Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Jah és így neked is grat
SORCEROR/ARCHMAGE
------------------------
Changes:
- Casting time on sleep skills have been greatly increased.
SPELLHOWLER/STORM SCREAMER
---------------------------------
Changes:
SPELLSINGER/MYST MUSE
----------------------------
Changes:
Eddig ennyi valtoztatas ismert.<#zavart2>#zavart2><#shakehead>#shakehead>
Grat a szinthez!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
fuck mmo's..i.,
Ha raid van, csak szoljatok ^^
Bakker, nekem is csinálhatnátok egy +7 es fegyót 😊
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Amúgy megvan a 61 <#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A wowos pvp szisztemet remelem pedig nem fogjak eroltetni, baromsag sztem az a megnemtamadhatom-a-fajtarsam rendszer, es akkor subbal mit kezdenek? Mert Delfkent is lehet atvitt ertelemben ember. Azt viszont en is olvastam, hogy egyre jobban kielezik a fajok kozti hacacaret.
fuck mmo's..i.,
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
amugy itt vannak kb a c5-s változások,hisz koreába már megy
Itt
en a mana reg növelésre szavazok,gyorsan felnyomjuk a klánt lvl8ra😊
Csak azert mert erdekesnek talaltam es mert gondolom vannak olyanok akik nem jarnak az amnesiara.
"C5 offical tesztjei még csak most indultak el elõreláthatólag nyár végén állnak át az amerikai szerverek C5-re! Egyébként a C5 lesz a legutolsó Chaotic Chronicle ugyanis a C5 után jön a LineAge III. Valószínûleg új kontinenssel, tanulható szakmákkal, új fajokkal (=> WoW-hoz hasonló pvp systemmel - valószínûleg) teljesen átdolgozott rendszerrel, bejönnek majd az új sárkányok (+4) (pl.: Furion a víz sárkánya Gardens of Eva-ba)
C5-ben ami a legnagyobb újítás lesz az az új klánszisztéma, a klánakadémia a több mint száz tagot számláló klánokkal. Baium fia Frintressa és egy a Rune kastély alatt lévõ katakombában élõ ostromkor támadó raid bossal, klánszettekkel (Promise D grade - Apella A grade) , új skillekkel alacsony szinten (50-60 között). Manatöltõ ital Empower poti Patk poti lesz de ezek csak bizonyos helyeken mûködnek majd. Az új helyek az egyéni játékot erõsítik, nem kell majd mindenhova partyval menni, mint C4-ben. Az új helyek hatására az egész térkép átgyalogolható lesz, és az új helyeken 20; 30; 40; 50-es mobok lesznek (szóval lehet farmolni kis karikkal új helyen) Bejön a Stakato nest 70+ os kariknak, illetve a bufferek nagyon bedurvulnak (manaburn, unsummon skill), alakul ismét a pvp-egyensúly lovagok erõsödnek, tõrösök szintúgy
Röviden ez a C5 ami így kapásból eszembe jutott😊 "
"L3 2007 vége 2008 elejére van kiírva de ez még változhat! Azt hogy milyen motorja lesz nem tudom és igazából baromira nem is érdekel, a LineAge az LineAge!
Ha új fajok lesznek (és szerintem lesznek hiszen új kontinenes jön be) akkor biztos hogy újra kell kezdeni, hiszen a játékot alapvetõen át kell alakítani, hogy piacképes maradjon!
Ja és C5-ben lesz egy unique item is amit bármi kidobhat bármikor, de egyidõben csak egy lehet! Ez az a zachirine (vagy mi a neve kard), ami a Delf kezében van az off videon! Pontosan nem ismerem mit fog csinálni de megbolondíja a játékot/a játékost egy idõre ugyanis egy idõ után eltûnik, és addig a kezünkbõl sem lehet kivenni! Ja és ha valahol kiesik akkor announcement automaikusan bejelenti és valami effekt is várható az egész játéktérben!
Ja és jön végre az IDÕJÁRÁS (legalábbis az új helyeken biztosan) "
Dota 2
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
The Man fegyvere +9; Izom-é pedig csak +8 <#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
http://img435.imageshack.us/img435/4039/orcfemale7mu.jpg
fuck mmo's..i.,
http://vodfile.ncsoft.co.kr/ncvod/lineage2/2006/ch5spotcgdown.zip
fuck mmo's..i.,
Magyarul fel van igen erõteljessen plusszozva scrolokkal... A fegyó meg jelenleg +5-ös best D-s dual (elven-bastard), reméljük felmegy +8-ra 😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Jelenzkezõket várok <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>