightban a summonerrel?En is summo lennek es lassan kene rucit valasztani orphuson + nem igazan lehet kihamozni most meg a robe v light lenne jobb.
Zitus
u dont have to listen anybody else but me
szoval lenntvan a cronicles 3... felvan téve, amikor elöször indítottam patcg-elt, csomot... és most hova tovabb? mindegy, mijen szerver (magyar vagy nemzetközi) a lényeg hogy menjen... segítsetek kérlek, madár vagyok...
u dont have to listen anybody else but me