Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
MOnd ezt azknak akik +16+-os homuval rohangálnak, és elsõ enchantra jött ösze nekik......

Cobra.
A +6-ra nagy bátorság volt egyáltalán megpróbálni az enchantot. A balta meg pech.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gPROject
grat!

Én valamiért nem vagyok ilyen szerencsés :(

ezzel le is nulláztam magam, most 1-2 hét szünet amíg lesz kedvem és idõm megint játszani

Szekijoe
Egy tanácsot írnék csak hozzá: Akinek pk pontja van akkor az szépen dolgozza le a queszttel nullára vasárnapig! Úgy tuti nagyobb funn várható vasárnap.

GL

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gordis2k
Hölgyek urak!!!

Megérett az idõ egy újjabb csapatépítésre!!!!

Vasárnap mindenki aki él és mozog legyenszives online tartozkodni 13 orától!!

Egy óriási erõdemonstrációval egybekötött raidbossolást készitünk melyben nem kisseb a cél mind 70+ os raid bossokat ölni!!
Ezért mindenki tehát mindenki legyenszives vasárnap 13-hajnalig megérkezni és a lehetö legtöbb ideig játszani!!!

RS+RSII FTW

Találkozó Giran Templom Vasárnap ebéd után 14 órakor.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
lol:) Te nagyon hülye:)

Fel lehet ismerni a béna cipõjérõl meg a nevetõs somjárol:)

Scammerek lenyulták a ruhamat:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

B@lu
jobbra.....

FragStaR
<#nevetes1> lol kép

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TruBy
Nah tegnapi Raiden a csapat droopoltatott egy tallum helmetet!! Grat nekünk..<#banplz>
Jah egyébként Gugg3r megmutatta a jövõ év új ruhastílusát!
Vigyázat Gugg3rtõl jobbra lévõ ember egy Bûnözõõ!! vádolják több mint 50 ember (köztük pár hero) ellen elkövetett embersértés vádjával, és guggernek még tartozik 1 pvp-vel <#eplus2><#help><#bdead>

McWolfy
lvl 50 SH.
Örömmel megyek, ha van hely és társaság ^^
Ja tényleg, 50 vagyok!!! :P
De sajna szombat reggel megyek egy hétre táborba (kötelezõ a diplomához, utáálom az ürgét, aki csinálja).

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

xt198
idézet:
"játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol"

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

de nekem csak a lineage2-ben invert az egér a windowsban teljesen jó<#beka2>
xt198
gondolom start menu, vezérlõpult, egerek
ott van valahol biztosan
invert mouse neven lesz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

és bocs h itt kérdeztem de máshol nem válaszolnak<#szomoru1>
hello, én nem a fizetös l2-vel jáccok de remélem nem baj ha itt kérdezek nos az a baj h a játékban invert az egerem(szval ha föl tölöm a kép le ha le akkor föl megy) és megkérdeztem h hogyan lehet kivenni azt mondták h a játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol lécci segítsetek!! mit tegyek?<#help>
pharao
Na faja elolvastam, hogy mit is ér. Nagyjából semmit, mobok itemeket dobnak, amikbõl tüzijátékot lehet craftolni, ennyi az egész, márcsak a tüzijáték piaci ára érdekelne, de 20K fölé nem mennék az biztos...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Emberek új event van kilátásban, remélem ismét tele keressük magunkat és nem valami hülyeség lesz!!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

MeoH
Koreaban mar elesben megy a C5. NAban remeljuk Augusztusban <#vigyor>

fuck mmo's..i.,

Looooser
hát akkor ez még nem sok
monnyuk nem toom mit akarok ez még az elsõ mmo játék amivel játszom (mondjuk nem vok a legroszab csak még tanulni kell) és a C4 tökéletes arra hogy megtanuljak játszani csak érdekelt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Cobra.
Kóreában már megy a tesztszerver.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Looooser
sziasztok a C5 mennyire üzemel már????? vannak már szerverek amik használják?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szekijoe
Orfen raid 40-52lvl nuker vagy 70+ DD BD+SWS+Recharger te mien kaszt vagy? Jah a Raid azzal kezdõdik hogy aki 53lvl azt vissza kell verni 52re(és ez nem vicc)

xt198
Én annyira nem bizniszeltem nagyon anno, asszem azalatt a 3-4hónap alatt 2milláról felhúztam magam 9millára... azért nem nagy pénz, de szimpla farmolással, meg azzal a maréknyi droppal ami esik, kilehet bírni :)
emléxem legnagyobb drop valahol oren vára környékén volt, valami C-s cipõ... c-crystal lett belõle, amit aztán ketté osztottunk, fél perc mulva már 300k-val voltam gazdagabb :D

McWolfy
Igen, de én vmi Orfen, vagy ilyesmi nagyfalatra emnnék most szívesen, kicsibõl volt sok, megnézném, mit tud egy ilyen jószág!

McWolfy
Jah, 30 sec mi? annyira SZERETNÉD!! Aztán aki-be kacsolós procedúrával úgy fél órát eltöltessz, aztán meg elõtte is wc, zsepi, pia, kaja. aztán 3 perc tanulás, mert bakker hátha elvitték... :P

Kikapcsolva 10 perc. Bekapcsolva kb 30sec:D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GamerAdams007
Kapcsold ki a képernyõt... akkor talán nem fogod azt nézegetni... :)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja csak olyankor 10 percentkent nezegetem hogy na, elvittek-e mar ezt, stb, szal ez nem mukodik sajnos:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Pedig pont ez a lényeg mindegy mivel csak valamivel bizniszelni. Kiültetni a karit venni/eladni. Miközben te tanulsz/vizsgázol a zseton gyûlik dolgozik neked.

Szekijoe
Az RS is jár Raidelni ha jól tudom, DE nem tudom mennyire bírnád hosszú távon, hogy "nah most gogo" 5-10 perc a limit annyi idõ alatt ott kell lenni ha Ongbey érkezik akkor már szinte vesztett ügy sõt volt olyan hogy a Catalyst csak annyira tartott fel hogy az Ongbey éppen odaérjen. Természetesen általában -XP vel záródik(ha van pvp esetleg nem zárod -XP vel mert Brezzel rezelteted magad) vagy kapsz valami minimál xp-t. Legrosszabb esetben eldobálsz pár cuccodat mert 5 pk felett voltál piros és kinyírtak körülötted mindenki aki felkapkodhatta volna a cuccaid.

McWolfy
U.I.: Én is úgy mennék vmi ilyen nagy raidre :(

McWolfy
Én csak horgászgatok, elvagyogatok, új vagyok még pénz forgatáshoz, de majd beindul ez az üzlet is és már dobogatom fel a farmereket, ha 100-1 bejön, már akkor is megérte borsot törni azoknak a jkgklsvbis-nak az orruk alá.. <#violent>

Hat igen, forgatni kell a penzt:) Mondjuk nekem most(meg mar 1 jo ideje) fejlodni sincs idom, nemhogy bizniszelni a vizsgak miatt.

Szekijoe
huh azért nem lazán de az bizti, hogy én állandóan fogatom a zsetont. Itt a Sieghardon most hogy lebannoltak pár farmert iszonatosan megugrott az AA ára. Azzal is lehetett szakítani.

Nincs sok pénzem de tuti nekem van a legtöbb cuccom kölcsönadva. Habár Gordi/mailka páros lehet hogy már ebben megelõzött.

Ja hogy csak ugy lazan vettel 1 lvl 12-est, ok:) Mi is farmoljuk anthyt, de nem mindig van lvl 12-es kristaly grp, sot.

Cat dance-al simen el tudod erni az 500-as criticalt, arra lennek en kivancsi.

Szekijoe
Kb 2 hete voltunk Antharaszt ölni én meg éppen 2 nappal elõtte vettem 1 12es zöldet hátha riften fel tudom majd húzni, de éppen lehetett postolni az IC fórumon, hogy kinek van legnagyobb szüksége 13as kristályra, én is jelentkeztem hogy 2 hét alatt összehozok egy draco bowt csak kell még 300 queszt item a random recepthez, meg most lettem éppen sagitarius a HE vel,meg persze semmim nincs hozzá DE összerakom. Jah és Antharasz raiden utóbbi idõben rezer grpban voltam 4 bishoppal ergo semmi xp-nem járt, DE a 13as crisót ideadták<#vigyor5>miután Antharasz hanyattesett <#awink> Mert tudták elég fanatikus vagyok.<#nevetes2>

Az IC ben fõleg fanatikus HC gamerek vannak, partyzás közben is logolgatnak és körbenézik az összes "neves" raidbosst hogy nem-e spawnolt. Utána már versenyfutás a farmerekkel ha ellámázzuk akkor jó eséllyel bukta<#rinya> (az utolsó 7 napban amin én részt vettem, vagy részt vettem volna de le lett fújva az ellenség túlzottan nagy létszáma miatt 1 antharasz, 1 orfen, 1 Zaken, 1 Baium, 1 lilith, csak 1 sikeres Orfen raiden voltam ezen a héten)

Csak 88-at ad a crit ratehez ez ha jól emlékszem full buffban (bd+sws) 450-460 crit rate ezzel már bízom benne, hogy minden második crit lesz<#bee1> de majd ha leszek ilyen partyban akkor megszámolom <#vigyor2>

OMG. Honnan volt lvl 13-as kristalyod? o.O 500-as crit ratel mennyit critelsz mondjuk 20bol?

Szekijoe
Igen focus-os <#nyes>

pharao
Gratu szeki, remélem focus-t raktál rá...

Szekijoe
Már rajta van az SA<#ravasz1> (Elég sokszor haltam a 13as kristályért)
Tegnap ráraktam<#bee1> (3szor mentem be a blacksmithez sajna éppen kempelte egy klánwaros tõrös hívnom kellett Dinizt és Ilut hogy tuti rá tudjam rakni)
Viszont az SS és arrow craft mára maradt. Majd berakok screenshotot hogy buffolva mien értékeim vannak.

Gz. SA-val mi a helyzet?:P

Hala a jo istennek a main tetkoi nem maradnak meg a subon.

+4wit -4men
+4int -4men
+4con -4str

VipJoco
Bazz Szeki te aztán szerencsés vagy! Gratula <#nyes>

MeoH
Grat!!

fuck mmo's..i.,

Szekijoe
Egy kép az utóbbi napok 60%-os craftjaiból<#vigyor2>
Mert hiányzott egy ilyen a fegyó gyûjteményembe<#vigyor5>

(Bocsi a nagy képért csak siettem mert álmos voltam<#hehe>)
<#banplz><#banplz><#banplz>

Koszi! Es ha a subja shillen elder? Megmarad nala is? Jo ez a fajta neki is?
xt198
+wit -men

Sziasztok!
Milyen dye-t ajanlotok egy spellsingernek?