Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lie kurva jo draven vagyok? ezt, hogy érted ?😄
Predtom0O
sry Master

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
lie kurva jo draven vagyok.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Szia kistuby88, hát én is most fogok neki kezdeni megint de csak este meg hétvégén tudok lenni aktívan (akár hétvégén hajnalba is, ha olyan a hangulat) viszont én 100 hogy offra megyek azon belül Naia-ra idõzóna miatt, mert oly az egyik ami miatt újra fogok játszani. Én konkrétan tõrös leszek, de agyalok nagyon a Othell Fortune Seekeren nagyon kis vagányra meglehet szerintem csinálni és jobb egy olyannal OP lenni ami elnyomott úgymond. Szóval ha van kedved tolhatjuk együtt 😊 ts-t tudok intézni szerintem...
Sziasztok!Régen nagyon lineage 2ztem,viszont mostanáig nem tudtam leüllni elé.a napokban rászántam magam,hoogy elkezdjem,de nem találok jó szervert.a segítségeteket kérném,hogy ha tudnátok nekem jó szerót ahol van élet és nem 20an vannak,.... köszönöm elõre is 😊
Predtom0O
Odikee már sehol nem tolja semmilyen kaszttal😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Van aki Naia-n tolja és ts vagy ventrin is fent van(nak)? Szívesen csatlakoznék hozzá(juk). 😊
Odikee te offon tolod és ha igen milyen kaszttal, melyik seron? 😊
akkor nem, köszönöm a válaszod 😊
daemonervosa
Base statok nem éppen tõrösnek valót adnak

Trolling is a art.

Érdemes Törpe tõröst csinálni vagy nagyon buta? ha igen akkor miért , ha nem akkor is miért? 😊
elf dagger, full DEX

Odikee
Segits neki hogy OP toros legyen mint te predatortamas!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Predtom0O
nincs healje és kb az a különbség mint régen

Elf tõrös milyen? vagy nem vágod annyira? (van healje mint régen? 85 után)?
Predtom0O
nem mivel nem mindig vagyok online

én is oda megyek még ma szerintem lennél a mentorom?
Predtom0O
steamem nincs
naian

van Steamed? ha van felvennélek....
Amúgy melyik seron vagy? offon
Predtom0O
Attól függ kivel pvpzek ha még nem jártál offon nehéz lenne leírni

elf és delf között agyalok én mindkettõt nagyon szeretem, de mivel offra mennék így nagyon megkell gondolnom... egyenlõre nem tudtam még dönteni (szeretem nagyon mindkettõt) , pvp ben milyen a tõrösöd? (delfed)
Predtom0O
A toros tud szurni, rugni, utni, dobni, ugrani, eltunni, mergezni, lopakodni, halalt szinlelni, klónozodni, nagy vonalakban ennyi

MIlyen dye kell neki? hatoo nekem STR van

Dual vagy single dagger? nekem single van és nekem bejött (mint az élet)

Human,elf vagy delf? nekem delf van (és megvagyok vele elégedve)

Tévedés, mert a lényeget felfogtam, de koppintás az egész belopták az egész szöveget úgy ahogy van az nem az õ saját véleményük már olvastam ezeket meg aki játszik pontosan tudja ezeket a különbségeket és jó lenne ha tényleg egy olyan ember szólalna már meg végre aki játszik is l2 offon meg tõrösrõl tudna nekem mesélni...
phalanx
röviden: nem tudok angolul

Jó érted hiába olvasom el a sok okos véleményét én inkább egy magyar játékos véleményére lennék kiváncsi ha lehet, mert sokkal több tapasztalat van bennük mint egy némely lengyel low ba pl
Tessék, egy elég részletes leírás.

REAL MADRID

Abban tudnátok segíteni, hogy l2 offon melyik tõrössel élvezetesebb a játék (pvp, oly, farm) delf vagy elf? Mert ha már össze olvadnak a skillek nem mindegy, ja és magyarázatot is várok köszönöm 😊
Predtom0O
jep

az csak lv1 es buffokat tud nem?
Predtom0O
lv85 iss megfelel?

Predtom0O
Azt sem tudom kicsoda, és neki írtam nem ked de ha kicsit figyelsz láthatod is😊

Amúgy mennyire gyakori a karakter vásárlás, mert engem tényleg érdekelne egy iss enchanter, ha már elkezdenék egy tõröst lv0 ról lv99 re húzni, hogy legyen is meg a munka a kezembe, de tudom, hogy van buff de azért egy lv3 as jobb 😊
Ha Odikee nek mondod én régebbrõl szerintem ismerem és tud a srác 😄 , ha meg nekem mondod én se okoznék neked csalódást hidd el 😊 (to village) 😉
Predtom0O
😊 menyire OP mutasd a kezeden!

Köszi Odikee 😊 , amiatt érdekelt mert tõrösként szoktam játszani, de mivel offon buff nélkül szart se értél így nem akartam, viszont mivel van ez a új buff rendszer így teljesen korrekt! 😊 Ám van aktív, barátságos, pvp-s klán Naian akik szívesen fogadják az embert vagy ezt így nem tudod?
Odikee
Kurva OP es sokaig is fogsz jutni vele egyedul.

Offon jelen pillanatban milyen a tõrös? (solo game-re gondolok leginkább), mert kezdenék egy tõröst meg is csinálnám op ra, de ha nincs elb...va. Fõleg farm + pvp, de leginkább solo pvp re, mert ugyebár offon többször vagyok egyedül mint partyba. Elõre is köszönöm a válaszokat.
L2 Naia serveren vennék iss enchantert (FT-ért), minél elõbb annál jobb 😊
Elérhetõségeim: [email protected] (lehetõleg értelmes összegért)
darkmenx

Hi!

lvl97(29%) Aeore SS (elf race) / lvl90(66%) Wynn EM innova eu accountom cserélném 95+ dd-re ugyanitt. (tyrr, yul vagy othell)
Elsõsorban felszerelés és adena nélkül "csupaszon" érdekelne a csere.

Ha érdekel a dolog vagy csak egyéb infó (felszerelés, többi karakter az accounton) kellene PM itt.

Köszi
darkmenx

Sziasztok, gondoltam leírom ha esetleg valaki nem tudná.

Kamael karival dual classként bármilyen kasztú lehetsz kivéve: Meastro és Dominator.

A következõt kell tenned: felveszel egy tetszõleges sub class-t az elérhetõek közül kivéve a judicatort azt ne válasszátok mert nem lehet Dual class küldit felvenni vele.

Azután szépen felfejlõdsz 80-ra majd megcsinálod a dual class küldetést végül awekeningelj 85-ön.
Majd térj vissza Reina suv-dual classos npc-hez ott válaszd a "reawekening dual class" opciót majd válassz magadnak kasztot 😊
(az átváltáshoz szükséges 100 millió adena, ez függ a dual class szintjétõl minél nagyobb annál kevesebb pénzbe kerül, illetve ezzel a lehetõséggel bármilyen faj is lehet kamael kasztú duallal.)
Inferno
Remek,ez volt az !Köszönöm ! 😊

PS3/X360 user: Infernohun

Nekem Repsol filmjei ugrottak be így hirtelen.
http://www.youtube.com/watch?v=gMd-TDdbnZk
Inferno
Srácok !

Keresek 2 vagy 3 szériából álló pvp videót.
Nagyjából annyira emlékszem hogy revolution volt a címe vagy az volt a clan neve vagy a készítõ neve(passz).Látványos volt effektek meg minden...meg szuperman zene volt az elején az egyik résznél(bevezetõnél).
Ha valaki vágja melyikre gondolok pls írjon privibe linket.

PS3/X360 user: Infernohun

Hunter of Deer
sry az lemaradt hogy torosrol van szo 😊 sry

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
hi.
az uj updateban meg mindig jobb a PVP-s S-es fegyo mint az r99? vagy itt mar javitva van? esetleg varhato a jovoben vmi javitas erre?
ty

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Üdv karakter érdekelne elsõsorban Spectral Dencer,szerver mindegy.
Ajánlatokat,Részleteket emailben vagy privátban. [email protected]
denevérember
Köszi! 😊 A másik kérdésem egy picit más irányba tart,de hátha tudtok rá megoldást. Szoktam néha streamelni,néhány havernak. Nos a Lineage2 esetében valami baj van,mert fekete a képernyõ akármit is állítok be. Tehát az online twitch-en ki van dobva a live felirat,a hang is oké, de a kép fekete... Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond? (rengeteg más játékot próbáltam mellette és mind hibátlanul mûködik,plusz a hardwerkövetelményem bõven meg van hozzá)

Elõre is köszi!

In space no one can hear you scream.

darkmenx
buffer