Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól látom, tõr van a kezedben ?
Franki is ez ajánlott nekem B-s, fegyverként. De hát azért a Warcryert mégis úgy teremtették, hogy blunttal irtsa a népet nem?
Valakinek esetleg tapasztalata errõl?
Freesek kiméljenek<#ejnye1>#ejnye1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
( túl élethû , tejóég , menj orvoshoz , eeez csak egy jááték!)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BANNED
Ur,Isten lehet en is jatekot valtok mert igy h nem lehet ugralni tok unalmas...<#zavart2>#zavart2>
Dota 2
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
hmmm Viszont elég szomorú hogy sokan elhagyjatok az L2öt, DE legalább marad utánna kari<#vigyor5>#vigyor5>, szóval kérem a téteket kiinek milyen karija van eladó?!egy THnak naon örülnék<#vigyor1>#vigyor1>
BANNED
amúgy se lenne sok értelme amikor állandó target van
majd az aion-ba lesz jump
lehet neked újdonság, de lehe kattintás nélkül is menni 😛
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
csak kár semmi köze a játékhoz, annyi h. elf meg darkelf, meg tõrös.
nincs benne ugrabugra stb 😞
bár mondjuk én örülnék hogy l2-ben megcsinálnák azt mint wowban, hogy lehessen ugrálni, meg ne kattintással kelljen menni. szerintem tök király lenne, tán még urjakezdeném 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
vagy más módja is?
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
fuck mmo's..i.,
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
C5 Cinematic
BANNED
De lizard maneknek is kell lenniuk a hegyek töviben..a kissárkányos kuldinél van 1 nagy sarkány a hegyen, nah arra fele vannak ien gyikok 😄
Oren körül kellene lenni lizardmennek...énis gyktam már ott öket :S
Nah itt a kep...

ezt nézd meg . Itt le van irva az egész SPS kasztváltó.Képekkel illusztrálva 😊 Nagy segítség lehet
Oren Castle északi része, Town Of Oren teljes környéke, Skyshadow Meadow, Plains Of The Lizardmen. Ezeken a helyeken keresd.
leto lizadman warrior-t keresek sps küldihez.
baszottul unom már, hogy egy napig kell keresnem minden mobot.
senki nem tudja hol van, a térképek meg nem ott jelölik
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hát ahol eddig végiglestem sehol nemtaláltam tetkot..lehet ezis ien freeserveres kaksi..sry :S
Gratu 😊
Viszont lenne 1 kérdésem is. Nemtudom hogy lehet-e valahogy tatookat osszepakolni mert 1 divin-nel még jobb statod lenne <#nyes>#nyes>