Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthew 55
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de lassan 1 év játék után ezt még nem tapasztaltam/tudtam meg...
A red soul crystalt, hogyan lehet csinálni és azt pl stage 12-re felvinni?

Elõre is köszi!

Celebrimbor

Sámán
Még épp idõben... <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

pharao
Jó kis questek <#taps><#idiota>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

agyhalál
Tiszteletem mindenkinek!

Szép sorjában: L3-at már én is várom, bár ha jól sejtem, az még egy jó darabig nem lesz.
Építem az országot, sörözök, horror filmeket bámulok és egyre kevesebb idõt töltök gép elött játszva. Bekell valljam L2 nélkül sivárnak és céltalannak érzem számítógép elött eltöltött szabadidõmet😊 De nincs heti 20-30 órám ahhoz, hogy ne maradjak le a többiektõl, free pedig kilõve több okból is.
Ezt a C5-öt mindjárt szemrevételezem én is.

További jó játékot és gazdag droppot mindenkinek!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

BEAST
L2 jobb mint az RF =P és neked van egy lvl70es csóró BD-d 😄😄😄 ... nekem karakterem sincs már 😄 és mivel boldog boldogtalan használhatta az accomat lehet nem is lenne túl jó ötlet azzal folytatni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
dehát neked több accod is volt 😄 nekem meg van egy csóró lvl 70-es BD-m xar cuccal.

meg én RF onlinet tolom, és egyelõre tetszik

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
és miért nem folytatod? 1 hónapot kibírsz, aztán meglátod
ez idõ alatt akár 75-re is felhúzhatod magad
bár nekem lenne 70+-os karim

BEAST
nekem is , de ne add fel! :Ð

én most levagyok EVE Onlineban 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jaja,arik!😊
Nethyrrea
banyek, c5-ös trailert nézve megint kedvem lenne játszani...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

FragStaR
<#vigyor4> tök jók!

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

McWolfy
http://lineage.pmfun.com/list/comics-l2grind
Újabb képregény, nagyon jó 😄

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Semo wow-zik de szerintem ha lesz vmi jo games neki sem kell majd konyorogni hogy jojjon kiproszalni.😊

Zitus

McWolfy
Brrrr, valaki már Gludioban is vásárolja a seedeket :///
Tud vki vmi makrót h felvásárolja? 😊

BEAST
te mi jót csinálsz mostanság? =D

Gugger
hali, mizu?

phalanx
jah majd ha kezdõdik a Lineage 3, én is abbahagyom <#crazya>

agyhalál
Ahhh, menten a szívemhez kaptam...
Te is itt vagy mester? Csak nem visszatértél officialra?😮

agyhalál
Erõt, egészséget!

Te még mindig nem unod?😊

GamerAdams007
Sztem nem sok mindenkit erdekel, hogy hanyas vagy, es sztem nem is nagyon fognak gratolgatni, mivel ha haverodnak van 4 Dragon Slayer-e, akkor te free serveren nyomod, ez meg egy official-os forum...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ohh koszi hmm Dragonslayer... havernal van asszem 4 😊 koszi meg1X megvezsem vagy elkerem tõle.Na kosz mindent.Sok sikert mindenkinek.Amugy tegnap volt lvl66 na bucsuzok is😊

ilyet még nem hallottam,itt van kigyüjtve legjobban milesz c5be:lineagejunkies.com
xt198
Hali!
Srácok vmi olyasmit hallottam hogy vmi 2 uj kaszt is lesz a gameba.. mármint c5-ben.
wtf?!

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

MeoH
"Stormbringer*Stormbringer !-->DUALom<--! akarom hasznalni a skillt..." A dertronak 2kezes kardra van skillje nem dualra, ezert a crush of doom sen mukszik vele, csak ha 2kezes kard (pl.:dragon slayer) van a mancsaban. Dualra csak a bd es a Gladi kap skillt.

fuck mmo's..i.,

pharao
Na hali! Hát ember nem dual sword-ot ír az a destro skill, hanem dual handed swordot, azaz kétkezes nagy hosszú kardot, mint pl a great sword, vagy a dragons slayers... Egyébként grat utólag is azoknak akik éppen az elmult napokban craftoltak, vagy szintet léptek, vagy akármi...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Hali igazabol vmit szeretnek kerdezni.1 nagyobb szinto ork destroyerre lenne szuksegem.Na szal van a Crush of Doom skillem.Es azt irja 2 keezs kardra jo.Van is az a-s polem mellet 1 c-s Stormbringer*Stormbringer dualom akarom hasznalni a skillt es azt irja csak "big Sword" tipusu fegyon tom hasznalni... Ötlet?

Cobra.
Honnan tudjam mi az, még high rate szerveren is csak 2 napig volt 80-as karakterem, mert utána lelõtték a szervert. Low rate-en meg a B-t sem értem el soha (ott is mindíg kihalt/kitörlõdött) alólam a szerver. <#rinya>
Utánanézve jó választás ez a fegyver. S-esek se sokkal jobbak, fõleg egy DA-nak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

B@lu
ne feledd azon a akrdon van health SA muahahahhahahahahah

Ogrus
de hisz ez híles dárklégió <#nezze>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Cobra.
Mondjuk a -8 STR miatt olyan mindegy mi van a kezében, talán egy health SA-s balta jobb lenne.

Sámán
LOL! Béna, sz@r top A fegyi <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
még nem volt alkalmam tesztelni

Ilu egy "fakanalas" Shan fele,mekkora dmg-et nyom beled?

Zitus

GamerAdams007
Nagyon szép, de most veszem észre, hogy azért te se gondolod komolyan, hogy még mindig a kis Dark Legions-oddal nyomulsz... <#wilting> Gyerünk tessék csak beszerezni egy Forgotten Blade-et!!! <#hehe>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ilu brutal vagy!Gratu
Az allatkadrol is nyomhattnal tenyleg valamelyik nap egy statot.

Zitus

ZsuzS
Szeki már csak 12 szint és teszek én Rád <#hehe> Akár mindig abban rohangálhatsz <#vigyor2> Én úgy tudom hogy minden castra máshogy hat <#wow1>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Pontosan nem tudom hogy mukodik a CoV, de amikor SR-el voltam, pdefet meg mdefet novelte meg durvan, amikor meg a sps-el, akkor a matkot meg castspeedet. Sztem tudjak ezt szabalyozni a WC-k, vagy minden castra mashogy hat. Viszont csak 2 percig tart, es castspeedtol fuggoen, kb 6-8 perc a cooldown.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Rajtam még sajna nem volt sosem CoV<#szomoru1> Diniz sajna elég slacker a másik IC-s WC pedig még csak 77. Lol most nézem Norah-nak megvan, jah akkor ezért akar Ilu csak hajnal 3 után partyzni<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

A Chant of Victory az ami ilyen sokat dob a pdefen meg mdefen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

TruBy
Lol, ez már emberkínzás, illu mit tettek veled??<#wow1><#banplz>
De azért gratu <#crazya>

ZsuzS
Gratu <#vigyor2><#taps><#worship>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

McWolfy
Grtsz, állatkád statjairól is dobnál egy shotot? 😊

Cobra.
A majdnem 14k HP se rossz <#taps>

GamerAdams007
És képzeld ha télleg benyomja az UD-t!! <#eplus2> Még anélkül is elég durva... <#hehe> Amúgy meg Gratz Ilu!! <#eljen><#taps>

Gordis2k
Baz Ilu UD ban vagy vagy mi van...😊😊:😊😊 2113 pdef? 1598 mdef?? jaj😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

semo1
<#wave>gugger

MeoH
Ehh...Hat eloszor nemtudtam igy reggel, mint ko nezni. Azt feltunt, hogy Ilu NMje rol lepattogott a piros zomanc... Grat!!!<#taps><#eljen><#worship>

fuck mmo's..i.,

phalanx
közkívánatra <#vigyor0> (elfelejtettem kimaxolni a grafikat <#szomoru1>)

Gugger
vén leszek addigra 😊

Sámán
Jah elvileg be van jelentve hogy 2007 végére várható, tehát úgy 2008 végén tuti lesz <#hehe>

FeketeVipera 77 SS