Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GibboRamone
gratu!<#kacsint><#vigyor0><#kacsint>

Dota 2

mAilkaEVO3
WEEEEEEEEEEEEEEE GRAAT GRAAT 😉p

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

ZsuzS
Hihi újabb szint <#vigyor2><#taps> köcce azoknak akik nem hagyták hogy egyedül éljem át <#puszi>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Amikor multkor halottam feloled 34 volta<#hehe>!😊Gyorsabban fejlodsz offon mint en high raten!<#hehe>
Lol kocka tompi grat!<#taps><#hehe>
McWolfy
Mert mire nem isztok? <#hehe>

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

TruBy
Gratu Tompesz!
Tudod, jelmondat: "Erre hétvégén iszunk" <#bohoc><#vigyor1><#worship><#taps>

Szekijoe
Gratz

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

xt198
grat

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

pharao
Gratula az 58-hoz!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

http://lin.warcry.com

Gordis2k
MInden este raid!!!!!!!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tovabbi kerdesem lenne, C-s cuccot betorok honnan tudom meg hogy abbol mennyi kristaly lesz?
VipJoco
Grat az 58-hoz! Ha nem lesz este raid akkor kiprobaljuk az új dancet 😛

matamm
Nah itt az én kicsi kis másik karim😄

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

McWolfy
De egy jó tanács, ne menjél rózsaszín meg ilyen tiritarka szépségekre, maradjál zöldnél, halovány kéknél és fehérnél, elõbbi kettõt lehet, ss nélkül is tudod gyilkolni, így 100% haszon 😊
Ha meg offon játszassz, keressed mailka -t, vagy Shanway -t, h esetleg begyere a magyar allyba, ahol segítséget is kapsz és esetleg el is magyarázzák dolgokat.

Szekijoe
Accuracy nevû skill ha bevan kapcsolva akkor kevesebb miss-t ütsz. Ha olyan helyre mész ahol minden rózsaszín vagy piros akkor érdemes használni. bekapcsolós skill: amikor bekapcsolod akkor fogyasztja a manát amikor nem akarod használni ki lehet kapcsolni. Ha elfogy a manád automatikusan kikapcsol.

Szekijoe
A destroyerek fegyó arzenálját általában a pénzük mennyisége határozza meg.
Elõször is kétkezes óriáskard + Health SA, (ha nem health SA van a kardon akkor kell neki egy Healthos Blunt is, hátha õ tankol)
Ha megvan a kétkezeskard akkor egy íj kell mellé, hogy ne kelljen minden mobhoz odafutnia. (és az íjjat még pvpben is tudja használni)
Ha sokat partyzik warlorddal akkor érdemes beruháznia egy polearmra is.

Ja hulyeseget irtam nem vivious skillem van hanem accuracy, de ez mi.<#buck>
Koszi az infot, nekem fist blade-m van, lehet erre nem igazan jo. Szerintetek egy destryer-hez milyen fegyo lenne jo?
Koszi az infot, nekem fist blade-m van, lehet erre nem igazan jo. Szerintetek egy destryer-hez milyen fegyo lenne jo?
Cobra.
Persze, hogy többet sebez vele, mert a Deadly Blow a critical találathoz adja a power-jét. Szóval a VS csak a critical találat sebzését növeli.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gPROject
"A freen valamennyire mûködtek, ha offon nyomod errõl nincs tapasztalatoma"

be is baszna ha éppen az offon nem mûködne
vicious stance nem csak a critical dmg növeli, hanem a skillek sebzését is! pl. egy tõrös ha bekapcsolja és deadly blowt nyomat, sokkal nagyobbat sebez vele
gondolom a skillekhez van a destroyernek is

Cobra.
Vicious Stancenek egyébként fogalmam sincs mi értelme a Destroyernél, full buffban se fogja szórni a criticalokat. Fatal Strike mint ahogy írták sima támadó skill, amivel jóval nagyobbat sebzel az ellenfélre, mint alap ütéssel. Elvileg mindkét skill hibátlanul mûködik free szervereken, a Frenzyvel meg a Guts-szal vannak problémák.

Szekijoe
Ilu alszik. Infók este.

Törölt felhasználó
A Vicious a critical ütésed erejét növeli, de zabálja a manát mint állat, a Fatal a kardra és bluntra szolgáló skill, ezek ütéserejét növelik. A freen valamennyire mûködtek, ha offon nyomod errõl nincs tapasztalatom, mert Bebo ott Warcrayer lett
B@lu
Na mi volt ilu? leoltetek baiumot?

Koszi a gyors reagalast, akkor meg kerdezem toletek ez a skillrol lenne szo Vicious Stance, Fatal Strike ezekket nem tudom mire valok. Valaki segitene nekem
ooorrrsss
Remélem még lessz ilyen! Addigra már én is ott leszek!<#vigyor5>

BANNED

Sámán
Jah, magyar oldalt sajna errõl én se tudok... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Van pár olyan skillje ami csak akkor mûködik ha a hp-ja 30% alá csökken. Pl Frenzy -akármikor felrakhatod mint saját buffot, de csak akkor dobja meg a patk-ot ha jócskán leverték a hp-dat (30% alá -ami egy destronak annyi kb mint a legtöbbi kari max hp-ja). <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Magyar leírás a skillekrõl nem igazán van (én legalábbis nem tudok róla). Ha viszont semennyit nem tudsz angolul, akkor official szerveren nem sok esélyed van a kényelmes játékra, ha free szerveren játszol, akkor meg annak a fórumán érdeklõdd meg a skilleket, mivel elég sokminden nem mûködik az ingyenes szervereken.

Hello Gammerek! Nem tud valaki nekem segiteni, szeretnek tobbet tudni, hogy skill milyen tulajdonsaggal bir. Orc Destryer vagyok, vannak skillek amit bekapcsolok de nem latok semmi plussz, lehet olyan oldalt adjatok, ha sokat kelleni irni, ami magyaruk van. Persze ha letezik ilyen oldal. Koszi a segitseget elore is.
Cobra.
Érdekes, tényleg nem játsza le egyik lejátszóm sem a zene file-okat. Még kicsit nézegetem mit váltotathattak rajta.

Frosty01
😞 ja, most ezt a codecet sem rakja fel sebaj majd egy reinstallal megoldon a közeljövõben...

practitioner of the forbidden arts of death

McWolfy
Meg c4 ben már vmi máshogy vannak azok a zenék... c3 asakat lenyomta, c4-et már nem akarta...

Cobra.
Na látod, ha full installal rakod fel ezt a packot, akkor 2-3 codecet is felrak 1-1 formátumhoz, így persze hogy nem fog semmi rendesen mûködni.

Frosty01
ACE megacodecs pack van fenn

Cobra.
Gondolom felraktál valami idióta codec packot, ami jól hazavágta a directshow rendszert. Rakd fel a CoreVorbis codecet, utána valószínûleg jó lesz.

Frosty01
valaki nem tudja véletlenül, miért nem játsza le egy ideje nekem a winamp és társai a .ogg kiterjesztésü L2 zenéket? 😞

Padidiver
Öcsém csõsztök ilyen dóógok történnek osztán le is maradok róla?Lehet lassan lesz megen gépem meg vinyóm szal még a végén menek majd jáccani ha lesz idõm is meg ha a netet nem kapcsolják ki de ha ki is kapcsolják akkor is minden nap fogok gondolatban l2-zni mint ahogy eddig is<#banplz><#circling>És pont ezért nem is tudjátok de manta már istencsászár 78-as <#vigyor><#nyes>najó csak vicc volt jah és útólag is mindenkinek gratula<#taps>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

xt198
kb.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

mAilkaEVO3
hihi sok sok fölös SP ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hi all!Szeretnék kérdezni 1-2 BD skillel kapcsolatba mert van 1-2 tánci ami nem egyértelmû h mire jok...Pl van ez a 62-es Dance of Earth Guard.Az addig nagyon menö h védelem föld tipusu tamadasok ellen de mi sebez olyat? szal mi ellen érdemes felrakni?
Masik meg a 66-os Dance of Protection ami terrain damage ellen ad védelmet...Na azt tényleg nemtom h mi ellen véd.
Nah kb ennyi elõre is kösz a válaszokat..

mAilkaEVO3
hhihi asse lenne rossz de ez egy idézet egy Hofi kabaréból😉

Szekijoe
Errõl még senki sem tud biztosat

TruBy
Mikor lesz már C5 PTS? pls valaki mondja meg ^^<#szomoru1>

Sámán
Mi a Himnuszunk???? House of the RS???

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Jah, tartana egy darabig 😊

01110000 01110010 00110000

dzsonesz
ahahaha teso kiraly vagy, koszi h szereztel nekem 1 bokldog napot ugyanis reg rohogtem mar ekkorat<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben