Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nem a "Nagy visszatérést"tervezed, Csúzli? 😄 "pont" a legjobbra dozitetted.😄 Kiskarival nagy pojen lesz a botcsordák kozott szabad Xp spotot talalni, igy hogy 3/5 szervert osszeolvasztanak.... na persze a sok "vastag penztarcaju" ruszkinak (miert mindig a ruszkikat basztatom? Igen, valoban utalom oket.... itt nemetorszagban is tobb ruszkit latok nehany napon, mint nemetet) nyilvan a sok 9 fõs "as86dasf" nevû farmergroupjai továbbra is futni fognak, és csak merd basztatni õket a kis "naív" friss level 50-es kariddal, míg meg nem jön a hõs orosz harmadmagával fehér lovon, és jól elkeni a kis bátor arcodat, amiért az õ "szentséges" meg merted zavarni a "tisztes meggazdagodás" ösvényén.... :S Véleményem szerint nem árt most - aki fris karit akar kezdeni - egy par honapot (saccc/kb jo fel evet) varni, míg a sok "IQbetyár" szépen keresztberepoltolja, meg frapsolja egymást és jó 80%-a lemorzsolódik az orosz távárisoknak.... (ez persze csak az én nézõpontom, mindenki azt csinaál amit akar(ok)!!)

Ha leirnám hány/hanyas szintű karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.

solyomb
azért én örülök neki hogy egyelõre abba a mákos 5-10%ba vagyok😊
Legyunk oszintek - eddig is nehez volt egy frissen kezdonek felzarkozni egy regebb ota jatszo jatekoshoz szintben meg cuccban, de mostanra NC-soft kocsog "ban-politikája" miatt kb képtelenség legitként felzárkózni a 85/tripla80-ra botolt ruszki "aranyászokhoz"... Ez a játék nem WoW ahol jo klannal 1-3 honapon belul fel tudsz zárkózni "legiten" az élmezõnyhöz... :S

Ha leirnám hány/hanyas szintű karim van, beszarnátok-hugyoznátok, ezt én nem akarom így nem írom be. Utálom, mikor felzaklatott anyukák hívogatnak telefonon, hogy a gyerekük megint befosott miattam.

Jah, off-on botolni nem nagyon eri mar meg.... csunya dolog ugy beszopni, mint a Ray fiu, aki arra vart, hogy meglepje a 80-at, hogy felvehesse az S80-as cuccait, es masnap reggelre mikor ezt elerte, szepen ki is bannoltak. Ezt mondjak mas kifejezessel bõ nyálas szopásnak.😄
- Persze lehet, hogy benne leszel a mákos kb 5-10%-ba, akit nem kapnak el, de tudod ezt egesz addig nem tudod meg, míg meg nem kapod NC-soft-tol azt a kis bizonyos piros feliratot a main accountod mellé... ami kb így szól: "Banned Account - not playable"

Csak tudtad....😄

Lullaby
fuj fuj csúnya bot!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

MeoH
En tudom a neved...

fuck mmo's..i.,

Hát akkor én a maradék 20% bann vok😄

Gordis2k
Offon véletlenül se sétálj mert 80%os a ban ráta..

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

csuzlee
Sziasztok,

gyors kérdés, IG-bõl van most crackelt, vagy meg kell venni?

😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GZ Odiboy!

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

MadnessX
gz!
(IGEN ezért torokra vette a képen látható PL-er szerszámát).

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Odikee
😊

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Melyik orvosi titkot? Azt, hogy en operaltalak téged at nõbõl ferfivá.... bassssz... most meg ezt is elmondtam... Na akor már ez sem titok... o.O

TruBy
Mekkor egy utolso..! Egy orvosi titkot sem tudsz megtartani? 😄

oszt???megtelt az internet vagy mi???

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Amugy most nezem... Trubbbby... neked az Aionos karid neve mar reg nem Truby... miota a kinaiak feltortek az accodat, azt a karit mar regen Xiao Kung Han-nak hívják... 😛

biomage
eh hát nem esett le? 😄 lol esetleg szemüveg? 😄

na jó megpróbálom a gyenge agyaddal megértetni, nézd meg Trubby hsz számait a grat ost

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dehogy fog záródni.... ne aggódj, én mindig elolvasom a commentjeidet... ki nem hagynam oket a vilag minden penzeert sem.... hulye leszek kihagyni egy-egy jó röhögést... :ol

Te... Trubbbby... Te mit pedálozol itten má?😄 Nyalásért nem jár csoki... 😛

biomage
hát ez is megtörtént 😄 záródni fog a topik 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

TruBy
Grat Grat

TruBy
Grat Grat

TruBy
Grat grat

TruBy
Grat grat

Lullaby
Legalább max grafot nyomhattál volna ide d: Grat amúgy (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Odikee
1133 pts 5 napert gf , van hiró tõr is?😞

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

GZ! Kár, hogy ilyen csonka hónap...élvezd ki ezt az 5 napot <#mf1>

daemonervosa
Miért nem a Hiró Tõrt vetted?! DEHÁT TÕRÕS VAGY!+!
<#idiota>

Trolling is a art.

Odikee

fu ncsoft :<

Állatorvosi ló????

Gordis2k
Akkor csak mert olyan dolgokkal dobálózol amit te szintén csak tippelsz! Amint hozol egy Videót arról, hogy nem igaz csinálok arról, hogy igaz! Bizonyisd te a 10% ot. Amugy meg az enchant valóban csak +10% ot ad a regulár land ratehez de nem chancere hanem Activation ratere kell enchantolni ez a trükk. Ugyanis azért nem jön be alapból neked csak 10 ütésenként mert az alap activation ráta 4sec vagyis 4 secenkénti ütésre egyszer hat. Ellenben +9 en már 1 sec ergó minden ütésnál rádobja a parát chancre nem csak minden 4re és +14 en már van, hoy egy skillre 2x így matekozd ki a számításod. Amugy ha nem készítesz egy ilyen videót mert nem mered igazolni az állításod. Amint a munkám engedi és lessz egy kis szabadidõm én megcsinálom a sajátom bizonyitását. Ezenkívül szerverenként minimum 4 ilyne kamael van és ha a merget nézed lesz most vagy 20 egy szereveren szerveren😊

u.i.: Ne vegyél mindent személyes támadásnak te orvosok gyöngye😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Umm.... nem flamelniakarok, de e mellett a comment mellett - elnezest - de nem tudok szo nelkul elmenni...
- Tehat mit is értunk valamire valo SoulHound alatt? Egy szarrábotolt (85=80=80=80-as) budos tetves ruszki botot, aki apuci hitelkartyajarol bedonatelt egy raklap bossexerre, meg csilivili E-peniszhosszabbito vacakra, vagy csak pusztan ott scammelte meg lopta meg a klantarsait, ahol csak tudta, es tisztessegtelenul bezsebelte masok tulajdonat.
- Az altalad leirt kamaelbol ... hat.... szerverenkent gyanitom nem tobb 1-2-nel... Ez alapjan "lealtalanositani", hogy a skill imba.... hat szerintem balfekseg, mert ez a szerverenkent jelenlevo 1-2 botter-donater/scammeren kivul a tobbi, MAGAMFAJTA HULLADEK KAMAELESNEK korantsem megy a skill meg csak 10%-al sem....
- Mindezek mellett semmi sem irta, hogy a skill PvP-ben gyakrabban aktivalodna, pedig a legtobb ilyen jelleggel mukodo dolognal ez ott van a leirasban.
-Es ezek mellett majd szivesen megneznek egy altalad leirt kamaelt es szepen 100 utesre leátlagolva megnézném, megvan e az a "legendás" 50%-os paralizis, mert mondani sokmindent lehet, de amint off-serveres HITELES videot latok rola, ahol reprezentativan nagy mennyisegu utesre kiszamolva es leatlagolva VALOBAN visszaigazolhato a dolog.
- Azt mar nem is emlitem, hogy az enchantok, amik a skillek/debuffok landolási esélyet novelik kb minden masidok +1-es ad +1%-ok, tehat az altalad irt 11-14-es + az voltakeppen +6.5-+7%-ot jelent a sima skillhez kepest. Szoval ha valakinek 50%-ot hoz ez a selfbuff, akkor az szepen logoljon ki a GM-karijával...
-De mondom, amint hozol egy hivatalos szerveres HITELES videot egy ilyen kamaelrol, akit legalabb 100-szor egymas utan megut valaki, es ebbol legalabb 50-szer beparalizalodik, mindenki elott visszavonom a fent leirtakat - ezzel megintcsak alatamasztva azt, hogy nem flamelni akarok, de ha valaki BIZONYITOTT tenyekkel all elo, azt elfogadom, ha valaki vad szamokat dobal, azon a szememet forgatom.... peace.

Ray2

ment mail

Ez nem free topik -.-

Hunter of Deer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helloka!
ha van itt olyan aki tolja valamilyen free szeron off mellett/ helyett az toljon mar nekem egy pmet hoyg melyik szeron mert mar regota keresek valami jo low/hr szerot. Regen en is toltam offon egy kicsit de sajna nemvolt lovem dual bufferre 😄 miota melozok azota penz lenne viszont ido nincs :/ es ha lehet ne ide irjatok mert nem szeretnek ebbol rinyat hogy ez nem free topik thx.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

WTS ADV 79 pm vagy inkább mail: [email protected]
GAthersw
Én eddig a falat kapartam tõle, de mostmár kezdem élvezni 😄 Igény szerint megtekinthetõk a hozzászólásai mostantól 😊

01110000 01110010 00110000

cece
Tudod kevesen laknak olyanok Székesfehérváron akik 1977.06.09 én születtek. Mondhatni véges a lista.

De egy ilyen korú embertõl kissé több belátás várható el, még akkor is ha szórakozásból ír bõdületes marhaságokat felszítva ezzel a kedélyeket.

Voyager5
Tessék, ezt a motrot letudod tölteni a zinternetrõl:

solyomb
Gedör!!!!
Mibe kerülne hogy banolj egy halmozottan hátrányos helyzetû idiótát innen, vagy mivel udvari bolond státuszban díszeleg, ezért maradhat?
airaction
El ne küldd már. Egyszerûen szórakoztató.
Pláne, hogy mindannyian tévedtünk. Csak augmenttõl világíthat, izé augmentedtõl. HÁHÁ!

biomage
ez de gyenge 😄 komolyan, azt tudom tanácsolni, hogy beszélj Cecevel ö legalább tud írni egy jó sértegetõ hszt, bár amit most irt az harmad gyenge, de ö legalább tud írni veled ellentétben 😛

Cece:hogy mondjak le a napi szórakozásról? kizárt hogy elmenjek, de lehet próbálkozni, egy igazi nagy egy személyes motorért simán elmegyek a topikból örökre <#idiota>

Hová tûnt fikkdájne???

cece
Én már csak röhögni járok ide a Biomage korszak óra.
De ember (már ha az vagy) ez már nekem is fáj. Mi lenne ha inkább a gyerek gumikacsájával próbálnál játszani?
Hidd el nekünk az nem jó, hogy itt vagy.
Ha gondolod küldök valami kismotort amivel a játszótéren tudsz versenyezni és azt még talán érted is.

Gordis2k
A tied is +11- +14 es mint minden valamirevalo SLHnak? és te is para erõsítõ boss/terrytori éxerekben van? Nem? Akkor asszem megvan az ok. Ráadásol a Paralyzálás mobokra rosszabul hat mint PVPben. Te pvpben tesztelted?😊 Hidd el olyn van hogy 5x ünek rám 4x ebból paralizálodik.

Flash... ezzel a pharao nevvel nagyon bekarvarsz itt nekem..... inkább mássz már fel a fára ó.... Hoho,,, nagyon brillírozom ám ma este... es nem szívtam semmit!!! (Na jo, de, MEGszívtam, mert ma ügyeletes leszek... ennél nagyobb szívás kell még? :S )
De hogy ne kegyek offtopic: Az L2 továbbra is egy nagyon jó játék... (csak ne lennének azok a buz_ráns GM-ek) Legit life FTW.... >.<

Egyeb modjai a "fénylésnek"... szívj füvet L2-zes kozben, es a fegyvered fenyleni fog (csak akarni kell - persze ha a fû hatására az "óriáscserebogarakat" látod, vagy találkozol Hitlerrel, és nem a fegyód fénylik, akkor rábaxtál), állj meg a karaktereddel egyhelyben majd egy jó erõs neonzöld sorkihúzóval mázold be a monitorod ott, ahol a fegyvered van... vagy vedd fel jó erõsen a gammát (Itt még csak nem is a fegyod lesz "fényes", hanem a karid is... BAZZ GRATU, HERO LETTÉL!!! 😛 ).... ja,,,,, vagy kapcsold már be azt a rohadt SS-t.😄

Amugy szep dolog, hogy koreaban megélték a szerverek az uj update-t, ez azt jelenti ott meg van ertelme fejleszteni... kerdes persze az, hogy vajon fel ev mulva itt is lesz meg szerver US-ban es EU-ban, vagy mindenkinem befigyel egy kis "NC-ban" ... hoho mekkora szojatek.... (Lenyeg hogy en a sajat marhasagomon jol elszorakozom... 😛) es utana nem jut nekunk más, csak a szaroskalács... nesztek itt van még egy éjszakai rím... 😛 Mindegy... a remeny hal meg utoljara.... Amugy ne aggodjatok, a koreai nyelv nem nehéz.... hamar meg fogjatok tudni tanulni... :o