88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Predtom0O
    VHS is jó?
  • Pukkka
    Bocs a láma kérdésért, de nincs esetleg meg valakinek kazin a zene ami megy a várfoglalós videó alatt? Anyukámnak adnám szülinapjára. Ha esetleg valakinek megvan írjon az [email protected].
    Amúgy nagyon jó a videó! Látszik, hogy szkilles játékosok vagytok és sokat gyakoroltok együtt! Csak így tovább! Lineage24evah!
  • darkmenx
  • ErrOrHUN
    zsolesz
  • daemonervosa
    Weak targeting, low damage, shitty music, 1/10
  • darkmenx
  • darkmenx
  • ErrOrHUN
    halott játék, halott szavak...
  • darkmenx
    #halottjatek #szarjatekosok #faceroll #skillspam #geodatabug #F1F2F3F4 #skillimmunity #castlecloak #mainclan #zsolesz
  • ErrOrHUN
    noskillpvp... halott játék... zsolesz...
  • darkmenx
  • Predtom0O
    minden normálisnak tűnő mmo cask a future trailerig jut:S
  • Flaviaa
    nekem nagyon nemgyerebe. sok hülye insta, buta pvp csillivilli hétszentség, gyermeteg és buta... ja meg kína, majd englishnek adok még 1 esélyt de elsőre nagyon nem. world of darkness messze nagyon, lienage eternal meg tudja a fene..
  • Predtom0O
    kb én is így vagyok a b&s elég fasza csak kínai
  • Flaviaa
    most 4 hónapig toltam, meguntam, lelépek... visszatérek kicsit lolhoz, mert l2-n kívül más normális mmo nincs, pedig mindent kiprobáltam már (de ha van még valami ötlet akkor hajrá)... ha két életem lenne esetleg az egyiket el eve onlineoznám, de há' nincs. ugyhogy chill, és ide a lóvét!
  • Predtom0O
    Kezdesz új karit vagy most megint szünet?:)
  • Flaviaa
    tudom tudom, GHhoz van cucc, de azt szerintem elszórom adenáért, szóval ugyanitt adena elado
  • Predtom0O
    pucéran nem sokat érnek a karik
  • Flaviaa
    na mesélj valami jót nekem csápember :D
  • Flaviaa
    ja és van még egy 99/97/80/80 wynn summoner is elado pucéran :)
  • Predtom0O
    azért 1-2 dologo már nem a régi:)
  • Flaviaa
    jó pár éve nem jártam erre. de most, hogy szabadulnék a holmitol gondoltam benézek, visszaolvastam kicsit, látom a helyzet változatlan :D
  • Predtom0O
    Téged is lehet látni itt?:)
  • Ba zsa
    köszi
  • Monoton
    "Lineage Eternal First Closed Beta Kicks off This Winter "
  • Ba zsa
    Ezzel a Lineage 3-mal vagy Eternallal mi van amúgy? Meghalt, semmi nem lesz belőle?
  • Flaviaa
    WTS 99/96/80/80 Othell GH @ Core
    cuccal/anélkül pm
  • darkmenx
  • ErrOrHUN
    Szia Zsolesz, visszaértél már bringázásból? :D
  • KurtVampire
    Odikee, van saját pvp videód (bármilyen, csak GH)? Tényleg érdekelne. Üdv
  • daemonervosa
    Szia!

Tök szupcsi a vidi!!!44négynégy

Mek tudod mondani melyik szerón jáccol? Meg azitis hogy csak magyar a klán ugye?

Üdv, Zsolesz
  • Odikee
    Jolvan ugylátom a szövegértelmezéssel bajok vannak. Semmi baj :)
  • darkmenx
    nem az en karim (nem is en jatszom rajta), enemy ptben 3 healer van (3 purge) igy max. leburstolik vagy van 5sec window debuffolni, 3 healeres pt setupnal senki nem fogja azt nezni, hogy mikor nincs epp a targeten purge/cele/angels vagy akarmi. masik, hogy shadow chase tokmindegy, hogy az enemy arcaba vagy a seggebe rak mivel sokszor bugosan jeleniti meg az embereket a jatek es ha az arcaba nezel lehet akkor is hatba regisztralja a szerver a dmgt, nyilvan meno dolog kritizalni de ha nem nezed vegig es nem fogod fel, hogy mi tortenik a videoban akkor inkabb ne.
  • Hunter of Deer
    ugylatom Triggerrel nem birtok :D euro ftw :D bar Bugiban is van egy keves :) nem rossz muvi csak igy tovabb.
  • Odikee
    Elég régóta nem jatszom, ezzel a jatékkal de ez egy nagyon jó példa miért voltak és miért most is szarok az emberek ebben a jatékban. Még mindig csak faceroll a billentyűzeten, spamoljuk a skilleket hogy a geodata miatt biztos sose tudjunk egy futo targetot bloodstabelni nem mellé vagy mögé kattintunk és utana nyomjuk az f132132-et, shadow dash mi a szarnak is használjunk reuseon, shadow cashe minek facestabeljünk rendesen 5 sec reuse skill ellenére is.Debuff amikor eszünkbe jut szarunk az imunitikra a party csre és minden másra. Ez tényleg egy halott játék amikor ilyen embrek castle cloakkal main clanban rohangálnak :| Bár lehet én látom már rosszul, fuck knows.
  • darkmenx
  • elementalcsirke
    Sziasztok, mivel se időm se kedvem nincs már a játékhoz, így eladnám a accountomat. EU Core Innova
    97 Aoere Shillien Saint (elf race)/86 Elemental Master/80 Titan/79 Archmage
    Seraph Robe set (60/60/60), TW Light set (60/60/60), Specter Buster + acumen (200), +5 Zaken füles, +5 Freya nyakas. WH-ban Seraph Light Gloves + Boots, ... kacatok, mentoros Buster, Retributer, 120kk adena kb.

87 Tyrr Maestro/70+ summoner (mentoros felszereléssel: heavy, dual blunt)
    61 summoner kis Zakenre (DC robe set, Branch, Maya ékszerek ...)

Ajándék box acc.:
    90 Othell Ghost Hunter (mentoros felszereléssel: light, dual dagger)/70+ íjász (visszaválthatós coin itemekkel)

85 ISS Doomcryer (mentoros felszereléssel: light, kétkezes kard)

Ajánlatokkal PM. Jó játékot.

• Pukkka
    Ezt ki mondta? Egy kibaszott nagy veréb.
  • darkmenx
    https://4gameforum.com/showthread.php?t=27991
  • darkmenx
    mostmar SP-t farmolnak hellboundon/land of chaoson ability pointok miatt.
    van egy rakat ow raid amit olnek raidpontok miatt, mert lehet valtani +3 attr braceletet is, szoval eleg jol elkezdtek visszahozni az ow cuccokat.