Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
jóhogy "warez" bzm ha vettél hozzá serialt akkor legális minden más verzió nem az.
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#banplz>#banplz>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
fõleg ha winfosos ahogy emliteted :)<#beka3>#beka3><#ravasz1>#ravasz1>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Kérdeztem ott, és ezt a választ kaptam 40-bõl 50-szer: "Nálam megy...". Hát ezek után inkább gondoltam megkérdezem, ti tudtok-e vmit...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Én meg itt agódom érted na tudodmit .....
Mi a fenében tudnánk segiteni egy tört játéknál?
Freeeeee forum!
Most feldühitettél<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
De nagyon
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
És mondjuk minden free szerverhez tök más beállítások kellenek -offhoz képest- hogy egyáltalán elinduljon, van pl egy win host file, amibe be kell írni ezt-azt stb...
De ha télleg nem off, akkor ezeket légyszi ne ide máááár!!!!! Kérdezd az adott freeszerver fórumán! Ott tuti jobb tippeket fognak adni!
Ha offra jönnél akkó mondjad tovább nyugodtan <#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Engedd ki a tûzfalon a nProtect GameGuard Launchert (gameguard.des)
.:asChil:.
Elõször a letöltés nem idul el, mert tul van terhelve szerver, azt vagy 2 napba telt, mire elkezdte. Ez után meg update-elnem kellett volna, de nem ment, mert nem todott felcsatlakozni, ez 3-4 nappal késõbb elindult egyszercsak. Ekkor meg folyamatosan GG hiba, amit végre sikerölt megoldani, erre most meg nem tok bejelentkezni... <#rinya>#rinya>
Szóval: beírtam a felhasználónevet, meg a jelszót, rákattintok, hogy 'Log In', és nem csinál semmit! Na most erre kéne a megoldas... <#rinya>#rinya>
[/img]De akkor meg miért probálkozol
Ilu ezentúl kénytelen vagy megölni Dinizt mert mögéd került a listán:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az én sorrendem jelen pillanatban: 1. Necromanta 2. SPS 3. Owerlord 4.DarkAvanger 5.Warcryer 6. Silverranger 7. howkeye 8.a harom summoner kaszt 9. TH PW 10. sorceror
Köszönöm a kiigazitást:)
A sorcerort akor se teszem elörébb:)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Lassan fejlõdik ez jó:) hihi
silence anchor van ja és jó is ja de, hogy lassan fejlödik:).
BTM + WC = örök mana, CDL= pusztito xpbyerõ! jelen pillanatban a necromanat a létezõ leggyorsabban fejlödõ karakter!! :)
lassan fejlödik ez jó:) bár olyn lassan fejlõdnék az SPS-emmel:)
Az én sorrendem jelen pillanatban: 1. Necromanta 2. SPS 3. Owerlord 4.Howkeye 5.Warcryer 6. Silverranger 7. DarkAvanger 8.a harom summoner kaszt 9. TH PW 10. sorceror
Mint mondtam sz.v.sz.:)
the world is mine
Hát énis láttam már kemény varit.. :Prendeberakott két!! ijjaszt mert nem tudtak stunnolni.. :P
MÁ MEGINT GAMEGUARD HIBA!! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Valaki segitsen mar! <#help>#help>
és mennyire 1001% hogy befejezed?valahogy csak tudsz játszani
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Arénán kívül az nyer akin nincs mob és hamarabb dönti el hogy a másiknak halnia kell. Varázslók elõnyben vannak mert akár lealtatja az utolsó mobot kinyírja az íjjászt és utána a mobot.
Ha az íjjász látja meg hamarabb a varázslót akkor stunshot és ha szerencséje van akkor az utolsó mob kinyírja a varázslót szerintem(mondjuk ilyenkor még a varázslónak elég jó esélye van ha tudja inni a potionokat és lealtatja a mobokat.
Sajnos a varázslót akár pk árán is ki kell nyírni mert ha bejön neki az altatás akkor azzal már nyert :(
Nagyon nagy "mass" pvpben az az oldal nyer ameik utasításra egyirányba tör elõrre utasításra fordul a targeterek nem lagolnak és a dd-k asszisztálják a targerert. Ha kell meghal, ha kell hátra fut.<#nyes>#nyes>
Aktuálisan a top pvp kari a Necromanta A transfer pain miatt (így rengeteg HP-ja van és alapból nagy a sebzése)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
priviben vagy msn-en elértek(ha minden igaz)ide viszont már nem nézek vissza többet :)
pápá
tegnap ota már nem is lagzik a hely,most már megvan nagyon csinálva,kedvencem mikor az addig olt mobok egyszer csak eltunnek,es helyettuk pár csoportmob kellos kozepere kerülök:)kitalálták nagyon:)
én délen öltem forest of death-ben, nappal vannak vampire warriorok és vampire warlordok, nagyon szépen lehet õket gyakni, viszont a nemtudommiafene varázslók(bone maker, bone collector,requiem priest, bone puppeteer stb.) nagyon kemények
éjszaka jönnek elõ a vampír varázslók(vampire wizard, vampire magician, vampire magister stb.) amik szintén kemények(sokat szívnak, területi spelljeik vannak)
mondjuk minden aggr,ma már 14szer haltam ott:)
illetve meik a top pvp-s kari?
:P
A Raid boss felirat egy másik raidbosst jelöl.
Jajj, már alig várom. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Már alig várom, hogy játszhassak! <#email>#email>