88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• nxs
    Thx a pvp videókat Dmx. Végre valaki aki fogyasztható matériát dob be a zsákba :O (Puki szerint jó arc lettél,ezúton is üdvözlöm Baszkut)
    Mennyit változott a rendszer GOD óta,instát farmolnak a népek még mindig,siege/fort ami pvp forrás? Régi raid/baium/anti/AQ/etc pvp mókák,ne adj isten rendes ow pvp?
    Infót előre is köszönöm

UI.: Agyhalott mennyi az OR barátaimnak -> 2013. szept. 14. 02:37
  • iFeaRdiLemMa
    Sziasztok Karaktert vennék EU CORE szerverén ajánlatokat várom [email protected]
  • dom666
    Sziasztok!

Hosszú idő után gondoltam újra felnézek egy picit.... Játék le volt törölve már nagyon rég és sok minden volt telepítve a gépen... letöltés telepítés (innova) után az a fura helyzet hogy akad a játék kb 2 secenként megáll egy pillre és ez folyamatos mindenhol a játékban minden beállítással. A gépnek bőven vinnie kellene (i5 ,HD7850 3gb, 16gb ram, ssd, stbstb. Videókari drivert feltettem újabbat aztán az eredetit is de ugyanaz a helyzet.
    Ha valakinek van tippje vagy hasonló tapasztalata plz írjon pár sort.

Köszi
  • Razzerhun
    Ogh 96 os elado subbok 90 es ygs 80 sm és 40 es sk ár privatba vagy mailba megbeszélhetjük [email protected] ra várom. Szero Eu Nainan.
  • Razzerhun
    96 os van eladó subbok 91,80,40. minden subb delf faj ijasz summonden tank.
  • darkmenx
    hetente kerdezik meg ugyanezt, kicsit visszaolvasol es megtalalod a valaszt.
  • T800
    Szevasztok! El akarok kezdeni újra játszani,csak azt nem tudom eldönteni hogy az lineage2.eu-s CORE szerverre menjek,vagy itt a sokak által emlegetett Naia-ra. Mik a különbségek? Esetleg le tudja írni valaki a pozitív negatívumokat? Melyiken játszanak mondjuk többen? Pl. olyat is hallottam hogy Naian a játékosok 80%-a BOT. De bocsi ha hülyeségeket beszélek!!! :)

Köszönöm a válaszokat előre is!
  • KurtVampire
    Sziasztok! OFF Naia-n cserélnék 90-es healert 90-es GH-ra.
    Esetleg eladó 89-90es GH van vkinek?
  • Szerencsemalac
    Fain videó, jöhet még :) (főleg tőrösből)
  • darkmenx
    cross-server championship, rank C

• Szerencsemalac
    lie kurva jo draven vagyok? ezt, hogy érted ?:D
  • Predtom0O
    sry Master
  • Odikee
    lie kurva jo draven vagyok.
  • Szerencsemalac
    Szia kistuby88, hát én is most fogok neki kezdeni megint de csak este meg hétvégén tudok lenni aktívan (akár hétvégén hajnalba is, ha olyan a hangulat) viszont én 100 hogy offra megyek azon belül Naia-ra időzóna miatt, mert oly az egyik ami miatt újra fogok játszani. Én konkrétan tőrös leszek, de agyalok nagyon a Othell Fortune Seekeren nagyon kis vagányra meglehet szerintem csinálni és jobb egy olyannal OP lenni ami elnyomott úgymond. Szóval ha van kedved tolhatjuk együtt :) ts-t tudok intézni szerintem...
  • kistuby88
    Sziasztok!Régen nagyon lineage 2ztem,viszont mostanáig nem tudtam leüllni elé.a napokban rászántam magam,hoogy elkezdjem,de nem találok jó szervert.a segítségeteket kérném,hogy ha tudnátok nekem jó szerót ahol van élet és nem 20an vannak,.... köszönöm előre is :)
  • Predtom0O
    Odikee már sehol nem tolja semmilyen kaszttal:)
  • Szerencsemalac
    Van aki Naia-n tolja és ts vagy ventrin is fent van(nak)? Szívesen csatlakoznék hozzá(juk). :)
  • Szerencsemalac
    Odikee te offon tolod és ha igen milyen kaszttal, melyik seron? :)
  • Szerencsemalac
    akkor nem, köszönöm a válaszod :)
  • daemonervosa
    Base statok nem éppen tőrösnek valót adnak
  • Szerencsemalac
    Érdemes Törpe tőröst csinálni vagy nagyon buta? ha igen akkor miért , ha nem akkor is miért? :)
  • bugike
    elf dagger, full DEX
  • Odikee
    Segits neki hogy OP toros legyen mint te predatortamas!
  • Predtom0O
    nincs healje és kb az a különbség mint régen
  • Szerencsemalac
    Elf tőrös milyen? vagy nem vágod annyira? (van healje mint régen? 85 után)?
  • Predtom0O
    nem mivel nem mindig vagyok online
  • Szerencsemalac
    én is oda megyek még ma szerintem lennél a mentorom?
  • Predtom0O
    steamem nincs
    naian
  • Szerencsemalac
    van Steamed? ha van felvennélek....
    Amúgy melyik seron vagy? offon
  • Predtom0O
    Attól függ kivel pvpzek ha még nem jártál offon nehéz lenne leírni
  • Szerencsemalac
    elf és delf között agyalok én mindkettőt nagyon szeretem, de mivel offra mennék így nagyon megkell gondolnom... egyenlőre nem tudtam még dönteni (szeretem nagyon mindkettőt) , pvp ben milyen a tőrösöd? (delfed)
  • Predtom0O
    A toros tud szurni, rugni, utni, dobni, ugrani, eltunni, mergezni, lopakodni, halalt szinlelni, klónozodni, nagy vonalakban ennyi

MIlyen dye kell neki? hatoo nekem STR van

Dual vagy single dagger? nekem single van és nekem bejött (mint az élet)

Human,elf vagy delf? nekem delf van (és megvagyok vele elégedve)
  • Szerencsemalac
    Tévedés, mert a lényeget felfogtam, de koppintás az egész belopták az egész szöveget úgy ahogy van az nem az ő saját véleményük már olvastam ezeket meg aki játszik pontosan tudja ezeket a különbségeket és jó lenne ha tényleg egy olyan ember szólalna már meg végre aki játszik is l2 offon meg tőrösről tudna nekem mesélni...
  • phalanx
    röviden: nem tudok angolul
  • Szerencsemalac
    Jó érted hiába olvasom el a sok okos véleményét én inkább egy magyar játékos véleményére lennék kiváncsi ha lehet, mert sokkal több tapasztalat van bennük mint egy némely lengyel low ba pl
  • Monoton
    Tessék, egy elég részletes leírás.
  • Szerencsemalac
    Abban tudnátok segíteni, hogy l2 offon melyik tőrössel élvezetesebb a játék (pvp, oly, farm) delf vagy elf? Mert ha már össze olvadnak a skillek nem mindegy, ja és magyarázatot is várok köszönöm :)
  • Predtom0O
    jep
  • Szerencsemalac
    az csak lv1 es buffokat tud nem?
  • Predtom0O
    lv85 iss megfelel?