88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Predtom0O
    Azt sem tudom kicsoda, és neki írtam nem ked de ha kicsit figyelsz láthatod is:)
  • Szerencsemalac
    Amúgy mennyire gyakori a karakter vásárlás, mert engem tényleg érdekelne egy iss enchanter, ha már elkezdenék egy tőröst lv0 ról lv99 re húzni, hogy legyen is meg a munka a kezembe, de tudom, hogy van buff de azért egy lv3 as jobb :)
  • Szerencsemalac
    Ha Odikee nek mondod én régebbről szerintem ismerem és tud a srác :D , ha meg nekem mondod én se okoznék neked csalódást hidd el :) (to village) ;)
  • Predtom0O
    :) menyire OP mutasd a kezeden!
  • Szerencsemalac
    Köszi Odikee :) , amiatt érdekelt mert tőrösként szoktam játszani, de mivel offon buff nélkül szart se értél így nem akartam, viszont mivel van ez a új buff rendszer így teljesen korrekt! :) Ám van aktív, barátságos, pvp-s klán Naian akik szívesen fogadják az embert vagy ezt így nem tudod?
  • Odikee
    Kurva OP es sokaig is fogsz jutni vele egyedul.
  • Szerencsemalac
    Offon jelen pillanatban milyen a tőrös? (solo game-re gondolok leginkább), mert kezdenék egy tőröst meg is csinálnám op ra, de ha nincs elb...va. Főleg farm + pvp, de leginkább solo pvp re, mert ugyebár offon többször vagyok egyedül mint partyba. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Szerencsemalac
    L2 Naia serveren vennék iss enchantert (FT-ért), minél előbb annál jobb :)
    Elérhetőségeim: [email protected] (lehetőleg értelmes összegért)
  • darkmenx
  • elementalcsirke
    Hi!

lvl97(29%) Aeore SS (elf race) / lvl90(66%) Wynn EM innova eu accountom cserélném 95+ dd-re ugyanitt. (tyrr, yul vagy othell)
    Elsősorban felszerelés és adena nélkül "csupaszon" érdekelne a csere.

Ha érdekel a dolog vagy csak egyéb infó (felszerelés, többi karakter az accounton) kellene PM itt.

Köszi
  • darkmenx
  • Tubaaa
    Sziasztok, gondoltam leírom ha esetleg valaki nem tudná.

Kamael karival dual classként bármilyen kasztú lehetsz kivéve: Meastro és Dominator.

A következőt kell tenned: felveszel egy tetszőleges sub class-t az elérhetőek közül kivéve a judicatort azt ne válasszátok mert nem lehet Dual class küldit felvenni vele.

Azután szépen felfejlődsz 80-ra majd megcsinálod a dual class küldetést végül awekeningelj 85-ön.
    Majd térj vissza Reina suv-dual classos npc-hez ott válaszd a "reawekening dual class" opciót majd válassz magadnak kasztot :)
    (az átváltáshoz szükséges 100 millió adena, ez függ a dual class szintjétől minél nagyobb annál kevesebb pénzbe kerül, illetve ezzel a lehetőséggel bármilyen faj is lehet kamael kasztú duallal.)
  • Inferno
    Remek,ez volt az !Köszönöm ! :)
  • nxs
    Nekem Repsol filmjei ugrottak be így hirtelen.
    http://www.youtube.com/watch?v=gMd-TDdbnZk
  • Inferno
    Srácok !

Keresek 2 vagy 3 szériából álló pvp videót.
    Nagyjából annyira emlékszem hogy revolution volt a címe vagy az volt a clan neve vagy a készítő neve(passz).Látványos volt effektek meg minden...meg szuperman zene volt az elején az egyik résznél(bevezetőnél).
    Ha valaki vágja melyikre gondolok pls írjon privibe linket.
  • Hunter of Deer
    sry az lemaradt hogy torosrol van szo :) sry
  • Hunter of Deer
    hi.
    az uj updateban meg mindig jobb a PVP-s S-es fegyo mint az r99? vagy itt mar javitva van? esetleg varhato a jovoben vmi javitas erre?
    ty
  • apropol2
    Üdv karakter érdekelne elsősorban Spectral Dencer,szerver mindegy.
    Ajánlatokat,Részleteket emailben vagy privátban. [email protected]
  • denevérember
    Köszi! :) A másik kérdésem egy picit más irányba tart,de hátha tudtok rá megoldást. Szoktam néha streamelni,néhány havernak. Nos a Lineage2 esetében valami baj van,mert fekete a képernyő akármit is állítok be. Tehát az online twitch-en ki van dobva a live felirat,a hang is oké, de a kép fekete... Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond? (rengeteg más játékot próbáltam mellette és mind hibátlanul működik,plusz a hardwerkövetelményem bőven meg van hozzá)

Előre is köszi!
  • darkmenx
    buffer
  • denevérember
    Magasabb szinten mi éri meg? Melyik fér be hamarabb partyba? Egy tank vagy egy ork buffer?
  • Razzerhun
    Hali Eu Innova szerón adenát vennék 1kkktól 3kkkig pm itt vagy mail [email protected] cimre köszi előre is.Forintért
  • Razzerhun
    Hali Eu innovan karaktert vennék 90+ vagy 95+ os érdekelne íjász tőrős summoner vagy healer kaszt érdekelne pm itt vagy a [email protected] ra Köszi előre is.
  • daemonervosa
    nyilván ha hosszabb intervallumra veszel akkor olcsóbb.
  • denevérember
    Nos és mennyi időre érdemes előfizetni prémiumra? Egy hónap? Vagy még több? Igazából én munka mellett játszom csak,olyan napi 1-2 órát,de van hogy egy egész nap is kimarad... Kiszámíthatatlan,ezért kérdem,hogy nekem melyik érné meg a legjobban?
  • iFeaRdiLemMa
    wtb 95+OS karakter érdekel lehetőleg törös vagy ijjasz innove europe szerveren! [email protected] válaszokat előre is köszönöm!!
  • daemonervosa
    prémium nékül szerintem, ha suli vagy meló mellett akarod akkor kár belevágni, mert 1 év mire 99 leszel, még prémiummal is elég sok ha csak pár órát játszol. Persze lehet pótolni idővel a kiesett xpt, csak amikor a partyba 98-on kapsz 1 óra xpzés után 0.1%ot vitality nélkül, akkor azért erősen elgondolkodsz hogy lehet megérné az a prémium :)

Ha fel akarsz zárkózni a top klánokhoz és ténylegesen részt akarsz venni a szerver életében akkor prémium alap, sőt nem árt a nagyobb raid végén egy runeXp / nevit hourglass sem. /+2*50%xp 1 óráig/

Az l2 még mindig pay2win
  • darkmenx
    elofizetsz premiumra es amelle veszel exp itemet
  • denevérember
    Olyat is láttam Aden piacon hogy lehet venni adenáért is ilyen XP boos-t okat. Azokat megéri? Vagy inkább fizessek elő pár nap prémiumra? Melyiket ajánlanád? (Innova Core szerverről beszélek!)
  • Geri556
    Sziasztok!
    Szeretnétek ingyen játékot ?
    Nincs más dolgotok, mint a
    következő linken regisztrálni Facebookkal:
    http://adf.ly/cLqi4
    és likeolni ezt az FB oldalt:
    https://www.facebook.com/wiwgaming
    Utána kapsz egy azonosítót, amit ha ugyanígy
    elküldesz ismerősöknek és likeoltatod velük az
    oldalt, akkor pontokhoz jutsz, amit
    eredeti Steames/Origines játékra
    válthatsz. Ez nem átverés, rengeteg
    jó visszajelzést kapott az oldal.
  • daemonervosa
    Klán függő meg cp függő, hogy mennyi meg milyen geared lesz, nyilván nem fogod megverni olyn a top cp-k beli embereket blessed 10 es kutyafasz nélkül, de nem feltétel a sok euroszky, de mindig jó ha van.
    A prémium acc nélkül egy örökkévalóság lesz a 99.
  • iFeaRdiLemMa
    WTB innova eu szeron karaktert vennék ha vkinek nagyon nem kell ingyen vagy pénzért is! ajánlatokat pm-ben vagy [email protected] címre előre is köszönöm
  • iFeaRdiLemMa
    WTB innova eu szeron karakter ajánlatok pm-ben!
  • denevérember
    Köszönöm a felvilágosítást! :) Tehát akkor elengedhetetlen egy jó közösség/klán felkeresése mert anélkül semmit nem fogok érni. A másik dolog ami érdekelne még,hogy én nem tervezek egy Forintot sem belefizetni a játékba. Így is tudok érvényesülni,vagy felejtsem el?
  • daemonervosa
    85 tol találsz instákhoz party-t partymatchingbe, ott ismerkedsz simán, ha elég aktiv vagy akkor találsz CP-t meg klánt akik szivesen visznek magukkal mindenhova. A napi insták amik fontosak kb 3-4 órát elvesznek egy nap, persze ettol fugg mennyire jo a party amivel mész.

A játék 95 folott indul, de 99ig nem nagyon leszel faktor, mert a top klánokba kb 99/97-99sub mindenki. PVP az általában a high-lvl spotokon van, ahol klánwarok miatt megy a gyilok, egy-két insta bejáratánál, meg ugye siegen.

Átlagos nap ugy megy, hogy felmész este, megcsinálod az instákat amik nem olyan fontosak, de mindig keresnek embert partyba, mert jo xp és van drop is, utána meg klánnal vagy cpvel a fontosabbakat amit heti egyszer vagy kétszer lehet csinélni. ez kb /istina, octavis, tauti, etc../

kb ennyi
  • ZweiTiger
    Sziasztok!

Szerkesztőket keresünk a lineage-2 magyarországi oldalára! Aki szeretne az kérem jelentkezzen http://lineage-2.hu/

Írjon nekem itt egy privát üzenetet :)
  • denevérember
    És mikor indul úgymond a játék? Hanyas szinttől? 86+ ? Mik a lehetőségek onnan? miben merül ki az endgame? PvP? Insták? Vagy mire lehet gondolni? Bocsi a hülye kérdésekért,de az utolsó krónika amivel játszottam talán a H5 volt és itt most minden annyira más...
  • daemonervosa
    csak highlvl-en pkzz, de inkabb azt se nagyon, mert kapott xp-től függ a karma ledolgozás, uj updatet kb 2-3 hét múlva kapja innova, állitolag.
  • denevérember
    Más téma,de az innovás Core szerver mikor kapja meg az updatet? Valiance-re gondolok most. Némi késés van az eu és a lineage2.com os szerverek között,de miért?
  • Hunter of Deer
    kis szinten nemigen éri meg pkzni most sem :)