Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A red soul crystalt, hogyan lehet csinálni és azt pl stage 12-re felvinni?
Elõre is köszi!
Celebrimbor
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Szép sorjában: L3-at már én is várom, bár ha jól sejtem, az még egy jó darabig nem lesz.
Építem az országot, sörözök, horror filmeket bámulok és egyre kevesebb idõt töltök gép elött játszva. Bekell valljam L2 nélkül sivárnak és céltalannak érzem számítógép elött eltöltött szabadidõmet😊 De nincs heti 20-30 órám ahhoz, hogy ne maradjak le a többiektõl, free pedig kilõve több okból is.
Ezt a C5-öt mindjárt szemrevételezem én is.
További jó játékot és gazdag droppot mindenkinek!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meg én RF onlinet tolom, és egyelõre tetszik
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez idõ alatt akár 75-re is felhúzhatod magad
bár nekem lenne 70+-os karim
én most levagyok EVE Onlineban 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Újabb képregény, nagyon jó 😄
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Zitus
Tud vki vmi makrót h felvásárolja? 😊
Te is itt vagy mester? Csak nem visszatértél officialra?😮
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Srácok vmi olyasmit hallottam hogy vmi 2 uj kaszt is lesz a gameba.. mármint c5-ben.
wtf?!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
fuck mmo's..i.,
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Utánanézve jó választás ez a fegyver. S-esek se sokkal jobbak, fõleg egy DA-nak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS
Zitus
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az allatkadrol is nyomhattnal tenyleg valamelyik nap egy statot.
Zitus
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De azért gratu <#crazya>#crazya>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
fuck mmo's..i.,