Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még hiányzik, hogy íjnak is átalakulna a kard, ha íjászhoz kerül (bár lehet így már túl durva lenne). Érdekes lenne egy SR full buffban egy Zariche íjjal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ha L2.com-on megnézed "fist" fegyiket kép is van -sajna iaro-s képfeltölti nem mûx <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
<#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e kétkezes harc a játékban, mert screenshotokon látok ilyet is, nem csak a kard-pajzs összeállítást.
ha van akkor meg fajhoz vagy kaszthoz van-e kötve, ilyenek
köszi
Aki birtokolja ezt a fegyvert, az 99999+ karmát kap, rengeteg CP-je lesz, ha kinyirják nem droppolhat, és kb 24 óráig lehet nála a fegyo max...Ha nem PK-zik, akkor hamarabb eltunik 😛 Szóval beköszönt a véres Lineage2 éve <#mf1>#mf1><#bdead>#bdead><#boxer>#boxer>
A cigi újabb negatív hatása jelentkezett nálam, tehát ha másért nem, ezért érdemes lesz leszoknom <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor>#vigyor>
FeketeVipera 77 SS
01110000 01110010 00110000
Milyen dye-t ajanlotok egy gladiatornak?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Wáoh..Szép kis csapat. Raideltetek? Vagycsak kimentetek 1 rétre hogy elteleportálhassatok? <#idiota>#idiota>

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Köszi mindenkinek<#taps>#taps><#taps>#taps> És garatulamindenkinek aki esetleg utóbbi idõben szintetlépett<#vigyor>#vigyor>
Shaerén valami betegség jelei mutatkoznak mert a döglegyek vagy a szentjánosbogarak nagyon szeretik<#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
the world is mine
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
most lettem 62!
Neked is <#nyes>#nyes><#taps>#taps><#taps>#taps>
the world is mine
the world is mine
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

SZEKI MELYSEGES TISZTELETEM!!
És HATALMAS MESTER VAGY!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gordi, pls, majd RS honlpara firkálgass már ilyeneket, meg azt reklámozzad, ha már van egy faja honlapunk ^^
BB 1 hét mulva!
HorgaszPicsara PM-ezzetek sûrûn, ha meg nincs bent, csapjatok rá Maya kezére, mi az h nem horgászik 😛
Te jó ég, egy nõre bíztam a farmolós karimat...
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.