Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.sg.hu/galeria/11446719671148637102.JPG
<#wilting>#wilting>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
idõközben sikeresen megoldottam én is. majd írok egy rövid összefoglalót az egész bankkártyás ceremóniáról, akik most kezdik hasznos segítség lehet.
Igen be kell fizetned a 25 dolcsit vagy jurot.
minden enchant poontosan 60% eselyel jön be mindegy hogy +4 vagy +14
Ja és üdvözlet minden ujjonnan érkezönek
risingsun.uw.hu
És az hiszem lassan ez a legnagyobb magyar ally akár free akár off tekintetében.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
The Life is a Game. Yust play it!
http://www.mmorpgcollection.com/L2/comics/stabby/index.html
igaz angol de szerintem nem rossz <#smile>#smile>
The Life is a Game. Yust play it!
Amit most mondok, abban nagyon nem vagyok biztos, de mintha ugy lenne hogy +3 utan allando a targy betoresenek az eselye, szal u.annyi esellyel torik be +4-re, mint +20-ra, de mondom ezt nem tudom biztosra, valaki megerosithetne.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Persze voltak enchant bug-ok a játékban amiket jónéhányan ki használtak, de ezeket már javították a hivataloson.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Biztos van mindenkinke jól bevált praktikája erre a célra.
Neken személy szerint soha nem sikerül felvinni +8 felé mindig betört +6 nál és van 1 csomó d,a kristályom😞😞.
Nagyon örülnék ha megozstanátok velem 1-2 ilyen dolgot.
Mindenkepp uj accot csinalj ncsoftnal, jegyezd meg jol amiket beirtal, hogy megmaradjanak, ne vegyel hasznalt accot. Mi Zolee-val anno hasznalt accot vettunk, mivel ugy gondoltuk hogy toljuk kicsit teonon funbol, azt csa, annyi penzt meger amennyier vettuk. Namarmost a mostani helyzetben, barmikor adnek 20-30k HUF-t is ha ezt visszacsinalhatnam, es eredeti accom lenne.
Jobb lenne egy nem használt acc, de akiben megbízok, olyannak nincs levetett hozzáférése <#gonosz3>#gonosz3>
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Online Serial Codes
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Jövendõbeli Abyss Walker a láthatáron 😛
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
De legyen neked igazad.
Helyesbítés:
Ha valaki a Teonon akar fejlõdni az keresse Sancát (ingame: Aimful).<#bee1>#bee1>
Küldjetek neki sok pm-et mert még nem tudja mien amikor Four Sepulcserben vagy Riften éppen túlélõzik a party és 2-3 ember pmezik neki egyszerre.<#eplus2>#eplus2><#love12>#love12>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Politikailag a helyzet az hogy 1 full 12 clanos ally van haboruban 3db felig-toltott allyval (eme 4 ally kozott cserelnek gazdat a kastelyok). Ha ezekben vagy akkor pvp-zhecc egesz nap ha kedved tartja. Emelett meg neha 1-2 ally ossze-osszekap 1massal 1-2 hetre azt csokolom. Van egypar carebear ally is, ha pve a kedvenc idotoltesed.
kipróbálom erre gépre modemet és majd meglátom milesz!
köszi az ötletet
Online Serial Codes PURCHASE CODE
NONE
ezt is meg kell venni 25 dolcsiért?
Please save this email as your receipt for future identification purposes.
Ezt az en uzimbol vettem...
Bizony, sztem is ez a hiba.
Dota 2
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nekem olyan gondom van,hogy belépek játékba é m fél óra után én nemtok semmit csinálni de körülöttem mindenki mozog és a chatet is látom,de én írni nem tok 😞
ez szinte minden hasonló jellegû netes játéknál fennál.
aztmondták,hogy a proci miatt lehet(Athlon 64 3000+) igaz lehet ez vagy van rá más megoldás esetleg? elõre is köszi a helpeket.
de most regeltem egy ujat. most már fizetni sem tudok.
azt hittem ma már játszani fogok, de asszem befejeztem, maradok free szerveren 😞
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Torold ki belolle a free server ip-s sorat, vagy tegyel az egesz ele egy ilyen # jelet!
Dota 2
aktiváltam az accountomat, bejelöltem az egy hónapos fizetést, 205Ft-ot vettek le a számláról. Jun 2.-ig van aktiválva azt irja az oldal.
kaptam egy levelet:
Your game account xxxxxx for Lineage has been activated!
Please save this email as your receipt for future identification purposes.
Your unique account id is plaync-xxxxxx-xxxxxx-8.
You are currently on the 1 month credit card plan.
Your next payment is due 06/01/06.
Your account is currently set to autorenew.
(az x-ek helyén az én nevem van)
ennek ellenére nem tudok belépni:
password does not match this account
Vki felteszi, és 20-21 Gratulációt kap érte 😊 Kira<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#puszi>#puszi>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ok, most megvan, csak sajna nem tudom... <#vigyor5>#vigyor5><#confused>#confused>
FeketeVipera 77 SS
végre megvan, rajt a lóvé, most meg nem elérhetõ az oldal ahol be lehet fizetni 😞( tûkön ülök és nem tudom befizetni.
jut eszembe: tud intézni valaki adenát igazi pénzért valahogy? jó lenne ha top grade fegyóval, rucival és némi költõpénzzel tudnék haladni legalább lv40-ig.
miért pont hinde/teon: rengeteg ember ment oda a privát szerverrõl (régi ellenség/barát) de aki a teonon nyomja az azt mondja hogy a hinde szar, aki meg a teonon annak meg a hinde szar :p
legalább lesz 1 magyar a teon-on v. hindemith-en aki szeret fórumozni 😄
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)