Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
2. A Hindemith-en tudomásom szerint nincs magyar (esetleg 1-2 eltévedt hazánkfia)
A Teonon ha jól tudom 5-10 magyar van (õk nem nagyon járnak SG fórumra).
A szerverek között annyi különbség van hogy az összes szerveren késõ éjjel van ostrom 2 hetente vasárnap hajnal 3 és vasárnap este 11kor kivéve a Teonon ahol szombat koradélután és vasárnap koradélután(nem tom pontosan mikor) van ostrom.
A magyar népesség a Sieghardon van kb 50-70 aktív játékos.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az utóbbi fél évben egy 3x privát szerveren nyomtam, most pár haverral úgy döntöttünk hogy kipróbáljuk az offi-t, valószínüleg a Hindemithre megyünk (vagy a Teonra), szükségem lenne néhány infóra :)
- ha valaki megvette a játékot (30nap ingyen) akkor is kell credit card vagy simán beregel a seriallal azt mehet kockulni (30napig) ?
- pár infó a két szerverrõl (hinde/teon)esetleg valaki nyomja valamelyiken ?
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
talán most....
PS3/X360 user: Infernohun
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
FeketeVipera 77 SS

FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Collectors Edition tartalma:
A doboz belsõ fedele kinyitva:
A játékhoz adott térkép (igaz ez még a C1-es verzió):
A poszter:
És végül - a legfontosabb - az igazi papírtank <#hehe>#hehe>:

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
Akkor már én is feltewszek egy képet, amin illusztálni szeretném az L2-o életét...Ogri/ Chara figyelmébe ajánlanám a bal alsó kockát <#hehe>#hehe><#beka2>#beka2>

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

drakuula Zsuzs:P ugyi vagy :P
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
itt tudsz regelni master accot (mindent figyelmesen tölts ki, mert még szükséged lesz az itt megadott dolgokra)
azán belogolsz itt: https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl
kiválasztod hogy "PURCHASE CODE", aztán a listából a lineage 2-õt... megadod a bankkártyád adatait és már meg is van a serial
Ezután visszamegy a plaync.com-ra, belogolsz és az "ADD GAME"-re katt, beírod a serialt, ha jól emlékszem ezután lehet accountot csinálni amivel már a játékba tudsz majd belépni, aztán megadod neki, hogy a tobábbiakban bankkártyával fogod fizetni a játékot, és ettõl kezdve lehet loginolni és kezdõdhet a grindelés"
Thx 2 Ilu
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi