Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
De hogy ne legyek nagyon offtopic: L2 nagyon jo játék. >.<
Ha leirnám hány/hanyas szintű karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
- Amugy Flash meg a legnagyobb Kokkgeci mindenki kozul - na jo a tesoja ugyanakkora kokkk, hiszen ikrek - mert off L2 utan visszament Free L2-zni.... booooooo .... Egy nagy lépés _VISSZA_ Flashéknek, egy jó röhögés az emberiségnek... 😄
- Amugy Flash.... szoktál még füvet szívni, vagy már csak a "karalábot" szipuzod?😄
Ha leirnám hány/hanyas szintű karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.
Interview a vámpirral! Jah nem, az L2 Playerrel!
Mondjuk Meoh papát hamarabb el tudtam volna képzelni a címlapokon.
P.S.: Sorbon egy Kokk! Razi is de õ büszke rá!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Az egészben az a legszebb, hogy az válik "lúúúzerré", aki próbálja tartani magát némi erkölcsi normához. Ha egyáltalán van még jelentése ennek szónak.
Tudom, nagyon maradi vagyok! Különben is örüljek, hogy a partym elviseli (hellyel-közzel) a hóbortjaimat, úgy mint no software, mass pvp nevetve klaviatúrát csapkodó/rugdalózó/síró gyerekkel a kézben, stb. 😉
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Szászke

Szászke
- Az, hogy ezt meg igy is lehet elvezni, ez teny - ezt tamasztja ala a sok player, akik kepesek tobb 1000 dollart kiperkaszni karakterekert, cuccokert, csak hogy PvP-zzenek stb.
- L2 nagyszeru jatek, minden csorbaja ellenere, es sajnos a legfontosabb dolog, ami tonkreteszi lassan a jatekot, azok maguk a GM-ek az agyatlan ban-rendszerukkel...
- Amugy ha esetelg Odikee - meg egy gondolat erejeig - ha tenyleg nekem irtad a kommentet, hogy EN nem vagyok kepben PvP teren - hat nem tudom - remelem te is _C2_ ota jatszol OFFON legalab, mint en. Csak hogy legyen mihez hasonlitani, milyen volt REGEN a PvP.
- Amugy meg remelem MINDENKI, aki manapsag "PvP Istensegnek" tartja magát, remélem SEMMI SEGEDPROGRAMOT nem hasznal, es nem bujkal olyan gagyi kifogasok moge, olyan gyenge dumákkal, hogy "De én csak azért használom õket, mert a többiek is használjak." Es remelem minden ilyen "veszett fenegyerek" nem azt nevezi PvP-nek, mikor Botrangebol kitargeteli az epp 2-3 mobbal harcolo, felHp-s, 0-manás enemy playert, es sajat maga mogott 2 BOT buffossal, BOT BD-vel, meg BOT Healerrel bõszen kiront a fák kozul, es "BEOMFGOWNOLJA" az enemyt.... mindezt le is frapsolja, es aztan a sok kis puby klantarsaval egyutt a youtubot nezve osszegyulnek a klanWH-ban, es kiverik egymas farkat a "csodasan pro PvP felvetel" lattan.
- Es remelem, hogy a kis "PvPkiralyok" egy garast sem donateltetek cuccra, neadjisten nem vasaroltatok MAGAT A KARAKTERT is apuci Cred.Cardjával....
- Amugy mar ha csak most egy "rossz peldat" akarok hozni - sokan lehuzzak, hogy pl a WoWba a PvP = eszetlen ugrabugralas (Ami amugy nem igy van, de ez epp itt reszletkerdes - csak a sok WoW-al sosem jatszott tudatlan irja azt.) de ott legalabb meg mindig TE ugrabugralsz, meg nyomkodsz mindent, nem 2-3 felhulye segedprogram huzogatja a faszod, míg te önelégülten ráélvezel a monitorodra.... :S
- Amugy teny, hogy az L2s PvP isten olyan, mint az alkoholista ember - hiaba mondod neki eszervekkel alatamasztva, hogy o egy alkoholita, ugyis azt mondja neked, hogy o csak alkalomadtan iszik, es te vagy az, aki nem100-as... Ez van.... amit irok, azt is csak maganvelemeny es nem akarok senkit sem "lebeszelni" a PvPzesrol L2-ben... Ha valaki ilyen "magas szintuen kifinomult" PvP-re veri a makkost, hat tegye.... :o
-Mielott barmelyik okostojas flamelni kezd, megint hangsulyozom, ez az en maganvelemenyem (amit amugy eleg sok regi veteran oszt velem) szal ha te nem igy latod a dolgokat, aldasom rad, meg a hitelkártyádra, ugord az uzenetem, ezzel szivesseget teszel az egesz emberiseg szamara.😄
Még mindig emlékszem mikod kidobtad az NM helmeted FP-n és aszitted egy varnish 😄 Aztán mikor észrevetted... Rázkódott a ventri. Szerencse hogy detto gyorsan reagált 😊
Egyébként, a topikhoz híven: húzz már a picsába, köszi (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
-- Ray... Te ez a legutolso beszolasod..... kicsit ketertelmu... ez a bizonyos:A kevesebb néha több." - remelem nem a baratnod mondta neked vigasztaloan az elso kozos ejszakatokon... >.<
-- Biokéz... Az hogy hany jatekkal jatszol, az sajnos L2-hoz se nem oszt, se nem szoroz.... Hidd el, en a 28 evem alatt tobb jatekkal jatszottam, mint te (meg osi RPG-kkel is, amikrol te valszeg meg csak nem is hallottal, mint a Baldur's Gate, IcewindDale, Planescape Torment, NeverwinterN, A jo oreg Might and Magic VII, es VIII, no es meg sorolhatnam). Es mivel az itt levok legtobbje idosebb, mint te, valszeg ok is tobb jatekkal jatszottak, mint te... Ez az érved Kb annyira végott témába tehát, mintha valaki azt mondta volna:
x ember: "En gyorsabban futok 100 méteren mint te."
Erre te válaszul: "De én már 100 kecskét seggbebasztam."
Umm jo,,, derék munka... koszonjuk a hasznos informaciot... next plííííz.
- Amugy L2-nek kb annyi koze van az igazi RPG-khez (hogy az osi "Paper-pen-Dice" jellegu ejfelkor 4-6 haverral 20 zacsi ragcsalnivalo, 8 liter kola, 2 liter KV, egy koteg papir, es egy marek dobokocka tarsasagaban lezavart IGAZI RPG-zest ne is emlitsem) hogy a karakterek szintet lepnek, es skilleket tanulnak, es slussz... de ettol meg nem lesz RPG az RPG,mert RPG= ROLE PLAYING GAME. VAGYIS TE EGY KARAKTER SZEREPET JATSZOD EL... es egy jo kalandmudulban - es jo GM(kalandmester) vezetese mellett ez nem csak a "gyakasban" teljesedik ki.... a magadfajta "ELÕREMEGYEKÉSMINDENKITSZÉTBASZOK, CSAKHOGYFASZAORK-SHLEHESSEK" jellegu RPG-s "vérharcosok" az elsõ 10 méteren felszednek 3 mágikus csapdát a KM gondos közbenjárásának köszönhetõen, es hát nem nem dobtad meg a mentodobasodat? "Kalandod itt végetéééééér...."
-- Bár most hogy belegondolok, te biztos jatszottal a Hello Kitty Adventure Land-del is ..... bocs,,, akkor ebbol a szempontbol tenyleg felulmultal itt mindenki mast.... de nezd meg, hatha SG-n vagy Hello Kitty-s forum is...
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
bakker Razi: az egy dolog hogy ventrin nem lehet téged lelõni, de hogy a fórumon is minden bejegyzés a te neved alatt fut, az már kicsit morbid <#beka2>#beka2>
Ahogy erzed vegulis, legalabb lesz min rohogni 😊<#vigyor2>#vigyor2>
01110000 01110010 00110000
Én ezeket
Grandia 1+2+3
Spell Force aszem The Order of Dawn + a 2 Shadow Wars
Wizardry 8+7
FF7+FFX+FFXII
Sacrifice
Silkroad, persze elhagytam elég gyorsan
L2 free
Ha nem játszottál ennyi RPGvel akkor ne szólj bele a témába, köszike!
Mert animézek, még nem vagyok hülye <#boxer>#boxer>.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ja és ismertem a newbie questet, az elsõ pillanatot kezdve, még nagyon régen én írtam az amnesiára küldetéseket, mert más nem volt képes rá, bár azon meglepõdtem hogy senki nem ajánlt SS meg SH, ti lenétek itt a segítõ mag? remélve 1x képes is lesztek felnõni a feladatra <#idiota>#idiota>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
w8
NOT.
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Ja és lehet gratulálni SH lettem 😄
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
- Kezdjuk ott, hogy ha te most 0-rol kezdesz, LEGITKENT, TEHAT ADENAT SEM DONATELSZ, lesz kb 2 ev, mig te is felhuzol egy 85/80/80/80 as karit, a fontosabb skilljeit felenchantolod legalabb vagy +15 kornyekere (ami a pechszeriatol fuggoen eleg sok Giants codex, vagyis ergo penz). Mert ugye a "top klanok" tele vannak 85-80-80-80as felbotolt ruszkikkal es hasonlo aljanepseggel..... Ha te ezekellen a kis "friss80-as" mainclassoddal akarsz PvP-zni, akkor "okos dontes volt" feedeld csak PvP ponttal az enemyt.
- Es ne felejtsuk ki, hogy LEGITKEDESETEK CSUCSAN ti ugye adenat sem donateltek, ergo nem tudom, mikor lesz neked AQ-Baium-Zaken-Antharas-Valakas/Tezza exerszet-ed, no meg szep kek S-es (neadjisten S84-es), no meg egy legalabb alap enchantos,ha nem +6-os S-es ruhaset-ed.
- Es vegszokent: Te.... PvP??? Mikor manapsag ez kb annyit jelent, telepakolod a karid CP-potival, meg BSOE-val, leszecc vagy 3-4 segedprogit, aztanbenyomod az insertet, es hatradolsz, hogy PvP-zik helyettted a gep.... hogy te ezt nem fogod hasznalni? Akkor sok szerencset.... mert hogy a gep mindig gyorsabban targetel, mint te, gyorsabban spammolja a CPpotit, mint te, stb... Kerdezd mi az a PvP azoktol, akik C1-C2 utan nem sokkal kb itthagytak a jatekot, mert ami hajdanan valoban csak rajtad mulott, es csak az emberi tenyezo volt a donto, hogy nyertek e vagy bebuktok, az ma mar a "gépek", ping-ek(laggok-delayek), es segedprogramok harca.... es persze raadaskent nem art, ha valami "epp aktualis uberbrutal calsssod van" es nem Swordsingerrel, vagy Tricksterrel akarod berambozni egesz adent...
- Amugy EN valoban nem majmolom L2 PvP-jet, de van epp eleg ismerosom, akik sokat panaszkodtak az L2 PvP-jenek elagyatlanodasarol, elsorvadasarol, emlitsuk itt Ilut, meg Szekit, meg a Dinizt, akik pont a PvP-ert voltak anno itt, es pont annak elbaszodasa miatt hagytak abba az aktiv jatekot....
- Szoval ha "igazi" hardcore PvP-re vagysz L2-ben, akkor LEGITKENT FELEJTS EL, mert kb 2 evvel, 30-40 milliard adenaval le vagy maradva, es legalabb remélem "JEDI-reflexeid" vannak, ha versenybe akarsz szallni a segedprogikkal....
ilyen szempontbol az l2 kicsit nehéz, de ha elérsz egy szintet, akkor jön elõ az l2 igazi világa a pvp stb. (legalabbis a hardcore resze)
the world is mine
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Trolling is a art.
Szoval nem kell hardcore jatekosnak lenned ahhoz hogy felhuzz egy karit, csak mint minden masban itt is lustak az emberek es bot nelkul mar nincs is elet.
the world is mine
- Barátnõt keresek, aki kijönne németorszagba, fõzni, mosni, takarítani, legalább 96-os mellbosege van, nem tobb 65-70 kilonal, es szeret dugni... jelentkezoket mellekelt fenykeppen (lehetoleg "teljesalakos meztelen" ofkósz) varom titkos E-mailben.
Jelige: "Dugnálak, mint a lopott biciglit wazzeg..."
😄
"Itt a kicsi Ray,
Tõle sose félj,
Mert miután 80as lesz
Úgyis rákeféééél."😄
Na megyek suppedek,,,, nana nem, meg nem kell hullamozni, meg itt vagyok.... na most mar lehet...