Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
241 mega de megéri
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
nah 3 a magyar igazság 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
forintra átszámolva 6577 Ft volt a serial és 263Ft-ot vont le az elsõ hónapért. nem tudom mi alapján számolt így de ennyi.
ezután havonta 15$-nak megfelelõ összeg lesz.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Meg tudná nekem valaki mondani a névváltoztató quest és a PK csökkentû quest nevét?
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Hogy szerezhetek acc-ot, menniybe kerül.. hova kell menni játszani, stb..
THX
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741148833522.jpg&x=1024&y=768&galeria=Scroll+kocka+😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
kell még egy healer/buffer acc mellé vagy haverok, buli, fanta
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
GProject karija, de elég jól fejlõdik, ahogy elnéztem...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Örömmel játszanék hajórombolót, de a tõrös s szívem csücske és megnézném már, milyen vele jól játszani, csak ugye sokat nyomtám már vele, 3X kezdtem már eddig elõrõl <#szomoru1>#szomoru1>
Ha lesz vki SE, és tud majd manát rölteni közülünk, akik most így átmegyünk egy csapatban, akkor eldöntve a tõrös
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
be akartam linkelni, hogy ma Elven Wizard lettem( tegnap kezdtem a game-t.)
Asan
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=29698&page=4
fuck mmo's..i.,
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
C5-os fegyok! királyak leszenk...
C5 In Action
Jah és én is csatlakozok az elottem szolohoz <#worship>#worship><#gonosz2>#gonosz2>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)