88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Majestic01 #85529 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Dyna heavy szettre(Force master), ha teszek Dyna essence II-őt, akkor az lesz a neve, hogy [s80] Dynasty Platinum Plate. Ugye ez ad +% p atk-t, meg minden aktív skill kevesebb mannába kerül. Nos a kérdésem az lenne, hogy én láttam Ilyen armort: [s80] Dynasty Platinum Breastplate, és ez nem manna használatot csökkenti, hanem minden skill +%-al többet sebez. Azt hiszem az utóbbi armor PVP-s. Tehát ha a sima plate felsőt, PVP-sítem akkor elsz ez a neve, és adja a +% skillsebzést? -
#85528 jah, ez lett volna az én bajom is...mindent lehet vele, meg kiulni arulni is, de venni nem lehet :S -
#85527 nem lehet private storeba rakni de minden mást lehet, eldobás + mail lehet -
#85526 Csak beirnek ide egy gyors kerdest, valaki nem tudja, hogy a spirit stone fragmentekkel ki lehet-e ulni vasarolni a piacra? Elvilegesen ezek felig quest itemek, gracian SoA-bol szerezhetoek. Valaki nezze mar meg nekem, legyen olyan kedves, es egy kepet is keszitsen ha sikerult. koszontem. -
#85525 Illetve a másik probléma, hogy kétféle TC van: US és EU, és a megfelelőt kell venned az accountodhoz. -
#85524 GC nem eleg. MEg kell venned a gamet is magat, ertsd "Cd-kulcsot". Trialt GCvel nem tudod upgradelni. -
Gabo19 #85523 Hello
Azt szeretném kérdezni hogy vettem 15 napos Game Time Cardot és nem engedi upgradelni az accomat Trialbol ezt irja ki :
The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.
vki ötlet? -
#85522 nemtom ki jatszik Sabagha-val de jol nyomja - a billentyuzetet
-
#85521 lemondasz a cigiröl és máris van pénzed az officialra, ne keres szar c2 szerot, megunod. -
dandan7 #85520 Sziasztok :) Valaki tudna egy jó magyar vagy ha nincs akkor kulfoldi pvp szerót?? -
szuecsg #85519 adenát vennék -
#85518 PM Ilydian ingame, de csak ha elf vagy -
#85517 Persze, a Dioni pilvaxba van a fővezér általában -
szuecsg #85516 Hello. Naia szerveren található nagy létszámú magyar klán? -
BaalKain #85515 De rég jártam erre :D
Adena eladó olcsón Naia, Chronos! -
#85514 el ha meg nem rakta vki segbe a seregbe. -
MegaHarcos #85513 dmv él még? -
#85512 www.3zoom.com itt szerintem találsz -
MetsyS #85511 Senkinek sincs elado? -
ErrOrHUN #85510 pedig nem nagyon van mit, kb onnantól kezdte mélyrepülését L2 -
#85509 en meg most is nevetek -
#85508 fél szerver rerollolt H5 óta -
ErrOrHUN #85507 hát amikor én abbahagytam, akkor már csak nevettek rajtunk :P C4, interlude-hoz képest -
#85506 Nem hiszem hogy sok íjász használja még ezt a két skillt. -
aalat #85505 Volt? Az ijasz most is eros... -
ErrOrHUN #85504 nem ezek miatt volt erős egy íjász, olyn volt értelme a lethal shotnak -
Chear #85503 A legfontosabb, hogy sehol máshol nem található meg a "sajtos-quest" leírása!!! -
#85502 ITT egész sok van, csak tudni kell használni a keresőt, vagy megfelelően kérdezni. -
#85501 valaki ismer olyan oldalt ahol jó leírásokat lehet találni? ha elküldené priviben, megköszönném! :) -
#85500 fasza :D -
MetsyS #85499 WTB 200m adena @ Naia! -
ErrOrHUN #85498 100ból 1 :D -
#85497 Sziasztok!
Szeretnék sagittariusoktól érdeklődni, hogy kb mekkora a landrateje a hamstring és lethal shotnak? -
#85496 Te egy orult vagy Pred... :-) -
dayvan #85495 akkor farmold nekem ossze es megveszem toled, ilyen egyszeru. te hatalmas "troll" pff :D -
#85494 annyit már a keltirek is dobnak talkingon :) -
dayvan #85493 200-300millio adenat vennek Naian -
irenicus #85492 Na utána néztél az áraknak,továbbra is várom az ajánlatod :) -
#85491 nem hiszem hogy 100ezreket kiadnál karakterre ,de ha igen szólj:) -
Flymi #85490 A pénztárcám méretét majd inkább én behatárolom, ha nem baj.:)
De ok, ne zaklass pm-el!