Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én valamiért nem vagyok ilyen szerencsés :(
ezzel le is nulláztam magam, most 1-2 hét szünet amíg lesz kedvem és idõm megint játszani
GL
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Megérett az idõ egy újjabb csapatépítésre!!!!
Vasárnap mindenki aki él és mozog legyenszives online tartozkodni 13 orától!!
Egy óriási erõdemonstrációval egybekötött raidbossolást készitünk melyben nem kisseb a cél mind 70+ os raid bossokat ölni!!
Ezért mindenki tehát mindenki legyenszives vasárnap 13-hajnalig megérkezni és a lehetö legtöbb ideig játszani!!!
RS+RSII FTW
Találkozó Giran Templom Vasárnap ebéd után 14 órakor.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Fel lehet ismerni a béna cipõjérõl meg a nevetõs somjárol:)
Scammerek lenyulták a ruhamat:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jah egyébként Gugg3r megmutatta a jövõ év új ruhastílusát!
Vigyázat Gugg3rtõl jobbra lévõ ember egy Bûnözõõ!! vádolják több mint 50 ember (köztük pár hero) ellen elkövetett embersértés vádjával, és guggernek még tartozik 1 pvp-vel <#eplus2>#eplus2><#help>#help><#bdead>#bdead>

Örömmel megyek, ha van hely és társaság ^^
Ja tényleg, 50 vagyok!!! :P
De sajna szombat reggel megyek egy hétre táborba (kötelezõ a diplomához, utáálom az ürgét, aki csinálja).
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
"játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol"
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
ott van valahol biztosan
invert mouse neven lesz
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
fuck mmo's..i.,
monnyuk nem toom mit akarok ez még az elsõ mmo játék amivel játszom (mondjuk nem vok a legroszab csak még tanulni kell) és a C4 tökéletes arra hogy megtanuljak játszani csak érdekelt
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
emléxem legnagyobb drop valahol oren vára környékén volt, valami C-s cipõ... c-crystal lett belõle, amit aztán ketté osztottunk, fél perc mulva már 300k-val voltam gazdagabb :D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nincs sok pénzem de tuti nekem van a legtöbb cuccom kölcsönadva. Habár Gordi/mailka páros lehet hogy már ebben megelõzött.
Cat dance-al simen el tudod erni az 500-as criticalt, arra lennek en kivancsi.
Az IC ben fõleg fanatikus HC gamerek vannak, partyzás közben is logolgatnak és körbenézik az összes "neves" raidbosst hogy nem-e spawnolt. Utána már versenyfutás a farmerekkel ha ellámázzuk akkor jó eséllyel bukta<#rinya>#rinya> (az utolsó 7 napban amin én részt vettem, vagy részt vettem volna de le lett fújva az ellenség túlzottan nagy létszáma miatt 1 antharasz, 1 orfen, 1 Zaken, 1 Baium, 1 lilith, csak 1 sikeres Orfen raiden voltam ezen a héten)
Csak 88-at ad a crit ratehez ez ha jól emlékszem full buffban (bd+sws) 450-460 crit rate ezzel már bízom benne, hogy minden második crit lesz<#bee1>#bee1> de majd ha leszek ilyen partyban akkor megszámolom <#vigyor2>#vigyor2>
Tegnap ráraktam<#bee1>#bee1> (3szor mentem be a blacksmithez sajna éppen kempelte egy klánwaros tõrös hívnom kellett Dinizt és Ilut hogy tuti rá tudjam rakni)
Viszont az SS és arrow craft mára maradt. Majd berakok screenshotot hogy buffolva mien értékeim vannak.
+4int -4men
+4con -4str
Mert hiányzott egy ilyen a fegyó gyûjteményembe<#vigyor5>#vigyor5>
(Bocsi a nagy képért csak siettem mert álmos voltam<#hehe>#hehe>)
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Milyen dye-t ajanlotok egy spellsingernek?