Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hpzolee
menjél tolni a karit :p pq-n kivel leszel?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Milyen sérülés már lol

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Mi az a minimum frme optionos dolog a log-odban? O_o

BEAST
háát ha ez a "fun" ... csak a bétával játszottam ott is inkább Cora karakterekkel , semmi új , egy játék L2 grafikával egy másik világban/történettel ... arról nem is beszélve hogy elég unalmas a film , egy darab mecha rider , üres skillbar-ral megy elõre és az alap autoattack-kal öli az ellent ... elég "steril" ... bár biztos más kasztok izgalmasabbak , de ahogy a pvp-t elnéztem az L2 még mindig jobb ezen a téren

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
egy idõben énis ezt mondtam 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
sosenem! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
egy kis kikapcsolódás az RF online világából (hátha megjön hozzá a kedvetek l2 után 😛 )

241 mega de megéri

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cobra.
Honnan tudta, hogy magyarul beszéltetek?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Akkor ha látjuk õket szó nélkül gyakjunk, vagy elõbb köszönjünk??? <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

ZsuzS
<#taps><#banplz>noooormális?

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

MeoH
Hat ez komoly<#vigyor2>

fuck mmo's..i.,

mAilkaEVO3

nah 3 a magyar igazság 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

én pénteken fizettem be. otp-s webkártyáról.
forintra átszámolva 6577 Ft volt a serial és 263Ft-ot vont le az elsõ hónapért. nem tudom mi alapján számolt így de ennyi.
ezután havonta 15$-nak megfelelõ összeg lesz.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Hali!

Meg tudná nekem valaki mondani a névváltoztató quest és a PK csökkentû quest nevét?

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

FragStaR
Kell hozzá egy dombornyomott hitelkártya vagy az otp nél egy folyószámla amihez lehet igényelni webkártyát. Ha neked nincs vagy nem lehet még ilyen akkor érdeklõdj szüleidnél / barátaidnál hátha nekik van. Egyébként neked : 29.99$ -ba kerülne h kipróbálhasd 1 hónapig (ennyibe kerül egy vadi új account) és ha tetszik akkor utána havonta további 14.99$ kéne rá áldoznod.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

krpsycho
Hali, én idáig free serveren játszottam.. Szeretnék áttérni az off-ra.. Tudnátok vmi segítséget adni? akár link v hozzászólás szám...
Hogy szerezhetek acc-ot, menniybe kerül.. hova kell menni játszani, stb..

THX

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

xt198
jókérdés, ilyet még énsem láttam!

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Panicky
greater healt én sem használok, neked persze nem kell gsattack potion, mert Te még anélkül is gyorsabban ölsz, mint én haste2-vel

Taptarap
nem is léptél naponta szintet. 😄

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

En 56-ig meg ss-t sem hasznaltam.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Facek
nálam nem jeleníti meg a képet hátha így :

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741148833522.jpg&x=1024&y=768&galeria=Scroll+kocka+😄
Facek
Háth ez meg miiii ?
pharao
Én az ijásszal szerencsére nagyjából 0-án állok, de a heti droopok miatt most valahogy tudom tartani magam, de nem sokáig...(én nem használok greater swift attackot meg greater healinget) Talán e miatt vagy most lazán minuszban, én 52-ig mentem iszonyatossan lefele a lejtõn az emi miat..

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Panicky
jah, csupán 50millát buktam(ss, potionok) a szólóval eddig
kell még egy healer/buffer acc mellé vagy haverok, buli, fanta

pharao
Bocsi, félrenyomtam, az elõzõ mcwolf-nak ment volna <#wow2><#wilting>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
MCWolf sztem beszélgess el Riverdesouza gazdájával (56-os abyss walker)...
GProject karija, de elég jól fejlõdik, ahogy elnéztem...

pharao
OK

Bucser
méretezd majd át õket pls akkor mert nekem pl szetbassza a forumot ugyanis en csak 1024*768-ban netezek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

McWolfy
Hm, gondolkodóba estem, h folytassam Abyss Walkeri létezésemet offon, vagy menjek SH-nak <#nemtudom>
Örömmel játszanék hajórombolót, de a tõrös s szívem csücske és megnézném már, milyen vele jól játszani, csak ugye sokat nyomtám már vele, 3X kezdtem már eddig elõrõl <#szomoru1>
Ha lesz vki SE, és tud majd manát rölteni közülünk, akik most így átmegyünk egy csapatban, akkor eldöntve a tõrös

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

pharao
Nekem azért ekkorák a képeim, mert alapból 1280*1024-es felbontásban nyomom, egyébként meg JPG-ben fel tudod rakni a saját galériádba, asszem 1-2 MB a határ, nem 20 KB...

hogyan szúrtok be ekkora képeket? 20kb-nál nagyobbat nem enged.
be akartam linkelni, hogy ma Elven Wizard lettem( tegnap kezdtem a game-t.)

Asan

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

xt198
egy magas SE nem occsó 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

VipJoco
Ha valakinek van egy SE-je olcso pénzért Sieghardt-on? PM ME <#wink>

MeoH
Lucky-Gay....Grat!!!

fuck mmo's..i.,

MeoH
1xru: 1x/1x/1x/1x/1x

fuck mmo's..i.,

Sziasztok! Valaki tud leírást adni az Off serverek rate-irõl. Érdekelnének, de sehol nemtaláltam meg õket. (Fõleg a Sieghardt érdekelne) Kösz szépen. elõre is.
pharao
Nahát-nahát így jár az, aki õrizetlenül hadja a botjait cementary agró mobjai között...<#mf1><#mf1><#mf1>

Gondolom Nigtfallon játszol és itt fenn van 1 link hogy FREE SERVER FORUM. De azért segítek neked. GOdnolom 21es szintû lettél, és L2j serveren (pl NF) 21es szinttõl nem mûködik a spoil skilled. Ezért deleveleztesd magad, szólj valami havernak hogy verjen vissza nagyjábból 20as szintre, de ne csak 60%-ig mert azokon a macikon kb 1 szintet fejlõdsz és utána még mindig kell pókokat spoilozni majd. Haverodnak lesz pár ingyen pvp pontja 😊 vagy mobbal ölesd le magad, ezt már te döntsed el.

Hello Skacok! Kene egy kis magyarazat, eppen a torpemmel csinalom az elso kasztosodasomat, ott tartok amikor 30 db medve utan kapok egy ujjabb medevet amit ha meg olok kapok egy honey jar-t. A kerdesem a kovetkezo miert nem tudok spoil-lozni, mert csak igy tudok hozza ferni a cuchoz? Allandoan azt irja ki failed, de ha sikerul akkor meg a sweeper nem tudom hasznalni. Mit cseszek el allandoan, nem ugy mukodik a muvelet, hogy a mobot elosszor spoil nyomokra, es ha meg halt akkor asweeper-rel kiszedem belole az cuccot? Koszi a segitseget elore is.
MeoH
Itt kicsit emberibb nyelven:
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=29698&page=4

fuck mmo's..i.,

Nézd meg a link címét és akkor nem meglepõ.

GamerAdams007
Nemtom nálam van-e valami betûtípushiba, de nálam az egész oldal kinai/japán irasjelekkel van irva! (Mondjuk ugy is a kep a lenyeg most...)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

TruBy
Orcok, és más egykezeskard/ kétkezes karforgatók nézzétek meg ezt a linket, van köztünk varifegyó is 😊
C5-os fegyok! királyak leszenk...
C5 In Action

TruBy
Naaaah azert ne gyertek olyan sokan, mert befoglaljuk veletlen a sieghardtot <#taps><#banplz>
Jah és én is csatlakozok az elottem szolohoz <#worship><#gonosz2>

Ogrus
Gratula , éljenek az orkok <#hehe>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Csatlakozok az elõttem szólóhoz<#wow1>

Jövök én is official. Meguntam már a bugzásokat/lagzásokat. Csak idõ kérdése...
xt198
akarom mondani grat <#vigyor3>

xt198
garts <#zavart2>