Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor2>#vigyor2>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
DE mindent megnyertünk<#vigyor>#vigyor>
GRAT!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Zitus
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Úristen, most toljuk 1 éve a Lineage-t????? OMG
(Már megint beba**unk a hétvégén <#vigyor1>#vigyor1>!!!)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Nagyon durva -akik RS klánba vannak tényleg nem szórakoznak -mindenki nyomja ezerrel -talán télleg lesz egy ütõképes magyar csapat?! <#eplus2>#eplus2>
FeketeVipera 77 SS

Amúgy ez is olyan izé lesz -bemész az arénába aztán szembejön a tükörképed vörösen izzó toppos fegyivel, tutira lesz ellene esélyed! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
egyébként ha jól tudom, ezek a izék asszem úgy lesznek hogy subclassodnak is 75nek kell lennie.
ha meg az elsõ kasztod lvl78, a subclassod 75, és mész a hero olimpiára, akkor lehetsz hiró, ha nyersz... (ss nélkül selfbuff fight o.O)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
BB
Ez nem jöhetett volna létre ha TI nem vagytok!!!
szal Köffke mindenkinek<#worship>#worship><#worship>#worship><#beka2>#beka2><#wave>#wave>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Új petekre is kiváncsi leszek! <#vigyor2>#vigyor2>
Azt írják hogy ez lesz az eddigi legnagyobb kiegészítõ <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Én annyit szûrtem le belõle hogy a mobok dobnak valamiket, amikbõl kicsi karácsonyfák lesznek, ha ezekbõl 10-et odaadsz a mikulásnak kapsz egy spec fenyõt, és ha alá állsz hp meg mana reg...
Na jó, tulajdonképpen a tököknél is csak akkor derült ki mit kell csinálni amikor már nagyban tartott az event <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Deck the Halls
During this holiday event, monsters will drop an assortment of special items to make the season bright, such as unique Echo Crystals that play carols. The monsters roaming Aden are also carrying tree branches and ornaments that can be given to the Santa Trainee to create your own small Christmas tree.
Give the Santa Trainee 10 small Christmas trees and he will give you a special Christmas tree, which has a magical effect of increasing health and magic regeneration while under its branches.
The Santa Trainees in the starting villages also give holiday blessings to adventurers who haven't been too naughty this year. These buffs will help you in your hunt for both monsters and presents.
Happy Holidays from Lineage II!
Fõleg az ilyen gyûjtögetõsek érdekelnének <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
01110000 01110010 00110000
asszem érdemes lesz törpivel játszani 😄
Inkább farmolok offon s-s cuccokra -persze csak miután összefarmoltam az a-s cuccaimra valót <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
ha van 100.000adenád, lesz belõle 1.000.000
szal durva lesz....
ki milyen karit fog kezdeni pts-en? 😊
Ja és THX a választ!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem szamítok nagy pénzösszegre!! Nem izgat de legalább fejlõdök közben! Igaz nem sok xpt kapok értük mert a nevük már zöld szal kisebb szintûek tõlem! A 27es szintet várom már hogy megkapjam az ujj skilleket!
Van már vagy 70ezer pm az csak eleg lesz hozzájuk 😄 legalábbis remélem!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
De, hogy azokat valaki csak egyszerûen le"farkasozza" <#boxer>#boxer>
Ol mahumokat kell ölni -nem mindegyikük ad küldi tárgyat, asszem nem külön-külön színûekbõl, hanem egyik afjtából kell egyszerre 100-t leadni -mindegy melyikbõl, a lényeg hogy 100 legyen -addig a mark of nemtommiig szerintem mindenki eljutott -onnantól én se csináltam tovább <#buck>#buck>
Azért óriási vagyonokra ne számíts, mint reward! <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Abandoned camp elfoglalása a cél. Pénzt ad a quest itemekért de asszem 3 fajta van(nem emlékszem a 3. szinére)
Ha van 100 cucc akkor ad mark of nemtommit és késõbb dionban a fõtéren tudsz felvenni másik quesztet amivel dion környéki mobokból lehet queszt itemet szerezni (itt is kapsz mark of valamit és ezután asszem Orenben tudsz valakitõl felvenni quesztet)
Lényegében plusz pénzt kapsz, az nem baj ha megvan a mark of nemtommi amit ad mert attól még felveheted ujból a quesztet és leadhatod a medálokat a mark cucc nem veszik el.