88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    Hát azért volt olyan pillanatod egy-két oly alkalmával, amikor nem csak mi, de akik néztek azok is csak annyit mondtak, hogy "lucky guy" :D

Én azt sajnálom, hogy arról nem készült fraps, mikor 18 percen keresztül kergettük egymást IOPon, a végén lila meg zöld lötyivel, meg sima healing potival toltuk :)
  • solyomb
    Ha minden igaz orkorrol van egy "jó" videóm este felpörgetem.

Szerintem még 5 ember se kellene ehhez... De a skill különbséget magyarázhatod egy olyan embernek aki sehol se jó:(

Egy világ omlott össze bennem, hogy ide nem kell skill, ezek szerint mindenben csak szerencsém volt - vagy feedeltek:)
  • ErrOrHUN
    "Na most én a csoportvezetővel szeretnék beszélni..."

Fingod sincs ki az az Orkor, de majd egyszer talán utánanézel a "munkásságának" és megérted. ICA-nek kb 1,5 év kellett, mire egy ütőképes destrot tudtunk indítani ellene. Az Orkor vs party killjeit meg annak köszönhette, hogy pl paganban lerakta magát az összes bufferével, belogolt velük, körülnézett, ott voltunk, belogolt mindent, buffolt és ölt(persze mindezt walkerrel). A nő nem ember, a medve(a frenzyben kilogolt destro) nem játék... :D Egyike a legnagyobbaknak...

Nem akarlak elkeseríteni, de az itteni bandából is össze tudok rántani egy olyan 5ös csapatot, akiktől CSben is bekönnyezel, pedig vagy 5 éve nem játszottam 1.6-al...(ok, a többiek igen :P) Még talán Gerike is ér valamit, pedig ő bombalerakás helyett elmegy bringázni :D

Teljesen más skill kell CS-ben, mint L2-ben.
    Úgy tűnik, hogy még az út elején jársz, de sebaj, egyszer eléred a célod ifjú padawan, izé csop.vez. Hanyas vagy?
  • Chear
    Hm, egyszer próbálj ki egy healert, vagy bd-t 9v9-ben, ranger lófütyik nélkül. :)
  • Psychedelic #85605
    "A nincs életed, nekem meg van duma már 10 éve is szánalmas volt."

Ennek mi köze ahhoz hogy L2 mikor indult? Vagy szerinted ezt a szar szöveget csak az l2 playerek nyomatják?
  • biomage
    Tudtommal 7 éve indult a játék usában :P nem 10
  • daemonervosa
    És ha ez mind kudarcot vall még mindig ragequitelhetsz :P

/A ki birja jobban az alkoholt - kihagytad/
  • Psychedelic #85602
    A nincs életed, nekem meg van duma már 10 éve is szánalmas volt. Szóval szeretném jelezni, hogyha majd egyszer egy másik játék fórumban szeretnéd jól kiosztani az embereket, találj ki valami mást, mert ezzel csak magadat alázod meg.

Btw, egy játék fórumában, a barátnő mindig üti a pénzt, és az előléptetést. Neked van? legközelebb ezt vedd elő, a barátnő mindent visz! :D
  • daemonervosa
    En buszke vagyok rad! Csak igy tovabb!
  • Lullaby
    Miért, CS-ben a gondolataiddal vezérelsz? És amikor 2 mp alatt kilőnek fejlövéssel a rákba az csak geci jó reflex? Hagyjuk már (;

Tudod kinek a pap, kinek a piroska néni sütije, de nem itt kéne embereket toborozni a CS-hez. Gondolom neked nem jött be az L2, megesik, de attól még nem kell felbujtani itt a népet :d
  • Predtom0O
    Legalább van min/kin röhögni...
  • BEAST #85598
    Látom itt ez az óvodás szint a menő.
  • Renjike
    Ejha kineveztek csoport vezetőnek, az már valami és kit érdekel?( én meg anyád futtatásával keresek annyit ezt tudtad?)
    Az meg ,hogy ki mennyit keres szerintem itt mindenki leszarja?!
    Te egyáltalán tudod mi az l2 mert fingod sincs csak mert láttál youtube-on róla videót még nem tudsz szart sem róla.
    ui: húzz már el másokat boldogítani.
  • NewMoon
    o_O
  • Odikee
    r u mad bro?!
  • Majestic01
    ja, és én vagyok nevetséges.... ti vagytok azok mert nem tudjátok flfogni, hogy itt szinte minimális a skill? Miért jó egy kari, mert nyomja az F1-et meg F2-őt? Meg olyn megy a feed?:D
    Beadjátok magatoknak, hogy húú én megöltem valakit már skilles vagyok.. közbe nyomtál pár gombot. Ez a TI skilleketek....

Na és tök felesleges az írás... xDD
  • Majestic01
    Nem fogok magyarázkodni, csak kiv voltam valamire amit megkérdeztem egy fórumon. De itt úgy látszik nem arra van ez a fórum, hogy a többit akinek kérdése van, seítsük, hanem arra, hogy néha belinkel egy képet hogy hero. Büszke lehetsz arra is, gondolom magánélet 0. Lehet, hogy nekem nincs hero karim, csak egy 75-ös sh, de legalább van életem. És büszke lehetsz arra hogy hero vagy, de en tudod mire vagyok büszke? Hogy kineveztek múlthéten csoportvezetőnek, és kaptam nettóba 220k HUF-ot. Tudod mi az a nettó, meg HUF....?

U.I. Hiába írkáltok minden szart, meg linkeltek baromságokat, felesleges, mert többet ide se nézek... PM is jöhet de tök hiába
  • Odikee
    Te nem veszed eszre magad milyen nevetseges vagy ? Skillrol beszelsz meg 9v9rol amikor az a legnagyobb dolog az l2 karieredben h mi lesz a neve a dyn hvy shitnek ha pvpt raksz ra , ha meg a csre vered a kis futyid akkor rossz forum jarsz mert kurvara beleszarunk h te hogy cszel.
  • Majestic01
    Na igen, ez a renjike is biztos nyűgös mert lassan iskola...:D milyen fura h az jön mindig a korral, aki 10 éves...:D
  • Odikee
    Ez a nyari szunet nem tesz jot a fiataloknak , tul sok lesz a SKILL :DDDDDDDD
  • Majestic01
    Nem freeszerós vagyok.

A másik meg, csak az én véleményem írtam le. Ez van, nincs skilletek. Törődjetek bele.
    Vagy gyertek CS.

• Renjike
    Te free szerveres majomivadék húzz már el a véreres f..ba, nem veszed észre senki nem kíváncsi a majomságodra.
    OK?ty! pííísz!
  • daemonervosa
    Bárcsak igazad lenne, de sajnos nincs
  • Odikee
    Neked fingod sincs hogy mirol beszelsz .
  • Mydgard
    Csak egy kérdésem maradt hátra, mióta játszol az L2-vel?
  • Majestic01
    Party pvp-nél akkor 10szer elmondják, hogy mikor mit nyomjon, és kb ennyi. Azokat beteszik két csíkba, és már csak a reflexen múlik a dolog. Esetleg néha elmegy gyakorolni. Annyira sok skill nincs. És aki komolyan veszi a játékot, annak ez nem lehet gond.
  • Mydgard
    Azért nem árt ha fel vannak húzva a skilljeid... :o) A pvp különösen a party pvp, azért közel sem ilyen eccerű ahogy te írod. Ha kétgombnyomogatós balfaszok játszanak hiába a jobb equip, veszítenek.
  • Majestic01
    Most nem azért mondom, de L2-be nem annyira van jó, meg nem jó játékos. Csak az számít, hogy milyen cuccod van. F1, F2-őt bárki tudja nyomni. Tehát L2-be nem nagyon kell skill, csak cucc.

Skill a CS-hez kell. Ott mindneki egyenlő eséllyel indul. L2-be nem.

És félre ne értse bárki is, nem kötözködni akarok, és nem is okoskodni, csak a véleményem írtam le.
  • Mydgard
    tt*
  • Mydgard
    Csá!

Mi újság az offi szerókon, fosnak be? Új játékosok kis karikkal gondolom abszolút nincsenek, szép lassan kibannolgaták a népeket az okosok. :o)
  • TruBy
    Orkor rendesen darálta a népet anno egyedul :D
    Egyébként valaki mostmár tényleg berakhatna egy képet, ahogy lethallal leoli a dragon valey-es undead mobokat kozel Antharas lair bejaratahoz plss
  • MeoH #85578
    HAt eppen ez miatt nem kellene neked sem hulyeseget irogatnod. Gondolom nem jatszottal vele/ellene 1 percet sem. ES igen, baromira jol jatszott (Bar teny, hogy OP kaszt volt az annak idejen, es volt cucca rendesen, dehat ilyen az L2).

Daemon: Nem, sarki hentes :P
  • daemonervosa
    A sarki fűszeres? :P
  • biomage
    a videó bizonyítja hogy ki volt? hogy menyire jól játszót?
  • MeoH #85575
    Gondolom, fingod nincs ki volt Orkor...
  • biomage
    Tévedtem nincs rare belőle :D
  • biomage
    a régi szép idő amikor egy Draconic setes hero "valszeg rare +6 set" öldöste a 75 lvl karikat full buffban 1 Infinity Spearer, most is így van, szóval ne siránkoz.
    Ti csak nyugodtan dicsőítsétek azokat akik 2 gradel kisebb karikat ölnek.
  • MadnessX
    Amikor még a destrok,destrok voltak...
  • DarkHorSe

oh orkor barcsak valodi lennel, nem lennek ilyen maganyos
  • TruBy
    Nekem mar az a nyereseg, ha mukodik rendesen a lethal, es bizonyithatom igazam :P Leugathatok egy GM-et hihihi :)