Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Grat Chara<#taps><#worship>
Jól látom, tõr van a kezedben ?
Franki is ez ajánlott nekem B-s, fegyverként. De hát azért a Warcryert mégis úgy teremtették, hogy blunttal irtsa a népet nem?
Valakinek esetleg tapasztalata errõl?
Freesek kiméljenek<#ejnye1>
BEAST
bleh , már az írás se megy , mindegy is ,felesleges vitatkozni valakivel aki szerint egy játék túl élethû xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
lol , istenem , ne legyél már ekkora idióta , senki sem mondta hogy a wow az isten ... ha te ilyen olvastál valahol is akkor a szövegértéssel is problémáid vannak ... csak xt leírta õ mit hiányol a játékból , egy "izgalmasabb" irányítást , de persze rögtön jönnek az ilyen észlények mint te is , pff

( túl élethû , tejóég , menj orvoshoz , eeez csak egy jááték!)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
nem mondom én, hogy wow über alles. l2õt is wowot is meguntam már😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

GibboRamone
grt<#vigyor2>

Dota 2

Bucser
Nálunk az egyetemen tudjátok milyen plakátot találtam?? hirdetést egy leszoktatóterápiáról és valóban netrõl és dohányzásról leszoktató csoportokat szerveztek😄 nagyon gáz😄 úgyhídják ezt hogy wirefüggõség😄 kíváncsi vagyok mikor lesz büntetõtétel az UTP túladagolás😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ooorrrsss
UramIsten! Jóóó hogy szóltatok...megyek is a boltba wow-ot venni! Legalább lehet vásárolni magyarországon boltba! ÁÁÁÁÁÁÁ! Meg vagytok ti õrülve! Legkirályabb játék a Lineage2!!! (csak az a baj vele, hogy túúl élethû és ha sokat kockul az ember, nagyon nehéz lessz róla lejönni és függgõséget okoz! ezt csak azoknak mondom akik most is lájnédzseznek<#vigyor1><#email><#vigyor1>)

BANNED

BEAST
mindig is tudtam <#idiota>

Lynx_TWL
elfogultak :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
látom te is gyorsan felfogod hogy mirõl is van szó...

GibboRamone
Ugra-bugra<#vigyor2>
Ur,Isten lehet en is jatekot valtok mert igy h nem lehet ugralni tok unalmas...<#zavart2>

Dota 2

xt198
huncsuzlee árulja a 71es th-ját sieghardton, kérdezd meg õt

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

TruBy
Gratu!<#taps>

Sámán

FeketeVipera 77 SS

ZsuzS
<#vigyor2>jupiiiiiii

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ooorrrsss
Tisztan latszik az elf csaj kezében a valhalla...a két tõr pedig tényleg faszság ráadásul nincs is olyan tõr a jatekban...nah mind1 szép rövid video.
hmmm Viszont elég szomorú hogy sokan elhagyjatok az L2öt, DE legalább marad utánna kari<#vigyor5>, szóval kérem a téteket kiinek milyen karija van eladó?!egy THnak naon örülnék<#vigyor1>

BANNED

BEAST
eddig fel sem tûnt , jó hogy szóltál

BEAST
tudom hogy nem az ... ezért untam meg 😛

gPROject
az ugra-bugra nem ebbe a játékba való, már csak az kéne
amúgy se lenne sok értelme amikor állandó target van
majd az aion-ba lesz jump
lehet neked újdonság, de lehe kattintás nélkül is menni 😛

Hanyagoljátok már a wow-ot itt légyszi. Senki nem kiváncsi rá.
ZsuzS
Ez nem WoW hanem lineage <#ejnye1><#vigyor2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

BEAST
igen , ha ezek így lennének L2-ben énis visszamennék 😄

kell hozzá recept is, egyébként az artisan tud

xt198
nagyon jo a cinematics, fõleg az elf hölgy lábát csinálták meg szépre 😄
csak kár semmi köze a játékhoz, annyi h. elf meg darkelf, meg tõrös.
nincs benne ugrabugra stb 😞
bár mondjuk én örülnék hogy l2-ben megcsinálnák azt mint wowban, hogy lehessen ugrálni, meg ne kattintással kelljen menni. szerintem tök király lenne, tán még urjakezdeném 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Hello Mindenkinek! Segitsetek melyin kasztot kel valtani a torpemmel hogy tudjak DSS gyartani? Mar van ket torpem az egyik artisan a masik meg scavenger, de nem akar az egyiksem gyartani. Mit rontok el? Koszi a segitsegeteket.<#szomoru1>
dimension diamond-okat csak a kasztos küldi alkalmával lehet szerezni?
vagy más módja is?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

MeoH
Talan o jatszik is, talan azert van neki, talan ha te is jatszanal,talan reszvettel volna a legutobbi eventben, talan lenni neked is, talan...

fuck mmo's..i.,

MeoH
Behalt a ventri szerver? Se ventri, se klan...hm, erdekes lesz a kommunikacio😛

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
Na neki meg már 58-on van Mothertree-je... <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ogrus
pedig nincs, elhiheted leto-k csak itt a Plains Of The Lizardmen feliratnál, Apostet katával szemben vannak

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

ooorrrsss
ASZTAROHADT! Ez az uj C5ös video SOKKOL....
C5 Cinematic

BANNED

rohadtgec
Hello! Official Siegharton eladnám lvl 55-ös Spellsingerem! Priv me..

Vannak oan orkok is 😄
De lizard maneknek is kell lenniuk a hegyek töviben..a kissárkányos kuldinél van 1 nagy sarkány a hegyen, nah arra fele vannak ien gyikok 😄

xt198
lvl53-54es szintre... 😄

ZsuzS
meg csoportmobok 😊

ZsuzS
a plains of lizardmen sincs messze Orentõl... Oren körül Offon timak orcok vannak ..

Oren körül kellene lenni lizardmennek...énis gyktam már ott öket :S

Sámán
<#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#taps>

FeketeVipera 77 SS

plains of lizardmanben megvan, oks, koszi. oren körül nincs egy darab sem 😞

TruBy
Nah en is beujjítottam egy új fegyóra!! Pedig meg csak 58-9 vaok <#szomoru1>
Nah itt a kep...

ZsuzS
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/quest.php?id=214

ezt nézd meg . Itt le van irva az egész SPS kasztváltó.Képekkel illusztrálva 😊 Nagy segítség lehet

Hello!
Oren Castle északi része, Town Of Oren teljes környéke, Skyshadow Meadow, Plains Of The Lizardmen. Ezeken a helyeken keresd.
pls, help valaki
leto lizadman warrior-t keresek sps küldihez.
baszottul unom már, hogy egy napig kell keresnem minden mobot.
senki nem tudja hol van, a térképek meg nem ott jelölik

pharao
Nem, offon nincsennek tatoo-k, csak dye-k vannak, de sztem így normális stattokat lehet elérni, nem úgy mint free-n, mikor az absolut tatoo-val egy vazsinak 6500 HP-ja van és 1100-as p.def-je...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

GamerAdams007
Grat, de hát ilyet... 61-esen máris Miracles van a kezében, hát szép!<#nevetes2>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hát ahol eddig végiglestem sehol nemtaláltam tetkot..lehet ezis ien freeserveres kaksi..sry :S

Gratu 😊
Viszont lenne 1 kérdésem is. Nemtudom hogy lehet-e valahogy tatookat osszepakolni mert 1 divin-nel még jobb statod lenne <#nyes>

De ugye megmarad a régi kontinens is? Csak lessz még egy plussz új...
pharao
Gratula te tápcsííter Jocó!!!! <#guluszem1><#wilting>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^