Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
LOL! Látom nem unatkozol mostanság! GRAT!!! <#taps><#taps><#taps>

FeketeVipera 77 SS

Akhi
<#nezze>

BEAST
AW mennyire szar most ... amikor utoljára játszottam vele még össze vissza misselt a képességeivel =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ooorrrsss
Képeket kérek! vagy videót<#wink>

BANNED

Sanko
de megvédtük :d

a mohának mindig a déli oldala fás

pharao
SZAR VOLT MA INADRIL SIEGE!!!!<#ejnye1><#falbav><#csodalk><#gunyos1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Tudod akarmelyen meglepo volt akkor is ventri!!😛
De az a 10 magyar aki akkor volt a szerveren kulonbozo szintu volt es bizony eleg sokszor kellett hogy kulfoldiekkel partizzon.Az IC-ben akkoriban csak a tokeletes partik indultak utnak. Volt biz hogy 2-3 orat vartunk mig osszejott a parti.

Zitus

Huh latom beindultal!😊
Healer parti nelkul halott.
Vari kiraly istancsaszar de csak ha van manautanpotlas akkor tud fejloddni.
Toros v ijjasz elmegy magaban is de bufival halados.Kevesebb mana kell amugy mar az ijjaszhoz.
Bd es dalos pacsirta keresett kari siman kapsz vele partit.Ha meg buffer akkor WC.
Azert jok meg az ork harcosok sot nezd Ilu is tud izgin jatszani a DA-val.
"hát freen csinaltam több ijászt is, de egy jópofa varázsló simán lenyomott" mindenki halando.Ot meg lenyomja egy masik vari v egy felbuffolt ijjasz stb
Amihez kedved van azzal gyere.Szerintem freen mindent kiprobaltal csak tudod mar melyiknek a stilusa jott be.

Zitus

matthew 55
bocs meg se köszöntem... bár nem nagyon tok kiigazodni rajta és nem is lettem sokkal gazdagabb...

Celebrimbor

pharao
Tudod azóta változott egy csöppet a rendszer, mivel meglepõ, de létezik a ventrillo!!! Egy szavadba kerül (ha eggyáltalán szóhoz jutsz <#dumcsi>) <#integet2>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

matamm
it ilyen gond sztem nincs...mindenki megtaláltaa saját partyját..bár 1edül nehéz a kezdet de sztem lvl20flett találsz party!!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Gugger
hát annó azért hagytam abba mert a több száz fõs ally ban sem lehetett partyt találni, vagyis lehetett csak órák kérdése volt mire mindenki odaért a találkozó helyre ...

MeoH
Bizonyos craftokat minden kaszt meg tud tanulni. Healerrel meg most sem lehet szolozni. Es a szolot szerintem nem kell eroltetned. Kb. 90 fos a magyar ally most, sztem az nem talal partyt aki nem akar.
Ui.: a varik tapok!!!

fuck mmo's..i.,

Gugger
hílerek között talán a Dark elf nek vannak jó buffjai szolózáshoz ?! vagy nem?

Gugger
vagyis minden karakterrel lehet?

Gugger
human hílerrel lehet kraftolni ?

Gugger
hílerrel lehet szólózni ?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik az az elf, és dark elf, amelyeknek önbuffjai vannak ?

BEAST
fogalmam sincs milyenek most a karakterek , sok C-vel ezelött játszottam =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gugger
és érdemes visszajönni ? bot progik? törpét csinálni kezdésnek, hogy pénzt csináljon? (lvl20-ig aztán dss-t árulni a piacon)

Gugger
hát freen csinaltam több ijászt is, de egy jópofa varázsló simán lenyomott két-három lövésbõl?! miért is jó még mindíg az ijász? még mindíg fogy a mana ahogy lövöldözik? (mert akkor jó sokat kell ülni vele)

BEAST
hát ha én visszamennék biztos hogy Abyss Walkert vagy Silver Rangert/Phantom Rangert kezdenék =)

B@lu
CSa

1 honap a szintlepes ha nem jaccol
amugy alacsony szinten gyorsabb mint a te emlekeidben de lenyegesen gyorsabb

csinalj dd t
ijasz vagy nuker

a meno karik amik C5 ben is jok lesznek az ijasz es toros valamint a healerek(ez komoly)
sps talan meg jo lesz meg az sh a tobbit nerfelik,... (sh t is, de az talan nem oylan veszes)

Gugger
Olyanok véleményét is szívesen fogadom, akik már nem játszanak, de velem egyidõben még játszottak!

Gugger
hi!

Elsõsorban azoknak szól a kérdés akik, még réges régen (talán egy másik galaxisban :-) velem együtt tolták a játékot, és persze azoknak a tapasztalt titánoknak is akik lvl 70+ os karit birtokolnak, és nem árt ha többet is kipróbáltak, ismernek!

Érdemes ma újra visszatérni a játékba (L2 C5-6-7-8-9...)? Ha igen akkor melyik az a karakter amit ma választanátok? (úgy hogy nem cél az állandó gép elött töltött idõ egy party miatt, csak azért mert a magyarok, megint méltóztatnak összehozni egy party-t). Szal szoloban is eredményes legyen ,és persze pvp ben sem legyen rossz! DE ami a legfontosabb!!! >>> bármilyen nemzetiség /clán és kínai farmer is szívesen fogadja be egy partyba ezt a klánoktól független karaktert!?

Azért is kérdezek, mert eddigi tapasztalataim úgy kb C1-esek az offical szerveren! Akkoriban még 1 hónap volt 1 szintlépés, ma ez hogy van? Bot futtatható official szerveren? (ingame bot progi, vagy külsõ?)

Remélem feladtam a kérdést! És pls csak az véleményezzen aki valóban érti a csíziót?

Köszi!

MeoH
Detto 71, de veszesen kozelitt a 72hoz.

fuck mmo's..i.,

Detto hanyas mar?

Zitus

MeoH

fuck mmo's..i.,

MeoH

fuck mmo's..i.,

Facek
majd csak sikerül..
Facek
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741153060328.JPG&x=992&y=688&galeria=lineage2
Facek
Facek
Facek
detto meghalt de én végül returnoltam 😛

http://www.sg.hu/galeria/11225079741153060328tn.jpg
van vagy 1000 ft egy hl cd<#hehe><#nyes>

the world is mine

TruBy
Gordy a leckét megcsináltam, most már elmosogathatok <#dumcsi><#nezze>

94-es nekro még freen sincs!! LOL

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

TruBy
90 magyar kozott nagy a punnyadas...nekem nem tetszik <#idiota>
Fõleg mikor razi és mailka és/vagy még jó páran szórakoznak ventrin, vagy mikor Maya meséli a "bulis élményeit"...akkor nincs jó társaság..<#pias>
Jah és sok a kocka, úgyhogy néha csak azt latod ally chaten, hogy vki felorankent beirja: -hmm most lement a BSS Ára- <#nyes>
De tegnap is este hajnali 3-kor össze bírtunk hozni 2 partyt elõre bejelentetlen siege-re...Sztem RS II power! (nah jó, RS I, RS III power..)) <#banplz><#felkialtas>

No emborok jol valaszoljatok mee Gordi apatok most foladta a lecket!

u.i:En meg ugyis visszanezek kicsit ha lesz ra modom s akkor majd megmondom.😄

Zitus

Gordis2k
És a Shiegehart szerver 90 magyarja közt van jó tarsaság???

RisingSun FTW FTF(For The Fun)😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mondjuk ez tényleg rendkívül fájdalmas...94-es nekro<#banplz><#guluszem1><#csodalk><#szomoru2><#szomoru1><#levele><#schmoll2><#shakehead><#rinya>
pharao
Picit röhelyes vagy, ez off topic, nem bugos free... És egyébként is mi a francnak adnánk egy free szerveres accért CS accot?

1.)Warhammert neztem en is de meg messzi van Development (est. release Q4 2007).
2.)Mielott elkezdodne megint mi a jobb!
-Mindekinek mas es lehet hogy most Semo-nek jobban tetszik WOW mert .. ill ott tobb v jobb haverokra talalt.Emlekszem mikor betaval jatszottunk Semo is fikazta de attol meg lehet kesobb ha jo csapattal kezdesz jatszani mar nem a grafikat es egyebb tulajdonsagait figyelgeted hanem elvezed a jatekot.
-Lehet egy online jatek bmi jo ha nem talalsz magadnak vmi jo tarsasagot akkor szart sem er.

Zitus

Cobra.
Miért is adna neked valaki ingyen CS acc-ot, fõleg ebben a topicban?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#boxer>ütõs
kell valakinek egy 94es szintû nekromata extrém szerveren counter-strike steam accountért?
jól beszélsz!😊<#duma><#vigyor3><#nezze><#eplus2>
GamerAdams007
Én játszok WoW-val is meg L2-õvel is és sztem L2 a jobb!!! <#mf1><#duhos2>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

semo1
Gyere WoW-ni.Jobb mint az L2<#duhos2>
vagy nezd + ezt warhammeronline.com