Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ez nem free szerver ez a sieghardt és nekünk is van szép nagy scroll kockánk <#duhos2>#duhos2>itt a bizonyíték <#hehe>#hehe>

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
McWolf, lvl 16 delf vazsi és növésben <#mf1>#mf1>
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
OLal azt faszán lehet
Véget ért Kóreában a C5 PTS és ez alkalomból csináltak egy összeszedett, vegyített akármicsodát a ferdeszemû barátaink. A videót érdemes megnézni! <#ejnye1>#ejnye1><#eljen>#eljen>
Videjóóóó
(Hamarossan várható a PTS a mi szervereinken is)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Írjanak már azok a hjgsjksrbg ncsoftosok, h engedik a többi accot egy bankkártyáról
<#taps>#taps>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Persze gordinak is jár az elismerés<#taps>#taps>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Hát akkor foggalmam sincs hogyan legyen pénzetek.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
hááát kicsit más mint a privát szerveren :p
valaki el tudná magyarázni hogyan mûködik a manor system, meg hogy hogyan tud egy kis pénzt csinálni 8-10 ember (minden most kezdtük, 20-25lvl körül vagyunk) ?
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
The Life is a Game. Yust play it!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tegnap FP-n láttam ahogy 3 bot éppen nekikezd a cséplésnek, de valamit szarul állítottak be, ezért bármerre mentek egy tiger ütötte a healert, a többi meg tudomást se vett róla.
Na a vége az lett, hogy mind meghaltak. Drop: BW tunic, BW boots, nassens earring és pár soe. A botkeeper könyörgésére visszaadtam a tunicot meg a cipõt 25 milláért és egy BO nyakláncért <#nevetes2>#nevetes2>
És ráadásul le akartam feküdni aludni, csak mondom magamban még 1 körre van elég bsps, csak nem hagyom itt <#nyes>#nyes>
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf