Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
a címet írtam korábban esetleg keress rá.....
SANTANTICA (leendo SWS) épp tegnap keztem a 2. kasztváltó küldijeit....
a mohának mindig a déli oldala fás
Lenne hozzátok kédésem az Orc Destroyerrel kapcsoltban.Ahogy olvasgatam a skilljeit elég sok aktiv skillje van,amik segitik a túlélésben.Azt tudom,hogy a Frenzy,Gnuts csak majré skill,és csak néhány másodpercig aktik.De a többi pl Lionheaart,Rage,Battleroar azokat folyamatosan a karakteren lehet tartani?Vagy azok is csak ilyen pár pillanatos skillek? /bocsi,ha béne a kérdésem,de eddig nem nagyon játszottam l2vel 😊 /
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
De jó lenne 😄
FeketeVipera 77 SS
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belõlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!
Dota 2
Töltögettektek fel igen azok nagyon tetszenek, csak már rég volt itt kép.
De köszee a videók is érdekelnek. Van már sok belõlük de midnig élvezet egy yoo PvP videt elkapni. koszee!
Dota 2
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Mi meg tõled vagyunk kééész mikor fogod feeeeeel? <#mf3>#mf3><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
l2frapsok
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
WoW te mekkora ****** vagy ^^<#circling>#circling><#crazya>#crazya><#guluszem1>#guluszem1>^
Egyébként megszeliditeni az új C4es "állat farmon" lehet öket van ott egy NPC akinel vehecc 2 felé tápot nekik egyikkel eteted a másikkal szelidited 😊 de ha nem vagy ügyes legyaknak a nagy megnõtt vad vadak 😊
Gracie Barra
Gracie Barra
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
egy kerdesem lenne....
a swordsinger kaszt jo?
eddig blade dancer vtam , mi különbség van a 2 kaszt között?.plz help!!
http://subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25
fuck mmo's..i.,
Koszi ez valoban mukodni latszik bar 1k/seccel kizart dolog h letoltsem, de legalabb valahol mar elerheto ez is valami. 😄
Se c3-at, se c4et semmiet, egyszeruen keptelenseg letolteni, mifele igenytelenseg ez kirakni a hivatalos oldalra h totsd le azt nemmukodik a link, eszemfaszom megall. 😄
offon kicsit szenvedösebb 😊 (szerintem)
offon kicsit szenvedösebb 😊
Gracie Barra
sok sikert 😊
nah ugy nem müködik!<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
Sajna még nincs gépem, és nem is lesz egy ideig. 😞 Majd megyek. Addig hátha felnõ egy másik SwS, vagy hozzám egy BD+Buffer <#vigyor3>#vigyor3>
Zitus
Azért az elég szép dropp szerintem rakjatok össze hátha😊)
Szerintem raid éjfél után de remélem ma nem kell meghalnom a 3 1.5k körüli sebzésétõl és rendes dropp is lesz😊))
D elõtte meg kéne aza katakomba party...<#vigyor>#vigyor>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
na miko lesz a raid ma?
"Minden free szerverhez tök más beállítások kellenek" -ezt is elolvastad abból amit írtam??? #50416 <#idiota>#idiota>
Ha kissé figyelmesebben végigolvasgatnád a NIGHTFALL(!!!!!!) oldalán a fórumot -amit mint azért megtaláltál- és ennyi idõ alatt az elsõ hozzászólástól az utolsóig is sikerült volna, tuti találnál minden gondodra megoldást!
De ha ugyanezeket a kérdéseket felteszed az L2extreme fórumán próbálgathatod végig a válaszokban javasolt trükköket, amiktõl az extreme elindul, de Nightfall azoktól sem fog -ha valakinek nem indul off, itt is megvannak a trükkök, de ezektõl meg a Nightfall nem fog sose elindulni! Ezt gondold végig légyszi mielõtt /help/help/help/-ekkel irogatnád megint tele ezt a topicot! <#bee1>#bee1><#pardon1>#pardon1>
FeketeVipera 77 SS