88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85489 Eladó karakter van és volt is mindig,csak nem a te (magyar) pénztárcádhoz mérve:)
Úgyhogy nem is zaklatnak/zaklatnálak pm-el. -
#85488 Mint mindig -
#85487 volt már ugyan, de még mindig igaz...
-
Bazsa23 #85486 Nagyon segítőkész vagy :D -
#85485 clueless kid is clueless. -
#85484 -
#85483 Mikor jössz már rá hogy senki sem kíváncsi a faszságaidra? Anno vajon miért is lettél kiutálva a virrasztós topikból (is)? Inkább legózz vagy számolj hangyát, de ne oszd az észt olyanról amiről fogalmad sincs.
Lehet 30 nap egy karit elvinni 80-ig, de nem mindenki nolifer hogy ezzel szopassa magát és inkább élvezni szeretné a játékot nem kínlódni (ja bocs, neked mezei halandónak az XP és a grind az élvezet, nem a PvP...). -
Flymi #85482 Egyelőre egy db eladó karakterről nem érkezett ajánlat, szóval nem tudom még, hogy mi lesz. Elölről semmiképp nem kezdek karaktert, lehet lustaságnak nevezni, vagy bárminek, de túl hosszú és monoton.
De azért köszönöm a kielégítő válaszokat! :) -
#85481 én csak mély őszinte részvétemet szeretném édes anyádnak átadni,hogy gyereket akart és te jöttél hát ez van nincs mit csinálni részvétem a családnak.
Bannoltak ki már nem 1 karimat.A másik te igen nyomorult ha a botokat nem bannolták volna ész nélkül még mai napig meglennének a szerverek és nem lett volna szerverösszevonás ,de egy ilyen csökkent képességűnek fingja sincsen ezekről.Szóval a "botterek" legalább életben tartották ezt a nyomorult játékot.És még1x megkérdem miért nem boldogítasz más embereket más fórumon ha nem csal az emlékezetem sokan elküldtek már melegebb éghajlatra itt szal GTFO! -
#85480 Van baj...
A játékban is ilyen szintű csökkenést lehet felfedezni? -
#85479 huha egy igazi retardált akar nekem beszólni, de szánalmas, volt egy felmérés hányan utálják az olyan retardáltat mit te, a szerver 80% szavazott rá, ja és az hogy nem buktál még le, nem jelenti azt hogy nem fogsz. -
#85478 Te nagyon tájékozott retardált gyerek vagy miért nem mész már el a picsába és máshol osztod meg a baromságaidat.Annyira hülye vagy ehez a játékhoz mint öreganyám.
Nincs semmi baj ha karaktert vesz vki én már több tucatot vásároltam és nem volt soha probléma belőle. -
#85477 ez most valaki kihívás akar lenni?
38 nap sem kell hogy elérjem a 80an 75röl, látszik hogy régen expeltél -
#85476 az, hogy másfél éve voltak barátai nem jelent semmit, valószínüleg már egyik se játszik. Amúgy gratulálok, hogy 38 nap alatt felhúztad a karidat 75-re, csakhogy azzal kitörölheted a ****ed. Azt meg megnézném hogy húzol fel 75-re pl egy support karaktert segítség nélkül 38 nap alatt. -
#85475 1-20 1 óra
20-40 fél nap
"Sub"
40-50 max 3 nap
50-55 5 nap
55-62 8 nap
62-71 12 nap
71-75 10 nap
ennyi volt nekem egyedül, ha jobban elolvastad volna az írását, azt írta hogy játszót már, szal vannak barátai.
Ja Flymi ovaintlek a vásárlástól, 2 okból
1 ha harcost veszel a gazdája tuti használt botot és biztos kibannolták már 1x, és így már nem lesz esélyed olyan klánba kerülni aminek van jövője, az X szép és jó de hamarosan fél éven belül halott lesz a sok bantól :)
-
#85474 és ki fog neki segíteni? te? -
Flymi #85473 Vagy pár 10ezer ft-ért egyből!:))
Annyi időm nincs játszani, hogy 2 hónap alatt felhúzzak egy karaktert 80+ra! -
#85472 hát menyire lusták az emberek mostanában, figy 2 hónap kisebb segítséggel feljutsz oda. -
Flymi #85471 Sziasztok!
Most, hogy itt a nyár, és amikor nincs jobb dolgom szeretnék egy kicsit visszatérni a lineage2-be. Viszont már legalább másfél éve nem játszottam, szóval nagyon kimentem a gyakorlatból. Milyen fontosabb újítások történtek? Kb a szerver összevonások előtt hagytam abba. Még mindig haldoklik a játék, vagy sikerült újra fellendíteni valamivel?
Ja mégvalami.. Szeretnék venni egy 80+os karaktert! Ajánlatokat üzenetbe kérném, ha lehet screenshottal.:)
Köszi előre is a választ! -
#85470 Az interlude az playstation1-n lehet tolni,a kamael pedig egy gyönyörő szép koreai kisgyerekek álltal készített origami társasjáték, szoktak is versenyek lenni,de nagyon nehéz nem ajánlom kezdőknek.A wow-t nem ismerjük sajnos. -
#85469 Trolling is a art -
#85468 Ezek társasjátékok (táblás), nem PC-s. PC-s az a Lineage 2 Prelude. -
Dreakon0330 #85467 Azt kérdezném, hogy ha megrendelem a játékot pl. Lineage 2 The Chaotic Throne: Interlude vagy a Lineage 2 The Chaotic Throne: Kamael akor feltudok menni szervere vagy ezek csak pc-s jétékok? -
Dreakon0330 #85466 köszi. csak azt hittem hogy olyan mint pl a wow hogy eredetin 1 ratés aztán füzetni kelett, én meg azt hittem hogy hát ha van ilyen a L2-be is. -
#85465 sajnos offon nincs olyan ami 1-2 ratés lenne, plána nem olyan amiért füzetni is kell.
Free-k között viszont talán lesz, de ebben a témában itt nem segíthetünk:( -
Dreakon0330 #85464 valaki tud mondani olyan szervert ami 1-2 ratés ?nem baj ha kell füzetni érte -
#85463 naia-n tenyleg van gmshop?????? -
Chear #85462 Yes, yes! Happy birthday MalakaNoobster! :) -
NewMoon #85461 WTB 83+ char, lehetőleg support ;) @ Naia -
#85460 <: -
#85459 Lenn az utcán nincsen kegyelem -
#85458 Chronos az 500 rátás, nincs GM shop viszont tele van 90-es szintű emberekkel akik lépten nyomon megölnek, már az elején! -
#85457 nem neked valo ez maradj free serveren
ps: hb napster -
#85456 ezt fogalmazd meg újra -
Dreakon0330 #85455 ratés* -
Dreakon0330 #85454 és ha nincsen gmshop ?van ami 1-2 tarés ami elég kicsi ? -
#85453 az NPC buffert kihagytad -
#85452 5000 gmshoppal ... -
Dreakon0330 #85451 hány ratés a naia szerver? -
#85450 ugyan annyi