Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak meg kell keresni a megfelelõ mobokat, mert nekem is volt olyan, hogy 4k exp-t kaptam(karakterenként) olyan moboktól amikre 7-8-at kellett rálõnöm(ijásszal), de találtam olyan helyet is ahol 8k exp körül kaptam(karakterenként) és 2-3 lövés elég volt egy mobnak
Ameik varázsló gyorsan fejlõdik annak tuti van egy saját box SE-je. Akkor utolérhetetlenül gyorsan tud fejlõdni.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én általánan csak megyek a tömeg után. Legközelebb ha megyünk kiírom neked pontosan.
HELP HELP HELP
<#help>#help> <#help>#help> <#help>#help>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
es erre pont lelovik a servert miután megérkeztem városba...
a mohának mindig a déli oldala fás
l2clientdownload.lineage2.com
es persze ftp progival ne bongészõvel...
de láttam magyar torrent oldalakon is...
a mohának mindig a déli oldala fás
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha a sima l2.exe-vel inditom, akkor meg GG hiba, na és ehhez meg update kene...
Nem tudjatok azt, hogy hol találom meg a clan szintlepeseihez a követelményeket? Pls segitsetek😊)
Thx
Fontos lenne!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az altalad felvazolt szituaciot kicsit atfogalmaznam.
1 oldalu warban ha ratok deklaraltak a wart, es ti nem deklaraltatok vissza(mint ahogy irtad), akkor ha ti megolitek oket, az nem pk hanem pvp, meg akkoris ha nem utnek vissza. Nyithattok cancellel es tarsaival, termeszetesen belilultok, de pirosak nem lesztek, es pk pont helyett pvp-t kaptok, a halott ellen pedig 1%-ot veszit. Ha ok olnek meg titeket(ugyhogy nem uttok vissza), akkor ok bepirosodnak, kapnak pk pontot(es karmat is ertelemszeruen, mivel bepirosodtak), es ti pedig 4%-ot veszitetek. Ertelemszeruen ok nem nyithatnak cancel es tarsaival, csak akkor tudjak eme skilleket alkalmaszni, ha ti visszauttok(ezert belilultok), de igy nem kapnak pk(pirosak se lesznek termeszetesen).
Ha vmelyik klan nagyon megutall titeket, olyannyira hogy meg be is pirosodnak csak azert hogy megoljenek titeket, akkor erdemes wart deklaralni rajuk, hogy csak 1%-ot veszitsetek(vagy visszadeklaralni).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Gracie Barra
küld csak 1 hónapig boxoltam 1 hónapig birkoztam 1 hónapig karatéztam 1 hónapig dzsudoztam 1 hónapig kungfuztam és SPS vagyok és ne legyek kemény😊?
Ja, és kérem a kocsid! <#bee1>#bee1>
(mi partyztunk valaha is a letoknal??? <#wow2>#wow2>)
FeketeVipera 77 SS
Soha soha az életben nem partyzok vele többet orc leto lizardmen devlingben. Legalálabbis remélem azok nem túl jo xp😊
Aki meg tud sérteni annak odaadom az autómat😊
Csak szolídan érdeklõdtem a helyzetrõl, illetve tapasztalataimat írtam le, meg a véleményemet! <#vigyor5>#vigyor5>
Seholsincs benne hogy "tartsd oda a másik orcádat" stb <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Soha nem fordult elõ, hogy provokáltam volna valakit is, hogy ezzel bajba keverjem, a klánt inkáb szépen csendben meghaltam! Valoszínû, hogy a tucatnyi pkm közül (amit kaptam!) néhány másképp alakul ha visszalövök denem szerettem volna magamat és a nálam még kisseb klántársakat olyan helyzetbe hozni amire nincsenek felkészülve!
A töténet a következõ:
Távol a világtól elbujva c4 mélyén kaptuk a hírt, hogy cementeryben egy íjász (a háborisdis klánból) ksel és szitkozodik a három igen nyugott (na jo razzi talán kicsit elevenebb de semmikáép nem provokativ) klántársunk 15-20 percig tûrt (Heex aka pszcihopata, blackmanta, sherleena)majd megkérdeztek engem és mailkat ventrin tehet ne e ellene mert unják. Mire mi feltettük a kérdést az illetõ milyen klánban van? Közölték klánnélküli proféta boxal. Milkával mindketten úgy gondoltuk (bár lehet csak én nyilatkoztam azonnal), hogy a provokációt nem kell türni ilyan szinten! Ezért vagy erõvel vagy szóval klántásraink viszavágtak! Ám ezután az íjász aki vagy meghalt vagy elmenekült viszatért egy magassab támogatással és mindhármukat megölte! A töbiek ezek után sem engették , hogy visszamenyünk segiteni momdván ez van x% le van... majd irásban helyreigazítást tettek az ellenfél szemléletében ez olyan jól sikerült , hogy kitört a háború! Én személyszerint elfogattam a tényt , hogy bunkok vannak és lesznek nem szarom össze magam ezen ez van nem tehetünk róla.
Miután visszatértünk a harcmezõrõl következtek a már emlitett dolgok mikor észérvekkel komunikálni probáltunk a szarháziak szó szerint elküldtek az anyánkba és így az aréna adta xpbiztonságban megtörtént a már leírt eset! AZ ARÉNÁBAN SEM ÉN TÁMADTAM SE ROOTAL KEZDEEK CSAK EZUTÁN VÁGTAM VISSZA!
Így a nagypofályú SPS nem bajba keverte a klánt mert inkább halna meg 100x hanem kihuzta a szarból bár ilyen kellemes végtermékre nem számított!
üdvözlettel : Gordi akinek mindene a klán és ezt 1000x bizonyította már!!
A war rendszer nagyából:
Eldönti az egyik fél bejelenti így ha nem fogadjuk el õk ölnek minket mi öljük õket de ha mi halunk 4% ha ök 1% nem porosodnak de pkpontot kapnak azt hiszem mi is ha elfogadjuk a wart mindenki mindenkit szabadon 1% ért az nem is rossz szerintem de bevallom örülök hogy ez lett a vége nem miattam ogri hexx hiki és talán még páran nincsenek még felkészülve erre a genyoságra heex 1 hónapra abahagyta már egy idióta pks miatt!
Na lehet egyre többen jöni erösek vagyunk erösebbek leszünk és ez megakadályozza majd a provokációt. "te ez a risingsun kinek az oldalán áll? -Ez hülye senkinek de ez az a klán! Néha iz icvel partizik de bivalyerõs ezeket ne piszkáld mrt kiirtanak minket." na ez lesz aztán elfoglaljuk az elsõ várunkat is miutan lecsaptuk valakaaszt😊.
Bocsi, hogy nem voltam csak próbáltam átpaszírozni az új tûzfalamon az L2-õt sajna sikertelenül<#shakehead>#shakehead> Utána bealudtam<#sir>#sir>
Jah egy helyreigazítás a Clanwar systemben az is változott, hogy van lilulás clanwarban is!
Valakinek van ötlete hogyan lehet átengedni az L2õt a Agnitum Outpost Firewall-on? Vagy esetleg mien tûzfalat rakjak fel helyette?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
És isten ments hogy az ic/ically siessen a segítségünkre, nem most, kb 1 hónapja minket is csak úgy poénból kezdett egy blézes csesztetni, iszonyatokat sebzett/próbálkozott ezzel-azzal miközbe gyaktuk volna a mobokat hátha kihalunk -piros azért gondolom nem akart lenni, mi meg nyílván nem ütöttünk vissza -mindezt azért, mert észrevette hogy buffolunk pár ic-st -az már más kérdés (télleg csak utólag derült ki) hogy ezek az ic-sek épp rohantak pkpk <#nevetes1>#nevetes1>
Majd egyszer tök jó lesz ez a klánháborúsdi ha legalább 1 75-s pk karija lesz mindenkinek! Addig csak szívás! <#csodalk>#csodalk>
FeketeVipera 77 SS
#50324?
Szépvolt Cordi..Egyre jobban bejön off-igy hogy olvasgatom a forumot. xD
Enneke következményeképp ugy várom már évvégét hogy jöhessek énis hogy iszonyat 😄
Utálom ezt az érzést gondolom tudjátok hogy milyen 😊
UI: Igy tovább 😉
sikerült mert ilyen kicsit lehet😊
Ma 2,5 órája kitört a háború!!
Klánunkát háborúba hívta egy klán nevük Xfactor!
Miután nem fogadtuk el a helyzet a következõ bárhol szabadon pkzhatnak minket, mi öket, viszont ök 1 mi 4% ot veszitünk! Nem kapnak értünk pk pontot nem lilulnak és nem vörösödnek!
Sajnálattal közlöm, hogy 2óra 45 perckor miután az elsõ öszecsapás köztem és 3 tagjuk között csúfos vereséggel végzödött (340hp maradt csak hogy ne érsétek félre)! Kérdésemre PLS tel me why we are on war? a következõ választ kaptam! "we arent, i canceld it cuz ur cool😊" ennek képet belinkeljük ha milka felébredt mert noob vagyok és nem tom hova feltölteni😊. Igy a háburúnak vége!
Köszönettel tartozom Diniznek aki eközben a fél arénát ledarálva támogattot full buffjaival és SE buffokkal😊 az ellenfél egy a-grades gladiator volt SE tamogatással valamint egy ijjász.
Bevallom isteni jó volt😊.