88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• aalat
    hmm...
    koss fogadast, es akkor a nyereseg egy reszert lesznek screenshotok is ^^
  • TruBy
    Kép kellene, bizonyíték, hogy megy offon, mert játszok egy free serveren, csak nem lehet lethalozni az undead-eket, mert RPG-club-on ezt lattak....En meg mondom bizonyitekot adok neki, csak nincs befizetve 1 karim sem.
  • aalat
    cardival tudom olni mindet, vagy legalabbis a lairhez kozelieket.
    dv elejen low mobok vannak, de gondolom azok is mennek, ha a nagyok halnak.
    13-as a skillem, nemtom ez szamit vagy nem.
  • solyomb
    Ej... Gondoltam hogy frapsolok neked, de így hogy kép kell... bajlódjon vele akinek 6 anyja van! Vagy akinek van 80+os EEje:)
  • TruBy
    Hello mindenki, egy kis információra lenne szükségem. Esetleg ha valakinek van egy 80+os EE-je, az nézze már meg nekem, hogy dragon valleybe az osszes Undead mob-ot le tudja lethalozni turn undead-el, vagy csak nemelyiket, vagy egyiket sem? Ha lenne valakinek ideje, és energiája, az egy-két kép mellékletével tesztelje már pls. Köszönöm
  • Lullaby
    ez annyira tipikus betanult duma amikor valaki egy csúnya szót ír a hsz-be... szánalmasabb mint az hogy Pred ilyen illetlen fiatalember.
    Látszik nem vagy nagy SG-s, ezen a hozzáálláson meg sem kéne itt lepődnöd <;

@Odikee: dual mamba-lambada edge lesz a neve. igaz hogy minden mob 1 ütés lesz, de sajnos core 5 lesz /:
  • Odikee
    Hello kedves forumozok vki nem tudna segiteni nekem , az lenne a problemam , hogy nem tudom ha pvpt teszek a dual mamba edgemre mi lesz a neve ? Mert olvastam valahol hogy akkor egy utesbol megolom az osszes crumaba talalhato szornyet , ez igaz?
  • Majestic01
    Tudod a fórum arra is való, hogy néha segítsük a másikat.
    De nem folytatom tovább, részemről befejeztem.
  • Predtom0O
    ok!megyek elszégyellem magam....
  • Majestic01
    Nagyon kemény gyerek vagy te... jól megmondtad, szájkaratehős...
    az ilyen hsz-ekből kiderül milyen ember is vagy. Csak saját magad járatod le.
  • Predtom0O
    Most aztán megmondtad a tutit, csak 1 baj van azt sem tudom ki a fasz vagy, de pont leszarom.(ezzel most segítettem?)
  • Majestic01
    Ha neked ez annyira egyértelmű, akkor segíthettél volna...
    De miért is segítenél egy fórumon az embernek....?

CSÁP skilleddel...
  • Predtom0O
    ez nem semmi
  • majestic
    Üdv!

Akkor megválaszolom a saját kérdésem (#85529), hátha valakinek segítek vele:
    Ha PVP-sítjük a dyna platinum plate felsőt akkor a neve ez lesz:[s80] Dynasty Platinum Breastplate {PvP}
  • daemonervosa
    Szomoru, hogy mar a 2k playernek is orulni kell :/
  • DarkVen
    Igen, nincs 2k player, mint pár éve, viszont ez az adat tényleg player :D
    Annó 10 emberből legalább 6, de inkább 8 botozott...
  • BaalKain
    Naián perpill 949 player van azért azt nem hivnám tömegnek :)
  • MadnessX
    Traktornak? never
  • Lullaby
    A magyarok antiszociálisak és tagadják, hogy magyarok, inkább lengyelnek adják ki magukat.
  • DarkVen
    Bennem is pont ezek a kérdések fogalmazódtak meg először, és aztán körülnéztem. rengetegen játszanak, az eu-s szerver is tele, a piac nagyrésze átköltözött adenba, de minden városban sokan vannak. meglepődtem, de olyan helyek, mint oren, hunters village stb mind tele playerrel.
    Ez nekemis furcsa volt elsőre, mivel én is kamael idején hagytam abba, és akkor is tele volt minden, de bottal, most nincs bot (legalábbis egy hete nem találkoztam botossal) és mégis sokan vannak. még kezdő helyeken is.
    Amcsi szerveren kicsit más, ott nincsenek ennyire szétszórva az emberek, ott giran maradt a piac, adenban kevesebben vannak, és más városok is inkább kihaltak, és mindenki egyhelyre tömörül. Eu-s ezzel szemben kicsit szétszórtabb, de ez sztem inkább pozitív, mivel minden városban lehet találni embert, partyt.
    Ahogy láttam, és játszottam (kb 1 hete tolom újra) most valahogy jobb a jéték légköre, emberekkel találkozol, és nem akar a nyakadba sózni adenát mindenki. (ezért is tüntek el a törpék giranból, nem éri meg kiültetni a botot.) Lényegében olyan lett a játék, mint amilyennek lennie kellett volna pár éve. Ezt a botírtást már korábban megtehették volna.
    Magyar légióval azonban még nem találkoztam. (sőt magyar játékossal sem... :( )
  • GamerAdams007
    Hali! Lenne pár noob kérdésem, most, hogy benéztem újra L2-re.

Naia szerver tényleg ennyire kihalt (netán maga a játék), vagy csak a kiegek óta odébb költözött a társadalom? Interlude idején játszottam utoljára, Kamaelt már csak PTS-en meglestem, aztán ott is hagytam. Most hirtelen felindulásból letöltöttem, patcheltem a klienst, meg befizettem 1 hónapot, gondoltam megnézem mi változott, meg indítok egy karit legyen mivel funolni erre az időre. Előtte még azért belogoltam korábbi silver rangeremre, akit anno Giranban hagytam, és most meglepődve vettem észre, hogy kb 10 embert láttam ülni. Emlékszem régen nem is lehetett látni a talajt a sok árus feliratától. Magasabb szintű karaktert is csak elvétve látok 1-1-et. Más lett a piacváros?

Más: néztem, hogy vannak ezek a common itemek. Ezek tényleg csak annyiban különböznek, hogy nem adnak set bonust, illetve nem lehet őket semmilyen tekintetben enchantolni? Fejlődéshez ezekre szerintem nem is nagyon van szükség, és ahogy láttam az alap statjaik ugyanazok, az áruk viszont röhejesen alacsony. 20-at dingelve full D-be öltöztem Gludinban, és alig költöttem 50k adenat.

Más: Mik ezek a Gracia-s területek? Látom új térképe van, nézegettem patchelés közben a patchnote-okat is a kiegre vonatkozóan, de így elsőre nem sikerült rájönnöm, hogy az milyen terület akar lenni.
  • DarkVen
    Mi az az anakim exp???
    Akkor van klán, vagy csak páran játszadoznak szétszórva.
    Külföldi klánhoz is csatlakozok, ha emberi nyelvet beszélnek (angol) orosz kizárva...
  • Odikee
    85/80/80/80 4het anakim exp
  • szuecsg
    A semmiről egy karit felhúzni 3 subbal noblesse,stb...
    Azt mondanám hogy kb. 8 hónap - 1 év.
    Elvileg léteznek magyar klánok!?!?!?! (Senkivel sem találkoztam 1 hónap alatt)
  • DarkVen
    Található még magyar légió Naia(eu) szerveren? újra belekezdenék a jétékba, pár régi ismerőssel, de már vagy 2 éve nem játszottam, és kellene egy kis leírás a szerverről. Légiók? raidek? siegek? eventek stb hogy működnek, hogy lehet most fejlődni, van-e értelme kezdeni egy új karaktert, és kb mennyi idő felhúzni egyet 0-ból 8x-re 3 subbal noblessel?
  • cece
    Odi szoktál még itt privit nézegetni?
    Lenne egy kérdésem csak válasz nem volt még :)
  • MadnessX
    Odikeeeee-nek
  • solyomb
    Faceknak?
  • Odikeee
    Ment PM!
  • BaalKain
    WTS lvl 79 Shilien Saint chronoson
    WTS adena chronos, naia
  • daemonervosa
    pm Odikeeee Teonon
  • solyomb
    a népszerűség átka?:)
  • Odikee
    Ha vkinek nem lenne tiszta a dolog ez nem en vagyok csak vmi fanboy/girl , szoval ha vkit le sceammel nem nalam kell sirni , ty!
  • Odikeee
    WTB 76+ Prophet @ Teon

vagy

WTB 76+ DC @ Teon

És WTB adena, ugyanitt PM
  • csokicsiga #85535
    Srácok,érdemes még újrakezdeni offon?
    Várható jövökép a jétékhoz, valami újjitás, bármi hír?
    Nemtalálom,régen megvolt a linkem, hogy melyik szerveren, mennyien játszanak,valakinek van ilyen linkje?
  • Odikee
    fanboy detected.
  • MeoH #85533
    Franz es Luna nincs, Teon csak at lett nevezve.
  • Gabo19
    nincs is már teon:D
  • Odikeee
    WTB 76+ Prophet @ Teon
    pm
  • Odikee
    nem es free server ffs