Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Letöltöttem, és felraktam a C4-et, de nem jó!!! GameGuard hibát ír, ezért kitöröltem a GG mappát, mint a C3-nál, de mikor elindítom, akkor visszarakja a mappát, és ua. a hiba, mint elõtte... Gondoltam updatelem, de nem megy, mert ezt írja: 'The connection to the update server has been/was terminated.' Na most akkor mit csináljak, hogy menjen?? PLZ HELP <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
1. passiv, increase reziszt hold és root
2. passiv, increase reziszt poison és bleed
3. aktív na ez változó mindegyik class mást kap én olyan buffot tudok ami csökkenti a debuffok és a cancel esélyét a célponton.
Jah mindhárom skill 10m SP!!! Nekem 23m SP-m volt lvl76 és 14%on (igaz én mindent megtanultam) így csak a 2 passív skillt vettem meg a harmadikhoz ugyis könyv kell.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
dark attackkal min. 400-500dmg-t osztottak mindig belém a mobok, ha volt critikal rögtön megpusztultam 😞(
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
az official szerveren van restart? ha igen, milyen idõközönként és milyen okból kifolyólag?
Valszeg ez lesz a nyerõ!
valószinüleg a jostick-ed vagy a kormányod el van tekerve és a game úgy érzékeli forgatod vele a kamerát.. vagy húzd le õket, vagy a game options 3 fül és ott kel valamelyik controllert kikapcsolni.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Pedig a varázslók durvák lettek nagyon!
Na akkor megmondom a frankót , szal kicsit lusta voltam iskolával kapcsolatban és kb tavaj februárban hagytam abba l2 -t hogy bepótoljam.Azóta iksolát tolom onlife 😊, meg ha van idõ akkor silk vagy valami single cucc.L2 -t nemhiszem hogy folytatom, de a karim még megvan meg minden.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én meg megyek RF online-ba 😛
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ott hever a kariján kihasználatlanul egy valhalla kard. és emellé még sorci is 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Zitus
megint lenne egy kis problémám! A gond az, hogy miután elindítom a játékot valami iszonyatosan kis felbontásbanm megy a játék, tehát maga a kurzor kb. akkora mint a monitor 1/5-de (ha nem is akkor de óriási), és a képernyõnek is csak a közepe fér bele a képbe. így az optionsba még eltudok jutni, de mivel annak is csak a közepét mutatja, nem tudok a felbontáson állítani. Tudtok valami megoldást??<#szomoru1>#szomoru1>
Zitus
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Drakula!!! <#wow1>#wow1><#worship>#worship><#worship>#worship>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
azaz egy engem is érdekelne 😛PPPPPPPPPP jaaah megvan a Kesh*Kesh ^^
Tegnap sikerült törpit találni aki megcraftolta és ma össze is rakattam<#hehe>#hehe><#wave>#wave><#beka2>#beka2>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Halljatok, nem tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol fel vannak tuntetve az uj skillek is? (3. kasztavltó)
elõre is thx
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Na jó, majd ha vipera eljut oda próbálkozom 😄DD
FeketeVipera 77 SS