Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mAilkaEVO3
Mindenki kapolhat csak irjátok meg PM-be kinek milyen nick legyen rajta

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sanko
tolteni en is csak a hivatalos L2 FTP-jérõl tudtam...érdemes onnan mert gyoer, ha megszakad az ftp progi tudja folytatni..stb..
a címet írtam korábban esetleg keress rá.....

SANTANTICA (leendo SWS) épp tegnap keztem a 2. kasztváltó küldijeit....

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
kapohatok én is logót? 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

Sziasztok!
Lenne hozzátok kédésem az Orc Destroyerrel kapcsoltban.Ahogy olvasgatam a skilljeit elég sok aktiv skillje van,amik segitik a túlélésben.Azt tudom,hogy a Frenzy,Gnuts csak majré skill,és csak néhány másodpercig aktik.De a többi pl Lionheaart,Rage,Battleroar azokat folyamatosan a karakteren lehet tartani?Vagy azok is csak ilyen pár pillanatos skillek? /bocsi,ha béne a kérdésem,de eddig nem nagyon játszottam l2vel 😊 /

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Sámán
Ha történik valami extra tuti rakok képet 😊 Szuperdropp stb <#hehe>
De jó lenne 😄

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Én csak segitseget akartam...<#rinya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
ja

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GibboRamone
Uhhh elnézést! <#szomoru1>

Dota 2

GibboRamone
Nem sima képeket gondoltam.Olyanokra gondoltam amin ti magyarok vagytok.
Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belõlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!

Dota 2

GibboRamone
Nem sima képeket gondoltam.Olyanokra gondoltam amin ti magyarok vagytok.
Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belõlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!

Dota 2

Szekijoe
Én éppen egy min 49es SWS-t keresek duózni. Ahogy hallottam 2 magyar sws is nevelõdik az off-on.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
A swordsinger jó kaszt mivel heavyban van pvp-ben sem õt fogják lõni elõször (habár gatehoppingnál láttam rá példát hogy nem figyelte, hogy belilult a song miatt és az ellenség egybõl lekapta<#vigyor5>) nagyobb melee partyban elengedhetetlen, pvp-n is szükség van rá. Ha mindíg énekel akkor a partyt az sem zavarja ha nem üt<#vigyor>. Alacsony szinten még tanknak is jó késõbb már nem annyira. A nagy sebzéseket nem õ fogja bevinni de minden nagyobb megmozdulásra vinni fogják.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

FragStaR
Na.. Elõször is hová tüntek a nightfallos Ventri szerverrõl? 😊 Aztán lehet átjövök Lineage2 zni mert ma kicsit lezabát az EverQuest2 pedig már kezdett nagyon nagyon tetszeni

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

mAilkaEVO3
Utlsó válaszom neked:
Mi meg tõled vagyunk kééész mikor fogod feeeeeel? <#mf3><#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Googlen keress ra, sztem talalsz. Meg kurvasok van belinkelve az 50000+ komment kozott😄 Ha meg esetleg video is erdekel:

l2frapsok

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GibboRamone
Tölthetnétek föl több képet az eredetirõl! Olyan yoo nézni õket!<#vigyor3>

Dota 2

Át irtad a Hosts filet?

mAilkaEVO3
roooffll 😊
WoW te mekkora ****** vagy ^^<#circling><#crazya><#guluszem1>^

Egyébként megszeliditeni az új C4es "állat farmon" lehet öket van ott egy NPC akinel vehecc 2 felé tápot nekik egyikkel eteted a másikkal szelidited 😊 de ha nem vagy ügyes legyaknak a nagy megnõtt vad vadak 😊

Akkor máshogy kérdezem. Normális esetben, (nem csak a sárkányt fejleszted 2 hónapig, de nem is hanyagolod el, tehát középút) kb hányas szintû leszel, mire a sárkány strider lesz(35ön kezded)?

Gracie Barra

Az a baj, hogy kb 50x annyian próbálják letölteni, mint ahányan regisztrálva vannak egyáltalán az L2-ben😊

Gracie Barra

Koszi, de az osszeeskuvel-elmeletbe ezis bennevan, mert a letoltes marhara nem indul el. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Shane
hali mindenkinek...
egy kerdesem lenne....
a swordsinger kaszt jo?
eddig blade dancer vtam , mi különbség van a 2 kaszt között?.plz help!!

MeoH
mire nem jo neha 1 freeszerver:
http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25

fuck mmo's..i.,

torrent gyors
Hmm, tegnap még a legfelso link nem volt ott. 😄
Koszi ez valoban mukodni latszik bar 1k/seccel kizart dolog h letoltsem, de legalabb valahol mar elerheto ez is valami. 😄

hopp nem szoltam már majdnem max seb...
mondjuk jo lassunak tünik😊mondjuk az ilyenek általába kesõbb gyorsulnak be
ujabb hosszas keresés után egy müködõ torrent😊

ITT
felsõ nálam most müxik
ittvan még pár ahol próbálhatod😊

ITT
Most komolyan vagy en vagyok a hulye, vagy valami kibaszott nagy osszeeskuves elmelet keletkezett lineage2 gyanant, akarmien ftp-n vagy httpn van ez fenn letolteni nem lehet..

Se c3-at, se c4et semmiet, egyszeruen keptelenseg letolteni, mifele igenytelenseg ez kirakni a hivatalos oldalra h totsd le azt nemmukodik a link, eszemfaszom megall. 😄

Hát függ attol hogy te hova viszed fejleszteni, mennyit fejlödsz vele. Igy nehéz kiszámitani hgy mennyire nehéz, de ha véletlenül nem off-on játszol vele akkor nemlehet tul sok idõ 😛
offon kicsit szenvedösebb 😊 (szerintem)

Hát függ attol hogy te hova viszed fejleszteni, mennyit fejlödsz vele. Igy nehéz kiszámitani hgy mennyire nehéz, de ha véletlenül nem off-on játszol vele akkor nemlehet tul sok idõ 😛
offon kicsit szenvedösebb 😊

Mennyire gyorsanm lehet a kissárkányt fejleszteni?

Gracie Barra

nc,kérdezd meg a wow forumba máskor ilyen hozzáállással
thy. amugymeg lehet nem beszolás akart lenni hanem poén..és szerintem nem egybol cseszegetni kéne a többieket. szerintem mindenki rájött hogy wowban lehet szeliditeni,te nem tudhattál róla hogy itt ebben a játékban nem erröl van szó. itt elmész megcsinálsz 1 küldit és kapsz 1 petet(jobbesetben ha nem toszod L). és ahogy látom gludioban,dionban és gludinban a "pet manager" nevü muksonál tudod felvenni a questet.
sok sikert 😊

pet manager küldijei(dion,gludio,gludin)
gyuriii
látszik hogy itt csak lammerek vannak, és nincs egy régi WoW-os sem mert ott volt olyan hogy magad mellé állítottál egy szörnyet és az segített. tehát ennyit az értelemes beszólásról, meg a sok kezdõrõl.

Hali all. jah az ien engemis érdekelne hogy pl a kis feher tigrist emg az ien uj peteket hol lehet beszerezni,pontosan meik quest ad emrt szentem ez a szelidités dolog másik játék xD

láttad a kis hercegben hogyna csinálta a kisarc a rókávsl?
nah ugy nem müködik!<#idiota><#eplus2>

gyuriii
helo! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet állatokat "megszelídíteni" hogy jöjjenek utánam, és segítsenek?

Gyerkocok e-mán egy gány jatek meg letolteni se lehet, egesz delutanom arra ment el h leszedjem, de sehonnan se lehet. 😄

Gecca, neke is kell ilyen zöld miaszar a nevemmel 😄
Sajna még nincs gépem, és nem is lesz egy ideig. 😞 Majd megyek. Addig hátha felnõ egy másik SwS, vagy hozzám egy BD+Buffer <#vigyor3>

Úgy néz ki még mûködik a természetes szelekció!

Zitus

Sámán
Áááá, nem esne jól most bebukni jó pár millányi matit 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
Hy All!!!
Azért az elég szép dropp szerintem rakjatok össze hátha😊)
Szerintem raid éjfél után de remélem ma nem kell meghalnom a 3 1.5k körüli sebzésétõl és rendes dropp is lesz😊))
D elõtte meg kéne aza katakomba party...<#vigyor>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Nem tört,csak karcolás,nem vészes,tudod mint a kocsiknál😄
na miko lesz a raid ma?
GamerAdams007
Az NF fórumát végigolvastam, de nem muxik! <#rinya><#rinya><#rinya>

Sámán
Jó, megtaláltuk melyik free-n "tolod" vagyis inkább akarod -láttuk ott is ugyanezeket elõadtad... <#vigyor5><#crazya>
"Minden free szerverhez tök más beállítások kellenek" -ezt is elolvastad abból amit írtam??? #50416 <#idiota>
Ha kissé figyelmesebben végigolvasgatnád a NIGHTFALL(!!!!!!) oldalán a fórumot -amit mint azért megtaláltál- és ennyi idõ alatt az elsõ hozzászólástól az utolsóig is sikerült volna, tuti találnál minden gondodra megoldást!
De ha ugyanezeket a kérdéseket felteszed az L2extreme fórumán próbálgathatod végig a válaszokban javasolt trükköket, amiktõl az extreme elindul, de Nightfall azoktól sem fog -ha valakinek nem indul off, itt is megvannak a trükkök, de ezektõl meg a Nightfall nem fog sose elindulni! Ezt gondold végig légyszi mielõtt /help/help/help/-ekkel irogatnád megint tele ezt a topicot! <#bee1><#pardon1>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
Nem tört... letöltöttem a hivatalos oldalrol, és kész.