Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
http://www.sg.hu/galeria/11446719671148637128.JPG
http://www.sg.hu/galeria/11446719671148637102.JPG
<#wilting>

Nethyrrea
az a szararcú szájhõs venice még mindig játszik? LOOL

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bankkártya nélkül sehogy, szüleiddel próbáld megbeszélni, hogy váltsanak egy ilyen kártyát.
idõközben sikeresen megoldottam én is. majd írok egy rövid összefoglalót az egész bankkártyás ceremóniáról, akik most kezdik hasznos segítség lehet.
Gordis2k
Hmm hat aszthiszem a sieghar a tökéletes választás minden kezdõnek..

Igen be kell fizetned a 25 dolcsit vagy jurot.

minden enchant poontosan 60% eselyel jön be mindegy hogy +4 vagy +14

Ja és üdvözlet minden ujjonnan érkezönek

risingsun.uw.hu

És az hiszem lassan ez a legnagyobb magyar ally akár free akár off tekintetében.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

és aki 18 éven aluli és nincs bank kátyája az hogyan tudna játszani?:
nem letiltottak hanem imageshack-rol nem lehet sg-re kepet beszurni

The Life is a Game. Yust play it!

azirafael
Fuck már le is tiltották a képet...

azirafael
Hehehe

ha valakit erdekel egy kis l2 kepregeny:
http://www.mmorpgcollection.com/L2/comics/stabby/index.html
igaz angol de szerintem nem rossz <#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

Ezek az "urbanlegend a témák" nem igazak, sose voltak.

Amit most mondok, abban nagyon nem vagyok biztos, de mintha ugy lenne hogy +3 utan allando a targy betoresenek az eselye, szal u.annyi esellyel torik be +4-re, mint +20-ra, de mondom ezt nem tudom biztosra, valaki megerosithetne.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hogy ha a quake helyett quake3-at ertettel, akkor igen, en vagyok az akire gondolsz😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azirafael
Delyn! Nincsen biztos technika, mert minél több +-os a tárgy annál könyebben törik, ha jól tudom az enchantolt tárgytól is függ (mágus botok talán könyebben törnek)... Volt néhány urbanlegend a témában, pl. az Adeni templomban nagyobb eséllyel lehet encahntolni, vagy veszel rakat kicsi d-s ékszert, hozzá d-s enchant scrollt aztán nyomod amíg be nem törik és az után nyomod az enchantot a céltárgyra (mivel egymás után kétszer nem törik be tárgy)... de ezek nem bizonyítottakm, és csak legenda számba mennek.

Persze voltak enchant bug-ok a játékban amiket jónéhányan ki használtak, de ezeket már javították a hivataloson.

FragStaR
Sanca te nem Quake eztél és nem ilyen trikós izomgyerek vagy ? <#circling>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet sikeresen enchatolni.
Biztos van mindenkinke jól bevált praktikája erre a célra.
Neken személy szerint soha nem sikerül felvinni +8 felé mindig betört +6 nál és van 1 csomó d,a kristályom😞😞.
Nagyon örülnék ha megozstanátok velem 1-2 ilyen dolgot.
1 jo tanacs:

Mindenkepp uj accot csinalj ncsoftnal, jegyezd meg jol amiket beirtal, hogy megmaradjanak, ne vegyel hasznalt accot. Mi Zolee-val anno hasznalt accot vettunk, mivel ugy gondoltuk hogy toljuk kicsit teonon funbol, azt csa, annyi penzt meger amennyier vettuk. Namarmost a mostani helyzetben, barmikor adnek 20-30k HUF-t is ha ezt visszacsinalhatnam, es eredeti accom lenne.

Ingame meg nyugodtam pm-ezgethet mindenki, ugyse vagyok online sokat a vizsgaidoszak miatt😛

En minden nap 2x nezem a forumot, az 1 masik dolog hogy nem vagyok forumwhore, es nem kommentezek mindig😄

McWolfy
Jahm, nagy szívás, igen
Jobb lenne egy nem használt acc, de akiben megbízok, olyannak nincs levetett hozzáférése <#gonosz3>

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

lécci, lécci. meg kell venni ezt is 25 dolcsiért? :
Online Serial Codes
Cobra.
Lassan köszönetet mondhat NCSoft a free szervereknek, mert felkeltik a játék iránti érdeklõdést, de hamar megutáltatják magukat a sok buggal meg nem igazán odaillõ GM-ekkel, így aki teheti átmegy off-ra 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

McWolfy
Vigyázz official, jövök máááár 😄
Jövendõbeli Abyss Walker a láthatáron 😛

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Szekijoe
Jah tuti téged akar visszacsalni mert én még a Sieghardon vagyok<#nevetes1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
A 2-3 hetente 1-2 hozzászólás az nálam a nemnagyon kategória<#hehe>
De legyen neked igazad.

Helyesbítés:

Ha valaki a Teonon akar fejlõdni az keresse Sancát (ingame: Aimful).<#bee1>
Küldjetek neki sok pm-et mert még nem tudja mien amikor Four Sepulcserben vagy Riften éppen túlélõzik a party és 2-3 ember pmezik neki egyszerre.<#eplus2><#love12>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Ha ram ertetted, en mar voltam Sieghardt-on😊

TruBy
Persze szeki, gyere te is Sieghardt-ra 😊

Teonon szombati siege 20kor van, vasarnapi meg 16kor.

Politikailag a helyzet az hogy 1 full 12 clanos ally van haboruban 3db felig-toltott allyval (eme 4 ally kozott cserelnek gazdat a kastelyok). Ha ezekben vagy akkor pvp-zhecc egesz nap ha kedved tartja. Emelett meg neha 1-2 ally ossze-osszekap 1massal 1-2 hetre azt csokolom. Van egypar carebear ally is, ha pve a kedvenc idotoltesed.

Meghogy en nem nagyon jarok az SG-re, hat ez csunya dolog volt toled Szeki😄

bakker. hát nem irigyellek az biztos. jó pár ezer kidobás volt ez az ablakon

az lehet,mert hálón keresztü jön a net.
kipróbálom erre gépre modemet és majd meglátom milesz!
köszi az ötletet
igazatok lehet, én is balfék vagyok. csak ideges vadok és már nem normális ilyenkor 😛

Online Serial Codes PURCHASE CODE
NONE

ezt is meg kell venni 25 dolcsiért?
GibboRamone
Your game account ..... for Lineage II has been activated!

Please save this email as your receipt for future identification purposes.

Ezt az en uzimbol vettem...

Bizony, sztem is ez a hiba.

Dota 2

azirafael
Ja és 24 órán belül egy kártyáról csak m1 accot aktiválhatsz... próbáld egy nap múlva ismét (max 3 accot fizethetsz egy kártyáról)

azirafael
Dadas! Biztos, hogy jól másoltad be ide azt a levelet? Mert ha igen akkor te a Lineage-re fizettél elõ és nem a Lineage II-re...

Cobra.
Ha minden nates játéknál ez van, akkor megszakad a kapcsolatod. Bár ilyenkor a chatben új üzenetet sem lenne szabad látnod. A processzornak biztos nincs köze hozzá, inkább az internetkapcsolat környékén kell a hibát keresni (router, modem, esetleg tûzfal is okozhatja)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sziasztok!
nekem olyan gondom van,hogy belépek játékba é m fél óra után én nemtok semmit csinálni de körülöttem mindenki mozog és a chatet is látom,de én írni nem tok 😞
ez szinte minden hasonló jellegû netes játéknál fennál.
aztmondták,hogy a proci miatt lehet(Athlon 64 3000+) igaz lehet ez vagy van rá más megoldás esetleg? elõre is köszi a helpeket.
csináltam game accountot igen, nélküle nem is tudtam fizetni.
de most regeltem egy ujat. most már fizetni sem tudok.
azt hittem ma már játszani fogok, de asszem befejeztem, maradok free szerveren 😞
mAilkaEVO3
Creûltûl Game Accauntot is fizatés után? mert az is kell hajól emléxem 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

így csináltam, ki van commentezve minden IP cím
GibboRamone
Ha eddig free-n jatszottal gondolom hosts fajlod at lett írva.
Torold ki belolle a free server ip-s sorat, vagy tegyel az egesz ele egy ilyen # jelet!

Dota 2

tudna valaki segíteni? :
aktiváltam az accountomat, bejelöltem az egy hónapos fizetést, 205Ft-ot vettek le a számláról. Jun 2.-ig van aktiválva azt irja az oldal.
kaptam egy levelet:
Your game account xxxxxx for Lineage has been activated!
Please save this email as your receipt for future identification purposes.
Your unique account id is plaync-xxxxxx-xxxxxx-8.
You are currently on the 1 month credit card plan.
Your next payment is due 06/01/06.
Your account is currently set to autorenew.
(az x-ek helyén az én nevem van)

ennek ellenére nem tudok belépni:
password does not match this account
TruBy
Ez tök kira, legközelebb felteszem én is a lv up-os képem 😊
Vki felteszi, és 20-21 Gratulációt kap érte 😊 Kira<#taps><#banplz><#puszi>

TruBy
Grat!

GamerAdams007
Gratu! <#taps>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

matamm
Grat!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

MeoH
Grat! Remelem hamarosan en is kovetlek<#vigyor>

fuck mmo's..i.,

VipJoco
Yeee 60

Sámán
Jaaaaa <#vigyor5>
Ok, most megvan, csak sajna nem tudom... <#vigyor5><#confused>

FeketeVipera 77 SS

franc egye meg! fél délután az otp-ben küzdöttem mire sikerült egy nyomorult webkártyával és a nénikkel zöldágra vergõdnöm.
végre megvan, rajt a lóvé, most meg nem elérhetõ az oldal ahol be lehet fizetni 😞( tûkön ülök és nem tudom befizetni.
jut eszembe: tud intézni valaki adenát igazi pénzért valahogy? jó lenne ha top grade fegyóval, rucival és némi költõpénzzel tudnék haladni legalább lv40-ig.
most látom elfelejtettem mondani hogy egy kanadai privát szerveren nyomtam, egyedül én vagyok magyar abból a 8-10 emberbõl aki menni fog az offi-ra :p

miért pont hinde/teon: rengeteg ember ment oda a privát szerverrõl (régi ellenség/barát) de aki a teonon nyomja az azt mondja hogy a hinde szar, aki meg a teonon annak meg a hinde szar :p

legalább lesz 1 magyar a teon-on v. hindemith-en aki szeret fórumozni 😄

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)