Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
!!! ELADO LVL 71 TH a SIEGHARDTON full A-GRADE (KB. 250m adena) !!!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
BANNED

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Nagyon szépen köszönöm<#wave>#wave><#wink>#wink>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Chara pls ragd be helyettem a képet<#banplz>#banplz><#vigyor>#vigyor>
Köcke

Egyébként meg GRATULAAAAAAA<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
the world is mine
Mailka, neked meg sok sok grat, és nyomulj tovább a medusáért <#banplz>#banplz>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Grat Mailka!!
Tegnap, na jó, csináljuk meg az én accomat is... Köszihelóbocs, egy kártya, egy hónap, egy új acc... húú, hát hogy kötne közelebbi ismeretséget a nagylábujjammal... Szórítsatok, h engedjék a supportosok az új accot 😊
Amúgy meg várhatok, amíg ráveszek valaki mást, vagy lesz junior mellé még egy kártyám... <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Vampiric lvl 1 <#eljen>#eljen>
Meg 4 szint es haste is lesz, jöhettek harcosok partyba Bebo lassan elkészül<#vigyor>#vigyor>