Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnem a jatekot kiprobalni, mielott esetlegesen megvennem es elofizetnek ra.
Erdemes free szerveren kiprobalni esetleg, vagy letezik letoltheto trial belole?
Azt halottam a jatekkal kapcsolatban h erre a jatekra nagyon jellemzo a farmolas. Ez mennyire igaz? Ha nem farmol annyira eszement modon az ember, akkor is lehet boldogulni benne, elvezheto marad a jatek magas szinten is?
Mennyire elvezheto az alacsony szintu jatek, vannak -e alacsony szintu emberkek meg most is? A legtobb MMO-ban az a gondom, h mindig kifogok vmi high pop szervert, - mondvan h ott vannak a legnagyobb szamban a honfitarsak- , ahol mar keves az alacsony kari es nem elvezheto a jatek ily modon, ami mellesleg meg a gazdasagot is elronja.
Leteznek europai szerverer? ezt csak halkan kerdeznem, mivel sejtem h igen, de gondoltam biztosra megyek. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak annyit szeretnék kérdezni, h mennyi a havi díja egy eredeti szervernek?
Köszi ha válaszoltok.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ja kösz közben 51
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(Nemártana már leugornotok Szegedre!!!)
BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
3 lehetõsége van.
1. Összeszed annyi zsetont hogy átteleportál. (ez elég soká van de addig nem is kell együtt mennetek elszólózgattok)
2. Áthajózik ez olcsóbb és szebb<#bee1>#bee1> nem kell hozzá olyan sok zseton (a legtöbb free szerveren nem mûkszik a hajózás vagyis én 1 rõl tudok amelyiken mûkszik<#hehe>#hehe>)
3. Az öngyilkos kamikaze módszer, minden értéket amit összeszedett berakja a warehouse-ba és kimegy a víz szélére és elkezd úszni (ha jól lõtte be az irányt akkor amikorra meghal már átér Gludin területre és a faluban éled fel csak úszni kell rendületlenül<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk szerintem az 1. fog beválni (iszonyat meg lehet kavarodni a víz alatt)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Mindenki partyzhat mindenkivel akárhol -és ugyanúgy bárki leölhet bárkit, akár a saját fajtájából is 😊
FeketeVipera 77 SS
Ezért kell érdeklõdni, hogy legközelebb jobban/gyorsabban/kevesebb halállal sikerüljön. Az Oren bevétele is eléggé átgondolt volt mindíg ott ütöttük õket ahol nem számítottak ránk<#vigyor>#vigyor> A külsõ kapu betörésekor pl asszem nem vesztettünk embert mert nem számítottak rá hogy kinyitjuk azt is<#nevetes2>#nevetes2>miközben a hog canonok máshol lõtték a falat. És minden rush elõtt pihentünk.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az biztos, hogy valamit rosszul csináltunk<#nevetes1>#nevetes1> de annyira nagy volt a lelkesedés, hogy még így is meghalt<#nevetes2>#nevetes2>. (annyit értek hogy ti nukerekkel mentetek DE hogyan tartottad magadon Anharasz ha néhány nuker nyomott criticált?)
Orennél is a melee groupok ha egyszerre megindultak hiába volt velük szemben a trónterem teli overpower nukerekkel, ha megindultunk az elsõ sorunk elesett de a második vonal bedarált minden nukert. (Az tetszett a legjobban amikor leültünk a nyitott belsõ kapu elõtt manát regenerálni nem mertek kijönni<#nevetes2>#nevetes2>)
A unity megkapta Oren-t Karácsonyra <#guluszem1>#guluszem1>
Nagy áldozatokkal de mindent own-oltunk<#vigyor5>#vigyor5>
Most már nekem is kell valami karácsonyi ajandék!<#confused>#confused> <#nevetes2>#nevetes2>
wtb tallum helm
Legalább esett valami jó kis cucc a magyaroknak is????<#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
szeki szerintem íjásszal gyere, eldereddel már k*rvasok xp-t veszítettél
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051218/Shot00047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051218/Shot00048_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
egyébként a clanleadernek kell, a clan menüben van egy olyan hogy Invite
(ctrl+c)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Hajnalban a dusk priestnél tanyáztam és láttam pár ics-t elég sokáig tökölni ott, majd volt amelyik alig tudott mozogni, úgy le volt terhelve(gondolom a sok cucctól). 😊
Na szóval, 100%, hogy õk is duskosok. Lumithra, Jeana, Perensen, Aulatte(õt 1000%-ra veszem😊